nell
|
Pozdravček babike! Js še kr vztrajam 2 v 1...bomo vidli kako dolgo še zdržimo. Danes mela prvič ctg v P, me je kr mal strah zagrabu, ko sm notr po P hodila in opazovala vso tisto sterilnost...sem od svoje prakse že mal pozabila kako to zgleda. V glavnem mal so se pa že risali popadki, ampak nič konkretnega, sploh ni pogledal če sm kej odprta, sam Uz je naredu in je prvo mal paniko zagnal, da je zlo mal plodovne vode, pol jo je pa najdu skoncentrirano na desni strani in me je pomiru. Mi je kr tk mimogrede ponudil sprožitev poroda, ampak sm js bla tko šokirana, da nisem nič mogla rečt. Če bi se mogoč o tem bla prej z lubitom pogovorila, bi lažje se za klej odločla, tko sem pa študirala sam na tistih 14 dni, prej mi utak ne bojo in potem šok. Pa še posledično to, da sem bla nazadnje odprta sam za slab prst, brez konkretno svojih popadkov in sam umetne - joj kriza. bomo vidli kaj bo v nedeljo. Pravi moj, da naj v nedeljo kr pristanem, če že prej ne bo kej. Netki - js vse delam, skačem po stopnicah, se mečem po vseh štirih, ko pospravljam, hodim na sprehode, pijem malinov čas in ...pa ni nič. Zdej bom poskusla še med malinami, mogoč pa to rata . Upam, da najdeš pravo lokacijo, da boste lahko šli še malo na morje. Orhideja - o vražički, kr morje si boste spet prvoščili - no kr dajte, vam ga privoščim, če bi midva imela priložnost, bi jo tud mahnila...tko jo pa naš mali tok svira, da tud septembra zgleda ne bomo nikamor šli...ampak bomo preživeli, zato bo pa drugo leto toliko bolj sladko. Anteja - tale boreila je res zoperna zadeva...tud sama sem jo že prebolela, ampak sem jo pridelala od klopa...nisem vedla, da so tud komarji lahko z njo okuženi. Mojcek - tole glede umetnih mi je čist jasno, da so kr peklenski...ampak kaj pa čem, če ne bo šlo drugače. Sicer mi je danes tud neki CR obljubljal glede na težo ploda...no sej to se mende pol kr al tisti trenutek al pa med porodom odločijo. Ni mi lih, da me tam enih 12 ur matrajo na umetnih, pol mi pa itak CR nardijo - pustimo se presenetiti. Glede kilaže pa vseen upam, da so se mal ušteli in da je k tistim 4300g kvečjemu kak minus uštet, kr drugače me bodo verjetn res rezal.