|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
29.8.2008 11:18:07   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ma kej te mučiuser posted image user posted image user posted image

ma nič me ne muči, se mi klepeta, pa nikjer nobene!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 651
29.8.2008 11:20:37   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image

ajmo, mal na luft, pa k kaki sosedi na kofe. Tukej je danes očitno zatišjeuser posted image

Jst morm it pa likat, pa se nikakor ne morem spravituser posted image Odlašam že kar lep čas...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 652
29.8.2008 11:30:00   
SRCCEK
Pa res ni danes nič z vami!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
A ste že vse utrujene al mate podaljšan vikend?
Jaz sem zelo utrujena, tko da komej čakam, da je konc šihta.................

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 653
29.8.2008 11:34:57   
fragola
joj tudi jaz bi šla kam na čvek, ma kaj ko moram delat!!!!!!!

SRCCEK jaz delam do 16-ih, kje je še to!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 654
29.8.2008 11:38:21   
SRCCEK
Saj jaz tudi user posted image user posted image , pa še moja cimra je tut taka, da se ji nič ne da-očitno sm se nalezla od nje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sploh ne vem zakaj se veselim vikenda, ko bo pa spet delaven (na hiši), jaz pa totalno brez energije user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 655
29.8.2008 13:12:36   
fragola
z se veselim vikenda, samo da mi ni treba it delatuser posted image
Doma pa itak ne zmanjka nikoli dela!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 656
29.8.2008 13:14:54   
baguSka
Pa res ni danes nič z vami!!!

no no... kdo se oglasa... ena, ki se javi mogoce 1x mesecno malo...

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 657
29.8.2008 13:45:04   
SRCCEK
Se pardoniram, če sm te užalila baguska.....smo pač navajene da se tle skoz nekej dogaja, pa magari čeblanje tja v tri dni.

Men je mal oproščeno, da se mi ne da tipkat, k sm skoz nekej zmatrana zarad user posted image , a ne user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
29.8.2008 13:56:49   
fragola
samo ti si se itak malo oglašale že prej ko nisi bla nosečauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 659
29.8.2008 14:08:42   
SRCCEK
Sorry no, pač nism tušna čveka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jaz vas včasih raj berem, k pa de kej komentiram...........taku mamo

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 660
29.8.2008 14:44:34   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

Sorry no, pač nism tušna čveka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jaz vas včasih raj berem, k pa de kej komentiram...........taku mamo

ti rajši tudi kaj komentiraj ne samo bratuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 661
29.8.2008 14:52:25   
baguSka
če sm te užalila baguska.....

ne sploh me nisi uzalila... user posted image  sori ker nisem smajla zraven dala...

mi je samo smesno, da se nam enkrat ne da pisat, potem se pa ti javis koncno po enmu mesecu, da nobena nic ne pise... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 662
29.8.2008 15:44:20   
fragola
Jaz vas pozdravljam, mejte lep vikend in uživajte sto na uro!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
31.8.2008 23:31:26   
pikovit
Da se vam na hitro javim,pri nas je že mal napetostiuser posted image Že odštevamo dneve.Še zadnje stvari spedenamo in smo na konju.user posted image Še malo,pa se vam bom končno pridružila vam GA.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 664
1.9.2008 7:21:53   
Bubamaraa
pikovit pa je prišel tvoj zadnji tedennnn.......user posted image user posted image user posted image user posted image

punce jst sem pa kuhno naročila.... jo greva v petek iskat...kako bo lepaaaaa.......user posted image

in kam ste pobegnile vse nevestice in gospe????user posted image

maya ti maš pa novi šolski dan danes...veliko uspeha s svojimi učenci...user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 665
1.9.2008 7:50:14   
sepetalka
Dobro jutro drage mojeeee,

evo mene po dolgem času se vam oglašam.

Lepo je bit spet doma in v objemu dragega.
Vmes sem imela že dekliščino in povem vam super je blo. Takoj ko bo mal časa dam fotke gor.
Drugače pa kaj se kaj dogaja, kako stojijo stvari! Vsem ki ste se vmes poročile čestitam iz vsega srca. Jaz imam še tri teden. Moja mami vsak dan po malo joka, ko sva šle skupaj na probo obleke je začela jokat, pa ko je gledala slike od deklišne je jokala.
Tako toliko za enkrat se še oglasim sedaj grem pamojemu srčku user posted image user posted image user posted image delat zajtrk!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 666
1.9.2008 8:46:05   
bt08
Jutro!

Jaz sem pa dans že mal user posted image user posted image user posted image je Ožbej šel prvič v vrtec.Pa ful je jokal,mi je blo tko hudo,da ko sem domov prišla se je samo vsulo iz mene.Komej čakam 10 da grem po njega,da vidim kaj in kako je z njim!

Pikovit še malo pa bo prišel dan D!user posted image user posted image user posted image

Sepetalka lep oda si uživala,zdaj pa hitro delat zajtrk da en bo dragi tvoj lačen!user posted image user posted image user posted image

Buba user posted image user posted image user posted image user posted image za kuhnjo,čakamo slikice!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
1.9.2008 8:53:38   
baguSka
Sepetalka dobrodosla nazaj!!user posted image  Smo te pogresale... no, vsaj jst sm te.user posted image  Kr vzami si cas in nam cimprej pokazi fotke... sej nas ze poznas... user posted image

Pikovit............ ufff, se 5 dni...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubica!? Kok si me nasmejala s svojo izjavo, da kam smo pobegnile... user posted image user posted image user posted image  Ja kam pa si ti??

No, res ni nobene vec zadnje case tuki gor... bi blo super, da zdej ko je konc dopustov in se je sola spet zacela, da se tud tuki zacne spet mal dogajat, pa ceprav nas je ze vecina porocena... se dve se caka ne?

Bubi a mas kje na netu to kuhinjo mogce?? Kaksna pa je??user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 668
1.9.2008 8:55:59   
baguSka
Joj barbi.... user posted image  Sej je zdej Ozbej ze ornk korenjak... pa bo se prehitr mamico pozabu... user posted image  in pol niti domov ne bo vec hotu.... user posted image  bos vidla!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 669
1.9.2008 9:00:21   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Pikovit............ ufff, se 5 dni...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
1.9.2008 9:05:24   
Bubamaraa
ja punce dejmo mal čvekat....user posted image

čeprav mam delo v službi ..sam se bom potrudila...user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 671
1.9.2008 9:48:13   
pikovit
Punce a kaj veste kdaj pride Nataši domov?Jo rabim zaradi blazinice.Buba a potem se lahko zmenim za blazinico?

Neposredna povezava do sporočila: 672
1.9.2008 9:49:06   
pikovit
Evo zdele pa pičim h frizerju,da bom v soboto lepa,lepauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 673
1.9.2008 9:56:08   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce a kaj veste kdaj pride Nataši domov?Jo rabim zaradi blazinice.Buba a potem se lahko zmenim za blazinico?

ja ti se kr  z njo zmeni... user posted image

sam ne vem kdajv pride....user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 674
1.9.2008 10:04:49   
baguSka
no pa dejmo eno usekat... user posted image

noo bubi?? kaksna je kuhna?

a ze kej novga s cuci?? :)))

dej jo vprasi ce ona je odojka!? pa njen? pa tvoj? zate ez vem.. user posted image

obstaja pa opcija, da vse skupi pade v vodo... ker se neki dez kaze... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......