Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 14.8.2008 22:50:12
|
|
|
|
netki
|
nell.....ti pa kr počivaj, če se bo začelo pa stiskam pesti in ti želim vse dobro
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 14.8.2008 22:56:21
|
|
|
|
bati
|
sicer nisem iz zasavja ampak moja lepotica je IVONA,3980 g, 53 cm v Maju 2008
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 11:14:47
|
|
|
|
nell
|
Pozdravček babike! Ja z Rimom očitn ne bo še nič...me je spet lepo vse minilo in mirno prespala celo noč...razen obiskov wc-ja nič posebnega. Tale naš tamal nas drži v negotovosti in mal heca mamico in atija. Pa bo že, že ve kdaj mora vn pokukat. Netki - fajn da Žiga tko lepo sprej Tilna...pa tud to, da je tko pripravljen sodelovat...sej ponavad tko so...tisti ekstremni izbruhi ljubosumja menda niso lih tok pogosti... verjetn je to tud odvisno kako otroka pripravljaš na prihod dojenčka...si mislim no. Je pa sigurn tud en šok za otroka in te pač skrbi, glede na to, da je bil zdej sam en, k je bil središče vesolja, zdej sta pa dva. Nič zdej grem pa likat...Hb za ventilator, če že klime nimamo - heh
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2008 11:26:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 12:01:15
|
|
|
|
netki
|
mojcek1....mis smo mel tud te probleme in so minili....kaj pa vem kaj pomaga, sej v bistvu mu kej velik ne moreš pomagat, velikooooooo pestovanja in božanja po trebuščku...to mu po moje še najbolj nuca
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 12:22:02
|
|
|
|
mojca 32
|
mojca32......kdaj pa si rodila??? ma sej po moje smo vajene vseh zgodbic in men osebno to ni nič takega če katera pove tud slabo izkušnjo, konec koncev pa itak dva poroda nista enaka....mi je pa zelo žal če si morala trpeti jaz sem rodila pred 14 leti in sem imela babico Vero pol sem pa rabla kr 13 let da sem se opogumila še enkrat in sem imela Martino Zato jo pa hvalim ,ker pri njej je pa zares minilo hit pa še fuul mi je pomagala Upam pa da niste jezne ko vsake tolko pokukam malo k vam sem sicer Hrastničanka pa mi nekako prejšne zasavke niso potegnile
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 12:24:12
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki mojcek1....mis smo mel tud te probleme in so minili....kaj pa vem kaj pomaga, sej v bistvu mu kej velik ne moreš pomagat, velikooooooo pestovanja in božanja po trebuščku...to mu po moje še najbolj nuca mi tudi pa smo dobili ene kaplice v lekarni ampak ni blo glih hvalevredno.Pomagajo pa ne vem kae tržaške kaplice al neki
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 16:00:26
|
|
|
|
netki
|
mojca32.....joj to je moglo bit pa res strašno in pol glih to babico kličejo da uleti....groza.... drugač pa dobrodošla in ostani z nami...zelo bomo vesele če se nam pridružiš, smo kar lepa druščina, ni nas preveč ampak glih prav vsake smo vesele upam da ti bo z nami fajn.... a je imela katera izkušnje z babico Urško (ful mlada, suha, visoka, prijazna)??? ona je bla pri mojem porodu in sem brez besed oz. lahko rečem same pohvale, tako mlada in toliko volje do dela, do pomoči...skoz je govorila da če nas kej zanima naj vprašamo, tud pol k smo doma lahko pokličemo...pomagala je pri dojenju....ona je druga Martina in bo sigurno šla po njenih stopinjah
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 16:11:56
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Ker babic in zdravnikov primanjkujejo v Trbovljah , so Vero povabili nazaj da dela .Vera je v penziji , dela honorarno , a ni bolše da vzamejo kako mlado punco ? punce pa sej ni panike ,sej sedaj si lahko same izberete katero babco bi imele Prvi porod leta 1998 , babica Martina je bila pri porodu in Vera .Martini en veliki in drug porod leta2008, babica Brigita je bila pri porodu , tudi za njo en veliki .... ...Sem zaključila,jaz nerabim nobene več ...
< Sporočilo je popravil ELMA -- 15.8.2008 16:24:32 >
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 16:34:39
|
|
|
|
mojca 32
|
..Sem zaključila,jaz nerabim nobene več ... to sem jaz po prvem govorila da smo zaklučli pa je še ena pupa pol prletela sedaj sem pa tiho ,ker zarečenga kruha se največ poje in jaz sem se ga že prenajedla
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 16:39:09
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 ..Sem zaključila,jaz nerabim nobene več ... to sem jaz po prvem govorila da smo zaklučli pa je še ena pupa pol prletela sedaj sem pa tiho ,ker zarečenga kruha se največ poje in jaz sem se ga že prenajedla jaz bi tega kruha Mojca še jedla , ampak je mož sit Skoz sem govorila da bi imela 3 otroka , pa je mož reku da sem budala , on je hotel sam enega , pa sem ga komaj prepričala da mamo še enega ,zedaj pa imamo parček
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 17:39:27
|
|
|
|
netki
|
jaz tud ne bom nč rekla...puščam še vse možnosti odprte. sicer se moj ne strinja da bi imela tri otroke in tudi jaz jih ne bi imela v tej situaciji....sem si zadala nekaj ciljev in če bo vse posreči, mogoče gremo v tretje....ampak čez najmanj pet let, saj smo še mladi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2008 19:21:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 20:07:14
|
|
|
|
nell
|
Mojcek - probi Živo masirat po trebuščku, okol popka v smeri peristaltike...nam so na tečaju masaže povedal, da baje to full pomaga. Iz izkušenj vem, da je to men pomagal, kadar me je bolel trebuh al pa sem bla zaprta. Probat pa ni greh, a ne.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2008 20:33:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 21:12:18
|
|
|
|
orhideja31
|
punce pozdravljene... mojca32,ti kar ostani z nami in klepetaj..welcome...... mojcek1,moja dva mala nista imela niti enega dneva krčev tako da ne vem točna,mi je prijateljica razlagala da ona je svojemu dala kapljice od koroških lekarn in baje pomagajo...probaj.....drugače pa želim Živi čimmanj krčkov..... mi smo uspili iti v Atlantis in smo se veselo nakopali ,otroci seveda so najbolj uživali.Spuščali so se po toboganu k nori in bili zunaj glih toliko da se je kožica na prstkih malo poravnala .Anej je bil v vodi dvakrat po cca.10 minut in je bil full priden..malo v fredovem obroču malo pa smo ga imeli kar v naročju....ko smo se pa začeli odpravljati domov se je v Ljubljani pripravljalo k nevihti in imeli smo srečo da smo odšli iz Lj.še predno je padla prva kaplja........tako da otroka zdaj že spita(kaj naredi voda) kako ste pa kaj ve preživele ta praznični dan????
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 15.8.2008 21:51:02
|
|
|
|
nell
|
Mojcek - če bi mel otrok položeno uro na trebušček, potem v smeri uringa kazalca. Orhideja - za atlantis... fino da je tamali užival in verjamem, da ste vsi prijetno utrujeni po takšnem vodnem dnevu...no zdaj nas še doma malo pere in odkrito povedano, dokler gre po pameti, meni čist paše...vse sam da se mal ohladi, ker sem mislila, da me bo od sopare dans pobralo.
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 16.8.2008 10:16:55
|
|
|
|
mojca 32
|
hvala za dobrodošlico ste mi nekako bolj pri src kot prejšne zasavke Mojo iskušnjo bom pa raj povedala ko bo nell rodila ok.Nočem strašit sej vsak porod je svoja zgodba in moja je bol kot ne slaba
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2008 11:40:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2008 11:42:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 16.8.2008 12:26:43
|
|
|
|
ELMA
|
Jutroooo A mi prosim napišete starost vaših otrok , ve ki ste rodile 2008 . Naša je stara 5 mesecov . Rojena 6.3. 08
< Sporočilo je popravil ELMA -- 16.8.2008 12:27:09 >
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2008 13:49:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 16.8.2008 13:51:59
|
|
|
|
ELMA
|
ok tenks -bom poiskala
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 16.8.2008 14:18:43
|
|
|
|
F*S*M
|
Če je otrok dojen, je čisto normalno da je zaprt tudi po en teden, to ni nič narobe. Mogoče pa se lahko mamica malo pazi pri hrani, nič kislega in pa jedi ki napenjajo (fižol v zrnju, grah, ...). Jaz osebno sem dokler sem imela mleko jedla predvsem solate z jogurtom in pa pečen krompir, kakšen mlečni riž. Sama ne maram mesa. Cimra, ki sem jo imela v sobi mi pa je svetovala naj ne jem nobenega pohanja, nasploh nobene ocvrte hrane in moram reči da ga je mogoče 2x napenjalo, krčev pa nismo imeli tako da ne vemo kako je to. Je pa recept za odpiranje - naravno maslo (kravje) oblikujte v svečko za v ritko in ga daste v zmrzovalnik da dobi trdo obliko in ga daste v črevo, naj bi odpiralo 95%. lep dan
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2008 15:57:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?