|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
31.8.2008 21:22:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
Špelin@,sem šla prebrati......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogi Gregor...če rabiš kakršnokoli pomoč me pokliči in rade volje poridem kaj pomagati....drži se....zate pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image user posted image  Na srečo sta punci v Rogaški z babico in dedijem (velika pika "šprica" prvi teden pouka), mož je tudi še na dopustu, ker imamo apartma plačan do 5.9. in ima dopust še en teden po tem - zaradi uvajanja male pike v vrtec.

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 176
31.8.2008 21:24:44   
orhideja31
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Špelin@,sem šla prebrati......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogi Gregor...če rabiš kakršnokoli pomoč me pokliči in rade volje poridem kaj pomagati....drži se....zate pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image user posted image  Na srečo sta punci v Rogaški z babico in dedijem (velika pika "šprica" prvi teden pouka), mož je tudi še na dopustu, ker imamo apartma plačan do 5.9. in ima dopust še en teden po tem - zaradi uvajanja male pike v vrtec.

no pol pa če boš "nucala" kakšen čvekec brez otrok sem tudi tukaj........

lp

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 4:01:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 178
1.9.2008 10:07:27   
netki
špelin@....mi je žal za vas user posted image

tud men je hudo, ker ne bomo šli na morje, pa veliki tako uživa, sicer ne v vodi ampak ko gleda ladjice....nisem našla nič pametnega, pa shladilo se je, morje mrzlo...raje kakšne toplice, pa še Žiga bolj uživa v bazenski topli vodi user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.9.2008 12:23:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

no pol pa če boš "nucala" kakšen čvekec brez otrok sem tudi tukaj........

lp

Te bom držala za besedo, ker vem, da bom morala malo odklopiti... user posted image  Res si zlata, hvala ti user posted image  Zdajle čakam, da začne delati naša pediatrinja - itak jo verjetno kdo drug nadomešča, pa se kar bojim, ker dva zdravnika, ki jo občasno nadomeščata - ena iz Trbovelj in en splošni iz LJ, sta preverjeno totalno nesposobna in nezainteresirana user posted image user posted image

Punce, prav vsem hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.9.2008 12:25:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 180
2.9.2008 21:46:01   
netki
punce, kako je zdej z našim srečanjem???

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.9.2008 22:01:01   
natasa34
Ja dejmo se zmenit točno kdaj pa kje.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 182
2.9.2008 22:02:44   
netki
čakam na predloge user posted image user posted image  

men je vseen, predlagam da novinke povejo....

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.9.2008 22:03:35   
netki
no ja četrtek dopoldne in petek popoldne ne morem user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 184
2.9.2008 22:07:59   
natasa34
No, pa dajmo predloge na plano user posted image

Meni je vseen kje (čeprav navijam za Zarjo, he he), pa med 10 in 11 uro ne morem, drugače pa vseen kdaj

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 22:31:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu natasa34)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
2.9.2008 22:37:08   
netki
kaj čmo pa zdej user posted image

auroraa...a greš v celje al ne, na srečanje??? sem že pozabla kaj si pisala

Neposredna povezava do sporočila: 187
2.9.2008 22:57:04   
natasa34
kaj pa jutri?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 9:25:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
3.9.2008 11:07:14   
nell
Pozdravček in dobro jutro punce!

Mi smo pa doma - tralalalala - komi sem čakala da pridemo - včeri nas je ati pripeljal - jupiii.
Za nami je že prva skupna nočka in je bla kr lepa, moram rečt.

Pa še en povzetek moje porodne zgodbe. 

Porod so mi sprožal 3 krat. Sprejeta sem bla v nedeljo in v torek sem prvič dobila eno prijetno vaginalno masažo, da sem tulila zraven in porcijo gela. Okol 17 h so se začeli popadki in ob 21 so bli že tok močni in redni, da sem mislila, da bm lahk šla že potiskat, potem so v roku ene ure popolnoma izzveneli. Po vaginalnem pregledu so ugotovili, da sem odprta komi 2 prsta in da nima smisla nadaljevat, bomo počakal naslednji dan.
V sredo sem dobila spet tisto isto masažo, ki je še bolj bolela, ker sem imela od popadkov in prejšnjega dne že vse razboleno in seveda spet porcijo gela. Cel dan se ni dogajalo nič.
V četrtek sem se samo vsedla na stol in sem se že cela tresla, ker sem vedela, da me čaka spet  tista masaža - bolel je še enkrat bolj kot prejšnji dan - res sem tulila - gela mi pa potem ni dala. Ampak se je le končno odločila, da bi blo pa dobr pogledat kaj se kej z mojim otrokom dogaja in me pošlje na UZ. Tam dr. Pirc ugotovi, da se tamali zarad večje teže ne more spustiti v porodni kanal in da se js popolnoma nič ne pripravljam - se nisem nič odpirala. Ko je izreku besede, da to ne bo šlo drugače kot s sekcijo mi je prav odleglo, ker sem želela da končno rešijo mene, pa skrbel me je že za tamalga. Torej planiran CR v petek ob 9.00. Ampak so me v čtrtek cel čas dajali taki čist rahli krči, čist nič podobni popadkom, sem mislila, da morm sam na wc. Okol 17 mi odleti čep in pol so se že začel bolj pogosti popadki pa še zmer nič kej močni in na momente so čist izzveneli. Ob 21 je ctg risal redne tri minutne popadke, še niti ne pretirano močne. Pokličejo zdravnico in me okol 23 spet priklopjo na ctg situacija približno enaka. Ko me želi ginekologinja pregledat še vaginalno, mi poči mehur in odteče zelena plodovnica. Potem je šlo pa vse po zelo hitrem postopku, tko da se ga kr bolj mal zavedam. V 35 minutah, sem uspela poklicat lubita in mamo, me pripravil na operacijo, pa še rodila sem. Ekspress.

Hvala bogu je bilo z malim vse vredu. Moj ga je itak takoj lahk vidu. Prišu je tud do mene, tko da mi je on še enkrat povedal, da je s tamalim vse ok, kar mi je ogromno pomenl...pa tamalega so mi tud takoj pripeljali - mal čez polnoč sem ga prvič vidla in takrat se je tud že prvič na joško prklopu.

Ja dojenje je pa spet ena druga pesem. Moje dete je tok neučakano, da joške sploh ne zagrabi...no razen če ma res dober dan. Mam pa še bolj ploske bradavice in mu kr uidejo...tud nastavki ne pomagajo. Tko da si zdej izstiskam in ga tko hranim, včasih moram dat še nadomestek, ker nimam dost mleka. Ampak v porodnišnici sem pa skor živčnega fasala, ker me je vsaka sestra drgač učila, vsaka je neki drugač hotla...ena je vztrajala pri dojenju leže, druga sede, potem tisto prekleto tehtanje pred in po dojenju in sva bla oba že tok nervozna, da sploh ni čudn da se ni hotu na joško prklopt ...une tam pa vztrajale, kot da je to edina pot. Zdej ko sva doma, je že lažje...pač nardiva po svojem in sva oba bolj mirna.

No to je pa približno to...ampak smo preživeli in zdej mamo tazga krasnega čmrleka doma.

krasen dan vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 190
3.9.2008 13:19:43   
netki
bravo nell user posted image user posted image user posted image

upam da si ob pogledu na štručko pozabila na vse bolečine...saj se je vredno trudit in malo potrpet, ne???

čestitke

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   [Brisano sporočilo]
3.9.2008 19:49:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
3.9.2008 22:48:08   
natasa34
Nell, krasno, da sta doma. Zdaj bo vse boljše, bosta že ujela svoj ritem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 193
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 8:26:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu natasa34)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
4.9.2008 8:36:52   
natasa34
Moja tudi velikokrat spi v lupinici. Če gremo k babici pa v avtu zaspi, je ne prestavljamo. Včasih spi tudi po 2 uri notri.
Nekateri pravijo, da je položaj lupinice zdrav, nekateri, da ne sme biti predolgo notri.
Mislim, da če to ni pretirano ne more škoditi.

Neposredna povezava do sporočila: 195
4.9.2008 18:49:06   
netki
auroraa.....pomisli na tiste ki vozijo na sprehod otroke v lupinici ali pa na dolgi vožnji v avtu...to je isto, če bi škodovalo je nebi naredili take kot je in če bi škodovala bi škodovala vsem dojenčkom....ni panike

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 20:30:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 20:55:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 198
4.9.2008 21:03:39   
orhideja31
punce ojla.......

najprej seveda eno dobrodošlico nell ter njenemu Tiborju.....welcome home...sedaj pa veselo crkljanje........

potem pa še ena vesela novička(zame)...danes sem namreč postala teta mali Lani-Neji....punca je konkretna:4120 gr in 54 cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo moja sestra..............

aurrora-tudi jaz mislim da ne more glih škoditi če kdaj zaspi v jajčku....

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

Neposredna povezava do sporočila: 199
4.9.2008 21:10:23   
špelin@
najprej seveda eno dobrodošlico nell ter njenemu Tiborju.....welcome home...sedaj pa veselo crkljanje........

Se pridružujem čestitam!!!!!!

potem pa še ena vesela novička(zame)...danes sem namreč postala teta mali Lani-Neji....punca je konkretna:4120 gr in 54 cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo moja sestra..............

Ohoho, BRAVO user posted image user posted image user posted image

aurrora-tudi jaz mislim da ne more glih škoditi če kdaj zaspi v jajčku....

Ma itak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!