Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.8.2008 11:46:46
|
|
|
|
jazzz27
|
pikicao...važno da pride lubi domov, da je lahko akcija naprej. Na srečo moj ne potuje nikamor....hvala bogu, greva zmeraj kar skupaj...razen enkrat se spomnim, ko je šel v New york, jaz pa doma....beda....pet dni se mi je vleklo , kot cel mesec. Ne moreš verjet, kako si lahko vesel nekoga, ki se vrne domov!!!!!!!!! Je bla prec akcija . No mi je pa lepa darilca domov prnesu ....A tvoj veliko potuje? Si bosta morala začrtat kdaj sme it , pa kdaj ne!! miska to je pa lepo slišat...da je stanje nespremenjeno!! Vi kar telovadite, da se kaj prime, da ne bo potrebno na postopek. Kaj veš, mogoče te pa preseneti kakšen +. V sužbi pa norišnica praviš....mah kje pa ni? se mi zdi, da je narod čist ponorel ....mislim kakšne situacije so sedaj, za pop...it! Saj če se človek res kaj preveč sekira, te še kap rukne . No meni se to skor ne more nardit . Kaj pa delaš, če ni skrivnost??? No in še jaz...saj ste že gor prebrale...drug mesec, grem v postopek, samo naročim se še. Aja, pa po rcnije moram v Italijo. In to je to...vmes pa še ogromno akcije, da dam še zadnjo šanso tej moji pič ....kako so že rekli stari hudomušni ljudje? "Kaj ma piz dno ubit, al je megla v jajcih?"...pr nas je očitno oboje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.8.2008 12:48:16
|
|
|
|
Serendipity
|
A je bila danes že ena taka? naj vam prija ... lepotcev pa ne bo danes, mam feeling, da ste se jih že malo naveličale
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.8.2008 13:07:25
|
|
|
|
pikicao.
|
pikicao...važno da pride lubi domov, da je lahko akcija naprej. Na srečo moj ne potuje nikamor....hvala bogu, greva zmeraj kar skupaj...razen enkrat se spomnim, ko je šel v New york, jaz pa doma....beda....pet dni se mi je vleklo , kot cel mesec. Ne moreš verjet, kako si lahko vesel nekoga, ki se vrne domov!!!!!!!!! Je bla prec akcija . No mi je pa lepa darilca domov prnesu ....A tvoj veliko potuje? Si bosta morala začrtat kdaj sme it , pa kdaj ne!! hehe, ne ne potuje velik, sam trenutno je en nou projekt v tujini in more it tja, tko d upam d bo kmal koncan ta projekt aja pa se neki sm zadnic s patronazno sestro govorila, pa je rekla d pri zanositvi popmaga ce si jajcnike grejes ;) hahaha tko d marelce moje: gremo v savno al pa in pol bomo vse hihih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.8.2008 13:45:21
|
|
|
|
miska73
|
aja pa se neki sm zadnic s patronazno sestro govorila, pa je rekla d pri zanositvi popmaga ce si jajcnike grejes ;) hahaha Pa ti to čist zares? Sta kaj več govorili na kakšen način bi si jih naj bi grel? Zato pa mogoče večkrat na dopustu rata - ne zaradi sproščenosti ampak zaradi bolj segretih jajčnikov... Se*, hvala za kavico. Jp, je blo kr mal prevč tipkov zadnje cajte Jazzi, delam v gospodarstvu pa cel dan preživim v pisarni za računalnikom... Pa ti?
< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.8.2008 13:47:45 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.8.2008 13:58:28
|
|
|
|
pikicao.
|
Pa ti to čist zares? Sta kaj več govorili na kakšen način bi si jih naj bi grel? Zato pa mogoče večkrat na dopustu rata - ne zaradi sproščenosti ampak zaradi bolj segretih jajčnikov... ja resno, res mi je to rekla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.8.2008 16:03:28
|
|
|
|
miska73
|
Tle se nič ne dogaja. Pa bom eno sliko pripopala. Pač lušta se mi it na morje in bom še vam mal lušte delala...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.8.2008 17:38:34
|
|
|
|
Serendipity
|
miska - joj, joj, jooooooj! Kak bi jaz zaj šla na eno tako obalo, vstran od ponorelega sveta in se cartala v objemu mojega ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.8.2008 20:53:59
|
|
|
|
ledenka
|
jutri pa zacnem, jupijupijada pade prvi snif se pocutim ko tekac na sartu... in ce ne bi bla tak lena, bi nalepla kup smajlijev, tak pa se mi ne da
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.8.2008 20:56:45
|
|
|
|
miska73
|
ledenka, bomo držal pesti. A to pomeni, da si uspela nabavit vse arcnije?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 27.8.2008 20:58:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 ledenka, bomo držal pesti. A to pomeni, da si uspela nabavit vse arcnije? ne, ampak mam tiste, ki jih rabim jutri ostalo pa bo ze. hvala, miskica draga
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 7:06:12
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro pupike. Ajsi naj že prvi snif pade na plodna tla . Upam, da se danes reši problem z menogonom. Miška in Jazzy vse kaže da bono skupaj trepetale. Jaz štertam z dolgim postopkom nekje konec septembra. Vse odvisno od tega kdaj se madam prikaže. Morala bi naslednji četrtek. Se* Zakaj sem jaz mislila, da si ta teden na dopustu? Pikicao kako je bilo na dekliščini? Ste imele kakšnega njami slačifanta? Špelka pa pri vas? Ste se nažurale? Pa drugače? Oktavija kaj se dogaja v spodnjem štuku? Luna kako hrbet? Objemčke vsem in lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 7:36:54
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro! Gigi naša Se* je tudi učiteljica in so se ji počitnice iztekle. Se* - kar s polno paro v novo šolsko leto - saj to ne bo tako dolgo ...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 7:38:19
|
|
|
|
spps
|
jutro punce! kako ste kaj?Jaz sem super,smo včeraj popoldan imeli družinski izlet v MB in smo šli na nuhalno.Vse je ok,pikec raste moj pa hodi po oblakih,takšen,ko je bil potem po pregledu,še ga nisem videla čez eno urco se pa odpravim še v Ce na kontrolo k mojmu G
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 7:52:52
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro bejebe moje!!!! Kaj danes še nobena ni kuhala kavico.... No jo bom pa jaz ena kavica in en čajček za nosečke.... No jaz v slubi in še vedno v hudi gužvi, tako da sem prišla povedat da za enkrat nič novege na terenu, še manj pa v spodnjem štuku... Nimam nobenih znakecov ne za in ne za ... tak da bomo morali počakat na konec naslednjega tedna in na rezultat.... Lep dan vam želim, jaz pa delat!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 7:53:34
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jutro punce! kako ste kaj?Jaz sem super,smo včeraj popoldan imeli družinski izlet v MB in smo šli na nuhalno.Vse je ok,pikec raste moj pa hodi po oblakih,takšen,ko je bil potem po pregledu,še ga nisem videla čez eno urco se pa odpravim še v Ce na kontrolo k mojmu G ISKRENE ČESTITKE!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 8:14:05
|
|
|
|
spelka12
|
spps za ok nuhalno. ajsika snif, snif . Evo že navijam, da se tvoj nosek dobro obnese. žižika me smo se ful nažurale, smo prišle domov za fanti (no vsaj jest ). Drugače sem pa super, danes imam pregled pri g. in upam, da je vse ok in da se je vse spucalo. Me pa tolk želodec boli, pomojem ker sem tolk živčna. KO pridem domov bom pa sporočila kako je šlo. pikapoka2 pogrešam te pa fargi moja, tebe tud pogrešam pa tud sulfinija se ni nič javila več oktavija držim pesti, stiskam, škripam z zobmi in si pulim lase - vse samo za tebe lunči kolk maš ti zadnje čase lepe avatarje. Se kar stopim, ko jih pogledam AJa - danes grem pa pogledat našega Tilna . Ga bom polubčkala v imenu vseh nas tetk.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 28.8.2008 8:17:09 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 8:34:46
|
|
|
|
spps
|
punce hvala! vsem vam želim,da čimprej pridete za mano,ker ste RES SAME SUPER PUNCE
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 9:28:38
|
|
|
|
pikicao.
|
Pikicao kako je bilo na dekliščini? Ste imele kakšnega njami slačifanta? jutro cebelice moje evo zdej pa lahko recem d pride moj jutr domou, koncno... se mi ze kr mesa ;) kar se tice pa vprasanja, pa ne nismo ga imele, se je kr sama slavljenka slacila ;) me ji pa tud nismo branle, ce se je hotla jz pa upam d bodo cim prej moji septemberski plodni dnevi pa kar je najpomembnejse, d bo moj doma ;) spps pol mas pa ze kaksne slikce od svoje pikice? sem vesela da je vse ok :) Gigi1 pa ti, kako si? mas kaksne plane za vikend? jz grem na poroko :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 15:00:35
|
|
|
|
miska73
|
Punce, neki ste zanemarle tole temo... Pa preden odplava na drugo stran seznama tem... Spet ena morska slika...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 15:16:23
|
|
|
|
miska73
|
Kak si ti oktavija? Počivaš ali okoli skačeš? Koliko dni je še do testa?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 15:22:08
|
|
|
|
miska73
|
Sem na istem kot ti kar se službe tiče. Za ravedrilo pa vmes skačem na RR.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 15:58:40
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška in Jazzy vse kaže da bono skupaj trepetale. Jaz štertam z dolgim postopkom nekje konec septembra. Vse odvisno od tega kdaj se madam prikaže. Morala bi naslednji četrtek. A ste vse pr ata Rešu?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.8.2008 16:01:10
|
|
|
|
miska73
|
Jaz sem kar v osredni slovenski zdravstveni ustanovi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?