![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 8:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheh ja vem ja... Samo da sem ponavadi kar jaz prva No pa ni panike... Najprej jo podelim z vami, potem pa v akcijo za ta pravo... Tko da zdej mi pod nos diši že ta prava kavica
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 8:32:59
|
|
|
|
pikicao.
|
juuutrroooo kako ste moje piske?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 9:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
no ja no... Kaj bi se pritoževali... Ampak glava me pa grozno boli že cel vikend... Zgleda da sem malo slabokrvna, ker se mi tko ko delam in se vrtim po kuhinji kr zvrti vsake tolko No ampak sej bo... Nič takega, da bi se lahko sekirali Kako ste pa moje pupe??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 9:23:36
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva mogoce mas pa nizek pritisk (jz ga mam.. pa se mi skoz vrti..sploh ce hit ustanem ) kako je blo pa s prenovo pa stilska preobrazba stanovanja ?? nisi nc napisala jz pa sibam zdej.. bom se proti veceru kej pocekirala kaj ste napisale skratka lepo se mejte.. pa poooooozzzzdravcek vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 9:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
moja stilska preobrazba bo morala še malo počakati... Verjetno jo bom izvedla konec tega tedna, saj načrtujem za soboto obisk Ikee, menda se je odprla nova v Celovcu... Nevem, bomo vidli :) Sem predvidevala da je verjetno pritisk ampak ni panike, zdej je že bolje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 10:05:51
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! midve sva ok malce zaspani. pa 8 tednov smo napolnili sem pa naredila napako in ta vikend brala, kaj vse lahko gre narobe... ne smem več živa, mislim, da se Ikea v Celovcu odpre komaj novembra. tako da boš žal morala v Graz, če greš ta vikend pikica, bodi pridna! o hello, miška! čaki, ti pa kmalu začneš, če se ne motim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 10:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Med tem ko sem "delala" sem tudi sama izvedela veselo novico o Ikei v Celovcu No sej morda bomo pa šli v Graz. A je kera že kdaj kupila posteljo ali kak večji kos pohištva v Ikei? Kako je to zapakirano? je karavan zadosti?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 10:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
aja... Ajsika za 8 tednov. Ne beri več tega ........ Ni dobro za psihico Če mene vprašaš si ta hujšega že mimo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 10:21:35
|
|
|
|
ledenka
|
živa, kolikor sem jaz kupovala, je za pakete iz Ikee karavan dovolj. vse je zapakirano tako, da gre brez problemov v avto, samo dolžina zna bit problematična. vem, da sem iz tanajhujšega ven, ker je pač srček in to vse ok pa saj veš, da se vedno za nekaj sekiramo včeraj sem imela rahlo obarvano sluz enkrat, ne morem niti rečt, da je bila roza, tako bež je bila ,in me je kar malo panika - potem pa sem razmišljala, da je pač bila večja grudica in se je zato tako zdelo, ker sicer nimam nekega izcedka tako da sem se prisilila, da neham negativno razmišljat in grem naprej.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 10:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako je prav Ajsika... Ne pusti se raznoraznim lažem in prividom. Tvoja pikica je OK in to je to. Rojena bo pa 4 dni pred mojim roj.dnevom Sem sicer že bla tam, ampak nisem pa nikoli nič večjega kupovala in zdaj razmišljam kaj in kako... Dolžina je pa dva metra tako ali drugače... No saj bom vidla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 11:07:56
|
|
|
|
miska73
|
sem pa naredila napako in ta vikend brala, kaj vse lahko gre narobe... ne smem več Ajsi, ne ga biksat. Jst sem se naučila zelo filtrirat informacije ki naj pridejo do mene. Samo pozitivne stvari brat in imet v glavi o hello, miška! čaki, ti pa kmalu začneš, če se ne motim M po predvidevanjih pride proti koncu tega tedna... Pol pa akcija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 18:41:23
|
|
|
|
Serendipity
|
Grrrr....komaj sem vas našla! Kaj zdaj? Kje ste čvekice? Upam, da ste vsaj v ''akciji''
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 20:56:41
|
|
|
|
ledenka
|
da ti še tule zaželim vso srečo, bejbika draga dobro opravi jutri na pregledu v MB in naj se postopek čim prej začne kje pa je naša jazzzika??? je madam M že prišla naokoli, se že špikaš??? držim pesti, da gre čim hitreje in čim uspešneje!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 21:06:30
|
|
|
|
spelka12
|
O babnce kako kaj? žižika luba kako gre špikanje? A si že kot kanglca za zalivanje? ajsika, sonček85, sonček33, trinity,pikapoka2 in ostale naše nosečke - a kej božate trebuščeke še namesto nas? NE? Takoj božat drugač bo joj. erin in beyba mamice kako sta? A naš Tilen in emica pridno rasteta? Pa vidve? kako ste pa kaj ostale borke? ajsika kaj to berem - šccccccšcccccšccccccc s takimle mislim stran. Te bom po nagi riti pa brez najlonk boš mogla bit. jazzzzika what2s up? Pa to moraš tko rečt kot tisti iz reklame takrat - a se je spomnete? lunči naša kjeeeee siiiiiiii? tolk te pogrešam. a kera zdejle gleda breda pita na TV-ju? Jest grem mal oči spočit na njemu. Lepo noč želim vsem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 21:11:10
|
|
|
|
ledenka
|
špelči, sej ne bom več, obljubim a se je tvoja M končno poslovila???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 21:23:48
|
|
|
|
spelka12
|
Np. Gre pa pride. Pol dneva je ni, pol se pa mal oglasi, glih tolk da prepreči dolgo pričakovano . Pras.....tud tega užitka mi ne privošči. Pa še brad noče dat trenerke dol, je zapet do pasu . Jest pa v jok pa na drevo. Sem vidla, da bo kmalu NS. A si že nestrpna kej?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 21:25:14
|
|
|
|
spelka12
|
Aja pozabila povedat. Danes sem bila z erin, mr.erin-om in Tilnom na kavi. Erin vas vse lepo pozdravlja. Tilen je pa taaaaak srček. Ga moramo mal Emici predstavt, da se rod zmagovalk nadaljuje . Tolk ma hudo čupco.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 21:51:23
|
|
|
|
pikicao.
|
hej hooooojjjjj joj punce k bi ve vedla kaj sm jz vse danes pocela.. dons sm bla tok zmesana k en ventilator najprej sm sla na eno fakulteto po izpisnico... pa se je ze tam kompliciral.. potegnem stevilko 66.. referat je mel pa pa na tabli napisano sele 15..tko d sm cakala.. ura je bila ze 11:45 (referat naj bi delu pa samo do 12-tih ) -mela sem pa tud drugi vpis na eni drugi fakulteti k je cist na kontra smeri.. no tko d sm ob 12:00 sla na trolo, ker bi potem zamudila se un vpis.. tko d sm klicala na fakulteto, kjer sm se sla vpisat, da bom mogla izpisnico prinest nadoknadno.. evo..sedim na troli (ze dooolgo nisem sedela na njej ) se peljem.. no in jz nisem vedla da so se proge cist spremenile.. tko d nism sla tja kamor bi mogla.. spet sm bla cist adijo .. hvala bogu moj dela v lj. ker je prsu pome in me dostavu cist pred fakultete... je reku d ne ve ce bi me samo pustu k sm bla cist adijo (zmesana k kura ) pol vse uredim.. grem k mojem, ter se odpeljeva domov... prispeva do doma, kjer se spomnem d mam avto se kr na zelezniski postaji.. in sva se odpeljala na ZP pol pa spet domov .. k sm prsla domov me je pa moj sam posedu na kavc in je reku zdej bot pa cist pr miru, d se ti se kej ne nrdi skratka dons mi je avatar pisan na kozo
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 29.9.2008 21:52:16 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 21:59:22
|
|
|
|
Gwendolen
|
Pikiiiiiii!!! Ej, kolk sem se pa zdej temu nasmejala. Kaj naj rečem, ti vsaj dolgčas ni blo. Tvojmu pa tud ne.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 22:11:28
|
|
|
|
miska73
|
ajsika kaj to berem - šccccccšcccccšccccccc s takimle mislim stran. Te bom po nagi riti pa brez najlonk boš mogla bit. Špelka, kolk se jst vedno nasmejim tvojim izjavam lunči naša kjeeeee siiiiiiii? tolk te pogrešam. Ja luna, kje si. Sploh ne vem kako nam kaj zveze kažejo... Te še sploh nisem ulovila od kar sem nazaj z dopuste. A se še kar seliš? Pikiiiiiii!!! Ej, kolk sem se pa zdej temu nasmejala. Kaj naj rečem, ti vsaj dolgčas ni blo. Tvojmu pa tud ne. jst tudi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.9.2008 22:12:49
|
|
|
|
miska73
|
A je kdo kaj Oktavijo videl. Se že cel teden ni javila. Upam, da je vse vredu pri njej.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 8:05:54
|
|
|
|
Anonimen
|
jutroooooooo pikicao... si me pa nasmejala vem pa da tebi verjetno ni blo najbolj prijetno No ampak maš vsaj o čem govort
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 9:21:11
|
|
|
|
jazzz27
|
jutro!!!!!!!! naredila test in je en velik ------------------------------------ !! Adijo pamet....moje pa še kar ni. Ne vem kaj me to zafrkava...ponavadi sem imela redno sedaj pa že drugi cikel ....upam da ne bo zamujala 18 dni, kot prejšnji mesec. Jaz se pa še kar sprejam in snofam.... ...a ma katera kak predlog kako madam privbiš n obisk?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 10:17:34
|
|
|
|
~Biba~
|
hej tolko da se na brzino javm, ob pol 11 moram že letet dalje selitev uspešno končana...slikce sledijo..no v tej sobi ko sva bila prej, pa je ostala rač. miza z rač, ki čaka na selitev dol v pisarno, do tedaj, pa ...če hočem net, moram kable vlačit čez sobo in hodnik vse do sem par dni me ni, pa ima RR neko novo podobo...pri albumih me je čist zmedlo kaj akvica ima plus? ma si bom morala čez vikend vzet vcajt da vas za nazaj preberem. fajn bodite tačas
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.9.2008 10:33:50
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika lej, pomaga , namaklanje v vroči bani in konkretna doza rdečega vinčka. no, to so stare vraže. sicer pa počasi pokliči Reškota in mu povej, ko ti kak teden zamuja, je to že fino naredit. včasih šprejček zavira in ga je treba za kak dan prekinit, ampak to naj on odloči, ki pač pozna tvoj sistem špelči, obljubim, da ne bom več gledala negativnih znakov se moram prepričat, da bo moja nosečnost čisto normalna in brez pretresov, pa bo aquica moja, kaj novega pri tebi? biba, super za končano selitev! se tudi jaz priporočam za slikce pikica, sem ti včeraj napisala precej, pa me je ven vrglo... no, ti povem, da sem se tvojim prigodam precej nasmejala miška, berem samo pozitivne info včeraj je bil pač težek dan... ko me neki tišči, je to ponavadi itak prebava živa, kaj pa boš kupila v Ikei? se bom tudi jaz morala počasi spravit tja na potep... imajo čudovite dodatke pa en udoben fotelj bi imela za bodočo otroško sobico... za dojenje Se*, ti si pa itak najbrž že v vrsti dobro opravi!!! lunnčiiii, polariiiis, oktavija missam vas! objem še ostalim, ki sem vas izpustila
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.