Oranža
|
Dober dan, Hvala vsem za dobrodošlico in za čestitke. Ste tolk divje da sploh ne vem, če mi bo zneslo vas dohitet. V glavnem za nazaj nisem brala še nič, tko da ..... V glavnem, na morju je blo fenomenalno, otroci pridni, ampak skoz v gibanju, tko da sva mi2 že kr mal zmatrana bla na koncu. Mal smo skrajšal iz 17 dni na 14, ker smo bli že čist hin. Tamal puza, se vsede, se dviguje...pri miru ni sekunde, kamenčki, kamni, skale in iglce so zakon, sploh če to zbašeš v usta..... Čez dan mi je spravil skupaj maximalno 1 uro spanja, tko da smo bli v bistvu od 7h zjutraj pa do 10h zvečer v gibanju.....pol je tuki še tavelik, k ima tud par galon energije v riti vsak dan, tko da je blo kar pestro....Enej je ''skor'' splaval, in sicer pod vodo plava ko riba bp, če pa mora glavo zunaj met je pa še mal težav, ampak se nč ne sekiramo, ima še cajt. Potovali smo super, tja in natzaj...no nazaj dokler nismo prišli do Lj, tuki smo pa v kolonah stal, pa še točo smo imel, ampak HB ni blo nč hudega. Skratka, ja jooly imaš prav, treba je poštimat zdej spet doma, čeprav morm priznat da prav veliko za prat nimam, ker smo bli več al manj skoz v kopalkah . Smo imel res 14 dni 35° in brez oblačka , pa toplo vodo, tko da so lahko otroc užival, tud Timon je bil 2x na dan v morju, in je užival 300/h. Hranjenje: na morju je začel kr jest tisto kar smo mi, pa vmes še sadno kašico pa seveda dojenje 100/h. V glavnem tolk na hitro, zdej pa šibam neki pojest, pol pa veselo na delo Taj in Tanayya, samo da ni blo hujšega Zdej pa šibam.....pa pol spet kej pridem.....