|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
27.8.2008 11:25:08   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Mi smo pa dane zjutraj gres jedli(tisti pravi, ne grisolino), pa ga je zmazal pol skodelice(tavelike)user posted image user posted image . Imam pa problem pri kosilu, je skutke, je sadje, čim pa se posedemo za mizo, kao kosilo pa 2-3 žlice in to je to, no razen včeraj mi je pojedel kumare v omaki....in sploh ne vem več kaj naj kuham oziroma kako naj ga pripravim da bo jedel kosilouser posted image  Sej vem da bo enkrat itak vse jedel ampak me tole že prav nervira, ker če mu pa dam skutko jo pa pojeuser posted image  Mah bo že.......

Oranza, jaz kuhan gres, polento na mleku, ovsene kosmice z mlekom ze kaksen mesec za vecerjo in jo zmeraj z velikim veseljem zmaze. Bom pa poskusila se s pirinim zdrobom, ker psenicnega in koruznega obozuje. Hitro pripravljeno pa imam samo za rezervo, ce smo pozni in ne more pocakatiuser posted image  kar se kosila tice pa sem nehala komplicirati in je to kar mi jemo samo da je res minimalno posoljeno, zacinjeno pa ima ravno tako kot mi. Pa ze tako ali tako ne razmetavamo s soljouser posted image  Vcasih poje vec, vcasi manj + dojenje, bo ze.

< Sporočilo je popravil BrinaS -- 27.8.2008 11:26:01 >

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 976
27.8.2008 11:30:04   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Čau,

a ima ktera izkušnje s temi nikicami na koncu strani (natančneje tiste črne z roza šiviuser posted image )? So mehke trde? Bi bile za hojo? Najbrž ja, ne? Zdej pa kar v akcijo po nakupih!

Za katero si to mislila? Zase ali za Majo? Ce sprasujes zanjo, se jaz verjetno ne bi odlocila za ta nakup, ker mi na oko izgledajo prevec robustni in trdi, ce si jih imela v mislih ze za hojo.
Jaz ji bom sigurno prej cevelj sprobala na nogiuser posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 977
27.8.2008 11:41:42   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Čau,

a ima ktera izkušnje s temi nikicami na koncu strani (natančneje tiste črne z roza šiviuser posted image )? So mehke trde? Bi bile za hojo? Najbrž ja, ne? Zdej pa kar v akcijo po nakupih!

Za katero si to mislila? Zase ali za Majo? Ce sprasujes zanjo, se jaz verjetno ne bi odlocila za ta nakup, ker mi na oko izgledajo prevec robustni in trdi, ce si jih imela v mislih ze za hojo.
Jaz ji bom sigurno prej cevelj sprobala na nogiuser posted image

user posted image za Majo.....najbrž maš prav.
Kaj pa tisti otroški čeveljci, ki jih prodajajo v Transportu? Nekaj na K....?? Poznate? So taki ful mehki in takooo lepi!

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 978
27.8.2008 11:42:02   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Danes mi je Vasja za nekaj let skrajšal življenje, sem imela že zjutraj šok terapijo.

user posted image  samo da je vse ok.
Meni se je to zgodilo pri Maksu na moj rd ko je imel 9 m in sem imela nezavarovane stopnice na galerijo. Pomivala sem posodo in mi je bilo zelo sumljivo ko se je odplazil v dnevno sobo in bil cisto tiho. Takrat sem se spomnila na stopnice, dobesedno poletela v sobo in je ze krical lezec na hrbtu. Poklicala moza in smo leteli na urgenco, kjer pa se je ze veselo smejal in mu tudi niso slikali glave, potem pa je prisel mimo se mozev znanec iz ferajna ki je bil dr. na urgenci in nam je rekel, da so kosti otroske glave se precej mehke in da je narava zato poskrbela ravno zaradi taksnih in drugacnih udarcev. Cim otrok takoj zajoka in je zivahen, smo lahko ze precej pomirjeni. Seveda je potrebno opazovanje. Pa se tistim, katerim slikajo glave in jih obdrzijo na opazovanju je priblizno samo za 10% takih, ko je res nekaj narobe.

Ajtak - vrecke za urin se kupijo v lekarni.

Barika -  zimske vrece nimamo, bo pa imela bundo + deko ali kombinezon

Nicolina - user posted image  za oblekco. Sigurno bo dobra, glede na to da si tako visoka in postavnauser posted image

Mklks - minestra, dobra idejauser posted image

< Sporočilo je popravil BrinaS -- 27.8.2008 11:45:54 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 979
27.8.2008 11:45:39   
BrinaS
Kaj pa tisti otroški čeveljci, ki jih prodajajo v Transportu? Nekaj na K....?? Poznate? So taki ful mehki in takooo lepi!

Mislis KicKers? Nisem jih se vidla za tako majhne.
Zdaj pa po pravici povej, koliko cevljev in copatk skupaj ima ze Majauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 980
27.8.2008 11:47:01   
Oranža

Mi smo pa dane zjutraj gres jedli(tisti pravi, ne grisolino), pa ga je zmazal pol skodelice(tavelike)user posted image user posted image . Imam pa problem pri kosilu, je skutke, je sadje, čim pa se posedemo za mizo, kao kosilo pa 2-3 žlice in to je to, no razen včeraj mi je pojedel kumare v omaki....in sploh ne vem več kaj naj kuham oziroma kako naj ga pripravim da bo jedel kosilouser posted image  Sej vem da bo enkrat itak vse jedel ampak me tole že prav nervira, ker če mu pa dam skutko jo pa pojeuser posted image  Mah bo že.......

Oranza, jaz kuhan gres, polento na mleku, ovsene kosmice z mlekom ze kaksen mesec za vecerjo in jo zmeraj z velikim veseljem zmaze. Bom pa poskusila se s pirinim zdrobom, ker psenicnega in koruznega obozuje. Hitro pripravljeno pa imam samo za rezervo, ce smo pozni in ne more pocakatiuser posted image  kar se kosila tice pa sem nehala komplicirati in je to kar mi jemo samo da je res minimalno posoljeno, zacinjeno pa ima ravno tako kot mi. Pa ze tako ali tako ne razmetavamo s soljouser posted image  Vcasih poje vec, vcasi manj + dojenje, bo ze.

Sej jst ne kuham za njega več posebej, ima na jedilniku to kar imamo mi, razen mesa, ki ga več al manj tud mi ne jemo, slano pa jst itak ne kuham, ker je meni takoj preveč, tako solim itak minimalno, mož si dosoli , mi3 pa imamo dovolj. Samo me jezi, ker če mu dam skutko jo pa poje.
Z gresom na mleku smo pa mi zdej šele zdej začel, tavelik ga obožuje in pol sem ga dons še tamalnu dala za pokušino in je zmazal kr orng porcijouser posted image . sem pa že zadnjič rekla da jst teh raznih lino praškov ne uporabljam, čeprav sem ga kupila(neki z rižem in sadjem), pa našim otrokom to ne greuser posted image . Tko da......jah dojiva se pa mi2 tud še na polno, kar pomeni da zjutraj dojim, potem zajtrk, potem spet dojim, sledi dopoldansko spanje, potem sadje ali skutka, dojenje pred popoldanskim  počitkom ,potem kosilo, potem spet dojim, potem je sadje ali skutka in zvečer izključno dojenje, pol se pa še ponoči zbudi in ga vzamem k seb in seveda sledi priklopuser posted image user posted image user posted image . Ponoči se mi pa zbuja odkar puza in sedi, ker se v spanju vsede al pa puza po pojstli, pa mislim da me tud ''zavoha'', ker kmalu po tistem ko pridem spat, začne nergatuser posted image  Mah bo že, sej se ne sekiram kej dost, sam včasih morm pa mal ponergatuser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 981
27.8.2008 11:53:38   
Oranža

Zdaj pa po pravici povej, koliko cevljev in copatk skupaj ima ze Majauser posted image user posted image user posted image

Mislim da sem First kickerse zasledila na netu v Nextu, so  takšni?
No če so, so definitivno lušni pa zgledajo tud kr fajn za otroke.

BTW kako že tole povezavo preimenujem v kaj drugegauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Oranža -- 27.8.2008 12:04:35 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 982
27.8.2008 11:59:24   
martita

user posted image user posted image user posted image
...ne vem in ne bom šla štet....vem pa, da je zadnje 2 meseca skozi bosa. user posted image user posted image user posted image

Milsim, da so res KicKers. Luuuškani!!user posted image
Zdej so imeli poletne, zimskih še nisem videla. Verjamem pa, da bodo mami zelo všeč.user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 983
27.8.2008 12:01:27   
martita

BTW kako že tole povezavo preimenujem v kaj drugegauser posted image user posted image user posted image

samo označi in napiši nekaj drugega. jaz imam sicer obratno pot. napišem kar bi rada, označim, kliknem na ikono za link in ga prilepim.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 984
27.8.2008 12:05:31   
Oranža

samo označi in napiši nekaj drugega. jaz imam sicer obratno pot. napišem kar bi rada, označim, kliknem na ikono za link in ga prilepim.

Hvala, sm žeuser posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 985
27.8.2008 12:06:04   
martita
Oranža, hvala za link od nexta. user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 986
27.8.2008 12:06:40   
BrinaS

user posted image user posted image user posted image
...ne vem in ne bom šla štet....vem pa, da je zadnje 2 meseca skozi bosa. user posted image user posted image user posted image

Milsim, da so res KicKers. Luuuškani!!user posted image
Zdej so imeli poletne, zimskih še nisem videla. Verjamem pa, da bodo mami zelo všeč.user posted image

user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 987
27.8.2008 12:07:58   
Oranža

Hudo aneuser posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 988
27.8.2008 12:11:30   
martita

Hudo aneuser posted image user posted image user posted image

user posted image
Ma sej mi gre kar na jok! Kake pa so njihove cifre? Male, velike, ala HM??
Upam, da moj tega ne bo bral, ker ima maja v garderobi cunje do naslednjega poletja.user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 989
27.8.2008 12:36:44   
nicolina
Uaaaa kakšni hudi čevčeljčki, men so za te ta male tud tako dobri, bi jih kar vse pokupla user posted image user posted image user posted image , moj me pa sm gleda.

Mklks, če hočeš dat od Eme sliko, jo moraš najprej pomanjšat (npr. v Paintu na 20%) si jo potem shraniš in greš v Moj profil, avatar - namestiš sliko oz. jo poiščeš, kjer jo imaš shranjeno ali si jo pa iz neta dol potegneš, če nisem bila dovolj razločna, vprašaj. Pa oprosti, da ti nismo prej odgovorile. user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 990
27.8.2008 12:41:31   
tabi
dan
Čeveljčki ja mi jih še ne bomo kmal kupli pa sploh ma majceno nogico 17-18 cifra bo kr kriza z izbirouser posted image

No medve z Niko sva v ponedeljek vabljeni k zobarju-jupi ker že vidim ko ne bo ust odprla pa bo dretjeuser posted image ko jo bo na silo

Levčica tebe sem pa dons videlauser posted image sam sem te prepozno porajtala

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 991
27.8.2008 13:09:33   
martita
Sonchek, a ti veš kako je z zobarjem pri nas? Dobimo vabilo? Morva Janjo prašat. Jaz jo bom mal pripravila preden gremo. Se bova igrale zobarja. Nad zobno ščetko je blazno navdušena, upam, da bo vsaj pol tolk tudi nad zobarjem.user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 992
27.8.2008 13:12:02   
tintin
Hoj levinje!

kdaj torej jutri?? ob 11h? meni bi sicer ful pasalo ob 10huser posted image

Vasja je ok. Živ po starem. po novem previjamo na postli ali na tleh, medtem ko gleda tv. user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 993
27.8.2008 13:28:38   
mklks
hvala vsem  za odgovore glede avatarja...grem na delo..upam da mi bo ratalo:)

sem bolj kratke pameti kar se tehnike tiče:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 994
27.8.2008 14:34:10   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

oj!
spet jst:)
sm že zadnjič spraševala, pa mi ni nobena odgovorila....kako si naredim oz. vstavim avatar?
sem šla na moj profil, pa mi nič ne prime, ne vem kaj nej naredim...bi rada mela kako slikcouser posted image user posted image user posted image

Greš v moj profil, nato moj avatar, naloži mojo sliko (že prej si jo pripraviš in shraniš na namizju), nato prebrskaj, jo greš na namizje "iskat", daš potrdi in ŠE ENKRAT !!! POTRDI spodaj na strani imaš, jaz vem, da sem pozabila tu potrditi in mi ni in ni ratalo user posted image user posted image user posted image !!

SREČNO!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 995
27.8.2008 14:47:05   
DEBELUŠKA30
Naraščaj imaš ZS user posted image !!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 996
27.8.2008 15:16:18   
mklks
oj! samo sprobavam, če mi je ratalo namestit avatar:)

tolk lepih slikc dojenčkov, pa mi ni nobena prjela- uf kok sem jeznauser posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 997
27.8.2008 15:16:51   
mklks
nimam ga!!!!
kako?

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 998
27.8.2008 15:20:02   
mklks
aja, sej jeuser posted image user posted image se mi že mal blede!
grem se učit, ema lepo spi, tko da...se še potem kaj javim

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 999
27.8.2008 15:39:30   
GB
Samo na hitro vas pozdravim.

Mlks - bravo za avantar

BrinaS - se enkrat hvala za pomoc in podatke vceraj user posted image user posted image

Debeluska : se nic se ni Mateja javila , poslala je samo en mail glede telefonskih in to je to . Verjetno je zaposlena z familijo pa ji nebo se jest utrujala .

Tintin : samo da je vse ok z Vasjo. Pri nas je tudi ene dvakrat letelan tla in sem mislila ,da bom umrla . Hvala bogu ni bilo nic resnega

Zdej pa sibam . Lep dan vsem

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.