|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
27.8.2008 11:46:46   
jazzz27
pikicao...važno da pride lubi domov, da je lahko akcija naprej. Na srečo moj ne potuje nikamor....hvala bogu, greva zmeraj kar skupaj...razen enkrat se spomnim, ko je šel v New york, jaz pa doma....beda....pet dni se mi je vleklo , kot cel mesec. Ne moreš verjet, kako si lahko vesel nekoga, ki se vrne domov!!!!!!!!! Je bla prec akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No mi je pa lepa darilca domov prnesuuser posted image ....A tvoj veliko potuje? Si bosta morala začrtat kdaj sme it , pa kdaj ne!!user posted image

miskauser posted image user posted image user posted image to je pa lepo slišat...da je stanje nespremenjeno!!user posted image  Vi kar telovadite, da se kaj prime, da ne bo potrebno na postopek. Kaj veš, mogoče te pa preseneti kakšen +.
V sužbi pa norišnica praviš....mah kje pa ni?user posted image  se mi zdi, da je narod čist ponoreluser posted image ....mislim kakšne situacije so sedaj, za pop...it! Saj če se človek res kaj preveč sekira, te še kap rukneuser posted image user posted image user posted image . No meni se to skor ne more nardituser posted image user posted image user posted image . Kaj pa delaš, če ni skrivnost???

No in še jaz...saj ste že gor prebrale...drug mesec, grem v postopek, samo naročim se še. Aja, pa po rcnije moram v Italijo. In to je to...vmes pa še ogromno akcije, da dam še zadnjo šanso tej moji pičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kako so že rekli stari hudomušni ljudje? "Kaj ma pizuser posted image dno ubit, al je megla v jajcih?"...pr nas je očitno obojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 951
27.8.2008 12:48:16   
Serendipity
A je bila danes že ena taka?

user posted image

naj vam prija ... lepotcev pa ne bo danes, mam feeling, da ste se jih že malo naveličale user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 952
27.8.2008 13:07:25   
pikicao.
pikicao...važno da pride lubi domov, da je lahko akcija naprej. Na srečo moj ne potuje nikamor....hvala bogu, greva zmeraj kar skupaj...razen enkrat se spomnim, ko je šel v New york, jaz pa doma....beda....pet dni se mi je vleklo , kot cel mesec. Ne moreš verjet, kako si lahko vesel nekoga, ki se vrne domov!!!!!!!!! Je bla prec akcija . No mi je pa lepa darilca domov prnesu ....A tvoj veliko potuje? Si bosta morala začrtat kdaj sme it , pa kdaj ne!!

hehe, ne ne potuje velik, sam trenutno je en nou projekt v tujini in more it tja, tko d upam d bo kmal koncan ta projekt user posted image
aja pa se neki sm zadnic s patronazno sestro govorila, pa je rekla d pri zanositvi popmaga ce si jajcnike grejes ;) hahaha
tko d marelce moje: gremo v savno user posted image
al pa user posted image in pol bomo vse user posted image

hihih

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 953
27.8.2008 13:45:21   
miska73
aja pa se neki sm zadnic s patronazno sestro govorila, pa je rekla d pri zanositvi popmaga ce si jajcnike grejes ;) hahaha

Pa ti to čist zares?
Sta kaj več govorili na kakšen način bi si jih naj bi grel?
Zato pa mogoče večkrat na dopustu rata - ne zaradi sproščenosti ampak zaradi bolj segretih jajčnikov...

Se*, hvala za kavico. Jp, je blo kr mal prevč tipkov zadnje cajte

Jazzi, delam v gospodarstvu pa cel dan preživim v pisarni za računalnikom... Pa ti?

< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.8.2008 13:47:45 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 954
27.8.2008 13:58:28   
pikicao.
Pa ti to čist zares?
Sta kaj več govorili na kakšen način bi si jih naj bi grel?
Zato pa mogoče večkrat na dopustu rata - ne zaradi sproščenosti ampak zaradi bolj segretih jajčnikov...

ja resno, res mi je to rekla

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 955
27.8.2008 16:03:28   
miska73
Tle se nič ne dogaja.

Pa bom eno sliko pripopala.
Pač lušta se mi it na morje in bom še vam mal lušte delala...

user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 956
27.8.2008 17:38:34   
Serendipity
miska - joj, joj, jooooooj! Kak bi jaz zaj šla na eno tako obalo, vstran od ponorelega sveta in se cartala v objemu mojega user posted image ....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 957
27.8.2008 20:53:59   
ledenka
jutri pa zacnem, jupijupijada user posted image  pade prvi snif user posted image  se pocutim ko tekac na sartu... in ce ne bi bla tak lena, bi nalepla kup smajlijev, tak pa se mi ne da user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 958
27.8.2008 20:56:45   
miska73
ledenka, bomo držal pesti.
A to pomeni, da si uspela nabavit vse arcnije?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
27.8.2008 20:58:19   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

ledenka, bomo držal pesti.
A to pomeni, da si uspela nabavit vse arcnije?

user posted image  ne, ampak mam tiste, ki jih rabim jutri user posted image  

ostalo pa bo ze.

hvala, miskica draga user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 960
28.8.2008 7:06:12   
gigi1
Dobro jutro pupike.

Ajsi naj že prvi snif pade na plodna tla user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da se danes reši problem z menogonom.

Miška in Jazzy vse kaže da bono skupaj trepetale. Jaz štertam z dolgim postopkom nekje konec septembra. Vse odvisno od tega kdaj se madam user posted image  prikaže. Morala bi naslednji četrtek.

Se* Zakaj sem jaz mislila, da si ta teden na dopustu?

Pikicao kako je bilo na dekliščini? Ste imele kakšnega njami slačifanta?

Špelka pa pri vas? Ste se nažurale? Pa drugače?

Oktavija kaj se dogaja v spodnjem štuku?

Luna kako hrbet?

Objemčke vsem in lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.8.2008 7:36:54   
sonček33
Dobro jutro!

Gigi naša Se* je tudi učiteljica in so se ji počitnice iztekle. Se* - kar s polno paro v novo šolsko leto - saj to ne bo tako dolgo ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 962
28.8.2008 7:38:19   
spps
jutro punce!
kako ste kaj?Jaz sem super,smo včeraj popoldan imeli družinski izlet v MB in smo šli na nuhalno.Vse je ok,pikec rasteuser posted image user posted image user posted image moj pa hodi po oblakih,takšen,ko je bil potem po pregledu,še ga nisem videlauser posted image user posted image user posted image
čez eno urco se pa odpravim še v Ce na kontrolo k mojmu Guser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 963
28.8.2008 7:52:52   
oktavija
Jutro bejebe moje!!!!

Kaj danes še nobena ni kuhala kavico....
No jo bom pa jaz ena kavicauser posted image in en čajček user posted image za nosečke....

No jaz v slubi in še vedno v hudi gužvi, tako da sem prišla povedat da za enkrat nič novege na terenu, še manj pa v spodnjem štuku...user posted image user posted image user posted image
Nimam nobenih znakecov ne za user posted image  in ne zauser posted image ... tak da bomo morali počakat na konec naslednjega tedna in na rezultat....

Lep dan vam želim, jaz pa user posted image delat!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 964
28.8.2008 7:53:34   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jutro punce!
kako ste kaj?Jaz sem super,smo včeraj popoldan imeli družinski izlet v MB in smo šli na nuhalno.Vse je ok,pikec rasteuser posted image user posted image user posted image moj pa hodi po oblakih,takšen,ko je bil potem po pregledu,še ga nisem videlauser posted image user posted image user posted image
čez eno urco se pa odpravim še v Ce na kontrolo k mojmu Guser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 965
28.8.2008 8:14:05   
spelka12
spps user posted image user posted image user posted image  za ok nuhalno.
ajsika snif, snif user posted image . Evo že navijam, da se tvoj nosek dobro obnese.user posted image
žižika me smo se ful nažurale, smo prišle domov za fanti (no vsaj jestuser posted image ). Drugače sem pa super, danes imam pregled pri g. in upam, da je vse ok in da se je vse spucalo. Me pa tolk želodec boli, pomojem ker sem tolk živčna.
KO pridem domov bom pa sporočila kako je šlo.
pikapoka2 pogrešam te user posted image  user posted image user posted image
pa fargi moja, tebe tud pogrešam user posted image  user posted image user posted image
pa tud sulfinija se ni nič javila več user posted image  user posted image user posted image  
oktavija držim pesti, stiskam, škripam z zobmi in si pulim lase - vse samo za tebe
lunči kolk maš ti zadnje čase lepe avatarje. Se kar stopim, ko jih pogledam

AJa - danes grem pa pogledat našega Tilnauser posted image user posted image user posted image . Ga bom polubčkala v imenu vseh nas tetk. 

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 28.8.2008 8:17:09 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 966
28.8.2008 8:34:46   
spps
punce hvala!
vsem vam želim,da čimprej pridete za mano,ker ste RES SAME SUPER PUNCEuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 967
28.8.2008 9:28:38   
pikicao.
Pikicao kako je bilo na dekliščini? Ste imele kakšnega njami slačifanta?

jutro cebelice moje user posted image

evo user posted image zdej pa lahko recem d pride moj jutr domou, koncno... se mi ze kr mesa ;)
kar se tice pa vprasanja, pa ne nismo ga imele, se je kr sama slavljenka slacila ;) me ji pa tud nismo branle, ce se je hotla user posted image user posted image user posted image
jz pa upam d bodo cim prej moji septemberski plodni dnevi pa kar je najpomembnejse, d bo moj doma ;)

spps pol mas pa ze kaksne slikce od svoje pikice? sem vesela da je vse ok :)
Gigi1 pa ti, kako si? mas kaksne plane za vikend? jz grem na poroko :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 968
28.8.2008 15:00:35   
miska73
Punce, neki ste zanemarle tole temo...
Pa preden odplava na drugo stran seznama tem...
Spet ena morska slika...

user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 969
28.8.2008 15:09:37   
oktavija
Ja kje ste ves dan čveke????

Nobena nič ne piše!!! Jaz  bom kar umrla od utrujenosti....

A domačo nalogo ste že naredile????user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 970
28.8.2008 15:16:23   
miska73
Kak si ti oktavija?
Počivaš ali okoli skačeš?
Koliko dni je še do testa?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 971
28.8.2008 15:18:51   
oktavija
Ma še dober teden do testa!!! user posted image

V službi sem in full delam!!!

Kako si pa ti, kaj delaš?

< Sporočilo je popravil oktavija -- 28.8.2008 15:19:11 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 972
28.8.2008 15:22:08   
miska73
Sem na istem kot ti kar se službe tiče.
Za ravedrilo pa vmes skačem na RR.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 973
28.8.2008 15:58:40   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška in Jazzy vse kaže da bono skupaj trepetale. Jaz štertam z dolgim postopkom nekje konec septembra. Vse odvisno od tega kdaj se madam user posted image  prikaže. Morala bi naslednji četrtek.

A ste vse pr ata Rešu?????

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 974
28.8.2008 16:01:10   
miska73
Jaz sem kar v osredni slovenski zdravstveni ustanovi.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?