Naty*
|
Jutro zaspanke ! Sicer sem spet čist nenaspana, ampak očitno se organizem navadi, ker vsaj nisem čist depresivna (še). Verjetno bom, ko bo moj vstal in bo spet vsaka beseda narobe ... se mi kar smili včasih. Evo en , da vam zadiši in boste vstale . IZVIRNO SPOROČILO: sesil Naty, upam da boš preživela to noč bolj mirno z malo več spanja. jaz sicer jamram, ker se zbujamo na 2 uri, ma ugotavljam da nimam kaj jamrat. drži se, pa počivaj čim več. o Gh, pa ne bom debatirala, ker je blo že vse povedano. Estrella, , da bo Alja čimveč jedla. Jaz se za težo sploh ne sekiram, počasi napredujemo, ma se mi zdi da je Aneja še vedno najlažja, mama pa je pri najtežjih zobki: mi imamo 2 beli pikici, ki sta kar tam. nič še ne jamra... zanima me kakšno metodo imate ko uspavate čez dan. mi vsakič drugo, pa bi rada prišla na eno zaradi rutine, ma kaj je na dolgi rok najbolj pametno pa ne vem. hvala za želje, ampak žal je bla spet katastrofalna noč. Glede na to, da je revček dons zjutri spet pokakal še malo tiste nesrečne banane, ki jo je dobil predvčerajšnjim, je po moje res alergičen. Madonca dobil jo je za dve žlički, nakakal pa ko da bi dve celi pojedel! Po kopanju in dojenju je zvečer zaspal normalno ob 20.00, ampak že čez eno uro se je začela kalvarija in tko do zjutri. Noči kar ni hotlo bit konec. Pa še poln nosek je mel, tko da se je še zaradi tega zbujal, baby vaca pa nisem uporabla sred noči, ker se dere ko zmešan, ko čistiva. Evo zdej sva pa gledala telebajske, spucala nosek, odstranla bananin kakec in zdej srček spi . Glede tvojega vprašanja o uspavanju... midva sva se prej uspavala strogo samo z dojenjem (vem da to ni prav, ampak ni šlo drugač). Zdej mi pa občasno, ko je zelo zaspan rata, da ga primem tko dojenčkasto (leže), dam dudo in mu pojem uspavanko. Aja pa seveda je treba hodit, pri miru ni vredu . IZVIRNO SPOROČILO: sesil možek povleče, drugega mi ta trenutek ne pade na pamet. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ZAKAJ???Je lastnica lokala. Mogoče se pa "molze" , da ji ni treba mleka kupovat za kapućinčke CatJa tole s kavo in alpskim mlekom me je spomnilo, kolk sm se js zadnjič čudno izrazla. Pridemo kofetkat in sem mela sojino mleko s sabo. Pa rečem kelnarci, če mi da črno kavo v tavelik lonček za belo kavo, ker si bom svoje mleko not dala . Šele ko je šla, mi je uštekalo pa sm dala tetrapak sojinga na mizo, da ne bi res kdo mislil, da si bom stiskala svojega noter . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bi rabla kakega Žana od Naty, da bi malo popravil situacijo Mali ziza kot nor. Rade volje posodim... po moje bi bli vsi trije zadovoljni . Sam pri **** je problem razdalja, do Vrhnike bi še šlo, do Kaira pa težko ... Estrella a sm js kej spregledala, bo mela Alja že zobek? mixi vi pa že kr dva , noro! **** glede količine mleka se strinjam z Estrello. Na dve uri, al pa tud včasih na uro črpat. Tko je moj Žan delal med zagoni rasti. Dojila sva se tri dni na uro ali dve in je blo po treh dneh več mleka. Poskusi... Ej naj se vam še malo pritožim... Ne vem, če je katera uporabljala kapljice proti krčem Lekarne Deteljica. Ful okusna stvar in super za na dudo, da jo prime in se pomiri (ok... proti krčem ne vem če delujejo). No js sm jih naročila in je cela 4,60eur + poštnina. In ko pride paket, js plačam 8,96eur . Pametnjakoviči dajo na kuverto odkupnino 8eur, pošta ti pa zaračuna 0,96eur za poštnino. Se pravi kapljice 4,60eur, plačana poštnina 2,10eur, dobijo pa 8eur. Kako kej prikažejo tisti 1,30eur v svojih poslovnih knjigah barabe oderuške.. Zdej pa zračunajte kolk zaslužjo, če mamice tega veliko kupijo ! Sej ni problem v 1,30eur, ampak njim se pa počasi tkole nabere en kupček...