|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
9.9.2008 22:03:11   
jooly
Manca... moja tud zaenkrat popoldansko zaspi samo v vozičku. Ne sekirej se, to samo pomeni, da te hoče in da zahteva ne samo tvojo prisotnost, ampak STIK  s tabo, kar se men zdi prej čaroben občutek, kot pa razlog za skrb. Jst sem tud za zvečer že "zacementirala" uspavanje tko, da ležim ob njej in me vleče za ušesa user posted image user posted image  Ampak je fino user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

03. Cudezna Mizica 
04. Janko in Metka
07. Loncek Kuhaj
10. Mojca Pokrajculja
11. O Treh Grahkih
16. Razbojnika Frice in Frace
18. Sneguljcica
20. Tretji Brat
21. Trnuljcica
23. Zabji Kralj

sonchek... jst bi pa tele user posted image  Sporoči če je varianta oz. kakšen je "sistem dela" user posted image

Debeluška... a vidiš da je pomagaluser posted image  user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

aja, naj mi sam še ena pove, kako se pošlje cd po pošti... a je treba tat v uno kuverto z balončki user posted image ...al lohk čist navadno pošto...

Pošilja se lahko z navadno pošto, jaz pa dam za vsk slučaj v tisto mehurčkasto kuvertico. Ker teli naši poštarji user posted image , to leti vse povprek... Upam da nima kera poštarja za moža. Za MOŽA sem rekla, ne za OČETA svojih otrok user posted image user posted image user posted image

Rozika... RBD rules user posted image  user posted image  Sam kaj, k je un ta fletkan dvocevka user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

A SE NAMA ŠE KATERA PRIDRUŽI? V Medvodah pri Stanu?

Jaz sem jutri že zmenjena s sodelavko na Zbiljah. Si mava toooook za povedat... Ampak naslednjič pa ziher!!

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

A se vasi tud tolk dolgocasijo med hranjenjem? Jst rabim 1001 stvar, da ga zanimiram, pa se to traje samo 5 min. Potem pa v stolcku vstane in se gunca na njemu, pa proba na mizico zlest, pa steguje se za vsemi stvarmi, ki niso zanj primerne. Seveda ob tem pa pridno dopira usta in bi se rad se hranil. Prvezat ga ne morem, ker se mi zmuzne ven iz tistih pasov, nimam pojma kako user posted image

Enako. Par žlic še gre, pol pa okol obrnt, prijet se za naslon, vstat in afne guncat. Ampak sej ona BI jedla, sam kaj k je to čista zguba časa user posted image  Jo demonstrativno dam ven iz stola, (kao) pospravim hrano, grem stran, ona pa k kuži za mano fehtat. Jo dam spet nazaj v stol, ista zgodba... Dokler (itak) mama ne popusti in potem jeva na tleh in se zraven žogava user posted image

Zdej pa grem počas user posted image  Če bom res ovce štela, nejbrž niti do deset ne bom pršla... user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.9.2008 22:14:29   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Debeluška,ufff super!!!!!!!!!BRAVO!!!!!!!!

SAmo,da je vse okej,res!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ruben user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Vidim Ninočka, da smo v "isti fazi" ... čeprav moram 1000000000x potrkat, da je Taja tok previdna in loh 10 x počepne in vstane in počepne in vstane (brez da bi se vmes na rit usedla), pa če jo zanese bo spet počepnila, zaenkrat še ni nikoli padla (trkam, trkam,...) lepo, počasi se usede na rito .... zgleda da so punce bolj previdne in manj zaletave user posted image
Naša T je tut ful previdna in tut počepne pa se vstae (sicer ne stoji brez opore več kot kake pol min) pas spet na rit pa ponovi vajo pa se spomne in zašiba kaj na hodnik, kuhno,...

Enako. Par žlic še gre, pol pa okol obrnt, prijet se za naslon, vstat in afne guncat. Ampak sej ona BI jedla, sam kaj k je to čista zguba časa Jo demonstrativno dam ven iz stola, (kao) pospravim hrano, grem stran, ona pa k kuži za mano fehtat. Jo dam spet nazaj v stol, ista zgodba... Dokler (itak) mama ne popusti in potem jeva na tleh in se zraven žogava
Kot da bi jaz tole pisala user posted image

Nč grem spat, ker če ne bo T prej ponovno auf kot bom jaz poslo vidla (so ble že 3 urgence v njeni sobiuser posted image )

Lahko noč, čveke

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.9.2008 22:27:53   
rozika12
Ojla dekleta.

Hranenje: ja ja 1005 načinov, da kaj pogoltne. Včasih me pa preseneti, pa samo odpira ustauser posted image .

RBd: joj, da ne bo pomote. Fanica je moja hči. In seveda niti pod razno nisem mislila kupit vstopnic (saj sploh nisem vedela ne kdo ne kaj ne nič...).  Pa ji je nebo bilo naklonjeno:
Se sprehajava po stari LJ in me pocuka za rokav, mami, veš kdo je šel mimo naju. Ne. Pevca iz rbd. A dej dej. Kje pa? Stašla že mimo. A bi jih rada spoznala. Jaaa. Pa se obrnem, da jih dohitim. Z Nežo v kengurujčkuuser posted image . Na šuštarskem mostu jih dohitim in Excuse me please .... in se obrneta in jih nagovorim. Fanta ful lušna, en črn en svetel in kodrast in en bolj močan simpatičen mož. Pa smo se menili, o tem in onem, pa sem vprašala za autogram, pa smo dobili in se še nekaj menili (ko prfoksa začne spraševati, se niti rbdjevci ne morejo izmuzniti, hi hi hi). Stisk roke in pa pa. Zala pa ko da bi videla duha. OK. Seveda je bila glavna zvezda na šoli (da o mami ne govorimouser posted image ). Spoznala je da so zvezde normali ljudje, nič posebnega, da se menijo tako kot mi ..... . Potem pa še naslednji dan dobim 4 vstopnice in grem seveda kot spremstvo. Pa mi je pasalo. Malo sem jih učila kulture koncertov, ker mame drage tudi to bo treba dati skozi ...  
Danes na preverjenem sem pa šele dojela s kakšnimi hudimi zvezdami sem se jaz menila user posted image . In to sredi LJ, sproščeno ...

Lahko noč.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.9.2008 22:32:42   
rozika12
Debeluška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooly, na moji ulici se je pa priselilo nekaj Interblockovcev. Sem kar pogledovala, če se boš še ti kje prikazlauser posted image

Knjiga: Lahka, moderna, fina, češka: Roman za ženske, Michal Viewegh. Preberete v dveh, treh dneh.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.9.2008 22:43:46   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Jooly, na moji ulici se je pa priselilo nekaj Interblockovcev. Sem kar pogledovala, če se boš še ti kje prikazlauser posted image  

user posted image  Smo na cest ostal user posted image  Fuzbal je zaj... šport (no, politka). Ampak že more tko bit...

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
10.9.2008 7:56:07   
DEBELUŠKA30
Uf, a danes sem pa jaz prva, no temu sledi kava:

user posted image

Pri nas je pa zadnjih par dni oz je že en teden spanje user posted image  in sicer odkar ji dam flašo čokolina (ob 22-i uri) mi prespi celo noč user posted image ! Sinoči pa sem ji dala aptamil 3, pa se mi je ponoči še dvakrat zbudila user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

user posted image  Smo na cest ostal user posted image  Fuzbal je zaj... šport (no, politka). Ampak že more tko bit...

Jooly, kaj to pomeni, da je tvoj zdaj brez službe? Upam, da ne!!!!
Nisi mi nič odgovorila na ZS, če ti kaj pošljem!! Če greš pa danes na Zbilje, se pelješ mimo Stana, kjer se s Tanayyo dobiva, pa ti lahko vse prinesem, pa doma mal pogledaš, pa mi v petek vrneš, al pa kak drug dan, ni panike.

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 10.9.2008 8:02:18 >

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
10.9.2008 7:59:46   
DEBELUŠKA30
Ne rata mi slikce pomanjšat user posted image , sorry moderatorji user posted image !

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
10.9.2008 8:37:57   
sonchek
jutroooo

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

kako na cesti user posted image user posted image user posted image
a dobesedno al kako????

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
10.9.2008 8:42:44   
potepinka
Jutro
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

hej!

jst veselo dela, vidim da ste že dobile cd- je......upam samo da niste preveč dolgo čakale nanje:):)

se še kasnej kej javim

Dobila CD,hvala včeraj sprobala ful lepa glasba Mark posluša ampak zaspat pa ni hotel sam bomo vztrajali

Danes Mark praznuje 10 mesecev in ena tortica za vas
user posted image

Hranjenje-tudi pri nas so potrebne animacije 10 žličk še gre pol pa konec,sploh ne vem od kod mu toliko kg,sadje in jogurti pa ni panike

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
10.9.2008 8:42:47   
sonchek
debeluška...hvala za kavico...

Pravljice...dobile boste vse,ni nobene panike..., sam mal časa bo trajalo user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
10.9.2008 8:44:13   
sonchek
user posted image Mark...vse najboljše za tvoj mini RD...user posted image user posted image
madona gre hitro čas....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
10.9.2008 8:55:15   
sliva10
user posted image

ŠE ZA NAZAJ SCUBI IN GRUŠKI

user posted image ZA SLAVLJENČKE

DEBELUŠKA SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SONČEK jaz bi tuduser posted image

Tolk da vas pozdravim, zjutraj sem čistpovožena, ker je šla N v vrtec in joka zjutraj in potem ko jo pridem iskat. Ah bo že. Z  tamalim sebova pa drugi teden začela uvajati. bomo vidl kako bo.
pozdravček

Jooly user posted image
no zdaj pa res

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
10.9.2008 9:01:36   
mklks
dobro jutro !!!

hvala za kavice:)

a ste vse dobile cd- je? upam da ga nisem kej polomila pri pošiljanjuuser posted image

sonchek...jst bi tudi mela te pravljice....če hočeš ti v zameno spečem to glasbo, ki sem jo ostalim??

debeluška....user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela zate in za tvojo pikico

naša user posted image pa že vselo panča, ker mava ob enajstih sistematiko in sem jo dala kar mal prej spat, da ne bo sitnauser posted image user posted image

ajtak, ti kasneje sporočim mere

ima ma zgornjo dlesen že čisto napeto, tko da je samo še vprašanje časa:)

zdej pa šibam še sebe mal poštimat ko glih spi, potem ne bo časa...pa tud mami mora bit lepa a ne??user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
10.9.2008 9:41:38   
Oranža
Jutro

Mi2 sva že nazaj od P in naše nove mere pri 9 mesecih so: 7530g, 71 cm.
Je rekla P da je vse super pa fajn samo premal se je zredil, ker je tolk aktiven da vse sprot pokuri, drugač je pa vse BP, tud kri je super. Tko da morva več jest začet. Hranjenje je pr nas tko kt pr ostalih....včeraj sva cel dan jedla en jogurt, pa eno sadno kašico je pojedel, zjutri en mali košček kruha z mlečnim namazom, kosila pa ni hotel, tko da....seveda da je treba tud pr nas animirat 100/h......

Dajica zobek je zdej prlezu zgornja enka, tisto je pa bla pa zg. trojka user posted image user posted image .

Hoja, plazenje, etc.....tko kt pr Ninočki, plazi se 300/h, pa vsepovsod vstaja, pa hodi če se me za roko drži, pa v dnevni okoli mize čist sam.....skratka ni miru....user posted image

Padci...tud pr nas so....

Debeluška in Erna user posted image user posted image user posted image user posted image  super sta zrihtali, kar tako naprej!

Gruška čestitke za obletnico obemauser posted image user posted image in enega user posted image  za Bineta.

Nč šibam, prideta brat in punca na kavico......

Se beremo.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
10.9.2008 9:42:54   
Oranža
Mark vse naj naj za 10!Pa hvala za tortico!user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
10.9.2008 10:17:56   
BrinaS
no pa mi je vse zbrisalouser posted image

Debeluška user posted image  za Erno, da bi le pri tem ostalouser posted image

Ninocka user posted image  Rubnu za prve korake. A ze cez tri tedne imata uvajanje? Ojojuser posted image

Rozika RBD rulesuser posted image  Sigurno je Zala zrastla za kaksen cmuser posted image user posted image user posted image
Bravo za takso mami, ki pomaga da sanje njenih otrok postanejo resnicneuser posted image

Knjige: se trudim brati, pa me vcasih hitro zmanjkauser posted image
Sem dodala knjgo Roman za zenske na seznam, greva ravno danes z Maksom v knjiznico po nove knjige.

Hranjenje: pri nas teh tezav zaenkrat ni. Hitro 3x trkam. Ce je sita se preprosto obrne stran in zapre usta ali pa zacne ''govorit'' in pri tem piha oziroma pljuva ostanke iz ustuser posted image

V soboto pa odrinemo se na jesenske pocitniceuser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
10.9.2008 10:19:01   
levčica
Hoj!

Se opravičujem vsem k ste hotle od mene pravljice, mam zlo mal časa za RR pa še za nazaj moram brat, ampak sm vidla da je že vse zrihtano (user posted image Sonchek).

Čestitke vsem, ki karkol praznujeteuser posted image !

Debeluška user posted image  za izvide, pa naj tko tut ostane!

Mene mali ful okupira, prej sem mela čas vsaj ko je spal, zdej moram pa z njim spat, razen če spi na kavču (tko k zdele), pol sm mal frej.

Drgač pa letam okol za kuhinje in belo tehniko. user posted image  A je kera letos nabavljala kake aparate za kuhinjo pa pralni in sušilni stroj? Kaj ste kupile , kje ste kupile pa kako se obnese? Js mam že polno glavo pa še zdej en vem kaj naj kupimuser posted image . Sploh je pa tko da bi se moral že počas selt pa še niti ne vem kakšno kuhno bomo kupil pa kje jo bomo dobiluser posted image . Mah bo že, bomo tko neki časa kuhal kot v kepmuuser posted image , al pa sploh ne bomo kuhal, bom hodila v Medvode na sendvičeuser posted image . No če ma pa kera kako idejo pa le z besedo na dan!

Nš malček pa zlooooo rad je pa tut veliiiiiiik poje, pa kot sem napisala že prej ma kljub temu premal železa. Kaj bi šele blo če nebi hotu jestuser posted image  Upam da bo zdej sirup pomagu!

Grem gledat kaj bo za kosilo (če je spolh še kej v hladilniku al bomo že dons na sendvičihuser posted image )!

Lepo bodte!

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
10.9.2008 10:21:21   
BrinaS
Sliva user posted image  za hcerko, da se hitro uvedeuser posted image , prav tako Anze.

Cestitke Mark!

NL - kako pa Ela in vrtec?

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
10.9.2008 10:23:11   
potepinka
user posted image user posted image user posted image Mark ni zaspal na rokah ampak v svoji posteljci,malo sem ga božala pa je zaspal seveda z glasbo ki jo je posnela  mkks  user posted image user posted image user posted image
upam da tak tudi ostane

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
10.9.2008 11:45:36   
Dajica
levcica-za kuhijne kontaktiraj mamo11, ali pa poglej v rutarju, brdo lesnina(majo lepo izbiro) al  liiz karantania (domzale) ali pa...
Susilca pa pralni stroj imamo od candy-zadovoljna.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
10.9.2008 11:47:30   
ajtak
NAŠI LEVČKI
user posted image
01.10.2007
MURENČEK rd. 28.11.81
Staš
01.10.07- 2040 g 44 cm
1m 1t.- 3350 g 51 cm
3.m 1t.- 5200 g 59 cm
5.m.- 6300 g 65 cm

7.10.2007
MAMUŠKA rd. 18.08.71
Dominik               6× user posted image
07.10.07 2670 g 50 cm
6.t.- 4100 g 57 cm
3.m- 5715 g 62 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6.m.- 7100 g 71 cm
8.m.- 8500 g 73 cm

16.10.2007
ZIRAFA76     rd:07.09.76
Izabela                 2×user posted image
16.10.07- 2450 g 47 cm
1.m.- 3800 g 50 cm
2.m.- 4470 g 55 cm
3.m.- 5080 g 59 cm
4.m.- 6080 g 64 cm
5.m.- 6990 g 67 cm
6.m.- 8100 g 72 cm
9.m.- 9000 g 76 cm

user posted image
24.10.2007
LAUBICA rd. 20.01.72
Timon                  7× user posted image
Rojstvo- 3640 g 52.5 cm
1.m.- 4725 g 55 cm
2.m.- 5770 g 57 cm
3.m.- 7040 g 63.5 cm
4.m.- 7700 g 64.5 cm
5.m.- 8170 g 66 cm
6.m.- 8520 g 67 cm
7.m.- 9000 g 70,5 cm
8.m.- 9100 g 71,5 cm
9.m.- 9215 g 72,5 cm 
10.m.- 9500 g 76 cm

27.10.2007
SLIVA10 rd. 25.11.75
Anže                      user posted image
27.10.07- 2910 g 50 cm
1m.- 4820 g 52 cm
3m.- 7250 g 60 cm
4.5m.- 8540 g 63 cm
5m.- 8890 g 65 cm
7.m.- 10380 g 70 cm
10.m.- 10900 g 76 cm

28.10.2007
MARTITA rd. 20.9.78
Maja                  8× user posted image
28.10.07- 3530 g 53 cm
1.m.- 3920 g 54,5 cm
2.m.- 4810 g 58 cm
3.m.- 5430 g 60,5 cm
4.m.- 6100 g 64 cm

29.10.2007
TABI  rd. 19.4.78
Nika                 7×user posted image
29.10.07- 3700 g 52 cm
1.m.- 4500 g 55 cm
3.m.- 5780 g 58 cm
4,5.m.- 6280 g 63 cm
7.m.- 7200 g 70 cm
9.m.- 7700 g 72 cm

30.10.2007
GRUŠKA rd. 06.09.75
Taja                  2×user posted image
30.10.07- 3570 g 50 cm
1.m.- 4510 g 53,5cm
2.m.- 5510 g 56,5cm
3.m.- 5820 g 59,5cm
4,5.m.- 6130 g 62 cm
6.m.- 6820 g 63 cm
9.m.- 7780 g 69 cm 

SONI rd. 25.8.1976
Lan                    4×  user posted image
30.10.07- 2650 g 47 cm
1.m.- 3800 g
2.m.- 5270 g
3.m.- 6500 g 61,5 cm
4.m(26.2.)- 7130 g 62 cm
4,5.m.- 7400 g 64 cm
6.m.- 8100 g 68 cm
9.m.- 9300 g 72 cm

Patricija            2× user posted image
30.10.07- 2350 g 47 cm
1.m.- 3165 g
2,m.- 4120 g
3,m.- 5450 g 59,5 cm
4,m.- 5900 g 60 cm
4,5.m.- 6150 g 62 cm
6.m.- 6700 g 65 cm
9.m.- 8000 g 69 cm

ANIT28
Urban
30.10.07 3390 g 51 cm
2.m.- 5370 g 60 cm
3.m.- 6350 g 63 cm
4,5. m.- 7150 g 65,5 cm
6.m.-7630 g 69 cm
10.m.- 9100 g 74 cm

1.11.2007
JOOLY rd. 20.04.1978
Kim               8× user posted image
01.11.07 2690 g 48 cm
1.m.- 3700 g 52 cm
3.m.- 5450 g 62 cm
4,5.m.- 6250 g 63 cm
7.m.- 7450 g 68 cm
10.m.- 8750 g 74 cm

4.11.2007
BABUKA
Taja                  2× user posted image  
rojstvo- 3500 g 52 cm
1.m.- 4380 g 52,5 cm
2.m.- 5000 g 60 cm
3.m.- 6000 g 60,8 cm
4.m.- 6200 g 61 cm
5.m.- 6840 g 65 cm
6.m.- 7220 g 65,6 cm
9.m.- 8200 g 70,2 cm

5.11.2007
MMAJAA rd. 17.10.78
Žan Luka          2× user posted image
5.11.07- 3430 g 51 cm
1.m.- 4490 g 54 cm
2.m.- 5530 g 58 cm
3.m.- 6280 g 60 cm
4.m.- 6780 g 64,5 cm
6.m.- 7540 g 68 cm

6.11.2007
TANAYYA29 rd. 30.12.78
Taj Tristan               user posted image
06.11.07- 3130 g 49 cm
1.m.- 4160 g 54,5 cm
2.m.- 5260 g 58 cm
3.m.- 5650 g 61,5 cm
4.m.- 6280 g 63,5 cm
4,5m.- 6550 g 65 cm
6.m.- 7300 g 68 cm
9.m.- 8200 g 74,5 cm

MOJVAL rd.30.06.75
Neža                 2× user posted image
06.11.07- 3580 g 53 cm
1.m.- 4630 g 57 cm
2.m.- 5100 g 60 cm
3.5 m.- 5620 g 62 cm
4.5 m.- 5920 g 64 cm
6.m.- 6240 g 66 cm
9.m.- 8260 g 72 cm

8.11.2007
TINTIN rd. 22.07.80
Vasja                4× user posted image
8.11.07 4200 g 54 cm
6 t.- 5270 g 59 cm
3 m.- 6780 g 66 cm
4m.- 7700 g cca.69 cmD
4,5m.- 7300 g 69,5 cm
6.m.- 7995 g  71,5 cm
10.m.- 10000g 78 cm

PAVLYNA
Larisa                  2×user posted image
8.11.07- 3280 g 52cm
1. m.- 3930 g 54cm
2.m.- 4910 g 58cm
3.m.- 6110 g 62cm
4.m.- 6630 g 64cm
5.m.-7150 g 66 cm
6.m.- 7600 g 68 cm

9.11.2007
KESI
Tian
9.11.07- 2900 g 52 cm
1.m.- 4000 g 53 cm
2.m.- 5770 g 56 cm
3.m.- 7400 g 61 cm
4.m.- 8140 g 65 cm

ILIJE
Ajda                  5×user posted image
9.11.07- 3475 g, 54 cm
1.m.- 4340 g, 52 cm
2.m.- 4800 g, 57,5 cm
3.m.- 5800 g, 58,5 cm
6.m.- 7150 g, 62 cm
9.m.- 8220 g, 68 cm

10.11.2007
POTEPINKA rd. 29.9.74
Mark                     6× user posted image
10.11.07 -3140 g 50 cm
1.m.- 4510 g 57 cm
2.m.- 5600 g 58 cm
3.m.- 7150 g 66 cm
5.m.2.t.- 9600 g 71 cm 
7.m.- 11100 g 74 cm
9.m.2.t..- 12300 g 79 cm

11.11.2007
KIMI6 rd. 19.08.78
Enej
11.11.07- 3250 g 52 cm
1.m.- 5350 g 52 cm
3.m.- 5300 g 57 cm

MISHIKA
Vid                       8× user posted image
11.11.07- 2790 g 49 cm
1.m.- 3860 g 51 cm
2.m.- 5120 g 54 cm
3.m.- 6390 g 58 cm
6.m.- 8300 g 68 cm
8.m.- 9060 g 71,5 cm
9.m.- 10060 g 73,5 cm

12.11.2007
TJULENJČEK
Maksim              2×  user posted image
12.11.07-  3560 g 53 cm
1.m.- 4640 g 56 cm
3.m.- 6950 g 62 cm
6.m.- 8810 g 70 cm

14.11.2007
LEVČICA  rd.  24.7.72
Matic                  5× user posted image
14.11.07- 3440 g    52 cm
1.m.- 4370 g 54 cm
3.m.- 6630 g 61 cm
4.m.- 7230 g 64,5 cm
6.m.- 7500 g 66,5 cm
9.m.- 8970 g 73 cm

16.11.2007
MANCA rd. 05.02.1982
Maja                 2× user posted image
16.11.07- 3590 g 54 cm
5 t.- 5115 g 56 cm
2.m.8d.- 6270 g 60 cm
3.m.12d.- 7140 g 65 cm
4.m.3,5t.- 8140 g 67,5 cm
6,5.m.- 8900 g 70 cm
9,5.m.- 10320 g 75,5 cm

KANARKA
Sara                    4× user posted image
16.11.07- 2705 g 47 cm
1.m.- 3400 g 53 cm
2.m.- 4975 g 56 cm
4.m.- 6700 g 63 cm
6.m.- 8400 g 66,5 cm
9.m.- 8950 g 69 cm

MARINCI rd. 30.10.81
Jan                      2×user posted image
16.11.07- 3110 g 49 cm
1. m.- 4580 g 54,5 cm
2. m.- 6030 g 59 cm
3. m.- 6850 g 62,5 cm
4,5m.- 7800 g 65 cm
5.m.- 8260 g  ?
6,5.m.- 9100 g 71 cm
9.m.- 10330 g 75,5 cm

17.11.2007
AJTAK rd. 22.03.83
Tjaš                2× user posted image
17.11.07- 4280 g 55 cm
1,5m.- 5900 g 59 cm
3.m.- 7650 g 65,5 cm
4.m.- 8300 g ?
5.m.- 9000 g ?
6.m.- 9700 g 72 cm
9.m.- 12100 g 80 cm

MAMA11 rd. 24.6.75
Tamara            7×  user posted image
17.11.07- 3870 g 55 cm
3.t.- 4200 g 55 cm
2.5m.- 5025 g 59 cm
4.m.- 6190 g 63 cm
5.m.-  7155 g 65 cm
6,5.m.- 7990 g 67 cm
7.m.- 8400 g
9.m.- 9180 g 73 cm

18.11.2007
ŠPELKA
Kaja
18.11.07- 3500 g 53 cm
1.m.- 3950 g 54 cm
3.m.- 5400 g 60 cm
4,5.m.- 6860 g 65,5 cm
6.m.- 7860 g 70 cm

20.11.2007
BARIKA 24.10.84
Martin          6×  user posted image
20.11.07- 3905 g 51 cm
1.m.- 5290 g 58,5 cm
2.m.- 6730 g 61,5 cm
3.m.- 8100 g 66 cm
5.m.- 9000 g 70 cm
6,5.m.- 10100g 74 cm
9.m.- 11400 g 75,5 cm

22.11.2007
NANA LIZA rd. 26.5.76
Tevž                 7× user posted image
22.11.07- 2940 g 50 cm
1.m.- 4965 g 56 cm
2.m.- 6220 g 58,5 cm
3,5.m.- 7330 g 62 cm
4.m. - 7535 g 64 cm
5,5.m.- 8350 g 68 cm 

MKLKS
Ema                   2×user posted image
22.11.07- 3590 g 54 cm
1.m.- 4550 g 57 cm
2.m.- 5570 g 61 cm
3.m.- 6060 g 64 cm
4.m.- 7460 g 69 cm
6.m.- 8130 g 71 cm

user posted image
23.11.2007
NARAŠČAJ rd. 26.5.80
Taja                  5× user posted image
23.11.07 3670 g 51cm 
1.m.- 3830 g 57,5 cm
2.m.- 5500 g 60 cm D
3.m.- 6000 g 62 cm D
3,5.m.- 6250 g 62,5 cm
4.m.- 6700 g 65 cmD
5.m.-7100 g 67 cm
6.m.- 7500 g 68 cm

ALEKS28   rd. 14.01.79
Staš                  6×user posted image
23.11.07- 3240 g 49 cm 
1,5m- 4500g 55 cm
2.m.- 5000 g 59 cm
3,5.m.- 5730g 62 cm
5.m.-6350 ?

6,5.m.- 6930 g 67 cm
9.m.- 7800 g 71 cm

24.11.2007
ROZIKA12     rd. 12.08.71
Neža                       2× user posted image
24.11.07- 3480 g 53 cm
1.m.- 4200 g 53'5 cm
2.m.- 4900 g 56 cm
3.m.- 5470 g 59 cm
4.m.- 5740 g 62 cm
4.m.1t.- 6060 g 62'5 cm
5,5.m.- 6500 g 65 cm
7.m.- 7060 g 69 cm
9.m.- 7550 g 70 cm

26.11.2007
DEBELUŠKA rd. 25.09.76
Erna               4× user posted image
26.11.07- 3810 g 54 cm
1,5.m.- 5350 g 56 cm
2,5.m.- 7200 g 61,5 cm
5.m.- 9170 g 66,5 cm
6,5.m.- 10190 g 70 cm

SONCHEK rd. 01.10.77
Neli                   2× user posted image
26.11.07 3070 g 50 cm
1,5 m.- 3920 g 54,3 cm
2.m.- 4535 g 57 cm
3.m.- 5250 g 59,5 cm
4,5m.-6000g 63,5 cm
6.m.- 6600g 67 cm

28.11.2007
NICOLINA rd. 14.01.76
Tin                 2×user posted image
Rojstvo- 3250g 53 cm
1.m.- 4650g 56 cm
2.m.- 5650g 61 cm
3.m.- 6300g 63 cm
4.m.- 7300g 68,5 cm
6.m.-  8500 g 72 cm
9.m.- 9500 g 76 cm

SCUBADIVER rd. 4.9.75
Lana              4× user posted image
28.11.07- 3350 g 51 cm
1.m.- 4980 g 55 cm
2.m.- 6660 g 58 cm
3.m.- 7840 g 61 cm
4,5.m.- 8720 g 66 cm
6.m.- 9940 g 68 cm
9.m.- 10950 g 74 cm

GB
Tianna           4× user posted image
28.11.07- 4280 g cca 55cm
1.m.- 5100 g 58 cm
2.m.- 5560 g 61 cm
3.m.- 5750 g 63 cm
4.m.- 5850 g 66 cm

1.12.2007
BRINAS rd. 21.02.71
Tina                 5× user posted image
01.12.07- 3950 g 54 cm
1.m.- 4800 g 57 cm
2.m.- 5180 g 59 cm
3.m.- 5700 g 61 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6,5.m.- 7100 g 67 cm
9.m.- 7900 g 70 cm

3.12.2007
DAJICA rd. 09.07.78
Kaja                2× user posted image
03.12.07- 3210 g 51 cm
1.m.- 4125 g 56 cm
3.m.- 5290 g 61.5 cm
4.m.- 5780 g 63 cm
5.m.- 6040 g 65,5 cm 
6,5.m.- 6500 g 67,5 cm
9.m.- 7400 g 72 cm

8.12.2007
ORANŽA rd. 11.03.76
Timon                  2×user posted image
08.12.07-3720 g 52 cm
1.m.- 4815 g 57 cm
3.m.- 6020 g 61,5 cm
4.5.m.- 6690g 64 cm 
6.m.- 7020 g 68 cm
9.m.- 7530 g 71 cm

22× user posted image       22×user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
10.9.2008 11:50:38   
Dajica
user posted image Mark za spanje in  vse naj naj za 10 mesecev! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
10.9.2008 11:54:45   
barika
DAn

Ajtak & Co., kako je za jutri??? jaz moram "nujno" v Hm in v Tušuser posted image

Punce, ki imate veliko denarja (hec) in kupujete kuhinje...sedaj so sejemski popusti, tak da se splača malo pogledat. Aja, pa ker je ta kur.čav sejem, imamo mi tule grozno norišnico in gužvo, pa nikjer prostora za parkiratuser posted image user posted image user posted image user posted image , bom slikala čez okno, pa vam pokažem, kakšno je stanje.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
10.9.2008 11:58:50   
barika
razgled iz našega okna
user posted image , ampak, tole je šele začetek, predstavljajte si soboto in še 2x toliko avtomobilov, pa da ne rečem, da se vozijo kr čez rdečo...user posted image
slikano je pa z mobitelom, tak da je malo slabša kvaliteta.

< Sporočilo je popravil barika -- 10.9.2008 11:59:40 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
10.9.2008 12:46:24   
Tanayya29
Dober dan,

jaz sem že nazaj s kave (debeluška in jooly)user posted image .Fajn,smo mal počvekali.Naši otroc so pa itak že veliki....;)).
Joj,dodaj ajtak še dva nova zobka....

vse naenkrat je prilezl vnuser posted image ,prej sem ugotovila,da ima še zgoraj,nič čudn,da je ponoč tok jokal...bogi.

No,vestna mami je šla šele zdj v lekarno po calgeluser posted image ,ko mu je že ven prlezl.Enga sm mela že,pa ga nism našla.user posted image Mi je pa rekla v lekarni,da mu lohk dam calpol ali svečko za spat,če ga full boli.No,na to pa nism pomislila.

Sj jst tud vzamem v bistvu kej ,če me boli.....
Ajtak help!!!!!

Mirena
!!!!Danes bi šla si jo vstavt,pa spet cincam,do 7h zvečer mam čas,pa ta rdeča se mi izteka...

Boli?

Grem ležat mau.

Sonchek full hvala,user posted image user posted image .

Gruška čestitke za obletnico;

Jooly,upam,da kmau mož kej najde.

lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.