|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
5.11.2008 17:16:27   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Danes sem končno spalnico pobarvala na rdeče in je tolk rajcig, da nimam več ačsa za vas, ker je K domov prišel user posted image

A zdaj boš pa važna, al kaj? user posted image user posted image user posted image Pa še nova posteljnina, jejhata, jejhata....user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
5.11.2008 21:02:44   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Danes sem končno spalnico pobarvala na rdeče in je tolk rajcig, da nimam več ačsa za vas, ker je K domov prišel user posted image

A zdaj boš pa važna, al kaj? user posted image user posted image user posted image Pa še nova posteljnina, jejhata, jejhata....user posted image user posted image user posted image

Pol bo pa še en nov otrok pri SKABIrkovihuser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
5.11.2008 21:38:11   
Meggi
Bravo Skabi za finiširanje, smo ti kr mal fauš,.. user posted image

No, mi smo pa dans drve dobili še rezervne za primer hude zime, hehe vi pa ne. Seveda sem jih mogla plačat.user posted image
Sam resno, imam pa danes po x cajtu položene prve ploščice v pralnici. Huanita je prej bajto postavla ko mi pralnico skup sklanfali user posted image .
Jesenski čas je iber dober za velikanske finančne odlive. Beh. Doletela nas je prva iber položnica za oskrbo doma, ...

Sam vseen pa hočem imet zamenjavo za 30 let staro mizo v kuhni ,.. pa pika. Magar me bodo tirjali.

A je luna v znaku za zapravljanje???

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
5.11.2008 22:01:42   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Pol bo pa še en nov otrok pri SKABIrkovihuser posted image

Potem bo pa spet spraševala...."punce, kaj mislite....malo sma tumhajtala.."....user posted image Joj, Skabi, ne zameri, sam tolk si fajna, da te moram malo hecat, no.  user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 5.11.2008 22:02:00 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
5.11.2008 22:05:53   
Janeja
Vidim, da uživate. user posted image Prav paše mal smeha na koncu takega težkega dneva.

Samo na kratko vam sporočim, da je tašča operacijo dobro prestala. Vse podrobnosti o upam da uspehu, pa bomo izvedeli jutri, ko bo možno govorit še s kakšnim zdravnikom. Danes smo info dobili samo od sestre na intenzivni.

Nočko user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
5.11.2008 22:11:52   
Jančika_
Janeja, fajn, da je tašča poseg dobro prestala. Upam, da bodo novice še naprej dobre.

Meggi, nam ne rata ene sobe zrihtat za bivanje v cajtu, ko je HuAnita bajto gor postavla. Ajajajuser posted image . Luna je pa vedno v znaku za zapravljanje, haha.

Munostim - za denar se zmenite z Mavo, jaz sem rezervirala pet komadov.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 5.11.2008 22:12:03 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
5.11.2008 22:19:02   
snorlax
Bravo za taščo, Jerneja. user posted image Poročaj še, kako je. Upam, da bo čimprej okrevala.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
5.11.2008 23:03:04   
mavo
Kako je možno, da se na vseh možnih forumih pogovarjajo mamice z isto starimi otroki (januarke, februarčki, aprilčice, junijski sončki...in podobno), samo nobenih majčic 2008 ni nikjeruser posted image  A sem pa jaz tako glupa, da ne znam nič najti. Saj celjske čveke imam kar na bližnjici, da ne rabim preveč iskat, pa še to mi je M. naštimaluser posted image  In ve meni denar zaupate...jao, jao

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
5.11.2008 23:21:40   
skuštrana
Mavo, http://www.ringaraja.net/forum/Majski_hro%C5%A1%C4%8Dki_2008_-_4%25del/m_3335676/tm.htm
Zdej pa na čvek user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
6.11.2008 14:42:22   
mavo
O, Skuštrana, hvala! Bom mal brala, kaj pišejo, da vidim, kje je kaj naš mali čukec in kaj jim dajejo za jest, in take stvari. Samo zdaj ne morem, sem lačna ko user posted image , grem kuhat.
Danes sem bla na aerobiki z dojenčki, pa moram rečt, da sem čist navdušena. Sem se cela prešvicala, pa še mali je bil ful za akcijo. Skrajni čas je že bil za tako odločitev, saj sem že tako gnila, da komaj iz postelje vstanem, pa stalno brez energije, pa tako dalje. Saj veste, dojenje, plenice, futranje, kuhanje, peglanje...vsak dan, dan za dnem... Zdaj bo pa akcija, pa še kak fitnes vmes, pa kile dol, pa predporodne hlače gor, pa ... tole sanjarjenje me je čist zlakotilo...čao

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
6.11.2008 18:25:12   
snorlax
Ahoj! user posted image

Jaz sem pa toliko vesela, ker sem danes končno kupila taprave šuhe za tek oz. zame za hojo. Uni stric v trgovini je bil taka faca in sva se ful nasmejala. Sem pa morala na tekaško napravo, pa malo zašvicat, da sva na koncu ugotovila, da rabim moške šuhe, ker imam 42 veliko taco. user posted image user posted image user posted image Joj, kako malo jaz rabim, da sem vesela. Pa še popust mi je dal. Še so tapravi dedci na svetu. user posted image Valjda, da sem šla tako sprobat, kako je hodit in sva s kolegico veselo čofotali po dežju in temi. user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
6.11.2008 18:27:08   
snorlax
Čuj, Naty-Taja, tam pri Montignačkah te malo obiramo. Kaj nam boš povedala? Ja ali ne? user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
6.11.2008 18:47:17   
teta beta
Mavo, kje si pa najdla to telovadbo z dojenčki? No, jaz sem zdaj tako začela hodit enkrat tedensko na badminton s kolegico in mi prav paše. Mogoče pa tudi telovadba z dojenčkom ni slaba ideja...

Huanita, videla sem vašo fasado, hiška izgleda zdaj čisto drugačna user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
6.11.2008 19:41:59   
mavo
Teta beta, v Top fitu imajo 2x tedensko aerobiko z dojenčki. Najprej 40 minut delajo mamice, otroke pa pazi ena inštruktorca in so kar tam poleg mamic v jajčkih ali ležalnikih. Pol proti koncu delaš pa s tamalimi, predvsem počepe, malo z rokami, ipd. Karta velja poleg tega še za fitnes vsak dan do 14ih in vikende cel dan, stane pa 30 evrov. Meni je bilo všeč, sam če si že zdaj ful fit, bo pa mogoče premalo. Pri meni tega problema niuser posted image . Malčki so bili večinoma stari od 2 do 4 mesece, menda pa hodi tudi ena mamica z 8 mesečnikom.
Jutri zjutraj bom pa doma, ker pride patronažna našega čukca pogledat, kako napreduje. Mi bo dala kakšen nasvet glede uvajanja goste hrane, predvsem tiste, ki ni jabolkouser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
6.11.2008 19:51:44   
mavo
Evo, zdaj sem šla pogledat na Klik koliko nakazil imam za munostim, da lahko potem pokličem mami in ji nakažem denar. Problem je ta, da je poleg Jančike še eno nakazilo, za katerega pa ne vem čigavo je, ker ni imena pri "namenu transakcije", pogledati pa se ne da.
Torej, če prav razumem, moram naročiti 3 komade: za Jančiko, Naty tajo in Skabi ali Huanito. Dajta mi napisat, da bom vedla.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
6.11.2008 20:01:24   
žanek
Čer!

Šibam otročke počasi spravljat spat samo nekaj me pa fullll zanima. Kaj češ, sem radovedna user posted image .
Torej NATY-TAJA, hitro odgovori, si ali nisi srečka user posted image ? Če ja, iskrene čestitke, ker vem da si si full želela v tretji krog user posted image .

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
6.11.2008 20:30:34   
Jančika_

Čuj, Naty-Taja, tam pri Montignačkah te malo obiramo. Kaj nam boš povedala? Ja ali ne? user posted image

Obiramo jo tudi na Julijčkih 2006user posted image . Kva je zdej, dekle?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
6.11.2008 21:20:22   
Naty*Taja
user posted image  user posted image  user posted image

Mislite si kar si hočte, sam men je že en teden fulll slabo!!!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
6.11.2008 21:20:56   
Naty*Taja
.... viroze razsajajo...

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
6.11.2008 21:24:53   
Jančika_
user posted image To pa je odgovor. BTW, imaš ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 1795
6.11.2008 21:26:43   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Huanita je prej bajto postavla ko mi pralnico skup sklanfali user posted image .

Ja, sam Huanita bo še kredite plačevala, še ko bo pod zemljo - a zdaj vidiš kako razliko med nama???? Hiša je vajina, medtem ko bom jaz še precej garala, da bo moje, nekje čez par desetletij. Če bom dočakala spljohuser posted image

Janeja - čestitke.

Mavo- jaz ti nisem prej nakazala, jaz sem ti pravkar! user posted image  Prej je bila ena druga, kdo, ne vem

Supim pa Nauty-Tayo, da so začela čvekati na Čvekanje v pričakovanju - majčice 009 ... ali se motim?user posted image

Drugače sem pa 1. tečna (no, saj kdaj pa nisem), 2. vsa smrdim, ker imam M. prvi dan, pa takrat še iber bolj veselo prdim, pa 3. iber sem tečna, no.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
6.11.2008 21:29:48   
HuAnita
Aja, še to - če nabavljate pohištvo in vam je všeč klasika, masiva, sem med čakanjem na sodelavca - včasih sem mu kar hvaležna za zamujanjeuser posted image  - šla v JYSK ali kako se že tista čudna trgovina imenuje, ko še zaposleni ne znajo izgovoriti imena svoje firme. Imajo nekaj stvari prav finih, samo je šit, ker je vse takšno, kot je - pomeni ena dnevna soba mi je nora, ampak se lahko požvižgam, ker dimenzije ne štimajo...user posted image   nič se ne da naročiti po naročilu. Imajo na ful dobe košare - recimo za preilo ipd., take iz bambusa, po 5e, pa nore zavese, posteljnino za deco, eh, ni da ni.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
6.11.2008 21:33:28   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

.... viroze razsajajo...

Ja, ja, viroza user posted image . Mislim da si jo pred kratkim prebolela. Meni si še kar sumljiva user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1798
6.11.2008 21:35:58   
HuAnita
Meni je tudi sumljiva. user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
6.11.2008 21:37:23   
Naty*Taja
Počakte no hudiča, da bom prvo sama ziher, pa da ne govorim kr na suho... A velja? V pOnedeljek imam g.....

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.