|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008 3.del
2.9.2008 14:54:20   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Fanči

Čao babe a me vzamete med vas?

Ooo welkm!!!!user posted image  A ti si pa tud sveza nevesta?? user posted image

(odgovor članu Fanči)
Neposredna povezava do sporočila: 726
2.9.2008 14:55:04   
baguSka
Fragola in srcek... sej gresta lohk domov no!! Kr pejta!! Zdele takoj!!user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 727
2.9.2008 14:58:36   
baguSka
Meni mi je všeč , ker je taka preprosta!

men tud... na sliki... taka ni nc narjena... nalispana pa to, kar je men vsec... pa frizura tud... drugac mi pa ona sploooooooooooooooooooooooh ni vsec... je: ala cime... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 728
2.9.2008 15:01:42   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Eno vprašanje imam, kaj si mislite o imenu NAJ?
Meni osebno sploh ni všeč, kaj pa mislite ve

meni ni vsec... mogoce za kuzka... pa se to enga pici pici... tako igracko... user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 729
2.9.2008 15:04:28   
baguSka
Meni je tud tale Natalijin možek čist mim............lej v kakšni srajci je, da ne govorim o tem, da tipček ni pobrit..........grrrrrrrrrr fuj fej..............lahko bi se malo bl zrihtal za svojo poroko...............razn če mu dol visi.

user posted image user posted image user posted image  kok si me nasmejala...... no vidis... meni in mojmu je tud dol viselo.... pa ce sva zarad tega bla komu grda, nama je cist vseeno... midva sva se mela noro lepo na najin dan in to nama je edino pomembno... in si skor upam trdit, da je blo tud njemu... user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 730
2.9.2008 15:05:15   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Fragola in srcek... sej gresta lohk domov no!! Kr pejta!! Zdele takoj!!user posted image

Če bi ti imela besedo, ne bi blo problema, bi kar šla! Ma na žalost tvoja beseda nič ne šteje, ti dam številko od mojega šefa in prepričaj ga da lahko grem domouuser posted image
AH še ta teden bom že potrpela, potem pa drug teden tri dni razvajanja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
2.9.2008 15:06:10   
fragola
Meni pa če moj možek ni pobrit mi je tako sexyuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 732
2.9.2008 15:09:53   
SRCCEK
Men je pa moški seksi, če je pobrit in da diši po kolonjski.................mnjamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Se strinjam s Fragolo........ti dam še jaz tel.od mojga šefa, pa ga prepričaj, da grem lahko, pa da zarad tega nimam minus ur (minut)........ker pri nas se štempljamo, smo fensi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

BAGUSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kaj pa jaz?? user posted image  user posted image  user posted image  

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 733
2.9.2008 15:12:47   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

Men je pa moški seksi, če je pobrit in da diši po kolonjski.................mnjamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Joj meni pa kolonjska ni všeč , meni da je neobrit in da ma kakšen full dober prfum, jaz ga kar napadem user posted image , moj možek pa je itak fulll vesel!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 734
2.9.2008 15:31:17   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Meni pa če moj možek ni pobrit mi je tako sexyuser posted image

men tud moj... user posted image user posted image  no men je moj skoz, ampak je bl vsec ko ni obrit na frisno... pa za srajco mi tud dol visi kaksno ma... tud ce je nima, je se vedno moj sexi moz... user posted image user posted image

mene edino na teh fotkah moti to, da ne izzarevata srece... vsaj jaz je ne opazim... na njemu sploh ne, na njej pa bl narjeno... lahko se motim, ne vem... ju ne poznam osebno in ne vem kaksna sta drugac... user posted image

in sem vesela zanju, ce sta srecna... user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 735
2.9.2008 15:32:18   
baguSka
aja in btw... midva se greva tud naslednji vikend razvajat za 3 dni... na Bled... user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 736
2.9.2008 15:34:19   
baguSka

user posted image user posted image  kok razlicni okusi..... user posted image user posted image  men je pa glih tak moski bljaaak hehe... cist zares! me kr sili na bruhanje, ker ne prenesem tega vonja..... ufff kriza..... se dobr da nas je tok na svetu, da si vsak najde svoj priblizek!user posted image user posted image

no srcek in fragola, hitr telefonske od sefov na zs, da mu povem svoje!user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 737
2.9.2008 15:40:42   
fragola

user posted image user posted image  kok razlicni okusi..... user posted image user posted image  men je pa glih tak moski bljaaak hehe... cist zares! me kr sili na bruhanje, ker ne prenesem tega vonja..... ufff kriza..... se dobr da nas je tok na svetu, da si vsak najde svoj priblizek!user posted image user posted image

se pravi, da midve imava enake okuse, ker meni kolonjska tako smrdi, da ni res!!!
sto ljudi sto čudi!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
2.9.2008 15:44:09   
baguSka
se pravi, da midve imava enake okuse, ker meni kolonjska tako smrdi, da ni res!!!

samo res.... ce se moj slucajno z britvico obrije (zlo redko) in uporabi kolonjsko, se me sigurno vsaj eno uro feeejst izogiba, da ga nebi zavohala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 739
2.9.2008 16:00:17   
FLASK_A
Fanči, velkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej bejbe, danes mam pa zmenekuser posted image Me je mož povabil user posted image user posted image Sam še ne vem kam grevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bomo vidli.

Vam pošiljam enga cmoka, kej več pa ne utegnem, ker sem bolj ko ne letečauser posted image Ko bom imela kaj več časa, se javim!
Pa upam, da ste vse SUPEEERRR!!!

baj bajuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
2.9.2008 16:00:27   
fragola

samo res.... ce se moj slucajno z britvico obrije (zlo redko) in uporabi kolonjsko, se me sigurno vsaj eno uro feeejst izogiba, da ga nebi zavohala... user posted image user posted image user posted image

Hvala bogi, da tudi mojmu smrdi kolonjska!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
2.9.2008 20:17:54   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: Fanči

Čao babe a me vzamete med vas?

Pozdravljena!!!!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Fanči)
Neposredna povezava do sporočila: 742
2.9.2008 20:19:34   
bt08
Men je pa cool če je pobrit,pa da diši,ker je res smešen s kocinami!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 743
2.9.2008 20:27:10   
Fanči

Meni mi je všeč , ker je taka preprosta!

men tud... na sliki... taka ni nc narjena... nalispana pa to, kar je men vsec... pa frizura tud... drugac mi pa ona sploooooooooooooooooooooooh ni vsec... je: ala cime... user posted image user posted image user posted image

Ja nič ni namazana pa je prav luštna,ker včasih je preveč napacana.

Če mi je pa všeč pa ne vem no,lahko bi se pogovarjali o tem.user posted image

Kdor čaka dočaka!!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 744
2.9.2008 20:40:28   
maya2
user posted image user posted image user posted image me je ven vrglo...
zadnje dni nimam časa vam sledituser posted image user posted image user posted image , tko da nimam pojma kaj se dogaja.... oprostite če bleknem kako bedarijouser posted image user posted image user posted image
Pozdravljam novo čvekicouser posted image user posted image
Za vikend bi radi šli na morje,... če bo lepo vreme, sem si za rd zaželela morjaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

lp

(odgovor članu Fanči)
Neposredna povezava do sporočila: 745
2.9.2008 21:14:49   
Fanči
Enako Maya.

Jaz bi šla tudi na morje,pa smo ga letos vidli kar smo ga.

Drugo leto spet!

Kdor čaka dočaka!!!!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 746
3.9.2008 9:17:15   
SRCCEK
Jutro!

Jaz si pa najbolj na svetu želim, da bi lahko živela v svoji hiški, čimprej, takoj bi bilo že prekasno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sm tako zelo žalostna

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Fanči)
Neposredna povezava do sporočila: 747
3.9.2008 9:31:58   
Bubamaraa
srccek naj te potolažim, da nisi edina....user posted image

vse še bo..boste videle...sam voljo in čas mormo met...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 748
3.9.2008 9:44:23   
SRCCEK
BUBA, življenje mi je prineslo veliko limon,  zato prosim za teqilo, sol in družbo!!!!! Pa veliko teqile!!!!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 749
3.9.2008 9:51:05   
baguSka
Joj punce drzte pesti tud za naju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Jst sm tud ravnokar govorila z lastnikom 'najinega' stanovanja... in sva se najavla da jutri prideva k njemu na obisk. Z namenom!? Da vprasava ce nama 'da' stanovanje..... uffff kr tresem se.... user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......