|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
15.10.2008 16:58:44   
Estrella*
Špelin@ in ostale grafično nadarjene majčice; rabim pomoč!!!!!Svakinja ima 30let in ji bodo kupili neko packarijo v sex shopu, men so naložil, da naj natisnem "ponaredim "bone za sex shopuser posted image Kje, kako naj to storim, ima kakšno idejo????

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
15.10.2008 17:16:57   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tana7, a imaš mogoče kakšen uporaben numerološki link? Me firbec user posted image

študirala sem, kako numerologija deluje, kako računajo  - nisem izračunavala vrednosti imen
ugotovila sem recimo, da dajo vrednost posamezni črki v abecedi odvisno od njenega položaja v abecedi - to je na kratko tisto, kar mi je potrdilo mojo misel, da je to navadna bedarija
vemo pa itak: abeceda je pač izum nekoga - vrstni red črk je pa čisti slučaj, nima nekega globljega pomena
da ne omenjam razlik pri različnih jezikih, pisavah in podobnem
tako da ti ne znam pomagati - ker do prakse niti prišla nisem, ker me je teorija prepričala, da je praksa bedarijauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
15.10.2008 17:31:21   
Katina
Špelin@: http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

Estrella*- najboljše, da skeniraš en realni bon in to sliko "obdelaš". če rabiš pomoč se oglasi.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
15.10.2008 17:32:51   
Anonimen
Mya šele zdej mi je ratal tvoje fotke pogledat. Res so ful lepe user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
15.10.2008 17:42:43   
Katina
Estrella* poglej na mail - sem ti poslala primer.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
15.10.2008 17:44:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Špelin@: http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

Estrella*- najboljše, da skeniraš en realni bon in to sliko "obdelaš". če rabiš pomoč se oglasi.

Katina, nujno rabim pomoč!!!!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
15.10.2008 17:45:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Estrella* poglej na mail - sem ti poslala primer.

Na mailu ni ničuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
15.10.2008 17:53:19   
Estrella*
Katina: HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image CARICA SI!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4583
15.10.2008 18:12:05   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Ej punce a ste donc al pa včer kakšnega VESOLCA vidle???

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image

Špelin: ena bolgarka mislim da, je napovedovala, da bodo včeraj in danes prišli na zemljo nezemljani in vzpostavili stil z zemljani user posted image user posted image user posted image
Samo hec je, da je baje do sedaj še vse prav napovedala, od zrušitve WTCjev, ....

Hej, to mora biti nekaj v zraku: Gregec tudi spi že 2 uri!!!!!!!! Že doooolgo ni spal toliko časa user posted image  ok, saj se že zbuja user posted image

Ja ja Špelin, vpliv marsovcev, hehe, ....

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
15.10.2008 18:13:13   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Špelin@ in ostale grafično nadarjene majčice; rabim pomoč!!!!!Svakinja ima 30let in ji bodo kupili neko packarijo v sex shopu, men so naložil, da naj natisnem "ponaredim "bone za sex shopuser posted image Kje, kako naj to storim, ima kakšno idejo????

Pojma nimam user posted image
Če se kaj domislim ti pa sporočim

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4585
15.10.2008 19:59:24   
tilči
Koliko plačujete vrtec, tiste ki imate še starejše otroke?
Danes sem dobila odločbo. Sem tako jezna user posted image , za 0,10% pademo v drug razred.Računali smo da bo v 1. razredu, tako da ga bomo verjetno izpisali, toliko preveč pa nimamo, jaz sem pa doma.
Ga pa rajši v kakšen tečaj vpišem, da bo malo med otroki, sploh pa je Tilen že toliko večji, da se cufatauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
15.10.2008 20:04:41   
Estrella*
tilči: jaz sem plačevala za 6 plačilni razreduser posted image user posted image za 2 gega bi ubijalauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
15.10.2008 20:18:16   
tilči

tilči: jaz sem plačevala za 6 plačilni razreduser posted image user posted image za 2 gega bi ubijalauser posted image

Verjamem, da je bilo user posted image , ampak meni je tudi 2. razred previsok, glede na dohodke, ki jih imamo in razna posojila.Če bi vsak mesec dala ta denar na kraj, bi imela za drugo leto za kurjavo našparan. Zato se mi pa trapasto zdi toliko plačevat, ko sem jaz doma. Mi je žal, da sem se pustila tašči prepričat, da ga sploh vpišemuser posted image . Pa sem že rekla, da ne bom drugih poslušala s pametnimi nasveti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4588
15.10.2008 20:22:13   
tally
Eh sem pozabila prej napisat da sem danes šla v tuš tle pri nas v Mengšu par stvari nabavt in ugotovila da je odprta KIK trgovina v tuš-u. In seveda sem za mojo pupiko nabavila 3 kompletke (hlače pa majčka) pa še enega tko za doma in je šlo 40 eur.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
15.10.2008 20:23:57   
barbaw
tilči jaz sem zdaj padla v prvega, v drugem pa sem plečvala 54 eur. Koliko bom pa zdaj pa nimam pojma. Bi mogla malo pokukat.

Naklofale ste ful in se odpovedujem temu, da bi brala za nazaj, ker nimam energije. Tu pa tam sem pokukala kako in kaj pa šla naprej ustvarjat na zrak. Zdaj še napovedujejo za naš konec lepo in bom to max izkoristila.
Omislila sem si novo domačo živalco. Ruskega hrčka. Jih je tast kupil za 50 centov po kom. in sem se zagrebla za par. Upam, da ne bo kakšnih težav z njimi, ker baje zbolevajo za diabetesom. user posted image
Noč je bila user posted image  zaradi škrata, Maja pa je bil pridna ko bubica. Je pa za nagrado (ne vem še čigavo) cel dan sitnarila in ... da sem imela vsega dovolj. O mojem dragem pa rajši ne bi. Sem bila jezna ko user posted image  pa sem mu rekla samo hvala lepa. Mislim, da je dojel sporočilo, a kaj ko nikoli ne pomaga. user posted image

Estrella jaz se sicer ne počutim ujeto v kletko, ampak ene počitnice bi mi prav prišle. Kakšne 3 ure brez otrok bi bilo čisto dovolj. Sanja svinja kukuruz. Še do frizerja ne pridem, da ne govorim, da sploh nisem več za med ljudmi. Še otroka mi je v vrtec muka peljat, ker sem kot ptičje strašilo. Mogla bi si po kakšne kavbojke skočit, ampak se mi ne da ali pa ne morem. Jaz namreč nisem vsak dan za v šoping. Moram prav imet energijo za to, se prav počutit, ker drugače ne kupim nič, pa še v slabo voljo me spravi. Bomo videli kdaj me bo zgrabilo, da si grem kaj kupit, ker je že skrajni čas.

tilči če ti je škoda denarja, pa otroka izpiši. Zakaj pa ne narediš tega? Meni ni škoda tega denarja, ker moj otrok ful odnese iz vrtca, pa še družbo ima. Doma pa bi mu bilo dolgčas, pa še jaz bi rabla čez čas psihiatra. user posted image  Ima preveč energije, in da bi jo lahko kje potrošil in ... bi mogla cele dneve lutat okrog in be me verjetno bencin dražje prišel, kaj šele vse kar bi tole lutanje potegnilo za sabo. V glavnem ostaja ti možnost izpisa pa še nekdo bo vesel, ker bo dobil prostor za otroka. Nikoli ni prepozno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
15.10.2008 20:30:55   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Eh sem pozabila prej napisat da sem danes šla v tuš tle pri nas v Mengšu par stvari nabavt in ugotovila da je odprta KIK trgovina v tuš-u. In seveda sem za mojo pupiko nabavila 3 kompletke (hlače pa majčka) pa še enega tko za doma in je šlo 40 eur.

v katerem a v supermarketu, kam so ga pa dali?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
15.10.2008 20:33:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tally

v katerem a v supermarketu, kam so ga pa dali?

Gor na štuk je ful velka trgovina.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
15.10.2008 20:34:43   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

tilči jaz sem zdaj padla v prvega, v drugem pa sem plečvala 54 eur. Koliko bom pa zdaj pa nimam pojma. Bi mogla malo pokukat.

Kaj mi lahko katera pove, kje si lahko to izračunam?
Glede teh razredov za plačilo vrtca?

Hvala

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 15.10.2008 20:35:21 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
15.10.2008 20:46:59   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Kaj mi lahko katera pove, kje si lahko to izračunam?
Glede teh razredov za plačilo vrtca?

Hvala

http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

Neposredna povezava do sporočila: 4594
15.10.2008 20:49:40   
Estrella*

SS: Evo za l.2008 si tukaj izračunaj koliko bi plačala KLIK

Jaz sem plačala lansko leto natanko 2160eu za Andraža in je bil v ta večji skupini, se pravi najcenejši. Si ne predstavljam koliko bi plačala za jasliuser posted image Pa nismo nobeni bogatuni, daleč od tega.................

Neposredna povezava do sporočila: 4595
15.10.2008 20:53:07   
Estrella*
o tilči, si me prehitelauser posted image user posted image user posted image

Naaš ata se je vrnil in jaz vsa vesela, da bom izpregla..ja vrajt mala se je pri njem drla kot jeshar, ko sem jo vzela jaz se je pa smejala. Čim sem jo dala njemu pa v jokuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa nimam srečeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4596
15.10.2008 20:55:33   
tilči

Naaš ata se je vrnil in jaz vsa vesela, da bom izpregla..ja vrajt mala se je pri njem drla kot jeshar, ko sem jo vzela jaz se je pa smejala. Čim sem jo dala njemu pa v jokuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa nimam srečeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Kar potolaži se, pri nas se isto dogaja, še jesti noče pri njem

Neposredna povezava do sporočila: 4597
15.10.2008 21:05:01   
Estrella*
Punce a veste kaj jaz vsak dan čakam? Da bomo majčice pridelale kakšno nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se bo kmalu našla kakšna junakinja.

A spet nobene ni na netu???????????

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
15.10.2008 21:08:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Kar potolaži se, pri nas se isto dogaja, še jesti noče pri njem

tilči, jaz srčno upam, da je to posledica nejgove odsotnosti. Ker , če se bo to nadaljevalo bo mene spravilo v še večji obupuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
15.10.2008 21:08:52   
Anonimen
Ja jest sm , sam gledam še tv zravn,pa še sto enih stvariuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?