|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   premehka torta z želatino... kaj zdaj?
9.8.2008 8:44:12   
muška
Naredila sem jogurtovo torto z želatino, pa je torta premehka. Imam občutek, da ko bom zarezala vanjo, da se bo vse razsulo, če ne že prej, ko jo bom jemala iz modela. user posted image user posted image user posted image

Lahko situacijo kako rešim? V mislih sem imela, da bi jo dala v skrinjo, da malo pomrzne? BI šlo? Gostje pridejo ob 17.00, seveda bo prej še nekaj drugih stvari na mizi, tako da bi jo postregla recimo ob 18.30 uri. Kdaj jo dam v skrinjo, da ne bi čisto zamrznjena? user posted image  Recimo ob 16.00? Prehitro?

Pa sem še gledala tisto vrečkico z želatino in si sem imela občutek, da ne bo dovolj, pa tudi še eno vrečkico sem imela rezerve, .... mah... user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: premehka torta z želatino... kaj zdaj?
9.8.2008 8:57:58   
Anonimen
Pomojem, da je pol ure dovolj user posted image Po uri in pol vecino zivil ze fajn zmrzne, a ni tko?

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2008 9:45:23   
muška
upam, da bo dovolj user posted image  . pa misliš, da bo to prava rešitev? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2008 9:55:43   
Anonimen
Pojma nimam user posted image Mami pravi, da das lahko v skrinjo, za kaksno uro - baje da ne bo zmrznila, samo ohladila se bo. Ce pa malo zmrzne, pa nic hudega, pravi user posted image Da jo bo skup stisnilo user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2008 10:49:50   
muška
saj, če malo pomrzne sploh ni panike, še bolje, bom dobila jogurtovo sladoledno torto, pa bom spet važna user posted image user posted image user posted image  . Ma nič, dala jo bom v skrinjo ob 16.00 , kaj bo bo. Če ne drugače jo bomo pa iz modela z žlico jedli, ker dobra pa je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2008 11:26:15   
muki1
Kje pa jo imaš zdaj? Če jo daš v hladilnik se bo morda strdila sama od sebe.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2008 12:28:39   
muška
muki, v hladilniku je že od včeraj popoldan (od 17.00 ure). Sem jo hotela vzet iz modela, pa ne bo šlo, ker je premehka!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2008 8:10:18   
jade1
Meni se jto enkrat zgodilo, pa sem zg. biskvit vzela dol, pobralo dol kremo in vmešala še eno želatino. Sicer je bila packarija na kubik ampak ko sem vse ščarala se ni nič poznalo.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2008 13:27:26   
muška
da javim rezultat, mogoče bo še kateri kdaj pomagalo user posted image

Torej, torto sem dala z modelom vred v skrinjo za 2 uri. Ko sem jo vzela ven, sem jo premazala s smetano in pustila stat pol ure, in bila je ravno pravšnja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Namigi za preproste večerje
Kako pripraviti okusno in zdravo večerjo, ki je primerna tako za uvajanje hrane za dojenčka kot tudi za celotno družino?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......