|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.9.2008 22:29:47
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja33 Janeja, sori si me klicala čez vikend, ne? Te jutri pokličem. Ja bila sem v Cityju s paketom cotk zate, pa sem te klicala, če si prišla u šoping. Vidim, da si imela bolj neprijetne opravke. Ko ti zboli otrok, pa še to prvič, si samo zaskrbljena mamica in nima veze kaj si po poklicu. Verjamem, da te je bilo strah. D. bo pa sigurno začela nazaj zizat, ko se ji odmaši nosek. IZVIRNO SPOROČILO: mavo Ropotuljica, glede tistega komentarja o sopihanju in podobno se bomo pa raj na piru pogovarjali . Saj res, počasi bi bil že čas za kakega, a ne? Za kaj bi bil že čas? Za sopihanje al za pir? Mavo, jaz bi pa imela en Munostim, ker ne vem, kdaj mi bo kaj uspelo proti Škofji Loki. Te pokličem... Jančika, pri tebi pa res nikol ni dolgčas no. Daj se hiter porihtaj tam dol, da pride ta vaš tretji že enkrat na vrsto. Pol se bo pa itak vse samo po sebi porihtalo. Sonček85, super novičke. Lepo nosečnost ti želim, pa javi se še kaj. Ksenjak, nogometne drese za fante dobiš v vsaki športni trgovini... Če je športnik mu bo darilo sigurno všeč. Pa itak teh dresov ni nikoli preveč. Govorim iz lastnih izkušenj... IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Janeja, a veš, da malo premišljujem o tem otoku. Samo ne vem, a je tam kaj ograjeno? Mislim, da ne bi kateri v vodo padel. (No, vidiš, spet poklicna deformacija ). Naš tamalček ima čez 10 dni rojstni dan. Je pa kar drago, 10 EUR po osebi. Samo jaz še moram potem doma pripravit fešto za starše teh otrok in žlahto, tako da premišljujem, da bi jim kar doma pripravila nekaj takega, da bi se otroci zunaj zamotili. Ampak bi rabila eno animatorko. Ograjeno ni, gredo pa indijanci v en gozd in niso ves čas na otoku. Tukaj se samo zberejo in na koncu pojejo torto. Če pa moraš iste otroke potem gostit še doma se ti pa res ne splača. Jaz sem enkrat tudi naredila doma. Sposodila sem si nekaj otroških igral (grad, veliki tobogan,...) pa je bilo ravno tako super. Saj pri 4 letih še niso tako hudo zahtevni . Pa čestitke za Montija.
|
|
|