|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
25.8.2008 17:30:37   
sonček85
beyba:kako lepa je pupika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kleja:a maš nov avatar?Se ti poda.
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

na kleja za sreco
user posted image
ta mi pa ni včeš je preveč mišičast.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 901
25.8.2008 17:44:45   
sonček33
beyba hvala za pošto. dobila sem 2 maila.  hvala res, super si, pa saj to že veš, kajne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 902
25.8.2008 20:24:29   
Serendipity
Samo en pozdravček pupike!

Upam, da uživate, meni se je začela služba, pa učenje in še malo (čist malo) sem se odklopila od RR-ja. Vas pa pogrešam. Zelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še posebej pa tudi *hugeci* našima mamicama!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 903
25.8.2008 20:26:00   
ledenka
Se*, in to je vse, kar bos napisala??? kje pa so kake slikce lepih seksi deckov, sej ves, ena slika pove vec kot 1000 besed user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 904
25.8.2008 20:29:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Se*, in to je vse, kar bos napisala??? kje pa so kake slikce lepih seksi deckov, sej ves, ena slika pove vec kot 1000 besed user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo zate:

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 905
25.8.2008 20:52:15   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  tegale bi pa kar... poslala avto oprat user posted image  al pa kaj drugega user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 906
25.8.2008 21:44:55   
miska73
Se*, saj vem da si ga prpopala sam za ledenko...
Ampak še v mojem imenu hvaaaaaaaaaaaala.
Glih prou dedc je - nč preveč mišičast, nč poženstven...

Grem pogledat kaj un moj iz mesa in krvi počne...

Neposredna povezava do sporočila: 907
25.8.2008 22:43:21   
pikicao.
d ne boste rekle d sam dece gor popam
nate neki lustnega
sm lih domou prsla (sm bla po nakupih-mal cotke , ceveljcki...)
user posted image
zdej sm pa taka crka kokr je ta maconcek

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 908
26.8.2008 8:25:28   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

d ne boste rekle d sam dece gor popam
nate neki lustnega
sm lih domou prsla (sm bla po nakupih-mal cotke , ceveljcki...)
user posted image
zdej sm pa taka crka kokr je ta maconcek

grrrrrrrrr ..... jutrouser posted image  ta mi je pa najbolj všeč od vseh kar smo jih sedaj gor popale....igrača mala.

kake čeveljčke si kupila...jaz tud iščem....sam nič ne najdem. Hočem slikco!!!!!user posted image Al pa vsaj linkuser posted image

lep dan...šibam delat.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 909
26.8.2008 8:32:46   
spps
Dobro jutro punce!
kako ste?vidim,da je vsak dan kakšna fotka tipčkov več user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 910
26.8.2008 11:03:06   
pikicao.

grrrrrrrrr ..... jutro ta mi je pa najbolj všeč od vseh kar smo jih sedaj gor popale....igrača mala.

kake čeveljčke si kupila...jaz tud iščem....sam nič ne najdem. Hočem slikco!!!!! Al pa vsaj link

lep dan...šibam delat.

na linke:
http://www.stiefelkoenig.at/fresh00.html  -Miss Divine(te sm kupla)
pa se v masu sm ene kupla, sam ni pa linka (so pa z visoko petko, odprti sandalcki s trakci ter na trakcu ena srebrna masnca)
hotla sm pa se ene iz Peka sam sm rekla d to bova sla pa z mojim kupt d jih se on vid, so pa tok cortkani majo v peti luknjo v obliki srcka-iiii, sam sm tud iskala link ampak ga ne najdem

drugace majo pa v masu ful popusta

sicer pa ne vem kaksn okus mas glede cevljev, jz sm se vceraj tooook smejala, k jz mam na nogi drugi prst daljsi kot palec (pravijo g zenske k mamo to d smo vrazje babe-hahahah) no in zdej je ta nova moda k majo vsi cevlji luknjo spredi. No in jz to probam- s kolegico sva od smeha skor dol padle-un moj drugi prst je rinu v ospredje, sam un je vn kuku a veste kok je smesn to izpadl,... tko d ti modeli niso zame user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 911
26.8.2008 12:05:16   
oktavija
Helov bejbe!!!!
Kam ste se vse skrile????user posted image

No jaz na hitro poročam da pri meni nič novega in da še ni nobene panike....user posted image user posted image user posted image  Bomo še kakih 10 dni počakal...pol bomo pa paničarli...user posted image

Kako ste pa ve drage moje????
Zadnje dni vas nič ne berem in zato vas zelo pogrešam... En huge za vse moje čvekeuser posted image user posted image user posted image !!!

Lep dan vam želim!!!user posted image

A DOMAČO NALOGO STE ŽE NAREDILE DANES????user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 912
26.8.2008 13:01:06   
pikicao.
joj zdle sm dobila mail, pa sm rekla d vam morm to pokazat...
anoreksicnost pri moskih, hudo user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 913
26.8.2008 13:12:37   
ledenka
beyba, sem končno uspela pogledat slikce tvoje male Ele user posted image  kaka princeska! sploh tam, ko kaže jezik, je luštna za pojest user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 914
26.8.2008 16:48:21   
miska73
Men so tele tipčki vedno manj všeč...

Evo nekaj bolj vzpodbudnega:

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 915
26.8.2008 16:51:18   
pikicao.
ooo kok bi bla zdle tam, bosa se sprehajala po pesku, ....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 916
26.8.2008 17:32:18   
miska73
Luna, kje si? Te pogrešam. Kako nam kažejo zveze?
Sem nekaj slišala, da bo jutri viden Mars na nebu.
Ti zihr kej veš o tem.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 917
26.8.2008 17:52:24   
LuNa73
TOLE JE BLO VČERI: Mater, ampak je res držal!user posted image

Ponedeljek, 25.8.
Luna v dvojčkih naredi veliko aspektov. Ob 11.52 , kvadrat z Uranom, kar spet pomeni nepredvidljive težave, na področju informacij in komunikacij. Možne okvare računalnika. Ob 13.50 je v trigonu z Neptunom, pihal bo močan veter. Ob 16. je Luna v kvadratu z Venero in ob 18. z Merkurjem. Najbolj se ta dan izogibajte konfliktom, računajte s tem, da niste edini, na katerega delujejo vplivi planetov. Ponoči je za povrhu še opozicija s Plutonom, kar pomeni, da bo noč prepojena s sanjami, katerim lahko namenite del svoje pozornosti. Pomembno je ,da se zvečer dobro počutite, se odpravite spat pomirjeni, da se boste naslednje jutro zbudili, kot prerojeni. Ta dan boste zaključili neko zadevo.

TOLE JE ZA DANES:
Torek, 26.8.
Ob 2. zjutraj Luna vstopi v znamenje raka. Spet ima prednost dom, družina, postanemo občutljivi in malček zaprti sami vase. Ob 8. Luna ustvari sekstil s Soncem, kar naposled pomeni boljše počutje, ter nov delavni zagon. Ob 10.vam Luna v kvadratu z Marsom postreže z novimi delavnimi nalogami, ki jih bomo disciplinirano, pod budnim očesom Saturna, v sekstilu,   opravili zelo dobro. Večer pa vas vabi v družinski krog, kjer spet zaradi Jupitra v opoziciji, ne priporočam potovanj.

TOLE PA ZA JUTRI:
Sreda, 27.8.
Luna na nebu pada, je v znamenju raka in dela lepe aspekte, na Urana, ob 14. 11 in na Venero, ob 23.10. Danes se začno lepi aspekti, in prevesijo slab in težak del tedna v  lahkotnega. Vreme naj bi bilo lepo, možne so krajevne padavine ponoči. Spet bodo težave na morju, verjetno bo na tapeti spet Piranski zaliv. To pokaže jutrišnji aspekt, Merkur kvardrat Neptun.

Miška, sem ravn šla tole iskat in evo... vidim, da pogrešaš napoved. Tole o Marsu pa nič ne vem... mi niso nič javl dol user posted image .

Jst mam pa taki heksnšus, da bom znorela... od začetka vratu pa dol do tričert hrbta... na biciklu sem se prav mogla ustavit, pa dol z njega it, da sem vidla, če pride kaki avto user posted image . Ravn tolk da še bicikla nisem celga okol obrnala... Zdej pa ve pametne duše... s predlogi na plan, kar se tiče mal zdravljenja tega. Pa sam ne mi rečt, da morem migat...ker kolker lahk (tud boli mal) migam...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 918
26.8.2008 17:54:20   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ti zihr kej veš o tem.

Luba duša... zveze glede kirga področja? user posted image user posted image user posted image user posted image  Če jih mam ti komot povem, kaj kažejo. Po moje tazadnjo plat! Al pa sredinski prst...user posted image user posted image user posted image

Na nebu so oblaki.... vse ostalo je v vesolju user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 919
26.8.2008 17:57:49   
ledenka
tkole, moj muc je bil operiran se na drugi tacki... in je kar ok user posted image  veselo hodi naokoli. in spet bo tudorski mackon user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 920
26.8.2008 18:00:59   
LuNa73

tkole, moj muc je bil operiran se na drugi tacki... in je kar ok user posted image  veselo hodi naokoli. in spet bo tudorski mackon user posted image user posted image user posted image  

o super za muca..user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa čimprejšnje okrevanje, da mu boš lohk spet krempeljce "lakirala" s tvojimi unterhunt laki... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 921
26.8.2008 18:06:20   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  luncika, ti mas pa vedno take, da se poljuljam od smeha user posted image user posted image user posted image  

kak si mi ti, te tvoj uboga? user posted image  pa sefi v sluzbi? pa kak je mopsek, ze dolgo nisi nic porocala?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 922
26.8.2008 18:12:06   
LuNa73

user posted image user posted image user posted image  luncika, ti mas pa vedno take, da se poljuljam od smeha user posted image user posted image user posted image  

sem se spomnila ko sva enkrat debatirali o hudih roza lakih...pa kak je tvoj mačkon radoveden.... user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa vem da vs ase ful režali takrat...

kak si mi ti, te tvoj uboga? user posted image  
Jaz sem tak tak... trenutno sam..PMS... energija v luftu... ma moj, me uboga pač... po moško. Se zdej seliva v večje stanovanje - SKUPAJ!user posted image user posted image

pa sefi v sluzbi?

so tečni ko uš bli zdej par dniuser posted image ... sem že misla odpoved datuser posted image ... pa sem si premisla, ker sem ugotovila, da sem tud jst mal preobčutljivauser posted image

pa kak je mopsek, ze dolgo nisi nic porocala?

vrei... nič mu ne fali... spi, je, pa potepa se...v zgornjem štuku user posted image ...edin ko je njegova ura za jesti, priskaklja ko ovčka user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 923
26.8.2008 18:12:58   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ti zihr kej veš o tem.

Luba duša... zveze glede kirga področja? user posted image user posted image user posted image user posted image  Če jih mam ti komot povem, kaj kažejo. Po moje tazadnjo plat! Al pa sredinski prst...user posted image user posted image user posted image

Na nebu so oblaki.... vse ostalo je v vesolju user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ups, sm mislala zvezde...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 924
26.8.2008 18:14:10   
LuNa73
ajaaaaaaaaaaaaa... pa heksnšus mam... pa mi še ni nobena pomagala s kakim nasvetom....

pa mimgrede...pikica KU KU... pa svojega hudega avatarja še vedno nis zamejala za nekej nežnega user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

aja, pa še to.... a mogoče katera ve kaj je s pikapoko user posted image ... se že dugo ni nič javlauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?