|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
1.9.2008 10:18:32   
Bubamaraa
jaz bi tebe usekala..sam na drugačen način...user posted image user posted image user posted image user posted image

kuhna je pa lepaaaaaaa......sej ko bom mela vse popedenano bom pofotografirala in vam pokazala...user posted image user posted image
user posted image

za čuči ne vem nč, er jo še ni v službo, ker ima opravke....user posted image

ja dež je napovedan...user posted image user posted image user posted image ..moj mož papca odojka...

ker če bo dež bomo itak mi v stranovanju rihtali....user posted image  ....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
1.9.2008 11:10:21   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Joj barbi.... user posted image  Sej je zdej Ozbej ze ornk korenjak... pa bo se prehitr mamico pozabu... user posted image  in pol niti domov ne bo vec hotu.... user posted image  bos vidla!

Ja preveč hiter bo konc tega,ker tko hiter odrastejo.Evo sva že doma.Jutri bo pa do kosila,po kosilu bom šla ga iskat.

Pikovit,če rabiš blazinico ti jo komot pošljem,ker jo nimam kej rabit!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
1.9.2008 11:57:00   
Bubamaraa
punce a vete kaj????

jst sm dons začela hujšatiii...user posted image ...pa sem lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 678
1.9.2008 12:17:46   
baguSka
probi it na tako dieto, da ne bos lacna... user posted image

jaz sem zdej ze kaksne 14 dni... pa se nic ne vagam... moram pa rect, da hlace ze fuull lazje zapnem... user posted image  mogoce zato, ker sem zadnje 4 dni full drisko mela... user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 679
1.9.2008 12:19:58   
sepetalka
drage moje a ste spet geslo spremenila da ne morem notuser posted image v moj album??

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
1.9.2008 12:30:18   
sepetalka
se prav vidi da sem z mislimi drugje, sem narobe vnašala up. ime pa geslouser posted image No počasi dajem fotke v album
user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
1.9.2008 12:31:16   
baguSka
kot jaz vem, se ni nic spreminjal!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 682
1.9.2008 12:31:55   
baguSka
user posted image user posted image  super!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
1.9.2008 12:47:32   
sepetalka
kaj se je dogajalo med mojim odhodom, katera se je poročila? Buba kaj je s stanovanjem? Mal mi povzemte pleasss

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
1.9.2008 13:00:36   
baguSka
se mi zdi da te ze tolk casa ni blo, da sploh ne vem za katero nazadnje ves... user posted image

bubica pa unga stanovanja ni dobila, ker se je najdu kupec... ma pa zdej ze drucga, ki ga ze opremlja pocasi... da se bo oktobra s femili vselila... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
1.9.2008 13:08:27   
baguSka
sepetalka... sem pogledala fotke... sem se prou fajn nasmejala zravn... in sem ti kr fouuusss... se posebno pa sem se ustavla ob slikci, kjer sem zagledala kopijo oneta, tvojega dragega... user posted image user posted image user posted image  maaadooooonca sem ti fousss!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 686
1.9.2008 13:11:42   
sepetalka
se posebno pa sem se ustavla ob slikci, kjer sem zagledala kopijo oneta, tvojega dragega... user posted image user posted image user posted image  maaadooooonca sem ti fousss!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja vidiš no takle mamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
1.9.2008 13:16:03   
baguSka
Ja no.... prou LEP je.... da o velikosti ne govorim!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ma moj dragi ornk masinco... ampak tale one od tvojega, pa verjetno prekasa vse meje!?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 688
1.9.2008 13:17:47   
sepetalka
a veš domišljija je odlična zadeva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
1.9.2008 13:21:49   
baguSka
ja ja.... user posted image user posted image  no sej, najprej nisem hotla komentirat... pa bom vseen: na to da ma velik kol si lahko ponosna, to da ma pa velika jajca, moras pa hitr popravit... se vid da te dolg ni blo doma!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
1.9.2008 14:46:56   
SRCCEK
Ojla nevestice-ženkice

Vidim, da v petek res nismo ble za čvek, a ne Baguska user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Šepetalka ful zanimive fotke z dekliščine, vidim, da si imela polne roke dela.....jaz sem potem še dobr čez pršla, me niso nč obremenjevali z hišnimi opravili user posted image

Buba, kje si pa naročila kuhinjo???

Baguska, kje pa maš piknik v soboto? A na dolenjskem??

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 691
1.9.2008 14:52:52   
baguSka
Baguska, kje pa maš piknik v soboto? A na dolenjskem??

Jp. Na Krki... tm cist blizu, kjer sva se porocila... Zakaj?user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 692
1.9.2008 14:57:21   
SRCCEK
Ker sem jaz iz tistih krajev ob prelepi reki Krki .......... upam, da ti bo vreme služilo in da se boste imeli lepo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 693
1.9.2008 15:04:53   
baguSka
no, ce bo jutri se vedno slaba napoved, potem bo poroka prestavljena... user posted image

tko da: drzite pesti, da bo jutrisnja napoveda kej boljsa!!!user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 694
1.9.2008 15:05:50   
baguSka
potem bo poroka prestavljena...

no, porocni piknik... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 695
1.9.2008 15:09:40   
SRCCEK
bt08 ti si žalostna, ker si žačela uvajat sineka v vrtec, jaz sem pa žalostna, ker mojega sina ne morem sploh spravit v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker je imel počitnice 2 meseca-ker je bil njegov bratranček doma, je hotu bit še on doma (z bratom sva soseda-zaenkrat še)...........IN SEDAJ IMAM OGROMNE TEŽAVE IN SPLOH NE VEM KAKO NAJ GA PRIPRAVIM DA ZAČNE Z VESELJEM HODIT V VRTEC. Da ne začnem govort (živim v isti hiši k moji starši, brez posebnega vhoda) kako ga moja starša razvajata....tako, da se mu ne čudim, da noče jit v vrtec.
Edino, jaz sem vsako jutro izživcirana od tega, ker se moram z njim pregovarjat-na koncu ponavadi ostane doma in jaz s solzami v očeh odidem do avta in se odpeljem v službo-katero ponavadi zaradi njega zamudim. Mojim ne smem nič rečt, če jim  karkoli rečem, sem sebična, hladna, kruta.......na kratko povedano ZMEŠALO SE MI BO!!!!!!
KAKO GA NAJ PRIPRAVIM, DA BO ŠEL V VRTEC???? POMAGAJTE MI!!!!!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 696
1.9.2008 16:03:47   
FLASK_A
Helovuser posted image

Moj sine je pa takoooo rad šel v varstvo. Ko je videl varuško, jo je čist po nosu polupčkaluser posted image Men je pa blo tko zlo fino, ker sem komej čakala službooooo!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 697
1.9.2008 18:09:49   
fragola
Punce dober dan!!!
Pozdravljena sepetalkauser posted image
Danes sem kupla novo in sem vidla, da se je Natalija Verboten poročila

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 698
2.9.2008 8:37:59   
fragola
Dobro jutro!user posted image
Kako smo kaj?
Meni se ne da nič in bi šla že domou in sem na delu komaj 37 minutuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 699
2.9.2008 10:18:10   
Bubamaraa
helov punce...

kje se potikate?????user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......