Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:03:04
|
|
|
|
aqua77
|
Kakšne fajn fotke so bile danes na sopredu!!! Njami!!!! Pa ne mislim s tem čokolade!! Niti jagod, ampak bučke oziroma bučko !!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:04:35
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika in aqua madoniš, bi tud jaz šla še enkrat na morje jazzzi, ne vem še, kdaj bom šla po zdravila moram potem poklicat, če jih imajo na zalogi ali kako. morda jutri, samo še ne vem, a med službo - v času kosila, al kasneje, po službi. mam pa dnar že pripravljen
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:05:58
|
|
|
|
aqua77
|
Zdaj pa še nekaj z moje strani, za bolj pestro popoldne, polno domišljije - ije, ije!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:07:06
|
|
|
|
ledenka
|
tale je pa preveč kosmat zame mam rada gladka prsa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:07:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jazzzika in aqua madoniš, bi tud jaz šla še enkrat na morje jazzzi, ne vem še, kdaj bom šla po zdravila moram potem poklicat, če jih imajo na zalogi ali kako. morda jutri, samo še ne vem, a med službo - v času kosila, al kasneje, po službi. mam pa dnar že pripravljen Pol pa še do obale skoč, ajsi! Da jaz vidim, kakšno drogo so ti predpisal....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:07:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tale je pa preveč kosmat zame mam rada gladka prsa a zdej boš pa še zbirčna.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:10:09
|
|
|
|
aqua77
|
Na, kle ga maš, taj je pa "pošejvan" !!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:10:15
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka s-gram ja, za ostalo ti da napotnico. za krvne preiskave ni blem, ker lahko gres kamor koli, edin za laparo ali pa HSG je problem, ker so cakalne dobe. tudi s-gram naredi na napotnico....od svjga zdravnika jo rabi tvoj upam, da nisem kako butasto sedaj napisala, ker nisem čist na tekočem ...pa mal nazaj berem in se vmešavam vprašanje je bilo, katere preiskave naredi Reš sam moj je pa sam preiskov mu ni nič Reš pomagal.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:11:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tale je pa preveč kosmat zame mam rada gladka prsa a zdej boš pa še zbirčna..... mam enga luštnega sodelavca no, mal sva se družla, pa kavice in kosilčka. mi je bil precej luštkan. no, nakar ga vidim enkrat v srajci z odpetim vrhnjim gumbom, so mu dlake ven silile me je kar še do druženja minlo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:12:18
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Zdaj pa še nekaj z moje strani, za bolj pestro popoldne, polno domišljije - ije, ije!!!! smajlikisiučkenazajrine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Men je pa vseen al je kosmat al je zdepiletan...važen da je dec
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:12:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Na, kle ga maš, taj je pa "pošejvan" !!!!! kjeeeee?
< Sporočilo je popravil ledenka -- 20.8.2008 15:13:12 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:13:57
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tale je pa preveč kosmat zame mam rada gladka prsa a zdej boš pa še zbirčna..... mam enga luštnega sodelavca no, mal sva se družla, pa kavice in kosilčka. mi je bil precej luštkan. no, nakar ga vidim enkrat v srajci z odpetim vrhnjim gumbom, so mu dlake ven silile me je kar še do druženja minlo ti si hecna...to je taljanski tepih......jaz se ponavad s podplati drgnem tam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:14:20
|
|
|
|
ledenka
|
ej jazzzi, kdaj se dobiš s KAHLCO? da vama uletim na kofi?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:15:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tale je pa preveč kosmat zame mam rada gladka prsa a zdej boš pa še zbirčna..... mam enga luštnega sodelavca no, mal sva se družla, pa kavice in kosilčka. mi je bil precej luštkan. no, nakar ga vidim enkrat v srajci z odpetim vrhnjim gumbom, so mu dlake ven silile me je kar še do druženja minlo ti si hecna...to je taljanski tepih......jaz se ponavad s podplati drgnem tam pravzaprav je blo še dobro, da me je mal minlo ker pri nas je tak, da če se s kom redno družiš, se koj začnejo govorice
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:16:00
|
|
|
|
jazzz27
|
kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????? živa...nč akcije....moj je dal obrt nazaj očitno ....pol pa ko je že kaj pa tako skočim nanj, da je v trenutku fertik .....ga bo preba s kako salamo stimulirat (pa ne tam zadaj, preverznice!!!!)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:18:02
|
|
|
|
ledenka
|
očitno res luna stoji v pohotnem položaju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:18:11
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ej jazzzi, kdaj se dobiš s KAHLCO? da vama uletim na kofi? evo nisva še določili.....ker mam jaz mal gužvo ....treba delat, da bo za postopek kaj padlo . saj se zafrkavam. Res ne vem. Bom mogoče kaj drug teden, če ne bo ona prej ušla v porodnišnico -----
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:20:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ej jazzzi, kdaj se dobiš s KAHLCO? da vama uletim na kofi? evo nisva še določili.....ker mam jaz mal gužvo ....treba delat, da bo za postopek kaj padlo . saj se zafrkavam. Res ne vem. Bom mogoče kaj drug teden, če ne bo ona prej ušla v porodnišnico ----- drug teden lahko smo na vezi! upam, da bo ratalo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:21:09
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka očitno res luna stoji v pohotnem položaju Meni se zdi, da jo bo treba sklatit....ker ne morem spat zaradi nje!!! Ledenka al tako je povsod, bog ne daj da bi šel s kom na pijačo, ker se takoj začne govorit!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:21:39
|
|
|
|
aqua77
|
noče mi prilimat......
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 20.8.2008 15:23:43 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:22:36
|
|
|
|
jazzz27
|
punčare jaz šibam na kosilo...pa unga nagca gor nalimajte....bom imela pol ekran za sladico jazzzika ma vas rad!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:24:06
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, tale noče gor se nas očitno boji! jazzzika, dober tek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:24:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 punčare jaz šibam na kosilo...pa unga nagca gor nalimajte....bom imela pol ekran za sladico jazzzika ma vas rad!!! pa pa jazzzi....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:24:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 noče mi prilimat...... pošlji mi link, morda mi bo uspelo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 20.8.2008 15:26:10
|
|
|
|
aqua77
|
Oja, tane vidim te!!! Oglasi se še tukaj kaj, k si tak fajna punca!!! Te bomo vesele!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?