LuNa73
|
TOLE JE BLO VČERI: Mater, ampak je res držal! Ponedeljek, 25.8. Luna v dvojčkih naredi veliko aspektov. Ob 11.52 , kvadrat z Uranom, kar spet pomeni nepredvidljive težave, na področju informacij in komunikacij. Možne okvare računalnika. Ob 13.50 je v trigonu z Neptunom, pihal bo močan veter. Ob 16. je Luna v kvadratu z Venero in ob 18. z Merkurjem. Najbolj se ta dan izogibajte konfliktom, računajte s tem, da niste edini, na katerega delujejo vplivi planetov. Ponoči je za povrhu še opozicija s Plutonom, kar pomeni, da bo noč prepojena s sanjami, katerim lahko namenite del svoje pozornosti. Pomembno je ,da se zvečer dobro počutite, se odpravite spat pomirjeni, da se boste naslednje jutro zbudili, kot prerojeni. Ta dan boste zaključili neko zadevo. TOLE JE ZA DANES: Torek, 26.8. Ob 2. zjutraj Luna vstopi v znamenje raka. Spet ima prednost dom, družina, postanemo občutljivi in malček zaprti sami vase. Ob 8. Luna ustvari sekstil s Soncem, kar naposled pomeni boljše počutje, ter nov delavni zagon. Ob 10.vam Luna v kvadratu z Marsom postreže z novimi delavnimi nalogami, ki jih bomo disciplinirano, pod budnim očesom Saturna, v sekstilu, opravili zelo dobro. Večer pa vas vabi v družinski krog, kjer spet zaradi Jupitra v opoziciji, ne priporočam potovanj. TOLE PA ZA JUTRI: Sreda, 27.8. Luna na nebu pada, je v znamenju raka in dela lepe aspekte, na Urana, ob 14. 11 in na Venero, ob 23.10. Danes se začno lepi aspekti, in prevesijo slab in težak del tedna v lahkotnega. Vreme naj bi bilo lepo, možne so krajevne padavine ponoči. Spet bodo težave na morju, verjetno bo na tapeti spet Piranski zaliv. To pokaže jutrišnji aspekt, Merkur kvardrat Neptun. Miška, sem ravn šla tole iskat in evo... vidim, da pogrešaš napoved. Tole o Marsu pa nič ne vem... mi niso nič javl dol . Jst mam pa taki heksnšus, da bom znorela... od začetka vratu pa dol do tričert hrbta... na biciklu sem se prav mogla ustavit, pa dol z njega it, da sem vidla, če pride kaki avto . Ravn tolk da še bicikla nisem celga okol obrnala... Zdej pa ve pametne duše... s predlogi na plan, kar se tiče mal zdravljenja tega. Pa sam ne mi rečt, da morem migat...ker kolker lahk (tud boli mal) migam...
|