Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Marogica GLejte punce...nobena ni "čista"; ene ste pač "čistunke", samo to je razlika. Pa naj gre za cigarete, ali pa kaj drugega. Imeti jajca in stati za stvarmi, ki jih delate, pa je druga pesem. aha, bi rada vidla tisto junakinjo, k ma jajca in stoji za svojimi dejanji, ko gre kaj narobe. moj otrok zaostaja za vrstniki, ****t ga, sem pač kadila v nosečnosti. moj otrok se je rodil z zajčjo ustnico, ****t ga, sem pač kadila. moj otrok je umrl v 32. tednu nosečnosti, zaradi odpovedi posteljice, ****t ga, sem pač kadila. moj otrok se je rodil z možgansko okvaro zaradi slabše preskrbljenosti s kisikom, ****t ga, sem pač kadila. moj otrok je umrl, star 6 tednov. smrt v zibki, ****t ga, sem pač kadila. moj otrok se težko uči, ima nizek IQ. ****t ga, sem pač kadila. stojim za svojimi dejanji. mam jajca. sem junakinja, ane. prava herojka. nadmama. Enako se lahko zgodi tudi materi ki ni kadila v nosečnosti oz ni nikoli kadila. seveda se lohk, samo pretežno se to dogaja kadilkam. in jst vem, da bi zelo težko živela s katerokoli od naštetih situacij (pa še velik jih je), če bi kadila. ker se vedno sprašuješ, kaj pa če....če bi takrat skenslala čik, bi blo drugač? no, jst zase govorim, ene ste pač tolk jackice, samozavestne in prepričane v svoj prav, da če bi se zgodila katera od naštetih situacij, verjetno nobeni niti za delček sekunde nebi prišlo na misel, da pa bi mogoče lahko bilo drugače, če nebi kadila. in ja, brezskrbi da je dokazano, da tud otrok v teh devetih mesecih postane odvisen, menda ne misliš da sem si sama zmislila? in če je nosečnica odvisna in ne more odnehat, ker je to šok in krize in živčnost pa kaj vem kaj še, kaj misliš da novorojenček je pa tak frajer, da mu ni nič in prenehanje one dnevne doze ne vpliva nanj mal glavo uporabljite, k ni sam za frizuro namenjena.
|