nell
|
Hojla babike! Čveke čvekaste, vas komi uspem prebrat tkole zvečer. No danes je nov dan in mi zdej res drugače gledamo na stvari...prebrodili začetni šok in smo v bistvu glede na nastalo situacijo res lahko hvaležni, da ni blo še kej hujšega. So pršli gasilci, da so nam nazaj pripeljali gasilni aparat in so povedal, da smo mel res srečo, ker je bil strop tik pred tem, da plane v naslednje nadstropje in če bi do tja pršu, bi tud k nam planu, ker je stopnišče iz lesa... tko da smo srečni da se je tko izteklo. Poleg tega, se je tud naš zlati sosed vrnu en dan prej iz dopusta, po pravilih bi mogu bit še na morju...mamo res angela varuha nad sabo. Orhideja - sem danes bolj počivala, ker sem tud sama včeri vidla, ko sem se v ostlo vlegla, da sem pretiravala...prvič sem bla tko utrujena, da itak nisem mogla spat, potem so se začel popadki, ki so po eni uri čudežno izginili in hvala bogu da so, ker si nisem znala predstavljat, da bi mogla tisti trenutek še pritiskat, js sm hotla sam spat. Danes mi tud tašča ni pustila delat, tko da sem sam kosilo skuhala pa eno tolažilno torto za nas nardila...pol so se pa okol 17.00 spet začel popadki...pa šusi na wc - mi je praznalo črevo kot za stavo...sem se šla lepo pobrit, stuširat, zrihtat, še kozmetiko pripravit in sem tko do sedmih štela popadke in potem spet vse mirno. Mene mal zeza tale naš tamali. Sem prebrala tole v zvezi z babico Vero in me je kr mal zaskrbelo, sicer grem rodit v CE, ampak nikol ne veš na koga naletiš. Js upam na pozitivno izkušnjo. Aja pa še tole, nas so učili v zdravstveni, da po doktrini presredek prereže zdravnik in ne babica...seveda je pa praksa dejansko čisto nekaj drugega kot teorija. Mojcek - tvoja pikica je pa taka lepa babika, sem že zadjič pokukala v tvoj album, čeprav menda nisem nič komentirala...res je lepa. Auroraa in Netki, kako kej velika sestrica in bratec gledata na tamale??? Nič pike poke, js jo maham mal v vodoravnega, ker se spet neki začenja. Sem lih mojmu prejle rekla, da pol čudežno vse mine in js mam občutek kot da sm si vse zmislila. nočko