Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 15:02:40
|
|
|
|
miska73
|
Pikicao Saj veš kaki so tipi... če se ga zravn ne nalijejo pol to ni to za njih. Ti morš pa kr bit faca, če si ta glavna animatorka na takih zadevah. Kere mišice ta pa bolijo najbolj - tiste na obrazu od smejanja ali na nogah od plesanja?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 15:04:45
|
|
|
|
pikicao.
|
iskren povedan me boli cist vsaka misica, ne vem ce me ktera ne boli
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 16:07:05
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo poročanje o vplivu planetov : Nedelja, 24.8.- Zadnji Lunin krajec, ob 1.49 Ponoči je zadnji lunin krajec, luna je v znamenju dvojčkov , sreča se v kvadratu s Saturnom. Najbolj se bo čutilo Saturnov vpliv, ki bo povzročal težave in komplikacije. Priporočam vam, da v nedeljo izkoristite za to, kar je tradicionalno namenjena, za počitek.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 16:10:36
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Tiki, dobrodošla... ja naša generacija ni slaba. Mene je tudi včeraj taka nostalgija prijela pa toliko spominov na tiste čase... Tikli, dobrodošla tud z moje strani.... miška, me je pa zmotlo ja naša generacija ni slaba - naša generacija je najboljša .... kar se pa nostalgije tiče - bom začela računat za vzbujanje lepih spominov .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 16:35:05
|
|
|
|
miska73
|
Luna He, he ... sam preverjam če kdo prebere kaj napišem Itak da smo unikatni ne sam najboljši Drgač pa ... Sem včeraj med brskanjem po youtube našla enga zagretga fana od U2, ki ima sestavljene dobre play liste. Tole se mi že nekaj časa vrti v ozadju: http://www.youtube.com/view_play_list?p=04B55B87110C8ABC
< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.8.2008 16:45:40 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 16:50:46
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Luna He, he ... sam preverjam če kdo prebere kaj napišem Aha, test torej.... .. ampak testiraj ti nebralnost uporabnic na kater drug račun, ne pa račun naše generacije ...pišuka, a si lohk predstavljaš, da se jaz ne bi oglasila (prebrala sicer bi), pa bi ble nenaša generacija v zmoti, da smo ble sam ne slabe... to bi pa bla katastrofa. Drgač pa, a lepilke tistih vročih dedcov pa so kr nekam poniknale.... IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Drgač pa ... Sem včeraj med brskanjem po youtube našla enga zagretga fana od U2, ki ima sestavljene dobre play liste. Tole se mi že nekaj časa vrti v ozadju: http://www.youtube.com/view_play_list?p=04B55B87110C8ABC
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 24.8.2008 16:52:43 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 16:58:23
|
|
|
|
miska73
|
Luna Če ful pogrešeš slice... Evo tle je blo kr neki dobrih: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3071953 A ja, pa bom zdej bol pazla, da mi se ne zareče še kaj takega o naši generaciji U2... Joj kolk mi je dobr Bono kot Mr.MacPhisto. Kolk od teh spotov še sploh nisem vidla do zdej.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.8.2008 17:06:34 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 17:06:01
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Če ful pogrešeš slice... Evo tle je blo kr neki dobrih: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3071953 Sej jih ne tak fejst, ker se še zdaj zdravim od sladkorne in brišem poplave sline, ob zadnjem navalu teh nagcev..no, napol nagcev . Sam bab žab ni nikjer... pa sem pomislila, da bi jih vsaj s tem mal vzpodbudila, da prkukajo na plan. A ja, pa bom zdej bol pazla, da mi se ne zareče še kaj takega o naši generaciji Ja, to pa le! Sej veš kakšna svetovna katastrofa bi bila, če bi ljudje nenaše generacije živeli v zmoti in ne vedeli kako smo fajn... še posebej pa midve Miška, jst se vse sam hecam....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 17:09:32
|
|
|
|
miska73
|
Ne vem če bo samo omenjanje nagcev privablo punce na RR. Dans se itak vse s svojimi dragimi stiskajo al pa se kje martinčkajo ko je danes sonček vn prlezu... Bo pa treba že kajga konkretnega gor nalimat, da ga bojo mogoče zavohale.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 17:12:46
|
|
|
|
pikicao.
|
jz se ne stiskam k mojga ni, sm pa zavohala ene tipcke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 17:14:27
|
|
|
|
pikicao.
|
na enga
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 17:15:04
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ne vem če bo samo omenjanje nagcev privablo punce na RR. Dans se itak vse s svojimi dragimi stiskajo al pa se kje martinčkajo ko je danes sonček vn prlezu... Bo pa treba že kajga konkretnega gor nalimat, da ga bojo mogoče zavohale. Eh, ne bom lepla nč.... itak pa..miška, si mi ti čist dovolj... Sej jst se itak ne rada gužvam . Zakaj pa se ti ne muckaš? pikicao...sem tebe misla pr leplenju..in evo tebe
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 17:18:15
|
|
|
|
miska73
|
Pa sma le priklicale pikicao... Luna Moj je še kar v fazi prebujanja - še kako uro mu dam pol pa akcija. Pa jst neki delam za službo... s tem, da vmes muzko poslušam in RR-jam... Pa ti?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 17:20:53
|
|
|
|
LuNa73
|
Moj je šel... jaz pa mal po RR bluzim... in pravkar sem se nasmejala od srca...do solz.. ko sem prebrala eno uporabnico macka22 TOLE ... sem dobla idejo, kako se resit nadležnih dlak... sam razlog za razburjanje si morem še najdit . Kak pa to, da tvoj še spi? a je mel nočno?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 17:28:07
|
|
|
|
miska73
|
Luna, hvala za link svašta... Moj je bil včeraj na fantovšni pa se dons z mačkom ukvarja... Saj drgač je že ustal, sam ni še čist zafunkcioniral.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 17:39:45
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Luna, hvala za link svašta... Moj je bil včeraj na fantovšni pa se dons z mačkom ukvarja... Saj drgač je že ustal, sam ni še čist zafunkcioniral. hmmmmmmmm... a ti pa nisi bla na dekliščini? Ampak, veš, ko berem odgovore tele mačke22 na temah, se tak režim... drgač pa... tm na spolnosti pa partnerskih odnosih najdeš svega i svašta
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 17:45:57
|
|
|
|
miska73
|
Ah meni se enostavno ne da brati vsega in svašta... in ponavadi ne lutam po teh temah. Mi je bolj všeč v domačem okolju - na tehle temah tu na Zanositvi. Midva sam ženina poznava - od mojga sodelavc. Tko da je bla udeležba z najine strani sam na fantovšni. Bova pa naslednjo soboto na njuni poroki, tko da bova imela priliko spoznat še nevesto.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 18:42:27
|
|
|
|
sonček85
|
erin :kako je lep pikec.komaj čakam april ,da vidim in držim svojega v naročju. Srečno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 20:19:36
|
|
|
|
spelka12
|
Oooooo babe! pikica - da se nisva midve srečale na deklišni. Jest sem bla tud trezna, tko da bi se te sigurno spomnila . Sem se javila za šoferko (itak sm še na tabletah in nej bi ne pila) pa mi je blo žal . Sem nazdravla z mojo cimetovo tequilo, pol mi je pa zapasala. Prot koncu sem še eno butnla za lahko noč ,več pa ne upam. In ko pridem domov surprise, surprise....moj že spal ko polh . Bojda je blo preveč pijače in ni zdržal pritiska , je bil že ob polnoči doma. Za nazaj ne morem it brat, nimam časa. Če se je kaj resnega zgodilo pa naj ena obnovo napiše . Lepo nedeljo še naprej.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 20:22:22
|
|
|
|
sonček85
|
vidim ,da si se imela fenomenalno ,razen presenečenja doma. jaz bi ga zbudila ,saj takrat baje decim še bolj paše.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 20:25:19
|
|
|
|
spelka12
|
Oooo ne, to pa ne. Sem bla tolk huda na njega. Mi je pustu presenečenje v kopalnici, tko da sem najprej pol ure pucala, preden sem šla lahko ležat. Matr če ne preneseš pijače pač ne piješ. A ni tko? No ala pa vsaj pospraviš za sabo . Hm sonček, a tebe že nosečniško razganja mogoče
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 20:33:43
|
|
|
|
sonček85
|
ja malo me pa res.No tudi moj sedaj spi in gre ponoči v nočno tako ,da me ne sme razganjat,jutri grem pa po 14 dneh spet delat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 24.8.2008 21:02:45
|
|
|
|
pikicao.
|
he he spelka, si mela pa pestro ;) a mas raje cimet kt sol pa limono ;) se mi pa smils d si mogla pucat, jz bi ga zbudila pa ga naterala pucat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.8.2008 7:38:56
|
|
|
|
oktavija
|
Dobro jutro bejbe moje! Bi eno kavicoa ali pa čajček No evo da vam še jaz javim na raport!!! Pri meni vse BP, včeraj sem dobila malo temperature (37,1) ampak nič strašnega, verjetno me je zmatrala ta nenadna razlika v vremenu zunaj saj me je že ponoči treslo od zime.... Drugače pa smo si pri nas umislili novo igračko.. zdaj ko še nimava otrok sva midva dva velika otroka.... No pa poglejte kaj imamo.... JA JA skuterja sva si umislila!!! Res sva kot dva najstnika!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 25.8.2008 9:15:31
|
|
|
|
beyba
|
oila sam na hitro vsem lep pozdravček ... Erin vem kje si pa vrjemi bo bolš... Pri eli je blo tako , da se je stanje začel izbolševat konec 7 tedna je blo še noro.Osmi teden smo pa žebolš začel. Zdej se pa ogromno prenosimo, sam jokamo pa ne več veliko, ubistvu zelo malo jokamo. Ela je pridna ko strela. ponoči mi spi nekje od osmih do devetih zaspi pa se potem navaddno dojiva nekje od 1.00 do 4.00 kakor ji paše potem pa še spi, če se kasenje dojiva spi dlje tut do 8.45 potegne, če se pa ob enih, sva pa ob pol sedmih pokonci, ker takrat pa noče šeeno rundo odspat podnevi pa šist odvisno. V avtu se dere ko jeshar v lupinci, v vozičku tut, ker bi mlada dama zdej že sedela (stara je pa dva mesece) se hoče pobirat ker ne vid z voza, pa ne gre in pol se deremo. Voziček pa itak ni za spat....kadar jo ravno tako ujamem da je zaspana pa da zaspi pa hitro letim en krog...Uglavnem erin saj bo.... Za vse ostale sem napopala nekaj slikic novih(12) v album si lahko pogledate kako je naša punca že velika... Vsem En velik hug in pozdravček pas se oglasim še kaj mamo jamranje pa bo vrjetno konec veselja v stolčku....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?