Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 14:17:07
|
|
|
|
Serendipity
|
Ola babuške! jaz sem samo prišla na ''posladek''. Mnjami!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 14:23:03
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 pa kaj spet to pomeni lunin mrk...če bo pa polna luna ....to si ti nekaj starga potegnila dol Sobota, 16.8. Ščip ob 23.17 Vodnarjeva luna je v konjunkciji z Neptunom. Kaže na dež z vetrom, ker pa sta ponoči Venera v devici in Jupiter v kozorogu, na 13.stopinji, v trigonu, bosta preprečila nevihte in omogočila bolj blagodejni dež za zemljo. od danes!!!!!! Tisto je bilo v uvodu... Kar se pa trkanja tiče.... men noben nč ne trka... če bi mela kakega pametnega soseda bi šla jst njemu trkat .
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 16.8.2008 14:24:02 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 14:33:42
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla punce! danes pa kar nekaj dogaja tu gor. Fino! jaz čakam, da pride domov, potem pa...... še ne vem kaj. Danes sem že cel dan na telefonu. Mam čvekalni dan s prijateljicami. Danes ali jutri grem k svakinji (od mojga sestri) po oblekice za dojenčka za svakinjo (od brata ženi), da bosta že malo pripravila vse potrebno za prihod . Vsi že komaj čakamo na , tko da se je zdaj že nemu preveč mudi, čisto preveč mudi! Kar naj počaka do novembra. Tako bom te dni te cunjce oprala in pomagala bratu, da vse pripravi, ker svakinja bo do poroda sedaj ostala v bolnici. Mi ne bo problem zrihtat vseh cunjc, ker bo še meni dalo več energije, za lušt. Moram videt, kakšne cunjce bom jaz rabila maja (jaz kar računam da sedaj po IVF bo pa uspelo ). A nekatere morate pa kar delat. Si sploh ne predstavljam tega. Dobro, da smo si ljudje različni in nas zanimajo različni poklici, pa da so eni tako pridni, da delajo tudi med prazniki in vikendi. Bravo za vas!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 14:34:44
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 pa kaj spet to pomeni lunin mrk...če bo pa polna luna ....to si ti nekaj starga potegnila dol Sobota, 16.8. Ščip ob 23.17 Vodnarjeva luna je v konjunkciji z Neptunom. Kaže na dež z vetrom, ker pa sta ponoči Venera v devici in Jupiter v kozorogu, na 13.stopinji, v trigonu, bosta preprečila nevihte in omogočila bolj blagodejni dež za zemljo. od danes!!!!!! Tisto je bilo v uvodu... Kar se pa trkanja tiče.... men noben nč ne trka... če bi mela kakega pametnega soseda bi šla jst njemu trkat . Zadnji stavek je pa za umret smešen.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 16:07:24
|
|
|
|
murkica
|
No pa da se še jaz na hitro javim.... Jaz že veselo pakiram, saj namreč jutri ob 10-ih letiva proti Egiptu. Vsem bom zaželela samo to, da naj vam bo ta mesec še posebaj naklonjen in naj se vam vsem na testkih pokažejo . Jaz resnično upam, da nam bo uspelo prišvercat enega "faraončka" in da bo svet postal še lepši. Definitvno bom mislila na vse vas, ve pa pridno pišite, da bom imela po prihodu domov veliko materiala za branje. En sončni pozdrav od Murkice....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 16:53:51
|
|
|
|
LuNa73
|
Punce tole pa je mene danes nasmejalo, ker si to osebo, ki je to napisala prav predstavljam v dani situaciji...... Se* hvala, da si mi polepšala dan in ga obogatila s smehom, ki traja in traja.... S temle si se mi pa odkupla za nejavljanje, ko si bila v MB-ju!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pupe moje.... Pa kje ste vse?? Sem mislila da sploh ne bom mogla vsega nadoknadit pa vidim da je Aquica naša še vedno najbolj pridna Trikrat hura za Aquo: HURA, HURA, HURA
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:47:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ja pupe moje.... Pa kje ste vse?? Sem mislila da sploh ne bom mogla vsega nadoknadit pa vidim da je Aquica naša še vedno najbolj pridna Trikrat hura za Aquo: HURA, HURA, HURA ja zdaj mi je pa že nerodn ratal....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:48:36
|
|
|
|
aqua77
|
aja pa še zmerom sem na šihtu.... kolk sem jaz pridna....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:50:56
|
|
|
|
aqua77
|
nismo še na nič uč vrgle.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:51:32
|
|
|
|
LuNa73
|
bejž domu že...noooooooooooooooooooo.... akvica, pa kje hudiča ti delaš, da si petke in svetke na šihtu... pa še zravn računalnika..... prodajalka nisi!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:54:20
|
|
|
|
aqua77
|
prodajalka nisem!!!! pa kelnarca tud ne....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:54:53
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo, da vam še jaz enga prpopam gor... takega bolj odkritga
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:55:07
|
|
|
|
aqua77
|
LuNa, sem ti enga cukra gor vrgla..... tko mal za dušo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:55:32
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 prodajalka nisem!!!! pa kelnarca tud ne.... kva pa si pol.... sekretarica?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:55:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Evo, da vam še jaz enga prpopam gor... takega bolj odkritga men je mal pre suh... ampak naj mu bo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 17:57:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 prodajalka nisem!!!! pa kelnarca tud ne.... kva pa si pol.... sekretarica????? ja, včasih se počutim kot sekretarica....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:00:44
|
|
|
|
aqua77
|
LuNa, morem mal prebrskat po arhivu, da bi jaz tud takega, bolj odkritega našla za prpopat sem gor.... Kakšenga ki ga ni sram, pa ki se mal "bučka" vidi, pa da je še za pogledat zraven....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:00:56
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 LuNa, sem ti enga cukra gor vrgla..... tko mal za dušo.... sej pa ti pravim... ti si moja tanartabolš prjatlca .... Evo TOLE je sam zate pol pa se lučka25 smeji, ko pravim, da če bi mela kakega fejst soseda, da bi mu šla trkat....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:02:09
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Evo, da vam še jaz enga prpopam gor... takega bolj odkritga men je mal pre suh... ampak naj mu bo.... no, mene suhost ne moti... me bolj moti to, da nč ne pokaže....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:03:23
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 prodajalka nisem!!!! pa kelnarca tud ne.... kva pa si pol.... sekretarica????? ja, včasih se počutim kot sekretarica.... no, kaj si pa pol?????? ker drug pa noben ne dela ob praznikih in čez vikend ... aha razen če si turistična vodička..... Akvica, kaj praviš pa na TOLE in TOLE in TOLE in TOLE Sem poskrbela še za mal gibljivo sliko ... Ampak priznaj, nekateri pa znajo
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 16.8.2008 18:20:17 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ehehehehehe po moje je težka privatnica in zato dela takrat k mamo ostali frej :))) Nič ti naj ne bo nerodno... Si si res zaslužila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:17:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 sej pa ti pravim... ti si moja tanartabolš prjatlca .... Evo TOLE je sam zate mater LuNčika, tale pesem me pa čist nate spomni .. si jo že enkrat pripopala, no pa še en reason je Pa zate od ''tvoje'' ex-mačo-limačice (Ma, če ma aqua boljše tipsone, moji so bolj švoh napram tem ... ) Me veseli, da sem te spravila v smeh z mojo/najino nezgodo, ker tikvača bi ji ziher v WC-ju plavala, če D. ne bi bilo poleg.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.8.2008 18:19:59 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:19:13
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 LuNa, sem ti enga cukra gor vrgla..... tko mal za dušo.... sej pa ti pravim... ti si moja tanartabolš prjatlca .... Evo TOLE je sam zate pol pa se lučka25 smeji, ko pravim, da če bi mela kakega fejst soseda, da bi mu šla trkat.... Če si pa ne morem pomagat, ko pa je tako dober komentar.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 16.8.2008 18:19:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 LuNa, sem ti enga cukra gor vrgla..... tko mal za dušo.... sej pa ti pravim... ti si moja tanartabolš prjatlca .... Evo TOLE je sam zate pol pa se lučka25 smeji, ko pravim, da če bi mela kakega fejst soseda, da bi mu šla trkat.... LuNa, hvala, sem počaščena.... zdej mi bo pa še bolj nerodn ratal....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?