Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ...mamice, k najbolj veste kaj je dobro zanje zdej pa hiter čik pržgat, k sem vas razpizdila ulla80 tebi se pa prav vidi da uživaš v tem kako se nekatere spopadamo z to odvisnostjo. Veš ni lahko še manj pa zabavno kot je tebi. Upam in želim si da nebi kadila, vsak dan se bojujem da jih prižgem le 6 in ne škatle in pol kot sem jih pred , borim se z vsemi štirimi že 6 mesec in uspeva mi. Verjemi da se trudim, vse bi dala da bi lahko bila brez njih a ne gre in ne gre..............in potem se najdejo takšne kot si ti - ki uživajo v proviciranju in zajebavanju. Samo upam da bo z mojim otrokom vse vredu in želim si da enkrat končno preneham kaditi ne, nč mi ni zabavno, brezskrbi. in sem že povedla - tud sama sem kadila, tko da točno vem kako in kaj in se komot delam pametno. ker sem kadila ko turek, strastno, ma v življenju nikol mi ni na pamet padlo da bi nehala, ker sem v kajenju resnično uživala. pa sem se z istimi flancala, kako je v nosečnosti boljše postopno in kak šok in bla bla. dokler nisem zanosla. zato vem, da se da brez problema. ker če sem jaz lahko, pol lahko če že ne vsaka, pa vsaj večina. in je bla pol situacija, da je bla Ula ful mejhna in lahka, so sumli zastoj v rasti, pa da je posteljca slaba itd. in so me vsi zdravniki spraševali, če kadim, pa se jim je na frisu vidlo, da mi ne verjamejo, ko sem rekla da ne. in sem se sekirala že tko, pa dostkrat razmišljala, da hvalabogu, da sem bla tolk, da sem nehala.pa če je mogoč krivo to da na začetku, ko nisem vedla za nosečnost, sem še kadila. čeprov sem sumila in kajenje zgledalo tko, da sem trikrat dnevno prižgala čik, nardila dva dima in ugasnla, ker me je žrlo kaj pa če sem noseča. no, na koncu je blo vse ok z Ulo, posteljca normalna za 41 tednov, vsi oni sumi so se pokazali za neutemljene. lahko pa bi blo drugače. in lahko bi še zmeri kadila. tko da ne zajebavam in ne provuciram, ker sem si skusla en delček tega, strahu in vsega. in tko pač je. realnost. a bi blo boljš, če bi te po glavi pobožala in ti rekla ja, sej nič hudga če kadiš, sej jih velik, pa je vse ok. kr prižgi enga, da ne boš živčna če pa sama veš da ni tko.
|