Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 18:17:57
|
|
|
|
aqua77
|
Pa še to da ne pozabim..... Tilen je res tak cuker, kot da je narisan...... Pa dobrodošle vse nove borkice...... aja pa še nekaj, da ne pozabim....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 18:46:26
|
|
|
|
gigi1
|
Aqua draga nas je vse res kar skrbelo kje si. Dobro je, da je O. Mogoče pa tokrat res rata . Full navijam. Za rdeče telesce pa prvič slišim Sem tudi na MONu pobrskala pa nič ne najdem. Glede brisa pa...jaz gledam na stvari tkole. Včasih smo lahko tudi malo hvaležne za težave, ki jih imamo, da pridemo do naših . Tako smo skoz on-line z G in k sreči hitro odkrijejo tudi kakšno zadevo, preden se kaj hujšega iz nje naredi. Torej, vsaka stvar je za nekaj dobra in probaj na to pozitivno gledat. Hvala za geslo (ja lahko bi mi vžgalo ). Se pridružujem mislim ostalih deklic, da si tako huda bejba s temnimi laski, da se ti sploh ne morem predstavljati kot Mrs Blond
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 19:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
OOOOOOOOO kok je pa tole lep fantič Bravo Erin Aquica nič s ene sekiraj... pa bo... Vseeno pa n dobro sišat take novičke ja... No jst sem pa že v drugem koncu SLO (v prekmurju) in maksimalno uzivam zdejle bomo že jedli
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 20:57:57
|
|
|
|
Serendipity
|
Večeeer! Samo na hitro, sem prej prilezla iz MB-ja. na hitro preletela slikce in se zaljubilaaaaaaaa .. Erin ... a mi poveš kje prodajajo take prisrčne prince? Jaz bi enega kupila, ali pa dva Sporočilo od Maše - s pregleda sporoča da je vse ok, histološki izvidi so b.p. in da ima IUI po 3. menstruaciji .. Bomo kar navijale da madam trikrat pride (če že mora) in hitro odide! Eto, zdaj pa idem feštat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 21:15:12
|
|
|
|
miska73
|
Se*, sem te pogrešala danes. Hvala za info od Maše. Aqua, tebe sem še bolj pogrešala. Saj veš zakaj. Upam, da bo vse vredu pri tebi. Erin, tale fantič je pa res čudovit. Si nam nardila prave lušte. Se še priporočamo za kakšno slikco.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 21:17:53
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Bo treba še neelo sem spravit. evo mene miska na prvi tir! Da še jaz malo složno s klomifenkami 'smetam'... . Tud jaz redno spremljam še to temo...pa vidim, da smo vse klomifenke, ki smo se javile oz 'smetale' tle, res čisto po vseh merilih zrele za sem...smo same 'maratonske težkokategornice' Pozdravček vsem ostalim borkam...
< Sporočilo je popravil neela -- 14.8.2008 21:18:32 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 21:30:15
|
|
|
|
oktavija2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Punce pa ve ste nore!!! Pridem pogledat pa najdem 3 DEL!!!!!! Ker je še vedno pomanjkanje s časom vam bom samo lušte naredila... LP vsem Erin!!!! A mi daš recept kako se pride do tako lepega angelčka!!!!! Kaj tako lepega in sladkega pa že dolgo nisem videla!!!! To je najlepši dojenček na svetu!!!! Čuvaj ga Erin, da ti ga Oktavija ne ukrade!!!! Pa še kake fotke bomo zeeellllooo vesele!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 21:34:12
|
|
|
|
miska73
|
Oktavija, a preveč vprašam... sam zakaj pa imaš na drugem računalniku drugačno prijavo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 22:05:43
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Večeeer! Samo na hitro, sem prej prilezla iz MB-ja. Veš kaj, naj te kokla bincne nekam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 23:05:15
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, bomo navijale za uspeh, ki naj kmalu pride. če že morajo priti 3 , naj pridejo, ampak potem pa naj bo IUI 100% uspešen.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 23:07:04
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, smo te priklicale . Smo mal čarovnice, a ni tako? Smo se prijavile še ostale "maratonske težkokategornice".
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 9:05:33
|
|
|
|
spps
|
morgen beybe erin,pravega cukrčka imate aqua,držim pesti,da bodo rezultati ok in ,da ne boš imela komplikacij. oktavija,uživaj na morju in kaj boste ostale počele?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 10:00:01
|
|
|
|
vita80
|
Jutro čveke čvekaste! Jaz pa vam ja ne sledim več! Erin tamali je pa ja tak cukerček, da znoriš!!! Naj bo zdrav!Matt tebi čestitke za !!!!! Pri meni ni nič novega. Aja danes ponoči sem celo noč sanjala, da sem izvedela, da sem noseča. Pa, da sva šla povedat njegovim... O te sanje! Sem se čist zmešana gor zbudila. A sem še kaj pomembnega zamudila? Spps ful fajn, da se boš omožila, tudi jaz komaj čakam, da bo prišel dan, ko bova imela dovolj denarčka in bomva rekla, tak zaj se pa ženiva. Lepo mi bodite pa ne čvekajte preveč. cmok
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 10:51:40
|
|
|
|
ledenka
|
jutro gremo danes na piknik se veselim cevapov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 13:39:29
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Večeeer! Samo na hitro, sem prej prilezla iz MB-ja. Veš kaj, naj te kokla bincne nekam jaz man tebe tudi rada
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 13:39:51
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček vsem pupam..... Kako ste kaj na ta praznični dan.... Vidim, da nobena ne čveka... Jaz pa v službi danes in skoz za računalnikom.... Ja, sej je vedno tako, ko sem jaz tukaj je bolj suša.... Da pa bo suša še večja in še bolj vroče............. enga gasilca, da vas pogasi.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 15:55:48
|
|
|
|
aqua77
|
kakšna tuga je dons kle gor.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 16:24:57
|
|
|
|
miska73
|
Aqua... Bogi revček - čist sam si tuki gor Hvala za včerajšnjega in današnjega tipčka. Sem si pa končno privoščila tistega iz mesa in krvi... tak da ni več krize
< Sporočilo je popravil miska73 -- 15.8.2008 16:25:04 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 16:49:39
|
|
|
|
aqua77
|
ja, sam tak revček dones... praznik je, jaz delam , pa še nobene ni za čvek.... ni za kaj za tipčka , jaz sem si ga tudi zadnje tri dni redno prvošla , upam na pozitiven razplet ta mesec, saj smo vidli folikle....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 17:17:12
|
|
|
|
lučka 25
|
Tale stvarca pa ni kar tako. Si mi zbistrila pogled, aqua. Pa usta imam tudi še kar odprta. Mojega pa ni doma, da bi me lahko malo k sebi spravil.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 17:39:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Tale stvarca pa ni kar tako. Si mi zbistrila pogled, aqua. Pa usta imam tudi še kar odprta. Mojega pa ni doma, da bi me lahko malo k sebi spravil. , lučka.... bom še kakšnega gor vrgla, za razpoloženje.... drugače pa čestitke za špike, ki si jih že sama devaš doma..... pridna pupa....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 17:52:44
|
|
|
|
aqua77
|
No tko, ker sem gor ni več punc, bodo pa prevladovali moški, da mi ne bo dolgčas.... Ta je pa sam zame, ker že cel dan tukaj vztrajam in samevam....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 17:57:31
|
|
|
|
miska73
|
Ja lučka ful si dobra, da se kar sama špikaš. To me še verjetno vse čaka. Aqua, ne vse tipčke danes gor prilimat, prišparaj še kakšnega za dneve, ko bomo še ostale v službi ... in bomo potrebovale, da nas kaj prebudi...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 17:58:50
|
|
|
|
miska73
|
Ta je pa sam zame, ker že cel dan tukaj vztrajam in samevam.... VAU... zdaj pa jaz ne morem zapret ust ... tale je pa ful po mojem okusu... njami
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 15.8.2008 18:23:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ta je pa sam zame, ker že cel dan tukaj vztrajam in samevam.... VAU... zdaj pa jaz ne morem zapret ust ... tale je pa ful po mojem okusu... njami miška, ta je zasluženo moj, danes....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?