Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.8.2008 18:38:57
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 miška, a si opazila, da se za bradavičko stiska, al si bolj u gate gledala.... ker jaz sem šele zdaj to opazila.... akvica ...jaz tud nisem opazila....mah kaka faca!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.8.2008 19:01:41
|
|
|
|
ledenka
|
pa da se jaz dam svoj delez k novi borbi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.8.2008 19:11:13
|
|
|
|
lučka 25
|
Pozdravljene. vas že nekaj časa berem, ampak napišem pa nikoli nič, ker kar ne vem kaj bi napisala ( a sem smotana ). Ampak tale številka 3 me je pa premamila, da se končno opogumim in se vam nekako pridružim, če me sprejmete. Nekaj vas že poznam z drugih tem, pa ve gotovo tudi mene. No, da napišem nekaj malega o meni. Sem iz Kranja, za se trudiva 3 leta in 3 mesece. Sem stara 31 let. Za nama so: 2x PCT, HSG, diagnoza SPCO, klomifen, laparoskopija, klomifen. In sedaj sem končno v postopku IVF, pa računava, da bo uspešno. To je moja kratka izpoved in kratek življenjepis najine borbe. Pa ostanite še naprej tako pozitivne in polne življenja.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.8.2008 19:17:17
|
|
|
|
ledenka
|
ooooo, Lucka dobrodosla!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.8.2008 19:56:54
|
|
|
|
Serendipity
|
lučka - dobrodošla! Držim pestke, da bo postopek uspešen!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.8.2008 20:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
aqua.... a nismo rekli da samo zjutraj ta teden???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.8.2008 20:34:54
|
|
|
|
Fargesia
|
Lučka, ja končno si sem prišla!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.8.2008 21:59:12
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lučka, ja končno si sem prišla!!! Ja, končno sem se opogumila. Hvala punce za dobrodošlico. Uspelo pa bo vsem nam. nič bat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 13.8.2008 22:58:03
|
|
|
|
miska73
|
O Lučka pa sva spet skupaj. Zdaj je pa res čas, da se počasi pofočkam še na IVF temi, da bova potem povsod skupaj tičali.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 0:12:01
|
|
|
|
gigi1
|
Hojla bejbike. Evo mene z dopusta. Bilo je krasno razen, da me je spremljala od prvega dne do danes. Kaj čmo, neki nas more skoz štafat. Kako ste deklice drage? Kaj novih pluskov? Nič še nisem utegnila pregledat. Ste v enem tednu načvekale 40 strani. Zelo pohvalno za dopuste Se* a lahko pri meni tudi narišeš jokavčka (še dobro, da mi je ratalo na isti kilaži ostat, glede na vse dobrote, ki sem jih bila deležna ) Pa prijavljam se za srečanje, če bom le lahko. Kdaj in kje???? Tudi za seznam se godna. 2 ICSI. Jutri imam pregled pri dr. Vogleju na GK. Računam, da čez en mesec v novo borbo. Agua??? Kaj se je zgodilo? Prej mi boš napisala, kot mi bo ratalo prebrat. Nič se nisva slikala. Z mojim sva oba zanikrna in je aparat ostal doma. Grem razpakirat, pa se pišemo jutri. Nočko drage deklice
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 7:43:34
|
|
|
|
oktavija
|
Jaz grem danes v MB in pol na morje!!!!! Po prihodu iz MB poročam kako rastejo moji folikli!!!! DRugače pa sem si dijeto malo prilagodila zaradi odhoda na dopust in s polno paro štartam v ponedeljek.... JA JA večni stavek ZAČNEM V PONEDELJEK.... si lahko mislite koliko ponedeljkov se je pri meni začela dijeta.... Kaj čem sem pač za ubit..... Lep dan vam želim!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 9:22:25
|
|
|
|
jazzz27
|
jutro!!!! lučka dobrodošla!!!!! Ti bom mal kasneje na ZS napisala kako je bilo pr Reškotu. tako...adijo...grem...pridem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 9:55:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Da se vam še jaz malo javim.Pripravljam se,ker bo moj dragi na podaljašen vikendu juhej iamm polno načrtov upam,da boma lahko vse izpeljala.In še ena vesela novička danes grema dati ara za najino novo kuhinjo boma vse renovirala juhej komaj čakam.Danes le še povem katero barvo bom imela kateri element. Potem pa težko čakam danes teden,ko grema končno do Zorna gledat izvide od kariotopa in nato se prijavim za novi boj upam,da čimprej dobim številko za IVF. LP Mojca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 9:59:00
|
|
|
|
ledenka
|
Sulfinija, kako pa je Zorn? midva greva k njemu, če tokrat pri Reškotu ne rata treba met plan B jazzzika jutro! oktavija, poročaj!!! gigi, dobrodošla nazaj!!! a tebe madam M moti pri kopanju? mene ne se preveč rada kopam! sam kopalke potem takoj nujno menjam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 10:07:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ledenka jaz sem zamenjala kliniko MB za kliniko LJ dr.Zorna.Mi je naredil letos februarja laparo in sme zelo,zelo zadovoljna z njim.Ja res glede tega zdravnika same pohvale ti prisluhne,te potolaži skratka ne menjam ga za nobenega na svetu več.Ti ga toplo priporočam. LP Mojca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 10:09:56
|
|
|
|
nf
|
Hoj! Vidim da so tukaj zdaj Trinity, Fargi, Lučka, Miška, vse so nam ušle s Klomifenk!!! Pa se bom zato še jaz malo večkrat oglasila, če nimate kaj proti. Na tej temi mi je pa nekaj prav posebej všeč. Vse te vaše kavice, pijačke...mmmmmmmm, no pa tudi ve ste fajn pozdravček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 10:12:02
|
|
|
|
ledenka
|
no, razumem razumem kavica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 10:13:32
|
|
|
|
nf
|
aaaah jaaa tako dobro zgleda da si moram še jaz kaj vzet za pojest
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 10:20:49
|
|
|
|
miska73
|
Nf, jeeeeeee zdaj si še ti tukaj. Bo treba še neelo sem spravit. Pa saj nismo ušle iz Klomifenk, sam še tle smo se mal pripopale A veš kaj je tle še boljše kot slike kavic... slike tipčkov... a aqua se še ni zbudila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 10:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
res so vse klomifenke tukaj, tako, da se tud jaz pridružujem. je katera za kakšno kavico??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 10:38:21
|
|
|
|
miska73
|
Jeeeeeee, še skuštranka je prilzla semle. Seveda sem za kavico, dve ali tri. Se že cel teden vlečem kot megla in tudi danes ni izjema. PMS se mi je zavlekel še po končani M, pa neprespana sem... Hvala bogu, da je dons petek - no, konc delovnega tedna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 10:40:21
|
|
|
|
nf
|
hehehe to klomifenke! pričnimo smetit temo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 10:41:21
|
|
|
|
nf
|
miska, nope ni petek, četrtek je in imamo 3 dni frej!!!! jupiiiii!!!!!! A greste kam punce?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 14.8.2008 10:42:35
|
|
|
|
miska73
|
Nf-ka, po moje bi se morale zdaj nekaj časa lepo obnašat, da nas ne naženejo takoj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?