|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
29.9.2008 8:25:07   
Anonimen
heheheheheh

ja vem ja... Samo da sem ponavadi kar jaz prva user posted image user posted image

No pa ni panike... Najprej jo podelim z vami, potem pa v akcijo za ta pravo... Tko da zdej mi pod nos diši že ta prava kavica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
29.9.2008 8:32:59   
pikicao.
juuutrroooo user posted image user posted image user posted image
kako ste moje piske?

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
29.9.2008 9:05:58   
Anonimen
no ja no... Kaj bi se pritoževali... Ampak glava me pa grozno boli že cel vikend... Zgleda da sem malo slabokrvna, ker se mi tko ko delam in se vrtim po kuhinji kr zvrti vsake tolko user posted image user posted image

No ampak sej bo... Nič takega, da bi se lahko sekirali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa moje pupe??

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
29.9.2008 9:23:36   
pikicao.
ziva mogoce mas pa nizek pritisk (jz ga mam.. pa se mi skoz vrti..sploh ce hit ustanem user posted image )
kako je blo pa s prenovo pa stilska preobrazba stanovanja ?? nisi nc napisala
jz pa sibam zdej.. bom se proti veceru kej pocekirala kaj ste napisale
skratka lepo se mejte.. pa poooooozzzzdravcek vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
29.9.2008 9:31:38   
Anonimen
moja stilska preobrazba bo morala še malo počakati... Verjetno jo bom izvedla konec tega tedna, saj načrtujem za soboto obisk Ikee, menda se je odprla nova v Celovcu... Nevem, bomo vidli :)

Sem predvidevala da je verjetno pritisk ampak ni panike, zdej je že bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
29.9.2008 10:05:51   
ledenka
jutro!

midve sva ok user posted image  malce zaspani. pa 8 tednov smo napolnili user posted image  sem pa naredila napako in ta vikend brala, kaj vse lahko gre narobe... ne smem več user posted image  

živa, mislim, da  se Ikea v Celovcu odpre komaj novembra. tako da boš žal morala v Graz, če greš ta vikend user posted image  

pikica, bodi pridna! user posted image  

o hello, miška! čaki, ti pa kmalu začneš, če se ne motim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
29.9.2008 10:11:59   
Anonimen
Med tem ko sem "delala" sem tudi sama izvedela veselo novico o Ikei v Celovcu user posted image user posted image

No sej morda bomo pa šli v Graz. A je kera že kdaj kupila posteljo ali kak večji kos pohištva v Ikei? Kako je to zapakirano? je karavan zadosti?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2307
29.9.2008 10:12:54   
Anonimen
aja... Ajsika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za 8 tednov. Ne beri več tega user posted image ........ Ni dobro za psihico user posted image

Če mene vprašaš si ta hujšega že mimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
29.9.2008 10:21:35   
ledenka
živa, kolikor sem jaz kupovala, je za pakete iz Ikee karavan dovolj. vse je zapakirano tako, da gre brez problemov v avto, samo dolžina zna bit problematična.

vem, da sem iz tanajhujšega ven, ker je pač srček in to vse ok user posted image  pa saj veš, da se vedno za nekaj sekiramo user posted image  včeraj sem imela rahlo obarvano sluz enkrat, ne morem niti rečt, da je bila roza, tako bež je bila ,in me je kar malo panika - potem pa sem razmišljala, da je pač bila večja grudica in se je zato tako zdelo, ker sicer nimam nekega izcedka user posted image  tako da sem se prisilila, da neham negativno razmišljat in grem naprej.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
29.9.2008 10:31:10   
Anonimen
Tako je prav Ajsika... Ne pusti se raznoraznim lažem in prividom. Tvoja pikica je OK in to je to. Rojena bo pa 4 dni pred mojim roj.dnevom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem sicer že bla tam, ampak nisem pa nikoli nič večjega kupovala in zdaj razmišljam kaj in kako... Dolžina je pa dva metra tako ali drugače... No saj bom vidla user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
29.9.2008 11:07:56   
miska73
sem pa naredila napako in ta vikend brala, kaj vse lahko gre narobe... ne smem več

Ajsi, ne ga biksat. Jst sem se naučila zelo filtrirat informacije ki naj pridejo do mene. Samo pozitivne stvari brat in imet v glavi

o hello, miška! čaki, ti pa kmalu začneš, če se ne motim

M po predvidevanjih pride proti koncu tega tedna... Pol pa akcija

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
29.9.2008 18:41:23   
Serendipity
Grrrr....komaj sem vas našla! Kaj zdaj? Kje ste čvekice? Upam, da ste vsaj v ''akciji'' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
29.9.2008 20:56:41   
ledenka
da ti še tule zaželim vso srečo, bejbika draga user posted image  dobro opravi jutri na pregledu v MB in naj se postopek čim prej začne user posted image  

kje pa je naša jazzzika??? je madam M že prišla naokoli, se že špikaš??? držim pesti, da gre čim hitreje in čim uspešneje!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
29.9.2008 21:06:30   
spelka12
O babnce kako kaj?user posted image
žižika luba kako gre špikanje? A si že kot kanglca za zalivanje?user posted image
ajsika, sonček85, sonček33, trinity,pikapoka2 in ostale naše nosečke - a kej božate trebuščeke še namesto nas? NE?user posted image  Takoj božat drugač bo joj.
erin in beyba mamice kako sta? A naš Tilen in emica pridno rasteta? Pa vidve?
kako ste pa kaj ostale borke?
ajsika kaj to berem user posted image  - šccccccšcccccšccccccc s takimle mislim stran. Te bom po nagi riti pa brez najlonk boš mogla bit.
jazzzzika what2s up? Pa to moraš tko rečt kot tisti iz reklame takrat - a se je spomnete?
lunči naša kjeeeee siiiiiiii? tolk te pogrešam.user posted image

a kera zdejle gleda breda pita na TV-ju? Jest grem mal oči spočit na njemu.
Lepo noč želim vsem. 

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
29.9.2008 21:11:10   
ledenka
špelči, sej ne bom več, obljubim user posted image  a se je tvoja M končno poslovila???

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
29.9.2008 21:23:48   
spelka12
Np. Gre pa pride. Pol dneva je ni, pol se pa mal oglasi, glih tolk da prepreči dolgo pričakovano user posted image .  Pras.....tud tega užitka mi ne privošči.
Pa še brad noče dat trenerke dol, je zapet do pasuuser posted image . Jest pa v jok pa na drevo.
Sem vidla, da bo kmalu NS. A si že nestrpna kej?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
29.9.2008 21:25:14   
spelka12
Aja pozabila povedat. Danes sem bila z erin, mr.erin-om in Tilnom na kavi. Erin vas vse lepo pozdravlja. Tilen je pa taaaaak srček. Ga moramo mal Emici predstavt, da se rod zmagovalk nadaljujeuser posted image . Tolk ma hudo čupco.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
29.9.2008 21:51:23   
pikicao.
hej hooooojjjjj user posted image user posted image

joj punce k bi ve vedla kaj sm jz vse danes pocela.. dons sm bla tok zmesana k en ventilator user posted image user posted image user posted image
najprej sm sla na eno fakulteto po izpisnico... pa se je ze tam kompliciral.. potegnem stevilko 66.. referat je mel pa pa na tabli napisano sele 15..tko d sm cakala.. ura je bila ze 11:45 (referat naj bi delu pa samo do 12-tihuser posted image ) -mela sem pa tud drugi vpis na eni drugi fakulteti k je cist na kontra smeri.. no tko d sm ob 12:00 sla na trolo, ker bi potem zamudila se un vpis..
tko d sm klicala na fakulteto, kjer sm se sla vpisat, da bom mogla izpisnico prinest nadoknadno..
evo..sedim na troli (ze dooolgo nisem sedela na njej user posted image ) se peljem.. no in jz nisem vedla da so se proge cist spremenile.. tko d nism sla tja kamor bi mogla.. spet sm bla cist adijo user posted image user posted image .. hvala bogu moj dela v lj. ker je prsu pome in me dostavu cist pred fakultete... je reku d ne ve ce bi me samo pustu k sm bla cist adijo (zmesana k kura user posted image user posted image user posted image )
pol vse uredim.. grem k mojem, ter se odpeljeva domov... prispeva do doma, kjer se spomnem d mam avto se kr na zelezniski postaji.. in sva se odpeljala na ZP pol pa spet domov user posted image user posted image .. k sm prsla domov me je pa moj sam posedu na kavc in je reku zdej bot pa cist pr miru, d se ti se kej ne nrdi user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka dons mi je avatar pisan na kozo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 29.9.2008 21:52:16 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
29.9.2008 21:59:22   
Gwendolen
Pikiiiiiii!!!

Ej, kolk sem se pa zdej temu nasmejala. Kaj naj rečem, ti vsaj dolgčas ni blo. Tvojmu pa tud ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
29.9.2008 22:11:28   
miska73
ajsika kaj to berem - šccccccšcccccšccccccc s takimle mislim stran. Te bom po nagi riti pa brez najlonk boš mogla bit.

Špelka, kolk se jst vedno nasmejim tvojim izjavam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunči naša kjeeeee siiiiiiii? tolk te pogrešam.

Ja luna, kje si. Sploh ne vem kako nam kaj zveze kažejo...
Te še sploh nisem ulovila od kar sem nazaj z dopuste. A se še kar seliš?

Pikiiiiiii!!!

Ej, kolk sem se pa zdej temu nasmejala. Kaj naj rečem, ti vsaj dolgčas ni blo. Tvojmu pa tud ne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst tudi

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
29.9.2008 22:12:49   
miska73
A je kdo kaj Oktavijo videl. Se že cel teden ni javila. Upam, da je vse vredu pri njej.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
30.9.2008 8:05:54   
Anonimen
jutroooooooo

pikicao... si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem pa da tebi verjetno ni blo najbolj prijetno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No ampak maš vsaj o čem govort user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
30.9.2008 9:21:11   
jazzz27
jutro!!!!!!!!

naredila test in je en velik ------------------------------------user posted image !! Adijo pamet....moje user posted image  pa še kar ni. Ne vem kaj me to zafrkava...ponavadi sem imela redno sedaj pa že drugi cikeluser posted image ....upam da ne bo zamujala 18 dni, kot prejšnji mesec. Jaz se pa še kar sprejam in snofam....user posted image ...a ma katera kak predlog kako madam privbiš n obisk?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
30.9.2008 10:17:34   
~Biba~
hej tolko da se na brzino javm, ob pol 11 moram že letet dalje user posted image

selitev uspešno končana...slikce sledijo..no v tej sobi ko sva bila prej, pa je ostala rač. miza z rač, ki čaka na selitev dol v pisarno, do tedaj, pa ...če hočem net, moram kable vlačit čez sobo in hodnik vse do semuser posted image

par dni me ni, pa ima RR neko novo podobo...pri albumih me je čist zmedlouser posted image kaj akvica ima plus? ma si bom morala čez vikend vzet vcajt da vas za nazaj preberem.

fajn bodite tačasuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
30.9.2008 10:33:50   
ledenka
jazzzika user posted image  lej, pomaga user posted image , namaklanje v vroči bani in konkretna doza rdečega vinčka. no, to so stare vraže. sicer pa počasi pokliči Reškota in mu povej, ko ti kak teden zamuja, je to že fino naredit. včasih šprejček zavira in ga je treba za kak dan prekinit, ampak to naj on odloči, ki pač pozna tvoj sistem

špelči, obljubim, da ne bom več gledala negativnih znakov user posted image  se moram prepričat, da bo moja nosečnost čisto normalna in brez pretresov, pa bo user posted image

aquica moja, kaj novega pri tebi? user posted image

biba, super za končano selitev! se tudi jaz priporočam za slikce user posted image  

pikica, sem ti včeraj napisala precej, pa me je ven vrglo... no, ti povem, da sem se tvojim prigodam precej nasmejala user posted image  

miška, berem samo pozitivne info user posted image  včeraj je bil pač težek dan... ko me neki tišči, je to ponavadi itak prebava user posted image

živa, kaj pa boš kupila v Ikei? se bom tudi jaz morala počasi spravit tja na potep... imajo čudovite dodatke user posted image  pa en udoben fotelj bi imela za bodočo otroško sobico... za dojenje user posted image  

Se*, ti si pa itak najbrž že v vrsti user posted image  dobro opravi!!!

lunnčiiii, polariiiis, oktavija user posted image  missam vas!

objem še ostalim, ki sem vas izpustila user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.