Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 11:33:38
|
|
|
|
pikicao.
|
izvolte spet en vic na moj racun Blondinka se sprehaja po cesti in se ustavi pri obcestni luči. Na drogu je obešen letak na katerem piše ODDAJAMO STANOVANJE. Blondinka potrka na drog. Čaka, čaka pa nič. Mimo pride policaj in vpraša blondinko: "Ja kaj pa počnete?" - "Tukaj piše da oddajajo stanovanje. Trkam pa se nihče ne oglasi." - Policaj pogleda navzgor pa pravi: "Ja, to je pa res čudno. Zgleda, da so doma, saj imajo prižgano luč."
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 11:35:19
|
|
|
|
aqua77
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 11:37:04
|
|
|
|
pikicao.
|
je simpaticen, a ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 11:37:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. je simpaticen, a ne lih za naju....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 11:39:51
|
|
|
|
ledenka
|
je dober!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 11:44:22
|
|
|
|
pikicao.
|
d se mal nasmejete in kaj boste kej pocele dons?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 11:46:06
|
|
|
|
pikicao.
|
aja ajsi.. ja jz sm blond (ze vnaprej povem, predn te sploh vprasam) jz pa ne razumem tega tvojga linka myminicity.. kaj tam lahko pocnes? mal hitrih instrukcij prosim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 11:51:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. d se mal nasmejete in kaj boste kej pocele dons? delale...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 11:56:26
|
|
|
|
pikicao.
|
delale na bebiki.. a ne aqua
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 12:12:54
|
|
|
|
ledenka
|
pikica, vsak dan 1x lahko stisneš na katerega koli od teh linkov in mi povečaš mesto, ki ga "gradim" v planu pa nimam nič posebnega, danes sem prosta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 12:15:07
|
|
|
|
pikicao.
|
a sam na link kliknem in to je to? a pol tm na tej strani se pa nc ne dela? ce je to to ti bom rade volje klikala sploh tm pr sexy polcajih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 12:20:48
|
|
|
|
sonček85
|
navijam naprej in naj bo še ta teden kakaa nova . ostale pa lepo pozdravljam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 12:21:37
|
|
|
|
oktavija
|
Čao babe žabe!!! No takole sinoči napisla cel roman... pa me na koncu vrže dol in se vse izbriše... Danes zjutraj našišem še daljšo kačo... pa me spet vrže dol.... Nato ugasnem RR in se vržem v obresti, ki sem jih ravno končala... Zdaj pa se na hitro javim, da me spet dol ne vrže... Drugače nič posebnega... dragi doma in po starem.... dijeta uspešna drugi dan.... v službi dela fulll... Ledenka ... kako je naša nova nosečka? Vse ostale... pa sej veste da vas imam rada!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 12:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica tale vic je pa SUPER se mi zdi da sem ga že slišala enkrat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 12:48:12
|
|
|
|
pikicao.
|
slisala al si me vidla kako trkam po kandelabri aja za vse kandelaber=obcestna luc
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 12:57:51
|
|
|
|
ledenka
|
Oktavija, raje ti povej, a si kaj bolje? jaz sem ok, še vedno verjamem v nosečnost samo, če pogledam na testek ali pa v telefon, sem ga seveda slikala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 13:06:33
|
|
|
|
pikicao.
|
oktavija jz sm bla pa pr teb tud na obisku (v tvojmu mestu)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 13:08:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. oktavija jz sm bla pa pr teb tud na obisku (v tvojmu mestu) tudi jaz
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 13:16:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. delale na bebiki.. a ne aqua jap!!! zdejle sem bla pri prijateljici, mi je na hito nardila brazilko, tako da bo danes zvečer še veselo!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 13:19:56
|
|
|
|
ledenka
|
moram tud jaz na brazilko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 13:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi... pa pri tebi tudi ajsika
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 13:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi tebi ni več treba ker si itak že nosečka in tvogeja ne rabiš več napeljevat Aqua a ni to fuuuul boleče?? Jst sem samo enkrat depilirala in je blo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 13:23:24
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz se pa lah pohvali, da vaša mesteca obiskujem redno skoraj vsak dan...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 13:24:58
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ajsi tebi ni več treba ker si itak že nosečka in tvogeja ne rabiš več napeljevat Aqua a ni to fuuuul boleče?? Jst sem samo enkrat depilirala in je blo jap tam okoli sramnih ustnic najbolj boli, po riti oziroma okoli rite pa nič... ampak se človek navadi, pol maš pa dolgo časa mir...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 9.9.2008 13:26:27
|
|
|
|
ledenka
|
živa, odvisno, kdo ti dela. sem našla salon, ki mi ustreza in me porihtajo v 20 minutah pa to ni zaradi mojega, njemu je menda čisto vseeno, kaka je frizura (dokler ni pragozd ). prej sem si sama brila z brivnikom (ker po britvicah sem imela mozoljčke), zdaj pa mi je všeč občutek gladke kože
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?