murkica
|
Sonček 33- za fanta. No sej vem, da ni važno kaj je, važno da so otroci zdravi ampak vseeno . To si moj želi, pa po tihem tudi jaz, da bi bil prvi otrok fant, druga pa punčka.Tako, sem imela tudi jaz doma in vedno mi je bilo tako fino, če sem se kje s kom kregala, da sem vedno lahko rekla: "Pazi, da ne bo moj starejši brat pršu" Kaj sem bla nora... Pa nam boš zdaj zaupala ime? Beyba hvala za pestke in seveda tebi čestitke za novo Pandico. Jaz bom mogla tudi naslednje leto kupiti avto, za letos pa ga še ne potrebujem. Kadar ga rabim, ga ukradem dragemu ali pa moji mami, pa je. Drugače pa upam, da z atijem res ni nič narobe in da se bo vse pošlihtalo tako kot mora. Živa, kaj si kupila potem mamici? Upam, da ste se imeli lepo na praznovanju in verjamem, da ko si prišla domov te je čakala še sladica, seveda v Zagrebu. jazzz- upam, da so se bolečine pomirile in da ti ne nagajajo več. Zdej moraš veliko počivat, ker rezultat bo tako ali tako , samo da ne boš ti preveč utrujena. gigi1- zdele sem se pa prav nasmejala, sem se te kar predstavljala kako letaš po stanovanju gor in dol in loviš malega črička. Ja ampak to smo v večini ženske take, da nočemo živalic ubijat. Jaz na primer na smrt sovražim pajke in se mi totalno gnusijo ampak če se le da (beri, da niso ogromni in skoraj skup padem, ko jih vidim) jih dam vedno na en papir in hitro odnesem ven iz hiše. Da ne bo pomote zraven kričim kot nora, ko se le ta premika po papirju in po mojem sosedi mislijo, da sem res malo čez les. Ledenka- A božaš trebuščka? Kje pa so naše Se*, Lunca(tale punčara se pa res že zelo dolgo ni javila ), Špelči? Bi treba zgleda eno tiralico za njih razpisat. pikicaooo- ti kar hitro podji do zagreba, a potem še nazaj, da bo za ziher in izkoristi tole O. Pač razloži dragemu, da ti ful rada potuješ. Jaz bi si na tvojem mestu potem izmislila, da bi rada šla še do Maribora . Sonček85- Kaj pa vidva že vesta kaj bo? No pa seveda kakšno bo ime otročička? Fargi- no saj tudi ti bi se lahko kaj več oglašala in te bomo borke kar za ušesa, če ne boš napisala obvezno vsaj post ali dva na dan. Biba tako ali tako ponavadi nekaj napiše, potem pa zopet izgine. Punca hitro gor na RR in napiši kaj je novega. Miška73- Ma ja, kupila sem samo tisto, kar sem res potrebovala. Zdej pa bom mogla it še kakšen dan kupiti nekaj za dušo. Sam to moram pa mal očijevo denarnico izkoristit. Ker drugač se bo v moji nabrala pajčevina do konca meseca. Erin- Vem, da zadnje čase nimaš možnosti, da bi se pogosto javljala ampak vseeno pobožaj Tilna v imenu vseh tetk na borbi. No za vse ostale borke, ki sem vas pozabila omeniti, (pa ne namenoma samo tako veliko nas je, da mi vedno katera uide) pa vam pošiljam pozdravčke in in javite se tudi ve.
< Sporočilo je popravil murkica -- 21.10.2008 10:08:38 >