Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 14:15:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka živa, odvisno, kdo ti dela. sem našla salon, ki mi ustreza in me porihtajo v 20 minutah pa to ni zaradi mojega, njemu je menda čisto vseeno, kaka je frizura (dokler ni pragozd ). prej sem si sama brila z brivnikom (ker po britvicah sem imela mozoljčke), zdaj pa mi je všeč občutek gladke kože pod to se pa tudi jaz podpišem! mene zrihtajo tudi ful hitro... pol je pa tako fajn občutek...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 14:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
grrrrr.... Mene to mal preveč boli... Čeprav misel ni slaba... Je pa res da so po britvicah radi mozoljčki... No ja ..... Mogoče se pa kdaj opogumim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 14:34:13
|
|
|
|
pikicao.
|
u a pri britju smo ziva jz se tud raj brijem.. se mi zdi d ce bi mi brazilko delal, d bi moji znablcki dol odspod kr na unmu trakcu skupaj z dlakcami pristal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 14:42:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. u a pri britju smo ziva jz se tud raj brijem.. se mi zdi d ce bi mi brazilko delal, d bi moji znablcki dol odspod kr na unmu trakcu skupaj z dlakcami pristal ma neee, sej ti "žnabelčke" fajn raztegne, ko to dela, pa hit potegne, pa je vsega v sekundi konc.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 14:45:29
|
|
|
|
pikicao.
|
zate je to sekunda, zame bi bla pa to uraaaaa .. pa se lepilo bi rabla d bi si jih nazaj gor prpopala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 14:47:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. zate je to sekunda, zame bi bla pa to uraaaaa .. pa se lepilo bi rabla d bi si jih nazaj gor prpopala ti pa si ena pojava....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 14:52:55
|
|
|
|
pikicao.
|
se pa smejis, a ne bravo jz
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 15:12:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se pa smejis, a ne bravo jz bravo ti!!! jaz grem pa počasi domov... si tipkamo jutri... pa, pa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 15:14:09
|
|
|
|
Anonimen
|
neeeeee KROHOTAAAAMMMMM SEEEEEE
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 19:31:51
|
|
|
|
jazzz27
|
a res dons smo pa pr depiliranju pa britju?! Jz si tud še nisem opogumla, da bi šla na brazilsko k se bojim, da bi blo isto k je napisala pikicao, da bi žnabečki na trakcu ostal ...je že tako vse razšolano tam spodaj, pa da si še brazilsko privoščim....jaoooo!! Lahko vprašam a ste v gatah? Al brez? Pri nas v nm ena kozmetičarka dela to za 8€...razmišlja, da bi dvignila na 10€....kolk so pa v lj cene? Mi je pa šinlo, da so sedaj že kozmetičarke pi*dogledke ...Aja, pa date ve vse dol (dlakce?)? ...ajsi,ti si pa že itak čist zbrazilirana...vsak teden berem, da greš na brazilsko...no vsak drug teden . S kom pa gnojite, da tako rastejo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 20:41:58
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Vete ka... že dolg vam nisem kake pesmice gor prpopala, kot npr. TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE .... TOLE pa polfinale TOLE je pa za finale večera - dneva! Tak, zdej pa lahk zaspim z nasmehom na ustih in si samo še pojem jutri TALe komad..... No nad temle mojim izborom popevk niste kaj prida navdušenja pokazale... sploh nobenga, ne negativnega in ne pozitivnega.... zato sem se odločla, da vam od zdej naprej lepim še sam: TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, za finale pa TOLE
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 20:44:17
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. zate je to sekunda, zame bi bla pa to uraaaaa .. pa se lepilo bi rabla d bi si jih nazaj gor prpopala TAKOLE ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 20:46:25
|
|
|
|
Serendipity
|
kokolo kokolo kokolo moooooj! jeeeee, to mi delaj lunčika!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 21:22:29
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Vete ka... že dolg vam nisem kake pesmice gor prpopala, kot npr. TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE .... TOLE pa polfinale TOLE je pa za finale večera - dneva! Tak, zdej pa lahk zaspim z nasmehom na ustih in si samo še pojem jutri TALe komad..... No nad temle mojim izborom popevk niste kaj prida navdušenja pokazale... sploh nobenga, ne negativnega in ne pozitivnega.... zato sem se odločla, da vam od zdej naprej lepim še sam: TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, za finale pa TOLE lunička....tole pa me res vrže nazaj v tiste dni mladosti...kak lepe pesmice so to....mislim, da jih nihče več ne nardi takih....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 21:28:33
|
|
|
|
jazzz27
|
ups..polfinale in finale nisem vidla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 21:28:55
|
|
|
|
jazzz27
|
noč
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 22:03:08
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla pupike. Ste mi že ušle na lepš Akvica vidva si kar dobro zalogo naredta., Saj veš...rata, ko najmanj pričakuješ Punce ste korajžne s tole brazilsko. Jst sem pa tak glede tega. Pa tud čist nerodnostni problem mam . Mojo pač gleda samo moj in cela horda G (ampak njih ne štejem ) Ajsi dej poboži mal bušija zame Špelka kje si? Jazzika še mal....sitno brojiš dane Lunca včeraj me je pa finale kar odnesel od računalnika . Dans je pa res kjut Lubice drage nočko
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.9.2008 22:07:14 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 22:11:37
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo mal napovedi..pa kuj za dva dni Sreda, 10.9. Ponoči spet pričakujemo nevihte. Čez dan se bo zjasnilo. Sreda bo dan dobrih idej, novih srečanj, ki vam bodo prinesla nova in uspešna poznanstva. V sredo boste lahko srečali zanimivo osebo, spoznali novega prijatelja ali prijateljico. Dobro bo za projektiranje in načrtovanje. Četrtek, 11.9. Luna bo vstopila v vodnarja že ob 9.20 zjutraj. Prinesla vam bo dobro počutje, nove ideje, ter predvsem sprostila napete medsebojne odnose. Postali boste sprejemljivejši in tolerantnejši za okolico. Razvoj dogodkov bo šel v smeri pozitivnega razpleta, tudi borzna trgovanja bodo dobra. Popoldan pa nas lahko začne skrbeti Sonce v opoziciji na Urana, ki se dogodi šele v soboto, vendar se počasi že čuti njegov vpliv.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 7:51:31
|
|
|
|
monty
|
živjo pupe! jaz se tudi tle pofočkam, tečeva 4. krog in poskušam ne več misliti kateri dnevi so TA PRAVI. lunca hvala za tele napovedi, obeta se očitno dober teden. tkole, objemčke vam pošiljam!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 8:54:43
|
|
|
|
sonček85
|
ZA VSE BORKE
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 9:00:25
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. zate je to sekunda, zame bi bla pa to uraaaaa .. pa se lepilo bi rabla d bi si jih nazaj gor prpopala TAKOLE ? no lunči, ti si zadevo pravilno povzela!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 9:02:21
|
|
|
|
aqua77
|
vsem pa dobro jutro in ... za Ajsi pa....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 9:02:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. zate je to sekunda, zame bi bla pa to uraaaaa .. pa se lepilo bi rabla d bi si jih nazaj gor prpopala TAKOLE ? no lunči, ti si zadevo pravilno povzela!!! ta zadnji del je pa hmmmmmmmmmm malo boleččččččččččččččččččč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 9:09:41
|
|
|
|
jazzz27
|
jutro... a samo mene ven meče iz RR? Lunička...a bodo kake računalniške motnje danes? gigi..ja štejem dneve do tistega 17-tega...snifkota ...ja pa ti tud šteješ, a ne? Bova potem skup na UZje hodile monty..dobrodošla špelki...a že kaj pakiraš? ajsi...kako si naša novopečena nosečka? Sem prebrala na Ivf, da ti bo še Reško delal UZ!! In to celo prej, kot je tvoj pregled pri G. Le glej da boš poročala. sonček85....ti imaš pa tako lepzga buhija!! sonček33 in trinity...kako ste naše nosečke oldike? A bo kaka slikca padla? Se*....kako je v službi? Si se že ulafala po počitnicah? Aqui....držim in stiskam pestke,da bo tole nepričakovanje polno presenečenj. Ej mačka, pa pestke za četrtek.... živa....a je luštno v novi službi? Vidim, da ti niso RRja zaklenili . se je že poslovil? pikicao...kako si? Kaj novega? Se že bliža tisti O? Le glej, da boste pridno oktavija...ku ku? Kaj je v načrtu? Imate že kakšen datum al ste na pauzi? polaris....javi se kaj...poročaj kako je bilo na dopustu!!! kleja...kako si? Še zmeraj zidate? kele pojejo? Vsem mojim borkam en velik , tiste, ki sem vas pozabila pa tudi en velik
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 10.9.2008 9:31:33
|
|
|
|
sonček85
|
ja hvala jazzzika :komaj čakam da bo še večji
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?