Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Edinka Zgolj moje osebno mnenje. Pri vsaki razvadi je bolje, da se je odvadimo počasi kot da kar naenkrat odrežemo. to je sam potuha, tud zdravniki ga serjejo tu, k so preveč nekako popustljivi. ko ti bo zdravnik rekel, dej stran čik al pa boš čez pet let dala stran noge, brez skrbi da bo vsaka nehala kadit brez najmanjšega problem, brez krize, tresenja itd. isto je pa v nosečnosti. in preveč mamo v zavesti to, da velik žensk kadi, pa majo zdrave otroke, sej hvalabogu je tko, sam očitno bi moglo bit drugače, da bi folk kej razmišljal jst sem kadila pred prvo nosečnostjo, res z užitkom, ma na kraj pameti mi ni padlo da bi nehala, sploh si nisem mogla predstavljati, da bi lahko in isto sem sama sebe flancala s podobnimi tezami, kak je za otroka boljše tu pa tam kak čik, kot pa stres že ko sem sumila da sem noseča, se mi je čik nekak upru, ko pa je blo potrjeno, nisem več prižgala. brez krize, brez tresenja, brez enga samga dneva, k bi mi čik falil. in sem bla sama nad sabo presenečena, samo je vse v glavi in kaj so ti prioritete. pa mi je takrat ostalo nekaj čikov in sem študirala, ačem jih stran vržt al kaj, pa sem si jih hranila, če bi pa slučajno kdaj bla kaka kriza seveda je ni blo in te čike je brat skadil čez par mesecev, ko je prišel na obisk. in če jaz sebe zastrupljam, ja moja stvar, samo če pa nekoga, k se ne more upirat, je pa svinjarija rečt moja stvar, kaj pa koga briga in če si predstavljate nekoga, k ne kadi in da naredi en dim, k se mu zavrti in mu rata slabo in ga posiljuje kašelj, pol si verjetno znate predstavljat, da tud ono drobčkeno bitjece ne poskakuje od navdušenja ob vsaki dozi nikotina in tud če bi kadilcu stisnil dozo nikotina direktno v kri, se pomoje nebi najbolj prijetno počutil. ampak ja seveda, to so vaši otroci in ve ste njihove nadsuper mamice, k najbolj veste kaj je dobro zanje zdej pa hiter čik pržgat, k sem vas razpizdila
|