Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 živa..nobena še ...tole je treba danes zključit ja pol pa hitro hitro tipkat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:12:58
|
|
|
|
jazzz27
|
tole je za miško...pridi nazaj ...delo lahko počaka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:13:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 živa..nobena še ...tole je treba danes zključit a misliš ,da bo danes zaključena tema?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
na biba tale je lepši
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 živa..nobena še ...tole je treba danes zključit a misliš ,da bo danes zaključena tema? se bomo pa ja potrudili
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzzika, itak da nisem jezna.. Vem, da si hotela samo dobro. Ja, sej to zarad prehrane tud jaz vem - sploh zarad mojega PCO -ja, bi mogla bolj zdravo jest. Sam tale zadnji mesec sva mela ful natrpano, tako, da sem vse mogla kar na hitro skuhat in pojest, al sva šla pa po kak kebab, hotdog, pizzo... Saj s ponedeljkom bo veliko boljše, ker se nama vse umiri. In bom spet štartala z Montijem..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:15:10
|
|
|
|
ledenka
|
ej babe, eno uro me ni, ve pa tooook načvekate
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:15:25
|
|
|
|
jazzz27
|
še nekaj za miško ..no za vse...vode je dosti, sam navalite
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:15:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 živa,ti si pa čist divja ratala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ej babe, eno uro me ni, ve pa tooook načvekate se podpišem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:16:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ej babe, eno uro me ni, ve pa tooook načvekate kaj pa hodiš tak dolgo vstran od compa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:16:44
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ej babe, eno uro me ni, ve pa tooook načvekate se mi zdi, da imaš mal naloge za nazaj kar, kar...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:17:17
|
|
|
|
~Biba~
|
živa sicer je moja v xxl izvedbi tak da imagine
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:17:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ej babe, eno uro me ni, ve pa tooook načvekate se mi zdi, da imaš mal naloge za nazaj kar, kar... tako je
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: živa25 živa,ti si pa čist divja ratala Morm bit, če hočemo danes borbo III. zapret Pomagaj mi rajši
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ živa sicer je moja v xxl izvedbi tak da imagine moja je v XXXL izvedbi..... Tko da si lahko predstavljam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
biba, ja, vem da se da.. Sam kaj ko jaz ne jem zelenjave in vsega kar je povezano z njo.. ledenka, lep plašček.. mi je ful všeč. Sploh če maš enga ornk bušija noter. Sonček, lepo sta si zamislila sobico.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:19:52
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ej babe, eno uro me ni, ve pa tooook načvekate kaj pa hodiš tak dolgo vstran od compa IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ej babe, eno uro me ni, ve pa tooook načvekate se mi zdi, da imaš mal naloge za nazaj kar, kar... mislim, da so ti vse povedale
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:20:55
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi biba, ja, vem da se da.. Sam kaj ko jaz ne jem zelenjave in vsega kar je povezano z njo.. pa probaj s tofujem hec...saj se da tui brez zelenjave preživet, šnicl na žar, polnozrnat kruh zraven pa bo
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 5.11.2008 13:21:37 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
grem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:21:06
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi jazzzika, itak da nisem jezna.. Vem, da si hotela samo dobro. Ja, sej to zarad prehrane tud jaz vem - sploh zarad mojega PCO -ja, bi mogla bolj zdravo jest. Sam tale zadnji mesec sva mela ful natrpano, tako, da sem vse mogla kar na hitro skuhat in pojest, al sva šla pa po kak kebab, hotdog, pizzo... Saj s ponedeljkom bo veliko boljše, ker se nama vse umiri. In bom spet štartala z Montijem.. Te ćist razumem, so trenutki, ko sploh nimaš časa. Vem kako je bilo pri meni včaih. sicer ne bom pametna, ker tudi sama včasih kaj pregrešim, se pa probam nekih meril in okvirjev držat. Uh, revica še PCO imaš. Ahhh, no saj so tudi s PCO vzpodbudni rezultati pri zanositvi. Mislim, da ko se vse tole umiri pri tebi in da mal zadihata, bo kmal . A si razmišljala o da bi tvoj jedel kake vitamine, pa da bi pila čaje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:22:28
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 grem živa, si zamenjala poklic za wc potapljača?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:23:22
|
|
|
|
pikovit
|
No punce zdej pa rečte,da si nismo naredile dobrega dne .Sem vas brala in se prav vsaki nasmejala.Jaz vas mam tolk vse rada.Tiste,ki vas poznam in tudi tiste,ki vas ne.Res ste face. Ampak Murko pa rula,a ne Biba lepo,da se me še kdo spomni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.11.2008 13:24:04
|
|
|
|
~Biba~
|
miškaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?