|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
9.9.2008 14:15:23   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

živa, odvisno, kdo ti dela. sem našla salon, ki mi ustreza user posted image  in me porihtajo v 20 minutah user posted image  

pa to ni zaradi mojega, njemu je menda čisto vseeno, kaka je frizura (dokler ni pragozd user posted image ). prej sem si sama brila z brivnikom (ker po britvicah sem imela mozoljčke), zdaj pa mi je všeč občutek gladke kože user posted image  

pod to se pa tudi jaz podpišem! user posted image  mene zrihtajo tudi ful hitro... pol je pa tako fajn občutek... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
9.9.2008 14:30:38   
Anonimen
grrrrr.... Mene to mal preveč boli... Čeprav misel ni slaba... Je pa res da so po britvicah radi mozoljčki... user posted image user posted image

No ja ..... Mogoče se pa kdaj opogumim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.9.2008 14:34:13   
pikicao.
u a pri britju smo user posted image  ziva jz se tud raj brijem.. se mi zdi d ce bi mi brazilko delal, d bi moji znablcki dol odspod kr na unmu trakcu skupaj z dlakcami pristal user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.9.2008 14:42:44   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

u a pri britju smo user posted image  ziva jz se tud raj brijem.. se mi zdi d ce bi mi brazilko delal, d bi moji znablcki dol odspod kr na unmu trakcu skupaj z dlakcami pristal user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ma neee, sej ti "žnabelčke" fajn raztegne, ko to dela, pa hit potegne, pa je vsega v sekundi konc..... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.9.2008 14:45:29   
pikicao.
zate je to sekunda, zame bi bla pa to uraaaaa user posted image user posted image .. pa se lepilo bi rabla d bi si jih nazaj gor prpopala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.9.2008 14:47:36   
aqua77

zate je to sekunda, zame bi bla pa to uraaaaa user posted image user posted image .. pa se lepilo bi rabla d bi si jih nazaj gor prpopala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pa si ena pojava....

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.9.2008 14:52:55   
pikicao.
se pa smejis, a ne user posted image
user posted image user posted image user posted image bravo jzuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.9.2008 15:12:44   
aqua77

se pa smejis, a ne user posted image
user posted image user posted image user posted image bravo jzuser posted image user posted image user posted image

bravo ti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz grem pa počasi domov... si tipkamo jutri...

pa, pa user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.9.2008 15:14:09   
Anonimen
neeeeee

KROHOTAAAAMMMMM SEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1559
9.9.2008 19:31:51   
jazzz27
a res dons smo pa pr depiliranju pa britju?!user posted image  Jz si tud še nisem opogumla, da bi šla na brazilsko k se bojim, da bi blo isto k je napisala pikicao, da bi žnabečki na trakcu ostaluser posted image user posted image user posted image ...je že tako vse razšolano tam spodaj, pa da si še brazilsko privoščim....jaoooo!!user posted image user posted image user posted image Lahko vprašam a ste v gatah? Al brez? Pri nas v nm ena kozmetičarka dela to za 8€...razmišlja, da bi dvignila na 10€....kolk so pa v lj cene? Mi je pa šinlo, da so sedaj že kozmetičarke pi*dogledkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Aja, pa date ve vse dol (dlakce?)?user posted image

...ajsi,ti si pa že itak čist zbrazilirana...vsak teden berem, da greš na brazilsko...no vsak drug tedenuser posted image user posted image . S kom pa gnojite, da tako rastejo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.9.2008 20:41:58   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Vete ka... že dolg vam nisem kake pesmice gor prpopala, kot npr. TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE ....

TOLE pa polfinale user posted image
TOLE je pa za finale večera - dneva! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak, zdej pa lahk zaspim z nasmehom na ustih in si samo še pojem jutri TALe komad.....user posted image

No nad temle mojim izborom popevk niste kaj prida navdušenja pokazale... sploh nobenga, ne negativnega in ne pozitivnega.... zato sem se odločla, da vam od zdej naprej lepim še sam:
TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, za finale pa TOLE user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.9.2008 20:44:17   
LuNa73

TAKOLE ? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.9.2008 20:46:25   
Serendipity
kokolo kokolo kokolo moooooj!

jeeeee, to mi delaj lunčika! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.9.2008 21:22:29   
jazzz27

Vete ka... že dolg vam nisem kake pesmice gor prpopala, kot npr. TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, TOLE ....

TOLE pa polfinale user posted image
TOLE je pa za finale večera - dneva! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak, zdej pa lahk zaspim z nasmehom na ustih in si samo še pojem jutri TALe komad.....user posted image

No nad temle mojim izborom popevk niste kaj prida navdušenja pokazale... sploh nobenga, ne negativnega in ne pozitivnega.... zato sem se odločla, da vam od zdej naprej lepim še sam:
TOLE, TOLE, TOLE, TOLE, za finale pa TOLE user posted image

lunička....tole pa me res vrže nazaj v tiste dni mladosti...kak lepe pesmice so to....mislim, da jih nihče več ne nardi takih....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.9.2008 21:28:33   
jazzz27
ups..polfinale in finale nisem vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
9.9.2008 21:28:55   
jazzz27
nočuser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.9.2008 22:03:08   
gigi1
Ojla pupike. Ste mi že ušle na lepš user posted image

Akvica vidva si kar dobro zalogo naredta., Saj veš...rata, ko najmanj pričakuješ user posted image  user posted image  user posted image

Punce ste korajžne s tole brazilsko. Jst sem pa tak user posted image  glede tega. Pa tud čist nerodnostni problem mamuser posted image . Mojo pač gleda samo moj in cela horda G (ampak njih ne štejem user posted image )

Ajsi dej poboži mal bušija zame user posted image

Špelka kje si?

Jazzika še mal....sitno brojiš dane user posted image

Lunca včeraj me je pa finale kar odnesel od računalnika user posted image  .

Dans je pa res kjut user posted image

Lubice drage nočko

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.9.2008 22:07:14 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
9.9.2008 22:11:37   
LuNa73
Evo mal napovedi..pa kuj za dva dni user posted image

Sreda, 10.9.
Ponoči spet pričakujemo nevihte. Čez dan se bo zjasnilo. Sreda bo dan dobrih idej, novih srečanj, ki vam bodo prinesla nova in uspešna poznanstva. V sredo boste lahko srečali zanimivo osebo, spoznali novega prijatelja ali prijateljico. Dobro bo za projektiranje in načrtovanje.

Četrtek, 11.9.
Luna bo vstopila v vodnarja že ob 9.20 zjutraj. Prinesla vam bo dobro počutje, nove ideje, ter predvsem sprostila napete medsebojne odnose. Postali boste sprejemljivejši in tolerantnejši za okolico. Razvoj dogodkov bo šel v smeri pozitivnega razpleta, tudi borzna trgovanja bodo dobra. Popoldan pa nas lahko začne skrbeti Sonce v opoziciji na Urana, ki se dogodi šele v soboto, vendar se počasi že čuti njegov vpliv.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.9.2008 7:51:31   
monty
živjo pupe!

jaz se tudi tle pofočkam, tečeva 4. krog in poskušam ne več misliti kateri dnevi so TA PRAVI. lunca hvala za tele napovedi, obeta se očitno dober teden.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tkole, objemčke vam pošiljam!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.9.2008 8:54:43   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA VSE BORKE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
10.9.2008 9:00:25   
aqua77

TAKOLE ? user posted image user posted image user posted image user posted image

no lunči, ti si zadevo pravilno povzela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
10.9.2008 9:02:21   
aqua77
vsem pa dobro jutro in ...

user posted image

za Ajsi pa....

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
10.9.2008 9:02:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

no lunči, ti si zadevo pravilno povzela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ta zadnji del je pa hmmmmmmmmmm malo bolečččččččččččččččččččuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
10.9.2008 9:09:41   
jazzz27
jutro...

a samo mene ven meče iz RR?user posted image

Lunička...a bodo kake računalniške motnje danes?user posted image user posted image user posted image

gigi..ja štejem dneve do tistega 17-tega...snifkotauser posted image ...ja pa ti tud šteješ, a ne?user posted image user posted image  Bova potem skup na UZje hodileuser posted image

monty..dobrodošlauser posted image

špelki...a že kaj pakiraš?user posted image user posted image user posted image

ajsi...kako si naša novopečena nosečka? Sem prebrala na Ivf, da ti bo še Reško delal UZ!!user posted image user posted image user posted image  In to celo prej, kot je tvoj pregled pri G.user posted image user posted image user posted image  Le glej da boš poročala.

sonček85....ti imaš pa tako lepzga buhija!!

sonček33 in trinity...kako ste naše nosečke oldike? A bo kaka slikca padla?user posted image

Se*....kako je v službi? Si se že ulafala po počitnicah?

Aqui....držim in stiskam pestke,da bo tole nepričakovanje polno presenečenj. Ej mačka, pa pestke za četrtek....
živa....a je luštno v novi službi? Vidim, da ti niso RRja zakleniliuser posted image user posted image . user posted image  se je že poslovil?

pikicao...kako si? Kaj novega? Se že bliža tisti O?user posted image  Le glej, da boste pridnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oktavija...ku ku? Kaj je v načrtu? Imate že kakšen datum al ste na pauzi?

polaris....javi se kaj...poročaj kako je bilo na dopustu!!!

kleja...kako si? Še zmeraj zidate? kele pojejo?user posted image user posted image

Vsem mojim borkam en velikuser posted image , tiste, ki sem vas pozabila pa tudi en velikuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
10.9.2008 9:31:33   
sonček85
ja hvala jazzzika :komaj čakam da bo še večji

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?