![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 6.11.2008 21:47:56
|
|
|
|
Jančika_
|
Velja .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 6.11.2008 21:57:54
|
|
|
|
Janeja
|
Uuu, nova nosečka med Celjskimi čvekami. Naty-Taja, pa ne zgovarjaj se na virozo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 6.11.2008 21:59:32
|
|
|
|
žanek
|
Naty-Taja, sedaj bomo lažje do ponedeljka počakale .
< Sporočilo je popravil žanek -- 6.11.2008 22:02:20 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 6.11.2008 22:13:12
|
|
|
|
Meggi
|
Ups tole bo pa novička Naty Taja. Po imenih je velik sličnega med nama. Če bo predvideno realizacija- pa le iskreno čestitam. Sama bom ostala pri občudovanju drugih štručk. Čeprav ime za malo štručko že imam!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 5:05:06
|
|
|
|
snorlax
|
Naty, Naty, Naty, go, go, go!!!!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 6:57:51
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Meggi - izdaj mi no ime, najverjetneje bo nam tudi pasalo... Sej za pupo vem, za fanta pa mal manj...Bo kr po kakem starem atu, glede na to, da bo tretji,,.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 8:46:13
|
|
|
|
teta beta
|
Naty, držim pesti, da bodo gospod doktor potrdili novico ! Če pa ne boste mogli izbrat imena, ti bomo pa že s skupnimi močmi pomagale .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 9:13:00
|
|
|
|
mavo
|
Naty, juhuhu, pa bomo spet imeli eno telenovelo Bravo
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 9:56:46
|
|
|
|
HuAnita
|
Go Naty!!!! Pa upam, da bosta dvojčka!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 16:01:00
|
|
|
|
skuštrana
|
Uf, Huanita, ti si pa menjala stil Naty, poročaj, čimprejjjj... Punce, a ve katera italijansko? Jaz sem dobila naročilo za mei tai iz Toscane , punca ne zna ang, jaz pa znam italijansko ravno za šoping v Trstu Sicer, razumem vse kar mi je napisala, odgovorit ji pa res ne znam...Jao, help..
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 18:06:30
|
|
|
|
snorlax
|
Skuštrana, jaz znam: "pronto, pasta, gracia, ma bene, benvenuti, merde..." Ti kaj pomaga? Naty, komaj čakam, da sporočiš novice. HuAnita, a si se na črno preštrihala ali navijaš za Rebelde?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 21:05:56
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Punce, a ve katera italijansko? Jaz sem dobila naročilo za mei tai iz Toscane , punca ne zna ang, jaz pa znam italijansko ravno za šoping v Trstu Sicer, razumem vse kar mi je napisala, odgovorit ji pa res ne znam...Jao, help.. skuštrana - malo sem vas počekirala, da vidim kam se morem vklopit, po rojtvu, heh. Ja, lahko ti pomagam pri italijanščini. Pošlji mi zs.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 21:41:00
|
|
|
|
Janeja
|
HuAnita, hud stil. A greš tudi v resnici v to smer s frizuro? Dali, saj se nam lahko že kaj prej tudi pridružiš, veš! Imamo tukaj tudi čist frišno nosečko, a ne Naty . Pa še zadnje novice o moji dragi tašči: od danes je že v navadni sobi na oddelku in ne več na intenzivnem. In to samo dva dni po operaciji. Kar dober znak, a ne? Juhuuu
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 21:45:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Janeja ! Kako se pa počuti?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 22:04:14
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Janeja ! Kako se pa počuti? Kar dobro, brez kakršnihkoli posledic. Operirali pa so jo spet čez usta, tako da jo ful boli grlo, ampak to je pričakovala. Še vedno bolje to par dni, kot pa da bi jo "rezali". Črna točka vsega do sedaj znanega je le, da se ta vrsta tumorja rada ponavlja in nikoli ne moreš vedeti, kako dolgo bo OK. Zdravniki še razmišljajo kako naprej... Ampak gremo dan za dnem - trenutno smo dobre volje. V nedeljo greva s P k njej, da se tudi osebno prepričam kako je.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 22:27:18
|
|
|
|
teta beta
|
Janeja, super novice ! Skuštrana, jaz sem se dve leti učila italijansko, ampak ni za nikamor. Zastopim kar precej, sploh ker sem imela latinščino (tudi na maturi), ampak preden bi pa kaj iz sebe spravila, bi se pa še Italijani prej spomnili kakšne angleške besede. No, ali pa tudi ne...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 7.11.2008 22:31:00
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja HuAnita, hud stil. A greš tudi v resnici v to smer s frizuro? Dali, saj se nam lahko že kaj prej tudi pridružiš, veš! Imamo tukaj tudi čist frišno nosečko, a ne Naty . Pa še zadnje novice o moji dragi tašči: od danes je že v navadni sobi na oddelku in ne več na intenzivnem. In to samo dva dni po operaciji. Kar dober znak, a ne? Juhuuu Janeja, hvala za dobrodošlico. V bistvu sem se hotela ponuditi za pomoč skuštrani pri ITA. No, bodo pa vaši nasveti več kot dobrodošli, od marca dalje, ko dobimo našega prvega malčka. Torej...Nočko...naj vas zvok dežnih kaplic zavije v prijeten spanec.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.11.2008 6:30:23
|
|
|
|
Skabi
|
jutro! Se je tako azvleklo tumhajtanje, da mam šele zdaj malo - ne časa- ampak premora Kar bodte favš! Mavo, jaz sem ti nakazala denar!!!! Samo cene nisi povedala, tak da si od emen dobila bolj po očutku.- Če ni dovolj, mi povej. Glede telovadbe z dojenčki . jaz sem atvečjega vozila na plavalni tečaj za dojenčke in se takrat zaklela, da nobenega otroka nikamor več, kjer imaš točno uro za bit. Poleg tega pa si en predstavljam, da bi moj 40 minut mirno ležal zraven mene. NE, on bi se kotalil po celem top fitu in po možnosti vriskal zraven Mavo, če pa tebi paše. kar uživaj. Saj sem ti malo favš. Huanita, jaz sem tud bla v tem Ysku. Kolikor sem an hitro pogledala, pohištvo ni vredno, da ga kupiš. Večina predalov je brez vodil, tisti, kij jih imajo, so pa predragi, kvaliteta slaba, G je en preda odprl in je kar razpadel... Zavese in košare pa sem nakupila. Verjetno se zdajle splača tudi odeje, preproge, ker je kar znižano. oPo pohištvo pa grem v Ikeo - tisto, kar sva že sestavia, se fajn drži. Zdaj em pa tolk firbec matra, kaj je z naty, da grem naprej brat.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.11.2008 6:31:33
|
|
|
|
Skabi
|
Naty,
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.11.2008 6:34:51
|
|
|
|
Skabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* No, bodo pa vaši nasveti več kot dobrodošli, od marca dalje, ko dobimo našega prvega malčka. Dali, narobe. Me smo polne nasvetov v vsakršnem življenjskem obdobju. In same dobre talamo. DObrodošla!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.11.2008 6:48:54
|
|
|
|
Skabi
|
Moja štorija z ynskom. Slučajno sem bila tam blizu na dan otvoritve in sem neumno odvozičkala v trgovino. Gužva totalna, ampak za popust se splača, ne. Izbrala sem 3 rolete, dve sta dolgi po 120 cm in jih je ful nerodno držat v roki, ampak za popust se splača. Potem sva odvozičkala proti blagajni. Kar nekaj ljudi sva povozila, ampak za popust se splača. Na blagajni še bolj totalna gužva, v hipu sva bila z vseh strani azsuta z drugii strankami. Poleg naju je bilo tam le še enih par ljudi pod 40 let, vsi ostali so bili upokojenci. Ki seveda nikoli nimajo ačsa in sem jim res mudi, zato so se rinili, kričali en na drugega in butali vame. Ena gospa mi ej kljub opozorilu ves čas tiščala svoje peharje v hrbet. Vsi so nakupili ogromno povštrov. Dajali so vtis, ko da so do zdaj živeli v hudem pomanjkanju okrasnih blazin. Bila sem potrpežljiva, O je spal. Popizdila sem le, ko je ena gospa svoje dekne kar v mojga O rinila Po pol ure sva prišla skoraj na vrsto in še endaljnih 15 minut čakala, ker je blagajničarka nekaj narobe pritisnila in se zaštrikala v programu, iz katerega potem nobena ni znala Tam ej bila ena mamica s 5 tednov starim dojenčkom V glavnem, za popust se splača. Čeprav sem rolete nazaj nesla, ker niso bile pravih dimenzij
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.11.2008 9:05:33
|
|
|
|
skuštrana
|
Dali, hvala ti, imaš ZS Skabi, ZA POPUST VSE Janeja, super za taščo
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.11.2008 9:23:12
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Go Naty!!!! Pa upam, da bosta dvojčka! A si ti mal hudobna?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.11.2008 10:01:03
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Go Naty!!!! Pa upam, da bosta dvojčka! A si ti mal hudobna? Ne, to so samo dobre želje
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 8.11.2008 12:00:58
|
|
|
|
snorlax
|
Skabi, . Sem se ful narežala. Faca si! Dali*, dobrodošla! Janeja, hura za taščo. Punce, moj tamali ima pa "heksnšus" v vratu. Sinoči se je začel kar iz celega obračat, sploh ni mogel zasukat glave. Valjda, da sem najprej poštudirala na meningitis, a ni imel vročine in krčev. Potem je zaspal, ob enih zjutraj pa pokonci, v jok, od joka je pobruhal posteljo, boli, boli, boli... Merim vročino. Nič. Dam žlico Calpola. Po eni uri na rokah mi zaspi. Ga previdno odložim na posteljo. Nekako smo spali do jutra. Zjutraj pa sem ga vseeno peljala, čeprav je bilo za milimeter bolje. In diagnoza: strokovno ne znam povedat, po domače pa heksnšus. Potem sem študirala za nazaj in ugotovila, da je v taki čudni napol ležeči, napol sedeči pozi buljil v risanke in takrat se je to začelo. No, samo da ni hujšega. Tavečji pa si je včeraj nabil palec na nogi, da ima čisto črnega, ampak plesne so zakon in je treba blo danes vseeno it 3 ure skakat, pa če po zlomljenem palcu, pa po zlomljenem palcu. No, take mamo.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.