Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 11:59:25
|
|
|
|
mklks
|
tud jst na hitro! mama11- pri nas jemo grisolino, ali kaj podobnega in ga ima tkooo rada, včasih ji ga dam po žlici pa potem še mleko, včasih ga pa kar malo v flašo k mleku zmešam pa ga spije?! :)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 13:53:41
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Naša spi že drugo "rundo" ! GB, zanimiva sobica ! Oranža, ja zdaj je E2 v redu, zgoraj pa se že vidi druga bela pikica ! Naša tudi še ne puza, niti ne vstane sama, kaj šele da bi se premikala sama stoje ob opori , bo že ko bo napočil njen čas!!! Manca, a maš mogoče pri roki internetno stran za izračun plačila vrtca, al kako se že reče? Gorenjke in ostale, kaj pa če se naslednji teden kaj dobimo npr. na Zbilju (samo četrtek ne, ker imam jaz UZ trebuha )?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 14:56:39
|
|
|
|
mamuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gorenjke in ostale, kaj pa če se naslednji teden kaj dobimo npr. na Zbilju (samo četrtek ne, ker imam jaz UZ trebuha )? Men so Zbilje predaleč Za K. ni problem, problem pa je D., ker mu težko dam "kar neki" za jest, kot prvo je zaradi alergij zlo omejen, kot drugo se ne naje, če ni pasirano (žal!), kot tretje smrkelj za kosilo noče mleka. Poleg tega še zmer je mahne obroke in je na 3 ure, pa nič več, zlo redko na 4. Skoz sam jemo Glede na to, da do Zbilja rabim z našega konca več kot eno uro in spet eno uro -najmanj, če ni nobene gužve!- nazaj, mi je to za zdaj čist" tu mač", kakor me vleče na ta srečanja. Če se zmenmo enkrat nekje bližje (Bled, Šobec, Kr. Gora), se pa res potrduim, da pridemo, v kompletu.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 15:18:40
|
|
|
|
sonchek
|
Hojla... evo nedelja je tukaj..mi pa polno zaposleni..danes sem spucala že oba avta...čaka me še zunanji del..drugače pa globinsko sesanje in prah je šel... IZVIRNO SPOROČILO: mamuška vrečke za shranjevanje MM, ki jih pri nas ni več za dobit. Sej iskat jih bom šla že sama, samo če gre kera slučajno gor in pogleda, da ne hodim zastonj Vrečke so fimre ELANEE, taka vijolična škatla, not je 20 vrečk in stanejo okoli 5 eur. A iščeš prov te vrečke za shranjevanje MM..jaz imam drugače še doma (ostalo mi je) plastične stekleničke 50 ml sterilne, če misliš da bi ti kaj prov prišle...men so zelo... povej pa ti jih pošljem... GB...super sobica...res lepa... letim...se beremo....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 16:31:47
|
|
|
|
tintin
|
Hojla še od mene, kaj pa če bi se spet mal na Gibigibu (Kr) zmenile, glede na to, da smo na Zbiljah bile prejšnji teden? Mamuška, bi ti z veseljem v Schleckerju pogledala, ampak mislim, da vsaj kak mesec, dva ne bom šla...Kaj pa v Chiccu - si že pogledala? (v Kr imaš enega v Mercatorju na Primskovem). Aja, copatki, dost pocen pridejo tudi Snuggle Feet 7,99 funta, s poštnino v Slo pa 10 funtov, kar je še zmer ceneje kot Shoo Shozi ali Robeezke. Poglejte na njihovo spletno stran...(zdele me morem dat linka, ampak sej Dr.Google vse najde). Jedilnik: Z. grisolino, dojenje M: hruška, nektarina, ovseni kosmiči K: juha iz hokaido bučke, krompirja, gresa, ribane kaše, malo piščančka M2: skutica Lm MArelica V: rižolino, dojenje se oglasim še later on...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 16:50:31
|
|
|
|
GB
|
Pozdrav vsem skupaj . Hvala hvala hvala za vse pohvale glede sobice - zdej mi je se bolj vsec . Oranza : ja zvimo v hisi in je zopr k mam vse sobe gor na stuku in kopalnico in si lahko predstavljas kolikokrat moram it gor pa dol. Upam ,da bova lahko enkrat kupla svojo bajto , ceprav tole tukaj ni niti blizu bajtam kot sem jih jest navajena. Mamuska : sej ko bom jest prsla v slo. bova midve organizirale eno srecanje na gorenjskem koncu a ne ?? Upam samo ,da nebo Tianne takrat ze polnoletna Vceraj smo bili na enem rojstnem dnevu . Tamav je praznoval prvi rojstni dan . Ful se mi je cudno zdelo,da tamav hodi po prstih . Ko sem to vprasala starsa sta mi zatrjevala ,da to ni nic narobe ce tko hodi . Mene je na koncu ze vse bolelo ko sem ga gledala non stop na prstih. Vem,da to ni zdravo in nisem hotela nic rect , saj vsak ve kako in kaj z svojim otrokom. moram it lp
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 20:07:07
|
|
|
|
tabi
|
čer No mala dva že pančata, sem poslala v službo da bomo lohk jutri sveže novice bral .Mi je kr čudno da ga ni doma sem se kr mal odvadla da dela tro izmensko,ker je bil zdaj 2mesca sam dop.Bo pa postelja sam moja,al pa če dobim kakega da me bo grel pridem nazaj grem cune pobrat,da bom mela kej za delat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 20:51:12
|
|
|
|
gruška
|
Čveke, čveke, bravo za 4. del Nimam časa brat, samo lepo vas pozdravljam z morčka ... imamo se luštno, vreme je lepo, otroc uživajo v morju ... ITAK .... Uživajte!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:04:24
|
|
|
|
barika
|
Aja, copatki, dost pocen pridejo tudi Snuggle Feet 7,99 funta, s poštnino v Slo pa 10 funtov, kar je še zmer ceneje kot Shoo Shozi ali Robeezke. če zrihtate dost ugodno varianto, bi pa jaz tud ene snuglke (18-24), samo bom verjetno ostala na kakšnih šušujih ... kolk pa je sploh 10 funtov (se mi ne da preračunavat), pa lahko bi še kakšen količinski popust ujagale... al pa rečemo GB, pa jih ona nakupi in pošlje v Slo (http://www.snugglefeet.com/sale.html) mi2 s tamalim sma bila cel dan od doma, šla sma okoli 10, prišla pa malo pred 20. domov
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:10:56
|
|
|
|
manca
|
Včeraj smo se dopoldne potepali po BTC-ju oz. kar hali A. Smo šli za poročno darilo iskat Vossen brisače...so mi boljše kvalitete kot Svilanit. Če bi katera kdaj rabila kupiti za kakšno darilo oz. zase mi lahko pove, saj zrihtam lahko popust preko moževe sestre ( http://www.vossen.com/ ). Danes smo pa najprej zjutraj šli po postrvi. Potem pa z našimi na Jezersko na Ovčji bal. Smo gledali mal ovčke, se sprehajali. Bilo je ogromno otrok v vozičkih-sem mislila, da bom še kakšno znano srečala . Potem je pa sledilo kosilo pri tašči. Po kosilu sprehod, pa balinanje kar na pesku pred balin placom, saj je bil zaseden. Za popoldanski posladek pa še najboljša gorenjska kremšnita-taščina seveda . Za dopoldansko malico ob kavici sem pa poskrbela jaz ... recept je na strani: http://kruhinvino.com/2007/11/16/pisofkejk/ Je bilo pa res mnjamiiii. Sploh se pa ne čuti, da je notri kisla smetana v kremi.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:11:44
|
|
|
|
sonchek
|
Barika...dobra ideja.... men so pa tile škornji dobri..pa še v akciji so..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:14:25
|
|
|
|
manca
|
Tintin: kako se pa v Avstriji drugače reče Kopljensko jezero? Ker sem iskala v googlu kje naj bi to bilo, pa mi ne najde. Sem morda narobe napisala?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:24:06
|
|
|
|
tintin
|
Klopeiner See. Je ful luštno. No, tudi na Vrbskem je zelo fajn, da ne bo pomote!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:29:55
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Klopeiner See. Je ful luštno. No, tudi na Vrbskem je zelo fajn, da ne bo pomote! Hvala A imaš morda jutri kaj časa? Ker če bo vse po sreči (no če bo Maja zjutraj pravočasno vstala) bi najprej peljali moža v službo, potem imava nekaj stvari za zrihtat in bi šli lahko mi štirje na kavico...no, Vasja in Maja raje na smetano
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:31:05
|
|
|
|
Oranža
|
Ojla, No mi smo preživeli super dan, smo se imeli res lepo, smo šli v Tamar, Timon je bil prvič v ruzaku in je strašno užival , sploh k je Enej pred njim tekel pa afne guncal ...je vriskal notri pa vpil, pa zadaj po vratu me je vso popraskal mulo . Edin kar me je motilo je to da se mi je z nogami skoz na križ upiral in vstajal , no zdej pa že veselo spančkata . Jst sem pa tud prijetno utrujena. No pa tud ruzak je kr ok, res da ni tko fajni kt ga ima Barika al pa Laubica ampak tole sezono bo zdržal, pol bomo pa kej bolj ornk nabavli. Gruška uživaj še mal za nas . Manca men tud google ni hotu najdit, mi je skoz enega hrvaškega ponujal, ampak že pred časom mi ga pa je našel, tko da ne vem kaj ga mede Copatki, čeveljci.......jst bi tud . Srečanje, jst bi tud bla za gibigib ampak ta teden ne, ker ima mož še dopust in bomo še mal okoli hodili . Naslednji teden sem pa takoj za. Mamuška to pa ni več tolk daleč da tud ti s svojo mularijo ne bi mogla pridit Debeluška samo da ste ok Kje pa je Jooly? A likaš??? Aja pa pozabla sem povedat da naš malček zna pomahat, pa zna ''zaploskati'', ampak samo če je pri volji Pa čim dobi oporo se dvigne na noge No tko, grem še mal pred tv, pa vas pol pridem še kej pogledat preden grem spat. Čau.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:36:17
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška Punce, ene par vas hodi v SCHLECKER-ja. A mi lahko ena pogleda, če se tudi v Avstrij dobijo pri njih vrečke za shranjevanje MM, ki jih pri nas ni več za dobit. Sej iskat jih bom šla že sama, samo če gre kera slučajno gor in pogleda, da ne hodim zastonj Vrečke so fimre ELANEE, taka vijolična škatla, not je 20 vrečk in stanejo okoli 5 eur. Ne vem, če mi rata link pripopat: http://www.elanee.de/uploads/pics/muttermilchbeutel.jpg Sem jim poslala kar vprašanje preko neta, pa ko dobim odgovor ti sporočim. Drugače se bom pa pozanimala še kje drugje, kje bi se dalo dobiti v Avstriji.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:37:50
|
|
|
|
scubadiver
|
Evo, mi smo bli spet pridni in smo šele pred pol ure prišli domov. Smo pa danes mal prej nehali in šli še na večerjo, ker jaz že skor en teden živim bolj ali manj na sendvičih glede na to, da sem cele dneve v unem stanovanju. Lana je bla ful pridna, potem je pa v avtu zaspala in jo nismo nič umivali ampak samo direkt v posteljico in spi naprej. Bo šla pa jutri v banjo, sej ni važno Oranža sej nisem nobenega strašila, sem samo opozarjala Jest sem za srečanja zdele bolj slaba s časom, ampak če pride kam Mamuška, se bova pa z Lano tudi potrudili. Bi te rada spoznala IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Barika...dobra ideja.... men so pa tile škornji dobri..pa še v akciji so.. Men so tud tile ful všeč, pa samo 6 funtov. ČEprav roza so mi še bolj všeč, edin v akciji niso..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:46:09
|
|
|
|
Oranža
|
Tintin kje pa greš na Kopljensko jezero, mi je ful čudno narisal A to je pri Villahu al kako , al greš ravn tko proti celovcu pa pol tam nekje skreneš al greš čez karavanke al greš čez korensko Pa prosim ne se mi smejat, jst sem z orentacijo bolj skregana . Scuba, sm te pozabla vprašat, kako kaj napreduješ pri sebi?? Jst bi tud mogla začet!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:49:39
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Manca, a maš mogoče pri roki internetno stran za izračun plačila vrtca, al kako se že reče? Evo, sem našla: http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout HVALA!! Sonchek, teli škornji so pa res hudi ! Naša pupika ga je pa nocoj tko "srala", da je blo "kej", ponavadi zaspi pred 20-o uro, nocoj pa ne do pol desetih , mal bo treba komando v roke vzet ! Zdaj grem pa pod tuš.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 21:58:43
|
|
|
|
mamuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Mamuška to pa ni več tolk daleč da tud ti s svojo mularijo ne bi mogla pridit V KR je koj lažje Pri nas je zdej noro po cesti, ker je ful prometa, pa so odseki AC zaprti. Mož se vozi v LJ in ne zjutraj in ne zvečer ne pride pod uro tričert tja/nazaj Običajno je v 50 min dol in v dobri uri nazaj In pol je pri nas takoj štala s hrano, moram nekaj po termovkah s sabo vlačit, kar se mi sploh ne da ali pa poje par žličk, da glih umre ne in pol pade iz reda, Pa še spanje, za katerega je ratal težak ko svinec , če se nekaj dogaja, ne bo zaspal pa amen. Itak že enkaj časa tudi ne spi v avtu, tko da je iz ultra nekomplicirane štruce ratal ultra komplikator Ampak Gibigib bi pa šel skozi, sam malo prej bi se morale zmenit, recimo okol 10h. manca in tin tin - hvala sonchek, hvala za ponudbo, ampak prvč mi je 50 ml čist premal , sem ko simentalka in zmrzujem po 350-500 ml , pa flaške mi čist preveč placa požrejo v skrinji. Mož me meče dol
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 22:21:35
|
|
|
|
nicolina
|
Čer, mi smo se tud cel dan potepal, jaz sem pa dobila še in lije kot nora. joj, kakšni lepi škorenjci. a so tud za fante ? Scubi, res ste ful pridni. Gruška, ti nam pa sm lušte delaš, uživajte še za nas. Sem dala slikce z morja v album, geslo: bela Jaz pa Tanayyo pogrešam.. Šibam pod tuš...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 22:32:19
|
|
|
|
tintin
|
manca, komot. midva sva okol 9-10h zunaj. pokliči me pa se dobimo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 22:34:55
|
|
|
|
tintin
|
http://www.klopeinersee.at/ klopeiner see je pri st. kanzianu..ene 35 km od celovca proti vzhodu. greš lahko čez ljubelj ali jezersko.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.8.2008 22:38:31
|
|
|
|
tintin
|
aja, drgač pa morte iskat pod Klopinsko jezero....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?