|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
8.11.2008 14:17:00   
Dali*
Punce, hvala za dobrodošlico!

skuštrana - prevod imaš v zs. Zdej pa pade en kufe, ne user posted image

Uživajte vikend... pa ne se ga preveč napit. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
8.11.2008 17:28:47   
Meggi
Skabi, bravo a premoreš pa res ogromno potrpljenja. Jst bi se verjetn obrnala že na vhodu. Če bi se služajn prebila do vrste za blagajno, bi se mi ziher mala začela dret, in bi lahk spokala, ker noben me ne bi spustil v vrstiuser posted image

A vseen me zanima! Kje hudiča je ta trgovina?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
8.11.2008 21:12:59   
mavo
Vsem vam želim enga veselga martina (a bi morala z veliko začetnico napisat? Mam kar mal tremo pred našimi slavistkami in ostalimi raznoraznimi učiteljicami)

V glavnem, pijte, jejte in radi se mejteuser posted image (pol ko boste vse popile...user posted image user posted image user posted image )

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
8.11.2008 21:13:03   
Meggi
Hej punce, hej da se še jaz malo pohvalim!

Po 10 dneh od naročila sem v Lesnini prevzela 1.MOJO NOVO KUHINJSKO mizo, pa kuham že 9 let na svojem!!!

Naj še dodam, da sem jo sama izbrala, sama plačala, se sama odločla. Ja, in full sem ponosna, da jo na Martinovo soboto mal pred 10letom kuhanja IMAM. Ja Rija ponosna sem!user posted image

A ja moj je reku da je KR UREDU! Če bi isto izbral grem stavt da bi reku da je super. Sicer je pa to tako tipično moško!

Če jeste gosko- dober tek! A ja, na moji prvi novi mizi pa res ne bo prvo stopla ga. Goska!user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
8.11.2008 21:24:58   
Meggi
A ja še to. Končno imam neki kot iz izložbe.user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
8.11.2008 21:25:48   
Jančika_
Meggi, čestitam za mizo. Meni je to izbirat živa muka.

Men sta pa mulca danes pojedla cel Munostim, ki sem ga neprevidno pustila na mizi. Ful sta bila pridna in tiho, sej veste, kako to gre, neuser posted image . HB, da sem naročila novega, tega je bilo še nekje petina not.

Aja, pa Vasja ima vneto uho. Že tretjič letosuser posted image , prej pa dve leti nič. Moram zdaj razmislit, kako to. Ker prej, kot dojenček, je imel zaradi pitja po flaši leže (tako se odpre prehod med ustno votlino in evstahijevo cevjo, je rekla pediatrinja, in bakterije lažje vdrejo v uho) in ko smo flašo ukinili, ni niti enkrat več imel vnetega ušesa, prej pa kr naprej, mislim da 5x zapored, če se prav spomnim. Tako da zdaj ful gruntam, zakaj se je to spet pojavilo, kaj je zdaj drugače.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 8.11.2008 21:26:50 >

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
8.11.2008 21:29:22   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

A ja moj je reku da je KR UREDU! Če bi isto izbral grem stavt da bi reku da je super. Sicer je pa to tako tipično moško!

Moj bi pa najprej vprašal, kaj bom dobrega gor postavlauser posted image . Smo danes kupli v mestu v lekarni Calgel za malega, pa je rekel farmacevt, da ne smeva preveč na debelo namazat, ker mu lahko omrtviči usta. Potem pa je moj dragi prišel na idejo, da bi meni ponoči jezik namazal, da bo jutri cel dan omrtvičenuser posted image

Huanita, preveč dnarja si nakazala. Dobiš za kavo, ko prideš po munistim. Edino če boš spet tako dolgo hodila, da ti bom od 1 evra dolžna že toliko, da bom morala zaradi obresti kredit vzetuser posted image user posted image user posted image . No, saj se hecam. Zdej ko vem, kje imaš hiško (sem se zadnjič mimo peljala, pa sem jo prepoznala po fotografijah), ti jih lahko tudi kdaj dostavim. Saj ni daleč. Naša mati ima vaše arcnije že doma na varnem in sporoča, da nismo pokupile celotne zaloge.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
8.11.2008 21:39:44   
barika
Čer.
Mavo, se mi zdi, da sem te zadnjič vdila, si jo šibala nekam proti Top  fitu.user posted image

Da vam povem, kaj se nam je danes zgodilo (v opozorilo vsem), v šparu sma dala malega v vozek (nakupovalni) in se je ono sedalo nekok odlomilo in je padel ...pa še niti nima  13 kg, tak da ...bodite previdne..

aja, pa naša goska Martin praznuje skoraj cel mesec..od goda do rojstnega dneva.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
8.11.2008 21:50:40   
Meggi
Naty-Taja, ko sem brala nazaj (kmal ne), ti sporočam; ŽE imate tisto kar bi jaz imela user posted image user posted image  Ma to ne morš verjet!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
8.11.2008 22:01:21   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Čer.
Mavo, se mi zdi, da sem te zadnjič vdila, si jo šibala nekam proti Top  fitu.

Ja, verjetno sem šla na aerobiko. Grem v ponedeljek spet, se mi ful fajn zdi. V torek in sredo pa kaj na fitnes, če bo Ropotuljica za. Saj bi šla z Darjo33, pa saj veste...user posted image user posted image user posted image  MarjanaR, a ti si se že kaj odločila? Jaz imam spisek, kdaj so šolarji noter, pa bi itak hodila takrat, ko jih ne bo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
8.11.2008 23:09:19   
barika
Mavo, nisi bila sama, en se je spredaj vozil v rdečem ferariju, bilo je pa okoli 12.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
9.11.2008 7:29:01   
snorlax
Jutro. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
9.11.2008 8:08:32   
Naty*Taja
Dobro jutro babike. A bo danes kej lepši dan al ne?

Po 10 dneh od naročila sem v Lesnini prevzela 1.MOJO NOVO KUHINJSKO mizo, pa kuham že 9 let na svojem!!!

A si prepričana, da ti res noben del ne manjka - recimo kak šrauf? Sta svak in njegova tam kuhno naročila nekje v začetku poletja, in še danes nimata celel skup!!! (najprej različna konca pulta, pa je trajalo da so zamenjali skor cel mesec, čeprav ni bila njuna krivda, potem zaključne late spodaj niso štimale, potem je zgornje namontiral tako, da je kuhinjo na treh mestih ranil)....GROZA OD GROZE TALE LESNINA!!!!

Janči, mogoče pazih, ko ste zunaj, če ima kapo, al pa bog ne daj trak in mu dol u ušes zleze (varianta pregreto uho, po katerem popiha) in že je vnetje tu. Ali pa kak prepih.

No grem še zdej mal drugam brskat...

MONTIGNAC

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
9.11.2008 9:01:33   
darja33
Alo!

Evo me spet med vami...

Ja, itak vas berem vsak dan, sam pisat se mi ne da tak pogosto. Pa nič novga se mi ne dogaja da bi o tem pisala, nisem noseča, ne kupujem kuhinje, ne hodim na telovadbo, sam v službo tu pa tam....

Ta teden bo pa druga pesem. Vidim da me tule že Mavo zafrkava, tak da zdej pa res grem v top fita, morda že danes?!
Moja punca je po starem, je sadje, zelenjavo kako žlico, ampak se ne sekiram, dokler ima 10,5 kil tud če cel mesec ne je nič razen mleka... No sej napredujemo, korenček že je...

Js sem po starem, 2 krat delam ostalo pa z Mavo šetama in debatirama (nama ne zmanjka teme). Čez vikend se pa posvetim slabši polovici...

Mavo, calgel res vsebuje anestetik tak da pretiravat res ni treba... To je podobno kot one močne Septolete ko maš pol čist mrtev jezik... Ha, ko sem že pri tem..
V petek smo ga v službi enmal žingal, js sem imela pa še potem paciente, pa smo panično iskali čigumi, vse kar smo našli (za prikrit zadah...) so ble Septolete. Kaj naj rečem, so mi omrtvile jezik, ki je že bil itak enmal omrtvičen od alko, tak da sem bolj nerazumljivo govorila... Ampak ni blo kakih posledic (še nimam povratne info.).
Nati, čestitke...JA?
Ropotuljica, je pa ena taka tička mkot js, sam bere pa se nič ne opogumi...

Skuštrana sem te včeri vidla pred Jeloo oz Mega outletom, si bla otovorjena z Arsenom. Si še kr v Slo? Kako kaj tvoja lulika?! Bo potreben kontrolni pregled al se je stanje izboljšalo?! Povratna informacija je pomembna za zdravnika!
Dans bo lep dan, pejte ven babe in si zluftajte možgančke in riti od vinčka ter gosk...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
9.11.2008 20:05:04   
skuštrana
Skuštrana sem te včeri vidla pred Jeloo oz Mega outletom, si bla otovorjena z Arsenom. Si še kr v Slo? Kako kaj tvoja lulika?! Bo potreben kontrolni pregled al se je stanje izboljšalo?! Povratna informacija je pomembna za zdravnika!

Ej, sem te videla, ko si se mimo mene peljala, potem sem videla tvoj avto parkiran, tebe pa ne user posted image user posted image Kam si se skrilauser posted image user posted image Lulika je pa ok...In mi smo končno spet DOMA user posted image user posted image

Vsem ostalim pa en lep pozdravček user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
9.11.2008 21:20:40   
Janeja
Meggi, čestitke za novo mizo - kakšna je bila prva pojedina na njej? user posted image

Jančika,
midva sva tudi mizo komaj našla. Sva vse preletala in pregledala pa nič. Potem sem jo pa v Ljutomeru v Muralesu kupila. So nama jo izdelali po naročilu - oziroma prebarvali tako, da je pasala k pohištvu. Pa stoli so bili takrat nekaj posebnega, zdaj jih ima pa itak že povsod. 
Munostim: zdaj pa ni vrag, da bosta tamala dva zdrava. Sta si pa orng dozo privoščila. user posted image
Mavo, bravo za tako športno zagnanost. user posted image Jaz pa dvomim, da bo mene kdaj srečala volja za športat. user posted image

Jaz sem imela pa super vikend. Najprej sem se v soboto lotila dela, ki sem ga odlagala več let. user posted image Pospravljanja omaric in predalov v kopalnici. Ne res, to mi je pa živa muka. Sem zmetala za dve vreči smeti in neuporabnih pizd*** ven. Pol sem bila pa zvečer sama na sebe ponosna, ker res nisem šparala nič v stilu "mogoče bom pa še rabila".
Zvečer sva s P pa v miru pogledala film Mamma mia. Super!

Danes pa sva se po obilnem martinovem kosilu pri mojih (še zdaj sem kot user posted image ) odpravila k tašči na obisk. Sem po eni strani ful vesela, ker je res super. Kot da sploh ne bi bila na operaciji, ki je 100% uspela. Po drugi strani pa nas je vse prizemljila novica, da se njena vrsta tumorja ponavlja in da ni nobenega zagotovila, da se ne bo čez par mesecev user posted image vrnil. user posted image Baje obstaja neko zdravilo, ki zavira rast, ampak ga pri nas ni za dobit, noben pa nam ne pove katero zdravilo je to. Gremo zdaj vsi v akcijo da najdemo to zdravilo.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
9.11.2008 22:51:27   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Go Naty!!!!user posted image   Pa upam, da bosta dvojčka!

A si ti mal hudobna? user posted image user posted image

Ne, to so samo dobre želje user posted image

Ja, vam želim, da si delo malo naprej spravite. Da bo potem že vse utečeno, ko boste 5. delali...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1842
9.11.2008 22:54:24   
HuAnita
Ko me že vsi sprašujete - to je novo Bondovo dekle!!!
Snorči - RBD, si mi pa dala smeha, Janeja še bolj - če grem v to smer... Njet, jaz grem stran od te smeri - taka baba itak nisme bila nikoli, sem bila pa mlajša, bolj suha oin vse to... user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
9.11.2008 22:57:04   
HuAnita
Aja, všeč mi je pa zato, ker sem brala en ointervju, pa gledala fotke, kjer ni zretuširana do amena, pa mi je ful simpatična, ker je tako naravna. Pa itak Rusinje, Ukrajinke, vse, kar je od tam in je ženskega spola, je meni ful lepouser posted image   Zato tako drastična sprememba avatarja. Moram zdaj še tole naokkrog nalimat, da me res še kdo ne zamenja (user posted image )

Mavo - hvala. Se zmeniva za prevzem. Če je preveč, naj bo za tvojo mamo - za kufe.

No, zdaj pa tudi jaz nestrpno čakam, kako je z Natyuser posted image ....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
9.11.2008 22:59:24   
HuAnita
No, prav lepo se je bilo pogovarjati nocoj z vami! user posted image

Aja, (predvsem) Jančika, zamudila si (ste) veliiiiko priložnost, da opravite mojstrski izpit iz beljenja...  M. je fertik, mene je deložiral, ker nevemžekaj nisem belila ok, pa je potem potreboival 2 dni, da je popravil za mano, kote ali kaj. Tako da sem užaljena zapustila prizorišče in se vračala s polno košaro le ob lunch-timeu.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
10.11.2008 5:16:37   
snorlax
HuAnita, aaaa, to je una Olga, al kaj je že. Točno, sem brala v Stopu. Jaz sem res mislila, da je katera iz Rebelde ali podobnega meksikanskega solzavega sr***  BTW, a še kateri grejo na živce meksikanske in podobne žajfnice, kot meni. Na TV ni nič za gledat, razen tega, če pa katerokoli revijo odpreš, je pa spet pol revije posvečeno temu. user posted image

Naty, komaj čakam novic. user posted image Glede na to, da bom tule gor visela šele jutri zjutraj ali v najboljšem primeru šele zvečer, a mi lahko katera SMS-ira, kako je z Natko?

Janeja, upam, da bo tašča čimprej spet med vami in da se ji ne bi nikoli več ponovilo.user posted image

Darja, a še ti iščeš bajturino al ne?user posted image Jaz še kr sprašujem okoli. A una v Migojnicah ti ni interesantna?

Lep pozdrav tudi vsem ostalim. Ful vas pogrešam in upam, da se kaj dobimo pred novim letom. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
10.11.2008 6:33:36   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Moj bi pa najprej vprašal, kaj bom dobrega gor postavlauser posted image .

Ja sebe, ne?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
10.11.2008 6:42:15   
Skabi
JAneja, upam, da boste le našli zdravilo za taščo.

Jančika, moj tavečji je imela kar naprej vneta ušesa, ko je začel hodit v vrtec.  Potem sva bila pri homeopatu in je pomagal. Pa še žrelnico so mu odstranili - -tega ti en svetujem. S emu ej zdaj to tkivo obnovilo in ful smrči. Pa letos je imel že 2 vneta ušesa user posted image

Snorlax, T daj tople obkladke na vrat. Pa masaža je meni pomagala. Bi pa skoraj želela, da našega tavečjega prime en tak heksnšus. Vsja ne bi tako zavzeto več risank gledal.

Včeraj sva se s K pogovarjla, če sploh rabimo TV v novi hiši. Jaz ga ne bi imela. Samo kje bo moj mož potem ligo prvakov gledal? Sporazumela sva se, da tv bo, ampak na navadno anteno-TO pomeni, da bomo lovili 4 programe. Kar je več kot preveč glede na neumnosti, ki jih gledamo.

Mavo, a danes greš v top fita? Jaz sem v Ce, pa sem mislila robo prevzet.  Te bom poklicala.

Huanita, ko boš naslednjič moje balkone zijala, pa še v hrib prisopihaj. Od jutri naprej ti bom alhko že kavo skuhala user posted image

Računalnik sem prižgala z namenom, da en članek o vtrcu napišem, pa sem tu tolk v zaostanku, da spet en bo nič. Že drugič.

Eh, grem otroke zbudit.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
10.11.2008 7:58:01   
skuštrana
Dobro jutrouser posted image

Skabi, Amy (naša američanka) ni imela tv v starem stanovanju, zdej, ko so se preselili ga pa ima..In ji je full smotano..Je rekla, da je bilo prej tako fajn. Jaz ga tudi ne bi imela, ampak ga imamo zaradi istega razloga kot vi - tekme. Pa imamo hb tudi samo 4 programe, pa še to je prevečuser posted image Jaz bi brez tv čisto komot živela...

Naty, hitro poročilo...user posted image

Jančika, da se čimprej pozdravite....user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
10.11.2008 8:23:47   
skuštrana
Moram še nekaj o otroku napisat, glede na to da je to forum o njihuser posted image

Naša Liz se je včeraj naučila vozit kolo brez pomožnih koleščkuser posted image user posted image Ma, bravo punca...Smo mislili da ne bo do tega prišlo nikoli, pa se je včeraj zjutraj kar sama odločila in popoldan je že znala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.