|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
9.9.2008 7:50:08   
tabi
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Dons pa zgleda da bo ful sončen dan ker je nebo brez oblačkauser posted image user posted image

ha...kje pa vidiš nebo..pri nas je še megla (ja se je že začela jesen..grrrrrr)...ampak baje je za danes napovedano toplo vreme....user posted image user posted image user posted image

Sonchek ponavad mamo mi taprvi meglo(LJ kotlina) danes jo pa za čuda ni.user posted image user posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
9.9.2008 8:31:21   
Mamathea
Lepo dobro jutro vsem skupaj

Najlepša hvala za odgovore glede hranjenja, koliko je dosti in kakšne so vaše izkušnje. midva sva pravkar pojedla skodelico in pol polente na vodi kuhane, ker itak je naš revček alergičen na mleko (to je sedaj potrjeno s strani alergologov) in tudi na jajce (beljak in rumenjak). Tako, da se mi zdi logično, da več poje, saj je njegova hrana skoraj vedno kuhana na vodi, na riževem mleku...
Se pa mali korenjak pravkar postavlja na noge ob opori mizice, ki jo ima v svojem igralnem kotičku, prav lušten je.
Grem mal k njemu se poigrat še jaz.
Lepo se imejte, uspešen dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
9.9.2008 8:58:26   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Sonchek, saj mi smo bili v Ribnici skoraj do 7h. Sem spet plesala na Slake user posted image , pa kaj potem, če je playback, meni so super. Nazadnje sem nanje plesala lani avgusta, sem bila tako okrogla, da so po moje mislili, da bom izvalila na plesišču user posted image

Parcela kupljena user posted image , zdaj se pa pravo delo prične. Pozna katera dobrega projektanta (začenjava nabirat ponudbe) v LJ ali okolici?

tudi mi smo bili do skoraj sedmih..škoda ker smo se zgrešili...bi lohk vsaj kakšen pir skup spil...user posted image

Projektanta oz. arhitekta poznam dva,pa ti jih ne bi priporočilauser posted image ...sam je cena za cca 230 kvadratov, tm nekje 28000 €...išči izven ljubljane...ker v lj so take cene...preverjeno..
pa srečno...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
9.9.2008 9:08:26   
pikapikica
hej tintin - cekiram, cekiram maile user posted image ...sicer pa je naloga itak bp tako da ... juhuhu... Sicer pa naši mali lumpi rastejo 3 zobki naenkrat... en je zunaj... dva skoraj... mislim pa da celo vidim še četrtega user posted image Kako to izgleda ne rabim razlagat... uf ... upam le, da bomo preživeli ... no čeprav hmmm se mi zdi, da se kar dobro drži, glede na situacijo mislim - no edino je bolj malo... Pozna se le, ko se celi dan plazi za menoj in kliče mamamamama in potem, ko me najde me objame za nogo tako močno, da se komaj odlepi stran... Torej mi smo trenutno v fazi hudega cartanja... user posted image ...

mamathea - hm glede hranjenja... jaz sem že prvo in sedaj tudi ta miceno vedno vprašam, če bo še in potem dam, ko ne želi več, se enostavno obrne stran...jaz mislim, da ni nič napak če veliko poje... Naša pikica včasih poje ogromno, včasih pa skoraj nic...

debeluska -ma joj, pa kako to, pa menda ne zaradi plenic user posted image

mogoče pridemo ta vikend kaj v KR, ker smo same, user posted image gre na pot... če, se javim, da vas v živo spet kaj vidim... user posted image
sedaj pa bezim, ... naša lupa je že med kabli (ali pa rožami - igrače niso zanimive.... user posted image )

lepo bodite...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
9.9.2008 11:38:59   
nicolina
Dobro jutro,
mklks hvala za kavico in CD user posted image user posted image , zlata si, sem ti dolžna eno velikoooo kavo. user posted image .
tud mi smo imeli danes super noč, sicer se je zbudil ene 2x, ampak takoj zaspal nazaj, in sva oba potegnila do 9. Joj, kolk  mi je pasalo, sem mogla še mal vikend not prnest user posted image user posted image .

Tud pr nas je čudovit sonček, kr naj bo še toplo, ker bomo šli verjetno za vikend na morje... user posted image user posted image

Grem mal pospravit in kuhat...

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
9.9.2008 12:30:50   
naraščaj
Dober dan še od nas.

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

tud mi smo imeli danes super noč, sicer se je zbudil ene 2x, ampak takoj zaspal nazaj, in sva oba potegnila do 9. Joj, kolk  mi je pasalo, sem mogla še mal vikend not prnest user posted image user posted image .

Tud pr nas je čudovit sonček, kr naj bo še toplo, ker bomo šli verjetno za vikend na morje... user posted image user posted image

Ma zgleda so se naš otroc zmenli, da nam namenijo eno dobro noč. Po burnem večeru, ko ni htela zaspat (se je 2x zbudla in dretje) je potem mela tut sam 2budnici (mal čez 2 - duda in  pri ta drugi sem jo prinesla k nama ob 5,45  se podojili) in tut potegnali do pol 9 user posted image user posted image user posted image . joj ko bi le šlo vsaj tak naprej.

Debeluška user posted image user posted image za tvojo pupiko.

Se beremo kasnej

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
9.9.2008 12:42:28   
tintin
Mklks: hvala, hvala za cd!!

Pikapikica
: če prideš v Kr obvezno pridi na kavo. Na ZS te čaka moj gsm! Mi smo doma v soboto cel dan ali pa nedeljo dopoldan. V petek popoldan gremo pa na Otroški bazar.

Mi smo imeli danes posvetovalnico. Naše nove mere pri 10 m: 78 cm in točno 10 kg. Obseg glave ima pa 47,5 cm. Fant je zdrav kot dren in se krasno razvija.
Jaz sem imela pa danes okulista in dobim nova očalca (valda, mi je Vasja vse razmajal...). Sem imela malega s seboj in so mi ga v optiki prijazno popazili medtem ko sem bila jaz na pregledu. In Vasja celo ni nič protestiral!!

Toliko zaenkrat, lp vsem...

Aja glede količine pojedene hrane...Ma moj Vasja rabi zraven ko ga hranim skoz eno zabavo (ali kaj v rokah, da premetava). Poje pa včasih samo 10 žličk, včasih (špinača in pire, korenčkova juha, sadje) pa tudi 250-300 ml. Ampak nima pa nobenih mišelink...

Lp.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
9.9.2008 12:43:50   
tintin
Debeluška: pike poke za E2!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
9.9.2008 12:48:20   
Tanayya29
Hojla.

Najprej debeluška in erna,želim vama,da se čimprej ozdravi ta bakterijauser posted image user posted image user posted image .

hrana
,naš bolj malo poje,tako,da nimam nobenih nasvetov,200ml pomoje sploh še ni pojedel.

oranža živjo na facebooku.

joj,sm mislila,da bom lahko kaj več napisala,pa tečnari.

Bom pol!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
9.9.2008 12:49:41   
mklks
hej!

jst veselo dela, vidim da ste že dobile cd- je......upam samo da niste preveč dolgo čakale nanje:):)

se še kasnej kej javim

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
9.9.2008 13:52:49   
manca
Jaz ne vem več kaj naj še naredim za Majino popoldansko spanje...dudo vrže čez rešetke, iz flaške noče pit, s svojo Beci tolče po rešetkah, tuli ko pri norcih in steguje roke pa čeprav sem zraven nje. Sva se danes dajali eno uro, pa sem jo morala potem na koncu podojit in je zaspala in to za celih 30 min. Trepljanje po ritki ne pomaga, prav tako ne božanje ali pa masiranje. Tuli potem tako, da je vsa premočena. Kaj naj pa zdaj?
Jutranje dojenje sva čisto opustile, dojiva se tako le še za popoldanca in zvečer (včasih še ponoči). Mi pa zadnje noči prespi, vendar se pa vmes malo oglaša-čakamo namreč, da končno pride na plan zgornja enka levo (se že vidi belo).

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
9.9.2008 14:19:09   
naraščaj
Manca tko pri nas zgleda, če jo dajem spat v kinderpet čez dan. Ponoč je drugača.
Tko, da najamn pretresov je če se skupi vleževa, njene nogice dam med moje (tko se ne more obračat user posted image ), mal pojamra (beri protestira) pol se pa umiri, vzame dudo in zaspi po cca 5-10min. Nato pa jaz lahko oddidem in užgem AC in poslušam takoj ko slišim kak šum šibam (da mi neb zgrmela) k njej. Tut pri mamci (ko jo bo pazila) bo spala na posli, saj nima prostora za prenosno.

mogoč ne delam prav (verjetno-) sam tak vsaj pol spi, če pa se matram z uspavanjem v kinderpetu, pa tuli, meče dodo, se vstaja in obrača in to traja več kot uro, jaz popizdim vmes ona pa mogoč odspi pol urce.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
9.9.2008 14:22:56   
rozika12
DEbeluška, za Erno user posted image user posted image user posted image

Manca, kaj pa če jo v rokah zaziblješ?
Meni zaspi v naročju, v vozičku ali na zizi.

Naša user posted image se zadnje čase tudi vse bolj doji. A to ni nič narobe. To je le prehod, čez mesec ali dva se bo zasukalo in takrat boste veliko lažje odklopile, če do sedaj še niste mogle. Jaz jo bom dojila malo več kot leto dni, potem pa odklop. No, taki so moji načrti, he he he.

A sem vam rekla, da sem šla na RBD. user posted image  

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
9.9.2008 14:40:28   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Jaz ne vem več kaj naj še naredim za Majino popoldansko spanje...dudo vrže čez rešetke, iz flaške noče pit, s svojo Beci tolče po rešetkah, tuli ko pri norcih in steguje roke pa čeprav sem zraven nje. Sva se danes dajali eno uro, pa sem jo morala potem na koncu podojit in je zaspala in to za celih 30 min. Trepljanje po ritki ne pomaga, prav tako ne božanje ali pa masiranje. Tuli potem tako, da je vsa premočena. Kaj naj pa zdaj?
Jutranje dojenje sva čisto opustile, dojiva se tako le še za popoldanca in zvečer (včasih še ponoči). Mi pa zadnje noči prespi, vendar se pa vmes malo oglaša-čakamo namreč, da končno pride na plan zgornja enka levo (se že vidi belo).

pri nas popoldne tudi ven meče...sam jo probam prej fejt zmatrat (beri premetavanje poveliki postelji-to jo čist utrudi) in ko vidim da je res že čist boga hitr v posteljico in ponavadi zaspi...
..če pa ne in mi dudo vn meče, jo pa mal zavedem, s tem k ji na dudo kapnem eno kapljico za krče, ker so sladki (sej vem da ni glih najboljš user posted image -to je res v skrajnih primerih) in začne cuzat dudo in v tem zaspi...jah kaj čm...če pa deluje user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
9.9.2008 14:44:16   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
mogoč ne delam prav (verjetno-) sam tak vsaj pol spi, če pa se matram z uspavanjem v kinderpetu, pa tuli, meče dodo, se vstaja in obrača in to traja več kot uro, jaz popizdim vmes ona pa mogoč odspi pol urce.
lej...vse se trudimo po svojih najboljših močeh..in seveda delamo napake in marsikaj za druge ni glih najboljše, kar je z mojo superca..mah jaz sem se že sprijaznila s tem, ampak men je važn da je otrok zadovoljen in da se spočije...tako je pol dosti boljše volje in lažje funcionira...

itak smo pa vse idealneuser posted image mamice user posted image user posted image user posted image ..vsaj za svojega otroka..user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
9.9.2008 14:44:36   
tintin
Oj,

dnevno spanje pri nas:dopoldan ga ponavadi podojim in zaspi ful hitro, potem sledi transport v njegovo posteljico. Vkopim babyfon, grem iz sobe in ponavadi spi eno uro. po
Popoldan: ponavadi zaspi brez dojenja, po našem kosilu (se pravi po 16h). Vležemo se vsi trije na veliko posteljo in ga malo zafiksiram (bolj na trdo držim), dam dudo in zaspi.
V svoji posteljici NOČE zaspat ne zvečer, ne podnevi. Pri nas poteka uspavanje na veliki postelji (tudi zvečer ne zaspi ob dojenju, ampak kake 15-20 min po tem) in zaenkrat se niti ne sekiram preveč. V vrtcu bo že moral sprejet nov red. Hočeš, nočeš.user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
9.9.2008 14:45:14   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

A sem vam rekla, da sem šla na RBD. user posted image  

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
9.9.2008 14:47:29   
sonchek
Dojenje-mi se bomo pa počasi nehali dojit..mleka je bore malo...pa še ko se dojiva se moja miška skoz odklaplja...tako da se mi zdi da ne bo nič hudega če nehamo....
Danes zjutraj se prič nisva..pa je blo čist ok...jaz mam občutek da sploh ne pogreša, al pa išče...no se to men se zdi nikol ni..user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
9.9.2008 14:57:19   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

hej!

jst veselo dela, vidim da ste že dobile cd- je......upam samo da niste preveč dolgo čakale nanje:):)

Jaz bi tudi imela ta cd...ampak ne bi rada tebe matrala, k si jih že tok presnela...mogoče se javi katera ki si ji poslala user posted image ...jaz pa lohk kateri pravljice posnamem če hoče...imam pa:
01. Boter Petelin
02. Carobna Piscal
03. Cudezna Mizica 
04. Janko in Metka
05. Kdo Je Napravil Vidku Srajcico
06. Kozlovska Sodba V Visnji Gori
07. Loncek Kuhaj
08. Martin Krpan
09. Medvedek Zleze
10. Mojca Pokrajculja
11. O Treh Grahkih
12. Obuti Macek
13. Ostrzek 1.del
14. Ostrzek 2.del
15. Povodni Moz
16. Razbojnika Frice in Frace
17. Rdeca Kapica
18. Sneguljcica
19. Sivilja in Skarjice
20. Tretji Brat
21. Trnuljcica
22. Zvezdica Zaspanka
23. Zabji Kralj
24. Zogica Nogica

(sam pojma nimam če gre na cd...no sej če ne gredo pa zihr na en dvd)
l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
9.9.2008 16:32:20   
mama11
Ravno sem nazaj s kofetkanja s kolegico, pa še pokazala mi je, katero spalnico bo nabavila svoji pupi, ki bo kmalu dobila sobico. Je od Alplesa, pa ful lepa.

Jutri pa romam na Primorsko, oči že dolgo ni videl svoje vnučke, pa midve sva na vrsti za obisk, pa še pasalo mi bo, ker je moj cel dan na terenu, pa rada bi spet vohala morje, pa zakaj pa ne, če se pa porodniška tako hitro izteka....

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Manca, pri nas so bile zgornje enke doslej najhujše. Mogoče ti pa tudi zato zahteva dojenje, deluje namreč pomirjevalno za otroka, pa še nekaj naj bi bilo v mleku, kar olajša bolečine v dlesnih. Počakaj, da pririne ven, potem pa nazaj na režim uspavanja brez dojenja. Če se že vidi belo, tako ali tako kot par dni ne bo več trajalo. Druga finta, ki pri nas deluje je vožnja z vozičkom, če jo dam v leže in ji Pepenyja in strehico naštimam tako, da je skoraj povsem prekrita. Ko zaspi, jo prenesem v posteljico (ali pa se sprehajam in obenem berem, če mi tako ustreza). Res pa, da je zadnjih nekaj dni kriza glede dnevnega uspavanja prešla. No, najprej se 15 min igra, potem začne tečnarit, ker ji duda pade čez rešetke, zato uletim, popravim vse, kar je v posteljici rasturila, jo položim nazaj na hrbet, dam dudo v usta, jo pobožam in odločno odkorakam ven. Sledi pol minute užaljenega tuljenja, nato pa tišina in spanje za 1,5 ure.

Rozika, ti ti pubertetnica user posted image .

Sonchek, ti kar zavidam, upam, da bo pri nas tudi šlo odstavljanje po lastni volji. Ampak zaenkrat ne kaže pomanjkanja interesa. Me je kar malo strah, kako bo, ko bom šla v službo (saj dobi samo zjutraj, popoldne in zvečer, ampak vseeno).

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

01. Boter Petelin
02. Carobna Piscal
05. Kdo Je Napravil Vidku Srajcico
06. Kozlovska Sodba V Visnji Gori
07. Loncek Kuhaj
09. Medvedek Zleze
10. Mojca Pokrajculja
11. O Treh Grahkih
16. Razbojnika Frice in Frace
19. Sivilja in Skarjice
22. Zvezdica Zaspanka
23. Zabji Kralj
24. Zogica Nogica

Sonchek, jaz bi pa tele, se lahko tudi dobive, da ti privlečem CD-je, ker po moje tole niti pod razno ne gre na enega. Kako misliš DVD, ali niso to samo brane pravljice (vsaj predstavljam si, da niso igrane?)? Mimogrede, ko sem bila jaz mula (ampak to okoli 5-7 let, ker se še dobro spomnim), sta bili Zvezdica Zaspanka in Žogica Nogica moji najljubši. A ti jih Neli že predvajaš?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
9.9.2008 17:57:24   
kanarka
Joj Babuške...a bi se jst tut lahko priporočala za kak CD?? Z veseljem plačam CD in pošiljanje. Moja mama mi prihaja 1. okt in bi lahko prevzela in tudi plačala (kaj bi brez zlatih mamicuser posted image ). Mklsk pa Sonchek...to leti na vajuuser posted image .

AJa GB vas pozdravlja...neee sej še ni tuki, sam mi je sporočila na ZS, da se seli in nima časa za RR.
Jaz pa grem tudi strežt mojmu dragemu, ker je ubogec zdaj še on zbolel in leži na pol mrtev, ker ima 38C. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pri 38C kuhala, pa pospravljala, pa še za tamalo skrbela.

No, sej smo v istem šmornu in nam je vse jasno, a ne.

Pa pa.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
9.9.2008 18:01:11   
Tanayya29
sonchek,jaz bi tudi imela te pravljice.Midva zaenkrat poslušava sam janko in metka....

jaoooooo strgal je moja prva knjigauser posted image user posted image user posted image user posted image ,svojo nuhalno svetlino(slikce)....

grem!!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
9.9.2008 18:17:23   
Nana Liza
Sonček - user posted image za plazenje! Vau pravljice , pa vse so mi tako simpatične. Če gre na cd, drugače pa na dvd. Plis. Super si! Naša ta velika sedaj obožuje zvezdico zaspanko. Trnuljičo bova šle pa gledat lutkovno predstavo konec meseca in jo moram tudi enkrat predvajati, da bo malo vedla zakaj se gre.user posted image

Mama11 - jaz pa uporabljam za uspavalno sredstvo stol peg perego, tisti ki je na koleških. Ko ugotovim, da je njegova ura, ga dam v stol na ležeči položaj. Dve minutki in spi, potem ga pa nesem v posteljo. Ma se je treba znajti. user posted image

DOjenje - mi bi tudi nehali...ampak je Tevž ponoči še tolk aktiven glede dojenja. Sicer pa drugi strani mi pa ne dela še preglavic "Ga. Tardeča".user posted image

Rozika - RBD koncert uspel? Men ni bil nič jasen še do prejšnjega tedna glede tega. Sem pa danes videla tudi nahrbtnike in ostale šolske zadevčine. Čist skomercializirana zadeva.

Ajtak - po novem imamo 7 zob.

Debeluška - Tosoč user posted image za Erno. Poljubčki od Tevža (pa brez ljubosumja prosim user posted image ).

Gruška - a tisto čistillo mogoče že imaš?

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
9.9.2008 19:02:25   
tabi
hoj

No uspelo krasno pop.sta bla pridnauser posted image user posted image  smo vsi 3je kocke sestavljali Nika jih je bolj podiralauser posted image Nejc jo je pa učil,če se bosta vedno tako lepo igrala bo super.Sej včasih pokažeta od kerga je kaj ampak jih lahko še krotimuser posted image .pa pel smo pesmice,pa knjigice smo gledal(Niko tako zanimajouser posted image kot bi že vedela za kaj se greuser posted image Nejc pa že vse pred mano pove pa pokaže jih zna že na pametuser posted image )pol smo šli pa mal na vrt,da sta za žogo letala no Nika je puzalauser posted image .Ob 18ih smo šli not se napapali,skopali evo in Nika je v sekundi zaspala.

Spanje podnevi gre pa pri nas koker kdaj.Če sva zunaj ali v avtu sploh ne zaspi več,tko da spimo takrat ko sva doma.Jo lepo položim v posteljico dam kak požirek čaja,soka,...dudo v usta,navijem vrtiljak pa grem vn.Včasih prec zaspi včasih pa še mal čeblja pol jo pa zmanka,če pa zajoka grem k nej dam požirek dudo in grem vn.Ko pa ne rata s spanjem jo vzamem vn pa ponovim čez pol ure,takrat jo pa ponavadi zmanka v min.user posted image
Nejca sem pa uspavala tako da sva šla skupaj v zak.posteljo se stisnila pa je zaspal potem sem ga samo preložila v posteljicouser posted image pri njem je samo to palilouser posted image
Tko da vsak otrok je razred zase

se še pol mal javim

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
9.9.2008 19:12:08   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

DEbeluška, za Erno user posted image user posted image user posted image

Manca, kaj pa če jo v rokah zaziblješ?
Meni zaspi v naročju, v vozičku ali na zizi.

Sej dopoldne mi ponavadi zaspi tam za cca. 30 min do 50 min v vozičku, samo danes jo je zbudil sosedov pes, saj jo je polizal po 20 min po rokici in se je zbudila (je kriva sosedauser posted image , ki je bila ravno takrat v gozdu na sprehodu kot jaz).
Študiram, če bi morda bilo ok, da bi jo vsak dan po kosilu napokala v voziček in udarla še en dolg sprehod...v enem tednu bi se pa verjetno odvadila dojenja čez dan, kajne?
V naročju mi pa noče spat ker me potem grize v roko, se mi drgne ob majčko ter hoče na vsak način priti do dojenja

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.