|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
18.8.2008 15:25:22   
oktavija
EJ PUPE ŠE DVE PIKE MI MANJKATA DO 4 ZVEZDIC!!!!!user posted image user posted image user posted image
ZDAJ BOM PA ULTRA ČVEKA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 251
18.8.2008 15:36:14   
Sulfinija
Ojla!

Punce naporen podaljšan vikend je za nami.In sedaj uživam sama doma so moji šla na dopust, možek je v Krškem do srede,jaz pa grem sedajle plavat.
In komaj seveda čakam četrtek ko imava razgovor pri dr.Zornu in izvema rezultate genetike nato pa novi boj jeseni juhej.

Oktavija le hitro do nove zvezdice.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 252
18.8.2008 16:34:39   
gigi1
Oktavija user posted image  user posted image  user posted image  za 4*. Za frnikolco in stopko sem ti pa že na IVF temi čestitala user posted image . Pa še pivovarno zgradila. Matr sem pridna dans. Prvi dan v službi po dopustu user posted image

Kleja ne se pustit! ŠCCCC ta depra! verjamem pa, da se ti kar ne da. Sem mela tud sama ta obdobja. Se mi  user posted image  kar ni dalo. Pol sem pa kakšno fajn slikco pogledala (uno ritko od zjutri npr user posted image Njamiii!) al pa kakšen romantičen filmček. Kakšno lušno večerjico skuhala, pa kozarček Chiantija in EKŠN user posted image

Se* user posted image , da odženemo migreno.

Grem še mal delat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 253
18.8.2008 16:57:29   
sonček33
Pogrešam Špelko!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 254
18.8.2008 17:32:30   
pikica36
hoj!!!!!!!!!!!pridne ste , ni kaj- velikoooo ste naklofale.
evo mene iz mini počitnic. imeli smo se super, feštali do onemoglosti, tako da sem danes čistouser posted image  in pa manjka mi ena kitica, user posted image , ker smo full pozno ponoči prišli domov- zjutraj pa v službouser posted image

nisem brala vse nazaj, ker se mi danes ne da.
sonček user posted image user posted image bravo za +, kaj pa aqua??????????kaj je ugotovila tvoja g.??

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 255
18.8.2008 18:15:54   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

kleja glavo pokonci... roke gor...
a ni to ena pesm iz poletje v skoljki user posted image user posted image
bom jz verjela vate ok, ne smes nehat upat!

hlače dol, pa noge v luft user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 256
18.8.2008 18:16:45   
sonček33
LuNca ma ti si faca!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 257
18.8.2008 18:21:54   
LuNa73
sonček85, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo in zdravo nosečnost!

oktavija, tebi pa tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lep foliklček. Zdej pa stopka in... Ima da rata! user posted image  

Več pa se mi zdaj ne da pisat...

Aja Se* dokler je ni..... user posted image

Kleja, ti pa stran z depro... čeprav, men se zdi, da je nekej negativne energije v luftu.... sem jst tud neka deprasta pa žerem se za stvari, ki jih sploh ni... si kr sama v glavi delam neke čudne negativne scenarije user posted image .
Grem tortelinčke s smetanovo omakco in velik sirčka papcat.... njamiiiiiiii user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 258
18.8.2008 18:23:28   
miska73
Sonček,  še tuka čestitke.
Daj pride se še semle kaj pohvalit.

LuNa,
hlače dol, pa noge v luft

ti pa sekaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Izjava dneva definitivno.

Oktavija, super za foliklčke, stopko, točke... Danes ti pa vse ratuje.

Vsem ostalim lep pozdrav. Kako lepo je videti popraznično razživeto borbo.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 18.8.2008 18:24:26 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 259
18.8.2008 18:41:32   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

LuNca ma ti si faca!

Ehhhhhhhhhhhhhhh, taka pač ko sem sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hecam se...mi je nerodn, ker vidim daga res mal pihnem... ampak, če ga pa tele borke mal biksajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Se mi včasih zdi, da kr ne počnejo pravih stvari (beri sex)... pol se pa čudjo, zakaj jih vsak mesecobišče tista tahudičevatetauser posted image .
Pikica mi vsake tolk izjavi: iz tvojih ust v božja ušesa. Ja hudiča, more iz nečesa pridete v nekaj, da pol kej rata! Ne pa sam poslušat....

Pa z glavo pokonci, pa rokami gor tud ne bo nč.... gate dol, pa noge v luft (še boljš narazen), pol pa bo kaki efekt...

Punce hecam se.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če bi vam to govorila v živo bi zvenelo bol hudomušno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In sonček, kako si kaj ti????? Kaj je novga? Kako kaj tvoj bebi v bušiju?user posted image

drgač pa, ko bi me vidle dve minuti nazaj.... voda zavre... veselo vzamem s hladilnika torteline... mokre... ja fak ne... hladilnik je crknu,...... ja, pajade... moj ded je podaljšek na katerem je tud hladilnik prklopljen izklopu, da si je mobitel nafilu... idiot...user posted image user posted image user posted image user posted image . Dvober, da ga ni zdejle kle.... ker bi mu vrat zavila, ko malemu mačku (to se sam tak reče).user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 260
18.8.2008 18:46:23   
miska73
Luna, čista resnica pa ful dobro napisano user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW... a ti si moja generacija 73?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 261
18.8.2008 19:01:20   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Luna, čista resnica pa ful dobro napisano user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW... a ti si moja generacija 73?

jpsssssssssssssss... pa če se ne motim sva obe iz CE user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 262
18.8.2008 19:06:19   
miska73
Luna, ne ne motiš se... Cele, Cele

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 263
18.8.2008 19:11:35   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

LuNca ma ti si faca!

Ehhhhhhhhhhhhhhh, taka pač ko sem sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hecam se...mi je nerodn, ker vidim daga res mal pihnem... ampak, če ga pa tele borke mal biksajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Se mi včasih zdi, da kr ne počnejo pravih stvari (beri sex)... pol se pa čudjo, zakaj jih vsak mesecobišče tista tahudičevatetauser posted image .
Pikica mi vsake tolk izjavi: iz tvojih ust v božja ušesa. Ja hudiča, more iz nečesa pridete v nekaj, da pol kej rata! Ne pa sam poslušat....

Pa z glavo pokonci, pa rokami gor tud ne bo nč.... gate dol, pa noge v luft (še boljš narazen), pol pa bo kaki efekt...

Punce hecam se.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če bi vam to govorila v živo bi zvenelo bol hudomušno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Oja to pa res! user posted image user posted image user posted image

BTW jaz te ponavadi kar slišim, ko te berem. user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.8.2008 19:12:44 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 264
18.8.2008 19:12:57   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Luna, ne ne motiš se... Cele, Cele

kir konc Cela? user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 265
18.8.2008 19:14:24   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

LuNca ma ti si faca!

Oja to pa res! user posted image user posted image user posted image

BTW jaz te ponavadi kar slišim, ko te berem. user posted image

Enako!!!!!!!! To je čar vsega, če se poznaš v živo user posted image user posted image user posted image ! In zato se narežim zraven tvojega posta velikokrat še trikrat bolj zdaj, ko te poznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 266
18.8.2008 19:21:49   
ledenka
cau, punce user posted image  danes je bil noooor dan... spet se nam je mreza rusla, sama sem delala zadeve, ki jih ponavad 3 skup delamo, ampak pol, po sluzbi, sem mela pa se eno rudno refleksoterapije user posted image  aaaaaa, kolk to  paaaaaseeeee user posted image  

jutri pa k Reskotu user posted image ajoj, se pocutim skor ko pred 1. randijem user posted image  sam da na prvem randiju nisem nikol gat slekla user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 267
18.8.2008 19:25:39   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

cau, punce user posted image  danes je bil noooor dan... spet se nam je mreza rusla, sama sem delala zadeve, ki jih ponavad 3 skup delamo, ampak pol, po sluzbi, sem mela pa se eno rudno refleksoterapije user posted image  aaaaaa, kolk to  paaaaaseeeee user posted image  

jutri pa k Reskotu user posted image ajoj, se pocutim skor ko pred 1. randijem user posted image  sam da na prvem randiju nisem nikol gat slekla user posted image  

ajsi, dans je čudn dan..... lej napoved:
Ponedeljek, 18.8.
Upam, da ste nedeljo izkoristili za počitek, kajti ponedeljek bo naporen. Luna v znamenju rib naredi opozicijo na Saturna, Merkura in Venero. Dopoldan, do 10. bo Luna v sekstilu z Jupitrom, kar pomeni dobro priložnost in predstavlja belo piko v črnem dnevu. Celi dan velja previdnost kjerkoli ste in karkoli delate.

Za Reškota jutri pa ...držim pesti user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
18.8.2008 19:29:01   
Serendipity

ajsi, dans je čudn dan.....bogme no je danes en zar* dan... Meni se tudi vse ruši... lej napoved:

Ponedeljek, 18.8.
Upam, da ste nedeljo izkoristili za počitek, kajti ponedeljek bo naporen. Luna v znamenju rib zato pa ne maram rib. razen na žaru, pa osličev (BTW horoskopske ribe so drugače cool)... naredi opozicijo na Saturna, Merkura in Venero. Dopoldan, do 10. bo Luna v sekstilu z Jupitrom, kar pomeni dobro priložnost in predstavlja belo piko v črnem dnevu. Celi dan velja previdnost kjerkoli ste in karkoli delate.

Sem si kar mislila, da moramo tebe povprašat kaj za vraga je danes v zraku user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.8.2008 19:31:11   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn opravi z njim / pri njem user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
18.8.2008 19:48:51   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ajsi, dans je čudn dan.....bogme no je danes en zar* dan... Meni se tudi vse ruši... kaj pa? streha nad glavo?user posted image lej napoved:

Ponedeljek, 18.8.
Upam, da ste nedeljo izkoristili za počitek, kajti ponedeljek bo naporen. Luna v znamenju rib zato pa ne maram rib. razen na žaru, pa osličev (BTW horoskopske ribe so drugače cool)... jst pa ne maram ne kuhanih, ne pečenih, ne..... horoskopske pa so o.k... sam občutljive user posted image  (sonček user posted image user posted image ) naredi opozicijo na Saturna, Merkura in Venero. Dopoldan, do 10. bo Luna v sekstilu z Jupitrom, kar pomeni dobro priložnost in predstavlja belo piko v črnem dnevu. Celi dan velja previdnost kjerkoli ste in karkoli delate.

Sem si kar mislila, da moramo tebe povprašat kaj za vraga je danes v zraku user posted image
Srce, še vprašat me ne rabiš.... kr sama odgovrim, že vnaprej user posted image user posted image

.. evo hladilnik spucan user posted image user posted image  user posted image ... tortelini že petkrat skuhani... zdej jih pogrejem... pol pa njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  Obožuje testenine...smetanovo omako.... pa ene par vrst sira not nametanih.... pol pa v pečici popečeno.... njamiiiiiiiiiiiii user posted image ... no, zdej bo brez peke user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 18.8.2008 19:50:53 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 271
18.8.2008 19:53:14   
ledenka
ti lunci, jaz bi tud torteline user posted image  pa se mi ne da do trgovine user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 272
18.8.2008 19:56:19   
LuNa73

ti lunci, jaz bi tud torteline user posted image  pa se mi ne da do trgovine user posted image  

pridi, jih je dost za obe user posted image user posted image user posted image user posted image , ker vem, da do Maribora se ti pa ful da prit. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
18.8.2008 20:07:02   
ledenka

pridi, jih je dost za obe user posted image user posted image user posted image user posted image , ker vem, da do Maribora se ti pa ful da prit. user posted image

user posted image user posted image user posted image  res je. razmisljam, a bi si se kak korencek ocistla... ker danes je moja dieta sla pa-pa user posted image  pri vsem stresu sem izropala avtomat s cokoladicami user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 274
18.8.2008 20:13:22   
ledenka
sem pridna, sem si kar korencek ocistla user posted image  zdaj grem pa se na limonado user posted image  

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?