Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 18:02:56
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se*, OPAAAAAAAAAA!!!! Maš pravi način komunikacije, veš...... ja ja.. tudi jaz man dober repertoar na mojem računalu, ni kaj nima tebe lunči zastonj tolk rada.... aneda? Dvober, da jst na RR sploh ne grem med delovnim cajtom..... pa se mi ja zmeša
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 18:05:40
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris Se* pa kje hodiš tolk dolgo... a si jih šla lovit po Prekmurju Jah.. komaj sam našla takega, ki gre fajn not ... Na RR stran mislim.. da ni premajhen ali prevelik.... sej je raztegljivo okno na računalniku mislim pa tud kaj dugega.... ne sam okno na računalniku.... kje je pa dones luna, ponavadi nas zavoha, si sploh ne upam na RR.... ko smo borbeno razpoložene!!! ....ko ploščice v kopalnici....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 18:06:09
|
|
|
|
miska73
|
Saj ne morem verjet. V treh urah od kar sem se iz službenega compa preselila na domačega ste iz strani 18 skočile na stran 22 (popravek je že 23). Pa kolk ste lepo načvekale... porednice... Ajsi saj če se ti čokolada zdi preveč pocasta bi pa mogoče probala z nutelo... Luna, jst tele Venere in Merkurje bolj slabo štekam... A to pomeni, da je danes res v planetih zapisano, da nas vse meče...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 18:08:47
|
|
|
|
LuNa73
|
miška, glede na dosedaj prebrano, bi rekla da: JA! Ej drgač pa, jst sem bla mestna deklina.... zdej pa sem itak v MB . No, ampak me vseeno zanima iz kirga konca 03 si ...Ja priznam, radovedna sem!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 18:20:57
|
|
|
|
sonček85
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 18:40:51
|
|
|
|
spps
|
ojla punce!kako ste?jaz sem danes ful utrujena ,vreme zgleda dela svoje. in kaj novega pri vas?razen,da vedno bolj pridno klepetate?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 19:31:26
|
|
|
|
ledenka
|
ajoj, kolk ste se umirle
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 19:51:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ajoj, kolk ste se umirle so dopoldan in zgodaj popoldne aktivne 300 na uro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:06:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps so dopoldan in zgodaj popoldne aktivne 300 na uro sem bla med njimi pa ko sem sla, jih je cudezno nehalo razmetavat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:30:19
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spps so dopoldan in zgodaj popoldne aktivne 300 na uro sem bla med njimi pa ko sem sla, jih je cudezno nehalo razmetavat smo se šle tud me potit, sam na malce prijetnejši način kot ti (solarij mislim, da ne bo pomote )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:31:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spps so dopoldan in zgodaj popoldne aktivne 300 na uro sem bla med njimi pa ko sem sla, jih je cudezno nehalo razmetavat smo se šle tud me potit, sam na malce prijetnejši način kot ti (solarij mislim, da ne bo pomote ) aaaaa, podlago delas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:32:59
|
|
|
|
Serendipity
|
Oja ... je bilo tudi kaj potenja vmes .... ... medtem ko sem kosila travo ! Grrr... pa ta tečka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:35:43
|
|
|
|
miska73
|
Mogoče bo pa tole pripomoglo k ponovnemu razganjanju...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:35:57
|
|
|
|
ledenka
|
ah, moja O je sla mimo, tak da me je cisto nehalo metat. ampak upam, da je kak svimercek cakal za vogalom se od nedelje no, sej 3 dni je se cisto normalno, ne najboljs, da odprem svojo temo o znakih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:37:52
|
|
|
|
pikicao.
|
o pisuka spet so deci tuki ;)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:38:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ah, moja O je sla mimo, tak da me je cisto nehalo metat. ampak upam, da je kak svimercek cakal za vogalom se od nedelje no, sej 3 dni je se cisto normalno, ne najboljs, da odprem svojo temo o znakih Se ti kolca? Da? Potem odgovor itaq veš .... Svimerček je glih na zadnjem izredno ostrem ovinku do sladkega cilja.... pa ga malo premetava ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:38:58
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: spps so dopoldan in zgodaj popoldne aktivne 300 na uro sem bla med njimi pa ko sem sla, jih je cudezno nehalo razmetavat smo se šle tud me potit, sam na malce prijetnejši način kot ti (solarij mislim, da ne bo pomote ) aaaaa, podlago delas normalno, bo Bondova z daljnogledom špionirala po morju, pa ne želim že na daleč zasvetit kot svetilnik Oj Se*, a spet kake lepotane loviš po Prekmurju Sam zdaj moraš bit hitra, ste baje dobili Autobahn
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:39:11
|
|
|
|
Serendipity
|
miska - pa tij si naša. Kak je dober. Si ga bom kar ven sprintala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:39:42
|
|
|
|
miska73
|
Če se prou spomnem se ti mora kolcat pred ogledalom, če ne ne velja ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:41:11
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. o pisuka spet so deci tuki ;) Lej jo, lej jo... takoj ko dedca prpopam se pokaže, prej je pa cel dan ni na spregled...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:41:57
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Oj Se*, a spet kake lepotane loviš po Prekmurju Sam zdaj moraš bit hitra, ste baje dobili Autobahn Ne izzivaj. SE kera javi, da ga odreši? Ja avtocesta je pa cool. Le prijetna podeželska tišina je zamenjana s tem hrupom odvratnih tovornjakov...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:43:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. o pisuka spet so deci tuki ;) Lej jo, lej jo... takoj ko dedca prpopam se pokaže, prej je pa cel dan ni na spregled... Zdaj se samo naenkrat prikažejo še - živa, aqui in lunči ... čudno, da jim še ni nič zadišalo ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:43:29
|
|
|
|
miska73
|
SE kera javi, da ga odreši? A vrvi al tistega rjavega kosa blaga?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:45:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 SE kera javi, da ga odreši? A vrvi al tistega rjavega kosa blaga? Sama izberi... Whatever you need... BTW - a ste opazile reklamo za nek avto al kaj že Kaj to dela ta tip!!??? (na desni strani se občasno prikaže)
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 20.8.2008 20:47:19 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 20:47:22
|
|
|
|
miska73
|
Men se zdi, da mu je samo blago na poti... tak da bom vrvi pustila pri miru....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?