Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 9:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
evo Miška... Izvoli
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 9:55:51
|
|
|
|
ledenka
|
živa, meni je takle čokoladna fontana izjemno všeč kar stojim in gledam, me fuuuuul pomirja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 9:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo ajsika.... če maste pa rajši belo pa tkole...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 9:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuu mater kaka veliiiiika slika
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 10:00:01
|
|
|
|
ledenka
|
mam raj belo, ampak za na jagode mora bit zame črna, močna čokolada hmmm, naj grem oropat avtomat ali ne?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 10:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
po moje najboljš ja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 10:21:42
|
|
|
|
miska73
|
živa ful dobre slikce sam ne vem kako smo prišle na jagode v čokoladi... so pa definitivno slastne Kje pa je Luna73, da nam pove, v kakšnem položaju je luna...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 10:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheh ti si začela s čokolado... Jst pa sem dodala še jagode Zdej imamo pa jagode in čokolado http://www.youtube.com/watch?v=4ojbjcpX4LQ hehehehehe
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 11:14:34
|
|
|
|
polaris
|
Ojla, vidim da ste se že osvežile in okrepčale s samimi slastnimi dobrotami Ajsi, a avtomat še stoji al si izropala samo vsebino
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 11:28:16
|
|
|
|
ledenka
|
polaris, mojih priljubljenih zadev ni več blo namreč Kinder bueno beli... pa sem se morala s KitKatom zadovoljit sem še razmišljala včeraj o tebi a kako preiskavo prehodnosti jajcevodov si ti že dala skos? ker če ne, pa če do svojega G hitro prideš, te lahko on pošlje na to.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 12:00:28
|
|
|
|
miska73
|
polaris, mojih priljubljenih zadev ni več blo namreč Kinder bueno beli... pa sem se morala s KitKatom zadovoljit ledenka, a nisi ti med unimi borkami za minus kilogramčke? ... Spet foušija iz mene seka... jaz se že namreč več kot eno leto odrekam takim priboljškom... Nč, grem jabko jest, da ne bom o sladkarijah razmišljala...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 12:10:27
|
|
|
|
ledenka
|
miška, v principu sem ampak po teh stresih rabim tu pa tam mal cukra
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 12:45:27
|
|
|
|
spelka12
|
sonček lep trebuh, si na dobri poti do žoge v trebuhu ajsi cool. Mene je zmeri zanimal kaj to on v noseka šprica. Pravijo, da je manj stranskih učinkov. Sej špikala se boš pol isto a ne? To je samo namesto tistih ta prvih injekcij al kako? žižika -2 kile - recept za karkoli si si že delala prosim. Postopek pri rešku je pa: IVF - 1450€ in ICSI - 1600€. Expensive a ne? To je za dolgi postopek, kratki je pa malo manj. dali* za že 10 teden. Čuvaj sebe in pikico. polaris a v ponedeljek pa ti na morje? Kam pa kam? Ja reško ma pa tkoooo lepe plave očke. Se kr stopim, ko jih zagledam (blanč če bereš tole ne skačem ti v zelje, kr imej ga). živa kava in tipček naenkrat . Ti pa res skrbiš za nas. Pa še do čokoladnega fondue-ja sem pršla. Uaaaaaaaaawwwwww. HVALA! 3 zvezdica je pri 500, 4 pa pri 1.000. Kr tipkat, pa bo hitro. sulfinija samo še 1 dan pa izveš. Držim pesti (samo nevem zakaj, itak je vse ok). ella tebi so že odgovorili vidim. Najlažje vidijo pregrado pri laparoskopiji. Jest včeraj nisem jedla večerje, da bo šlo hitrejš dol in..... japajade, ob 3 zjutraj sem že jedla kruh ker lačna pač ne morem spat a ne! Bom dons rajš ful večerje pojedla, pa bom lahk spala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 12:48:09
|
|
|
|
Dali*
|
špelka12...full držim pesti zate in da vama čimprej uspe...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 13:30:48
|
|
|
|
ledenka
|
špelči, cene pri Reškotu so 800 za IVF in 1000 za ICSI, potem pa še za zdravila. za manjšo dozo so 300, pri meni, ko mam mal večjo dozo, so 400 (trije menogoni vsak dan v rito). torej AJOJ no, če dobiš menopur, pa so zdravila bistveno dražja, ker je menopur menda skor 50% dražji kot menogon.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 14:05:28
|
|
|
|
spelka12
|
Ajaaa zato mam jest višji račun. No viš, jest sem imela zloglasni menopur obakrat. Še dobro, da nisem plačala. Ma če bova šla sedaj spet mi je čist vseeno al plačam al ne. Sam da gre hitro pa da se prime. A po špike pa zdravila morš pa v Italijo? Čak razloži. Sedaj začneš najprej fiksanje v nos pol pa menogoni v ritko? Zakaj pa v rito, al mu trebuh ni več všeč al kako.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 14:16:46
|
|
|
|
ledenka
|
ih, menogon se mora dajat v mišico, kar pač pomeni v rito. ampak glede na to, da boš ti začela s postopkom (če ne bo prej štorklja posredovala ) nekje po novem letu, zna bit, da bo takrat še radodaren s koncesijskimi postopki. po zdravila greš v Italijo, kar tja na Fernetiče (kot za prometrium). moram klicat kasneje, da naročim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 14:39:07
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ih, menogon se mora dajat v mišico, kar pač pomeni v rito. dan!!! ta me je pa nasmejala...jaz mam na riti sam špeh in celulit kakšna mišica...lepo vas prosim bom pa prebrala nazaj...ker je zanimiva tema a je kaj novega? Ajsi, si se že odločila kdaj potuješ?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 14:43:46
|
|
|
|
jazzz27
|
o živa..kak kaj akcije pr vas???? Kak je blo v MS? Ste se nekaj s Se* vase zaprle...mater se mi je kolcalo med vikendom (a sem noseča ?) Aqua...kje si? kak je s tabo? Bom ti zdaj ZS napisala....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 14:46:34
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka s-gram ja, za ostalo ti da napotnico. za krvne preiskave ni blem, ker lahko gres kamor koli, edin za laparo ali pa HSG je problem, ker so cakalne dobe. tudi s-gram naredi na napotnico....od svjga zdravnika jo rabi tvoj upam, da nisem kako butasto sedaj napisala, ker nisem čist na tekočem ...pa mal nazaj berem in se vmešavam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 14:48:58
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Ojla! Tale frajer pa je tudi mene dokončno zbudil.Punce lep sonček sije jutri,ne pozabite name jutri je najin dan zveme rezultate od izvidov. LP Mojca jaz držim pesti, da bodo kar se da najboljši ...obvezno poročaj!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 14:51:01
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Glede laparo in HSG pa... v KC-ju se res čaka, ampak v manjših bolnicah si pa lahko bolj kot ne takoj na vrsti. Bi se blo za pozanimat. če gre samo za diagnostiko, ni tako pomembno, sicer pa je menda fajn, da te dobijo strokovnjaki za neplodnost v roke. jaz sem za laparo poklicala v NM, prišla čez en teden na pregled in naslednji dan sem bla že not na odvajanju, nato LPSC in naslednji dan domov. ampak pri meni vnaprej ni bilo nobenega suma, da kaj ne bi štimalo, sem samo rabila izvid zaradi IUI. je za razmislit, kolk bi kdo čakal.... mi lahko več poveš...kdo te je operiral...kaj je bilo....?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 14:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla jazzika... Nisva našle trenutka da bi lahko šle na kavico... prenatrpani urniki :) Ja akcija je ampak ne ravno kolikor bi je moralo biti... Upam da bo danes bolše Pa pri vas? kako kaže? Mogoče sem pa samo jaz preveč nate mislila pa se ti je zato kolcalo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 14:54:36
|
|
|
|
aqua77
|
jazzzi, aqua je že tuki!!!! polaris, nič še ne pakiram... A ti že?? Jaz štartam že v soboto po šihtu! komaj čakam!! Ti pa v ponedeljek, a ne? Me zanima katero turo boste vi vžgali, da se kje srečamo med potjo, mi morske deklice....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:02:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka s-gram ja, za ostalo ti da napotnico. za krvne preiskave ni blem, ker lahko gres kamor koli, edin za laparo ali pa HSG je problem, ker so cakalne dobe. tudi s-gram naredi na napotnico....od svjga zdravnika jo rabi tvoj upam, da nisem kako butasto sedaj napisala, ker nisem čist na tekočem ...pa mal nazaj berem in se vmešavam vprašanje je bilo, katere preiskave naredi Reš sam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?