mamuška
|
GB, v tolk fensi bolnici so zihr sami fejst stručkoti in boš vidla, da bo tvoja Tianna kot nova, res. Poznam fantka, ki je bil do 4. leta 6 x operiran na srcu, rojen s hudo napako, ampak zdaj je popolnoma zdrav 12letnik, ki športa in raztura na pohn. Pri 2 letih je bil povsem moder, čim je samo malo pomigal. Res ej bil revček, zdaj se mu nikjer nič ne vidi, edino prsni koš ima zaznamovan od operacij, to pa. Vse bo OK!!! mama11, ne ti sebi očitkov delat! Pri tem glupem vremenu je samo čudež, če nisi smrkav, otročki pa še bolj. Jaz imam D. ves čas v bodiju z naramnicami in mikico čez, ker je pač skot na tleh in ta klinčev laminat je mrzel ko pes. Pa tudi nogavičke ima vedno na nogicah, zdaj pa še čeveljce. Ko smo šli dons na sprehod, je tko nagravžno pihalo pri 16 stopinjah , da sem mu navlekla kapo, brez heca. Mi2 z možem sva imela jesenski jakni gor. Čez 1 uro je blo 26 st in sonce je nažigalo za hin bit. Pa se obleč prav, če se znaš PA še nekaj bodi pozorna: pri nas vrata niso povsem do tal. Pod vsakimi vrati je pol do 1 cm lufta in če imaš okna odprta, je po tleh krasen prepih, ki ga mi sploh ne čutimo, otrke pa fino napiha, ko lezejo po tleh ! Jaz to občutim, ko delam vaje na blazini z D za NFTH in mi vleče v kljun ko zmešano. Zato sem za vrata začela zalagat porolane stare rjuhe ali brisače, da ne piha pod njimi in se kar fajn pozna. ČE je tvoja pika še dojena, je lahko tudi majčkeno anemična (premalo železa), kar ima lahko za posledico hitrejše zbolevanje. V glavnem, nikar ne tuhtaj, kakšna mama si, ker si najboljša mama za svoj zaklad. Evo, čaka me še en mu-mašin pa spat! GB, ZS ti pošljem!