Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 15:36:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce naporen podaljšan vikend je za nami.In sedaj uživam sama doma so moji šla na dopust, možek je v Krškem do srede,jaz pa grem sedajle plavat. In komaj seveda čakam četrtek ko imava razgovor pri dr.Zornu in izvema rezultate genetike nato pa novi boj jeseni juhej. Oktavija le hitro do nove zvezdice. LP Mojca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 16:34:39
|
|
|
|
gigi1
|
Oktavija za 4*. Za frnikolco in stopko sem ti pa že na IVF temi čestitala . Pa še pivovarno zgradila. Matr sem pridna dans. Prvi dan v službi po dopustu Kleja ne se pustit! ŠCCCC ta depra! verjamem pa, da se ti kar ne da. Sem mela tud sama ta obdobja. Se mi kar ni dalo. Pol sem pa kakšno fajn slikco pogledala (uno ritko od zjutri npr Njamiii!) al pa kakšen romantičen filmček. Kakšno lušno večerjico skuhala, pa kozarček Chiantija in EKŠN Se* , da odženemo migreno. Grem še mal delat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 16:57:29
|
|
|
|
sonček33
|
Pogrešam Špelko!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 17:32:30
|
|
|
|
pikica36
|
hoj!!!!!!!!!!!pridne ste , ni kaj- velikoooo ste naklofale. evo mene iz mini počitnic. imeli smo se super, feštali do onemoglosti, tako da sem danes čisto in pa manjka mi ena kitica, , ker smo full pozno ponoči prišli domov- zjutraj pa v službo nisem brala vse nazaj, ker se mi danes ne da. sonček bravo za +, kaj pa aqua??????????kaj je ugotovila tvoja g.??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 18:15:54
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kleja glavo pokonci... roke gor... a ni to ena pesm iz poletje v skoljki bom jz verjela vate ok, ne smes nehat upat! hlače dol, pa noge v luft
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 18:16:45
|
|
|
|
sonček33
|
LuNca ma ti si faca!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 18:21:54
|
|
|
|
LuNa73
|
sonček85, čestitam . Lepo in zdravo nosečnost! oktavija, tebi pa tud za lep foliklček. Zdej pa stopka in... Ima da rata! Več pa se mi zdaj ne da pisat... Aja Se* dokler je ni..... Kleja, ti pa stran z depro... čeprav, men se zdi, da je nekej negativne energije v luftu.... sem jst tud neka deprasta pa žerem se za stvari, ki jih sploh ni... si kr sama v glavi delam neke čudne negativne scenarije . Grem tortelinčke s smetanovo omakco in velik sirčka papcat.... njamiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 18:23:28
|
|
|
|
miska73
|
Sonček, še tuka čestitke. Daj pride se še semle kaj pohvalit. LuNa, hlače dol, pa noge v luft ti pa sekaš Izjava dneva definitivno. Oktavija, super za foliklčke, stopko, točke... Danes ti pa vse ratuje. Vsem ostalim lep pozdrav. Kako lepo je videti popraznično razživeto borbo.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 18.8.2008 18:24:26 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 18:41:32
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 LuNca ma ti si faca! Ehhhhhhhhhhhhhhh, taka pač ko sem sem . Hecam se...mi je nerodn, ker vidim daga res mal pihnem... ampak, če ga pa tele borke mal biksajo .... Se mi včasih zdi, da kr ne počnejo pravih stvari (beri sex)... pol se pa čudjo, zakaj jih vsak mesecobišče tista tahudičevateta . Pikica mi vsake tolk izjavi: iz tvojih ust v božja ušesa. Ja hudiča, more iz nečesa pridete v nekaj, da pol kej rata! Ne pa sam poslušat.... Pa z glavo pokonci, pa rokami gor tud ne bo nč.... gate dol, pa noge v luft (še boljš narazen), pol pa bo kaki efekt... Punce hecam se.... Če bi vam to govorila v živo bi zvenelo bol hudomušno . In sonček, kako si kaj ti????? Kaj je novga? Kako kaj tvoj bebi v bušiju? drgač pa, ko bi me vidle dve minuti nazaj.... voda zavre... veselo vzamem s hladilnika torteline... mokre... ja fak ne... hladilnik je crknu,...... ja, pajade... moj ded je podaljšek na katerem je tud hladilnik prklopljen izklopu, da si je mobitel nafilu... idiot... . Dvober, da ga ni zdejle kle.... ker bi mu vrat zavila, ko malemu mačku (to se sam tak reče).
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 18:46:23
|
|
|
|
miska73
|
Luna, čista resnica pa ful dobro napisano BTW... a ti si moja generacija 73?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:01:20
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Luna, čista resnica pa ful dobro napisano BTW... a ti si moja generacija 73? jpsssssssssssssss... pa če se ne motim sva obe iz CE
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:06:19
|
|
|
|
miska73
|
Luna, ne ne motiš se... Cele, Cele
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:11:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 LuNca ma ti si faca! Ehhhhhhhhhhhhhhh, taka pač ko sem sem . Hecam se...mi je nerodn, ker vidim daga res mal pihnem... ampak, če ga pa tele borke mal biksajo .... Se mi včasih zdi, da kr ne počnejo pravih stvari (beri sex)... pol se pa čudjo, zakaj jih vsak mesecobišče tista tahudičevateta . Pikica mi vsake tolk izjavi: iz tvojih ust v božja ušesa. Ja hudiča, more iz nečesa pridete v nekaj, da pol kej rata! Ne pa sam poslušat.... Pa z glavo pokonci, pa rokami gor tud ne bo nč.... gate dol, pa noge v luft (še boljš narazen), pol pa bo kaki efekt... Punce hecam se.... Če bi vam to govorila v živo bi zvenelo bol hudomušno . Oja to pa res! BTW jaz te ponavadi kar slišim, ko te berem.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.8.2008 19:12:44 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:12:57
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Luna, ne ne motiš se... Cele, Cele kir konc Cela?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:14:24
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 LuNca ma ti si faca! Ehhhhhhhhhhhhhhh, taka pač ko sem sem . Hecam se...mi je nerodn, ker vidim daga res mal pihnem... ampak, če ga pa tele borke mal biksajo .... Se mi včasih zdi, da kr ne počnejo pravih stvari (beri sex)... pol se pa čudjo, zakaj jih vsak mesecobišče tista tahudičevateta . Pikica mi vsake tolk izjavi: iz tvojih ust v božja ušesa. Ja hudiča, more iz nečesa pridete v nekaj, da pol kej rata! Ne pa sam poslušat.... Pa z glavo pokonci, pa rokami gor tud ne bo nč.... gate dol, pa noge v luft (še boljš narazen), pol pa bo kaki efekt... Punce hecam se.... Če bi vam to govorila v živo bi zvenelo bol hudomušno . Oja to pa res! BTW jaz te ponavadi kar slišim, ko te berem. Enako!!!!!!!! To je čar vsega, če se poznaš v živo ! In zato se narežim zraven tvojega posta velikokrat še trikrat bolj zdaj, ko te poznam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:21:49
|
|
|
|
ledenka
|
cau, punce danes je bil noooor dan... spet se nam je mreza rusla, sama sem delala zadeve, ki jih ponavad 3 skup delamo, ampak pol, po sluzbi, sem mela pa se eno rudno refleksoterapije aaaaaa, kolk to paaaaaseeeee jutri pa k Reskotu ajoj, se pocutim skor ko pred 1. randijem sam da na prvem randiju nisem nikol gat slekla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:25:39
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka cau, punce danes je bil noooor dan... spet se nam je mreza rusla, sama sem delala zadeve, ki jih ponavad 3 skup delamo, ampak pol, po sluzbi, sem mela pa se eno rudno refleksoterapije aaaaaa, kolk to paaaaaseeeee jutri pa k Reskotu ajoj, se pocutim skor ko pred 1. randijem sam da na prvem randiju nisem nikol gat slekla ajsi, dans je čudn dan..... lej napoved: Ponedeljek, 18.8. Upam, da ste nedeljo izkoristili za počitek, kajti ponedeljek bo naporen. Luna v znamenju rib naredi opozicijo na Saturna, Merkura in Venero. Dopoldan, do 10. bo Luna v sekstilu z Jupitrom, kar pomeni dobro priložnost in predstavlja belo piko v črnem dnevu. Celi dan velja previdnost kjerkoli ste in karkoli delate. Za Reškota jutri pa ...držim pesti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:29:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 ajsi, dans je čudn dan.....bogme no je danes en zar* dan... Meni se tudi vse ruši... lej napoved: Ponedeljek, 18.8. Upam, da ste nedeljo izkoristili za počitek, kajti ponedeljek bo naporen. Luna v znamenju rib zato pa ne maram rib. razen na žaru, pa osličev (BTW horoskopske ribe so drugače cool)... naredi opozicijo na Saturna, Merkura in Venero. Dopoldan, do 10. bo Luna v sekstilu z Jupitrom, kar pomeni dobro priložnost in predstavlja belo piko v črnem dnevu. Celi dan velja previdnost kjerkoli ste in karkoli delate. Sem si kar mislila, da moramo tebe povprašat kaj za vraga je danes v zraku
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:31:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutri pa k Reskotu ajoj, se pocutim skor ko pred 1. randijem sam da na prvem randiju nisem nikol gat slekla Fajn opravi z njim / pri njem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:48:51
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 ajsi, dans je čudn dan.....bogme no je danes en zar* dan... Meni se tudi vse ruši... kaj pa? streha nad glavo? lej napoved: Ponedeljek, 18.8. Upam, da ste nedeljo izkoristili za počitek, kajti ponedeljek bo naporen. Luna v znamenju rib zato pa ne maram rib. razen na žaru, pa osličev (BTW horoskopske ribe so drugače cool)... jst pa ne maram ne kuhanih, ne pečenih, ne..... horoskopske pa so o.k... sam občutljive (sonček ) naredi opozicijo na Saturna, Merkura in Venero. Dopoldan, do 10. bo Luna v sekstilu z Jupitrom, kar pomeni dobro priložnost in predstavlja belo piko v črnem dnevu. Celi dan velja previdnost kjerkoli ste in karkoli delate. Sem si kar mislila, da moramo tebe povprašat kaj za vraga je danes v zraku Srce, še vprašat me ne rabiš.... kr sama odgovrim, že vnaprej .. evo hladilnik spucan ... tortelini že petkrat skuhani... zdej jih pogrejem... pol pa njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Obožuje testenine...smetanovo omako.... pa ene par vrst sira not nametanih.... pol pa v pečici popečeno.... njamiiiiiiiiiiiii ... no, zdej bo brez peke
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 18.8.2008 19:50:53 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:53:14
|
|
|
|
ledenka
|
ti lunci, jaz bi tud torteline pa se mi ne da do trgovine
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 19:56:19
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ti lunci, jaz bi tud torteline pa se mi ne da do trgovine pridi, jih je dost za obe , ker vem, da do Maribora se ti pa ful da prit.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 20:07:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ti lunci, jaz bi tud torteline pa se mi ne da do trgovine pridi, jih je dost za obe , ker vem, da do Maribora se ti pa ful da prit. res je. razmisljam, a bi si se kak korencek ocistla... ker danes je moja dieta sla pa-pa pri vsem stresu sem izropala avtomat s cokoladicami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 18.8.2008 20:13:22
|
|
|
|
ledenka
|
sem pridna, sem si kar korencek ocistla zdaj grem pa se na limonado
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?