|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
22.9.2008 20:34:23   
darja33
Alo!

Krst uspel, vsi pridni.

Dans mi je -mavo dala munostim za Janejo, tak da se ti oglasim.

Jančika, kak si? Mislim glede zdravja? A Ropotuljica je še živa? Še kr v Lj? Aja, iz Mullerja bi rabla kake robčke za rit, pa 4 pleničke. Pa bom kr sama šla. Itak moram več uzet.
Po plenicah pa kr gre, ne? Js mam en paket za 1 teden.

Mavo se slišma jutri za kofe?! Marjana ti tud vabljena. Lahk tud Kaja...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.9.2008 20:43:01   
Jančika_
Ojla, Darja. Zdravje? Hja, ravno se mi nekaj paca, pa upam, da bo ostalo samo pri prehladu. Imam kr fajn zadelano vse, mal me po grlu praska...sej ni čudno, vsi moji pobi so so smrkavi. Še najbolj bogi je Joe, ampak ga itak nič ne vidim, tako da vprašanje, če sem se sploh od njega nalezlauser posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.9.2008 21:24:08   
Meggi
Skabi HVALA!

A veš da sem si v nedeljo skor sama seb kupla torto- magar Tuševo. Prtegnjena ideja da pihaš svečke me že neki let ne da miru. Se mi zdi čar zadeve. In eto zdejle sem jih pihala še eno viška! user posted image  

p.s. Zdej še sam čakam da se ata izkažejo user posted image user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.9.2008 21:36:42   
HuAnita
punce, hvala za sožalje. Oma bo ležala ob mojem bratu, tam si je že lani rezervirala grob...Ti stari ljudje, jih je strah, da jih ne bomo dostojno pokopali...user posted image

Meggi -- Vse najboljše, vse najboljše....Vidiš, jaz sem ti pa za rd nabavila študent-futer, e, pa smo ga že zmazali...

Jančika - namesto moltex eko mi prosim raje vzeli tiste pleničke, ki so kot sp. hlače - so pa neke žabe narisane gor... Velikost pa tam cca 14 kg... Če pa teh ni, pa one moltex, največje.... Tenk ju!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.9.2008 21:54:10   
pikecpokec
Snorči, tale naš vzgojitelj je sam zjutri v tej skupini. Ker v Galovi skupini se zjutri vsi otročki zbirajo, pa jih sprejme on in še ena vzgojiteljica. Drugače ima on eno drugo skupino. Je pa ful zakon. Otroci ga majo tko radi da ne morš verjet. Pa tak skuliran, zajebant sto na uro user posted image . So zadnjič priznale vzgojiteljice da bi vrtec rabil še kakega takega.

Jančika, jst bi pa mela eno čokolado iz Milerja: Milka Amavel à la Mousse au Chocolat. Čaki, ti bom link prlepila: tole (čisto levo).
Sm čudna, ne? Sam jst pojem tko malo čokolade, da tista ki jo pa jem, mora bit pa taprava. Ne pa tiste Milke ki jih v naših štacunah prodajajo user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.9.2008 21:56:01   
Naty*Taja
Huanita - iskreno sožalje.

Oj Janči, sem te hotla k seb povabit na pranje, pa vidim, da sem že prepozna. user posted image   Te bi samo en čvek koštalo! Pa Joe bi lahko prišel konje slikat - jih imajo tam dol preden k men zaviješ v breg ene 10 na pašniku ob cesti vsak dan, pa tule pri nas tud je še zuni sosedova kobila. Pa še kako lisičko bi lahko ujel...Pa seveda men kak nasvet dal.
No ja, pa drugič.

Meggi vse naj naj za .. rd - drugo leto se nam pa baje pridružiš v klub 30 .user posted image Kr prid, je fajn!

Pozdravček tudi vsem ostalim in pozdravte se vse ki vas kaj lovi...mi jemo Monustim...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.9.2008 22:33:19   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Dans mi je -mavo dala munostim za Janejo, tak da se ti oglasim.

Super, ti kar pridi. Kot rečeno, doma bom ob 17.05! Pa vidim, da Mullerjeve pleničke 4 rabiš. Jaz imam en paket cel, bom vesela, če ga vzameš, da se ga rešim.
Naša Lea nas je namreč lepo presenetila in se odločila, da je velika in ne rabi več plenice. Tako je čez noč ostala suha tudi ponoči. user posted image Jaz pa zalogo plenic doma. user posted image

Meggi, vse naj naj za RD. Na še eno tortico user posted image pa user posted image . Lep praznični večer.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.9.2008 23:11:46   
teta beta
Meggi, vse najboljše!

Jaz sem tudi zdajle tortico pekla, tako bolj mini, samo za nas tri jutri, pa sem nekaj eksperimentirala s kremo in ne vem, če mi bo ratala. Drugače jo bomo pa z žlico jedli user posted image .

Darja, a ti delaš vsak dan popoldne? Mogoče bi rabila za tisti pregled, za katerega sem te zadnjič spraševala (pa ne jaz user posted image ), vendar še ta teden oz. do konca meseca. Te bom pa še bolj natančno sprašala. A mi pošlješ tvojo telefonsko na zs, če jo bom rabila? Oziroma jutri grem tako ali tako v ZD, ob 11., se bom šla mogoče kar gor zmenit. Dopoldne še nisi tam, kajne?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 783
23.9.2008 9:56:28   
snorlax
Meggi, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 784
23.9.2008 11:39:43   
marjanaR
Meggi, user posted image tale je zate. Dietnauser posted image .
Vse najboljše!

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 785
23.9.2008 12:26:09   
Jančika_
OK, punce, imate uradno dovoljenje, da me pošljete nekam v nepovratuser posted image . Sem šla v Velenje, vse lepo in prav, pa sem šla pred Müllerjem še tankat. In hočem plačat s kartico - napačen pin! What??? user posted image In pol sem se tak zmedla, da sem še 2x vtipkala napačen pin user posted image user posted image user posted image . Na srečo sem imela v denarnici še ravno toliko, da sem plačala bencin. Potem sem šla na bankomat in ŠE TRIKRAT vtipkala napačen pin in mi je požrlo karticouser posted image . Aaaaaaa!!!!!!!!!!! Tak da nisem mogla it nič kupituser posted image .

V glavnem, če me katera noče več poznat, prosim. Najraje se še sama ne bi.user posted image

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 786
23.9.2008 12:57:11   
pikecpokec
Ja, Jančika, ka pa je s tabo user posted image . Sej punce po moje ne bomo jezne zarad tistih čikolad, plenic..., sam ti boš mela zdej cele ceremonije zarad kartice. Pa kok ti je uspelo šestkrat zapored napačen PIN odtipkat user posted image . Ne, ne bom te ****, verjetn si že brez tega dost jezna sama na sebe.
Za pranje pa pokliči,. Jutr sem še cel dan doma, v četrtek in petek pa sam popoldne. Lahk pa vsi pridete na obisk!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 787
23.9.2008 13:08:33   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec
Pa kok ti je uspelo šestkrat zapored napačen PIN odtipkat user posted image .

Ne vpraši. Ne vemuser posted image . V življenju nisem še niti enkrat samkrat narobe vtipkala. Najraj bi se z glavo v steno butala.user posted image

Če ti je prav, bi prišla z razgrajačema v četrtek popoldan? Za Joeja ne morem rečt, ker je včeraj prišel iz službe ob desetih zvečer. Sam naj mi še en reče, kak fajn delovni čas imajo v prosveti, pa ga bom nekam poslala (tja, kot sebe zaradi PINauser posted image ).

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 788
23.9.2008 13:33:20   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec
Pa kok ti je uspelo šestkrat zapored napačen PIN odtipkat user posted image .

Ne vpraši. Ne vemuser posted image . V življenju nisem še niti enkrat samkrat narobe vtipkala. Najraj bi se z glavo v steno butala.user posted image

Stara, te poznam in štekam. Meni se to dogaja vsak dan, zandjič sem zaružila mobitel, sem pin od banke tipkala, da sem potem z muko - med vinkendom - puk dobila z Mobitela, pa take...
Samo ok, jaz imam polno glavo vsega, pa ta bolezen, smrti, deca bolna - Capinka včerja pobruhala pol vrtca - ampak kaj user posted image  je pa s tabo????  (premalo zajčkanja ali kaj? No, vsaj pri meni je to po besedah M. edini razloguser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 789
23.9.2008 13:34:01   
HuAnita
Drugače sems e pa tako veselila tistih plenic žabicuser posted image
Nič, bom pa drugič sfehtala od kogauser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 790
23.9.2008 14:45:43   
žanek
Meggi, vse najboljše user posted image !

Jančika, imaš ZS!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 791
23.9.2008 16:06:27   
snorlax
Janči, se je meni že tudi to zgodilo. Prvič se zmotiš, potem te zagrabi rahla panika in potem ni šans, da se spomniš pravo kombinacijo številk. Zato jo imam jaz napisano na listku, čeprav se to ne dela, a ločeno od kartice.

Drugače pa sem se danes peljala mimo une pralnice. Je tam, kot sem ti napisala. Od kapele malo naprej greš desno, potem je na levi strani ena rumena hiša, zadaj pa kozolec in ima gor tablo. Ne moreš zgrešit.

< Sporočilo je popravil snorlax -- 23.9.2008 16:08:23 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 792
23.9.2008 16:14:20   
mavo
Ej, Huanita, otroke maš bolne, jaz ti pa že cel teden okoli nosim Munostim. Saj vem (berem), da imaš res pestro, zato ti ga lahko tudi kje pustim. Samo naj bo znotraj Celja, kamor se da priti peš z vozičkom. Al se pa enkrat mimo mojega bloka zapelji, pa skočim dol in ti ga dam. Saj stanujem čisto ob Dečkovi cesti, niti v ulico ti ni treba zavit. Ponavadi z Darjo33 tam izvajava kake blagovne menjaveuser posted image , je še najlažje. Sporoči mi, če ti kaj ustreza.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 793
23.9.2008 16:19:37   
mavo
Jao, Jančikauser posted image . Meni se je to zgodilo v Bovcu, sem enostavno pozabila PIN. Pol sem pa čakala več kot mesec dni, da sem lahko dobila novo, same komedije sem imela. Brez kartice lahko dviguješ samo na svoji banki, z osebno izkaznico, vsaj tako je bilo takrat (9 let nazaj). Zdaj se mi to ne more več zgoditi, saj sva z M. pooblaščena drug za drugega, tako da če svoj PIN pozabim, lahko še vedno ta čas M. dviguje z mojega računa. Sicer pa zdaj ni več take panike, ko je elektronsko bančno poslovanje. Jaz vse tam urejam.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 794
23.9.2008 19:43:43   
barika
Punce moje, z veseljem sporočam, da sem (končno) diplomirala!user posted image

Huanita, moje sožalje za babico!user posted image
Jančika, se zgodi..a si imela svojo kartico ali od Joa?user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 795
23.9.2008 19:45:18   
pikecpokec
Jančika, men je v četrtek popoldan vredu. Domov pridem okrog pol štirih, tko da enkrat po tem,

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 796
23.9.2008 20:03:14   
darja33
No, dans sem končno zdrla do Janeje. Ima ful lepo hišo, pa fajn moža, pa otročke. Lea je pa en migec. Še enkrat hvala za cotke. Povej ko boš mela čas za kavico...

Jutri pa do Smrček?! Si kaj doma? Da končno pridem po jajco.

Teta Beta, škoda ko me nisi poklicala. Danes sem bla tam do 12. Ti pošljem cifro po ZS, pa me pokliči. V četrtek sem tam od 3 do 5, pa lahk pride. Sam mi prej povej, da ga sestre ne bojo kr zavrnale.

Ropotuljica, zdej me pa že res skrbi za tebe.... A te je kak močvirnik tak impresioniral, al si res prezaposlena (al pre...?) da se nič ne javiš.... A si v fazi "čokolade in banan"?

Jutri bo lep dan. Če gre ktera na sprehod proti mestu (razen Mavo in Marjane- železni repertoar) naj se javi.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 797
23.9.2008 20:38:15   
Jančika_
Darja, šele zdajle sem vidla, da si me klicala nazaj - sem bila na roditeljskem sestanku in nisem niti v torbico več pogledala. Men so se spet sinusi vneli in to na polnouser posted image . Tak da se bom jutri oglasila na kavo, če boste v mestu (jaz itak moram na pošto, me že od četrtka čaka paket, ga še nisem uspela dvignituser posted image ). Matrvola, res. Pa tak dobro je kazalo z zdravjem zadnje cajte (ajd, razen razmnoževalnih organov).

Snorlax, točno to je bilo - ko v prvo ni bilo prav, sem se čist zmedlauser posted image . Ampak vseeno, 6x??? user posted image Dejansko sem razmišljala, če so na banki kaj zeznili al kaj, ker mi je to čist neverjetno, no. Ampak sem bila kar sama kriva po moje. 

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.9.2008 20:40:41   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce moje, z veseljem sporočam, da sem (končno) diplomirala!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!!!

Kartica je bila pa kr mojauser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.9.2008 20:49:41   
mavo
Barika, čestitam!user posted image  Zdaj pa pituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.