CatJa
|
Dobro jutro Jaz sem cela Sem zgleda že razvajena, da mi mali spi. No, danes sem se vstajala na 20 min. Skoz je nekaj jamral, pa dudo spuščal iz ust, pa cmevkal, za znoret. Sem mislila, da je mogoče lačen, ga priklopim, potegne parkrat pa spusti. Ga dam nazaj v postlco, pa jovo na novo. Se ob osmih vstaneva, on cel nasmejan, men ne preostane drugega, da si skuham kofe, ne mine pol ure, začne spet cmevkat. Ne vem, a ga vreme daje al kaj, hudiča. Ma nič mu ne paše. Me je že itak celo noč hrbet bolel (ne vem od česa), sem ga zdaj še pol ure nosla, da je gospodič zaspal. Ga dam v postlco, pa spet dretje Zdej upam, da bo spal do kakih enajstih, pol ga moram itak zrihtat, pa da greva k okulistu. Estrella, Barbaw, welcome to the club Jan pa niti ni, da bi bil cmerav, pa se stiskal k meni, pač pa bolj kontrira glih karkoli mu rečeš Saj sem pisala zadnjič kako mu zbija. Vsi otroc srečni, da lahk grejo na Pikin festival, ta pa ko da bi moral na vrh Triglava peš Kanka; dobrodošla špelin@; a veš, da sem se jaz tudi zadnjič na StBarbaro spomnila. Sem jo šla prav z iskalnikom iskat, kje na RR se je zgubila. Zgleda, da je polno zaposlena doma. Jana81; luškan avatar. Sem na hitro pogledala, je zgledalo, kot da ima Nejc božičkovo kapico Pa sej še dobra dva meseca, pa bo spet veseli december Vse naj, naj vsem slavljencem Pa še nasvet tistim, ki niso v prednosečniških merah in računajo, da še nekaj časa ne bodo: vržte stara oblačila stran; se ne boste jezile, kako jih ne morte oblečt, ko boste (bomo ) v starih okvirjih, pa gremo naši v šoping