|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
16.9.2008 9:32:09   
ksenjak
Jutro celjske in vse okoliške čveke!

Jaz bi pa še tu prosila za kakšen nasvet glede darila za 5-letnika. Se mi tudi sanja ne, kaj jih v tem obdobju zanima, vem da njega osebno šport, računalniki pa še ne. Prosim za kakšne ideje.

Lp

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 626
16.9.2008 9:54:03   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

. Greva z malim v HM vrečo za spat kupit, pa malo na prehod.

A si jo že kupla? Jaz mam 3, vseh velikosti in zimske in letne, pa eobene ne morem ponucat, ker moji znorijo, če so v tem žaklu. Saj se še obrnit ne morejo, kaj šele, da bi imeli selitve narodov - za štuljenje v najino posteljo so pižame najbolj primerne user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 627
16.9.2008 9:57:17   
Skabi
ksenja, ko je bil naš stra 5 let, je bil nor na bojevnike od bionicle lego kock. sam so bolj nasilen sorte, tak da jih od naju ni dobil, so jih prinesli drugi user posted image .  PA z malimi lego kockami se rad igra.
Drugač ap poskusi s čelado za kolo ali ščitniki, rolerji, kak fensi dres, al pa čist navaden debel štrik za plezanje - pri nas je ves čas v uporabi.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 628
16.9.2008 10:04:29   
ksenjak
Skabi_ostalo že ima, me pa zanima tale fensi dres. Kakšnega imaš v mislih in kje ga dobim?

lP

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 629
16.9.2008 10:48:01   
Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Ropotuljica - tudi mene kaj tako štiha, da grem v SSKJ gledat, samo meni je talke ta zandji sskj ful preveč liberalen - pol naglasov in besed, ki so bile prej iber narečne, je zdaj dovoljenihuser posted image

HuAnita, nisem vedla, da obstaja novi SSKJ....
Sicer pa - če raba izkazuje, se stvari začnejo dovoljevati. Za to pa imamo korpuse besedil.

smrček - jaz po Montiju nisem shujšala niti grama ne ko sem dojila, ne zdaj. Sem se nehala sekirati - bom pa še naprej taka, z ljubkim trenuščkom, kot da sem nosečauser posted image    Evo, od. 1. semptembra sem bila strogo na Montiju, pa NIČ!!!! Tako da sem v petek z mirno vestjo naredila pregreho - 82% čokolado sem požrla, 50g, ko sem jo malemu dajala proti driski. Ne vem, kaj naj še... Pa pazim na kombinacije in dovolj tekočine... Po moje je res samo rekreacija tisto, kar rabim. Za to pa sploh trenutno - štala doma, mama zlompljeno nogo, stara starša nepokretna - M. itak da cele dneve dela, vse kar mora, pa kar mu naložijouser posted image  -- nimam časa....

V dveh tednih pa res ne boš kaj dosti shujšala.

Smrček. jaz med dojenjem tudi nisem mogla. samo po mleku je šlo. KO sem nehala dojit, pa lepo po 2 kili na mesec, od februarja do maja sem se tako znebila 8 kg

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 630
16.9.2008 10:57:29   
Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Sem morala jezik stegnit, ker sem cel dan šarila po slovarju in pripravljala glagole z različnimi predponami za moje tečajnike, pa dovršne in nedovršne pare ... no, sej nima veze. hotla sem samo rečt, da se zdaj pa prav šla pogledat (ker imam seveda SSKJ še odprt), kako je s tem "ozdraveva". A ste vedle, da se "postajati zdrav" z eno besedo ne reče "ozdravevati", ampak "ozdravljati"?
Torej: Gal ozdravlja (primer v SSKJ: mati je počasi ozdravljala od hude bolezni).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, danes ponoči me bodo tlačile more, da sem spet v srednji šoli in pišem test iz slovnice...al bom pa pred tablo stala, popolnoma osramočena, ker ne bom znala ločit glagola od pridevnika, al pa kaj še bolj banalnega (to namreč celo znamuser posted image ) Sicer pa je glavno to, da je Gal zdaj zdrav, pa naj bo po ozdravljanju, al pa po ozdravitviuser posted image user posted image .

A zdej me boš pa podj....... Pa to je bil hec!

A vas lahko še za eno mnenje vprašam: kdaj menite, da je primerno, da dava malega v svojo sobo spat, jaz bi pa samo babyfon imela pri sebi ponoči? A bi bilo zdaj še prezgodaj, četudi spi celo noč (od osmih zvečer do petih ali šestih zjutraj)?

pa ne no takih neumnosti spraševat! Te bojo še zarad tega tlačle more user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne, resno: midva sva jo dala v svojo sobo pri 2 mesecih. In je blo vse ok. Vidva ga kar dajta, sej otrok ne more spat od vseha tistega pokanja, vzdihovanja, ropotoavnja, škripanja ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 631
16.9.2008 10:57:44   
pikecpokec
Evo mene! Tamali je šel v vrtec in je čisto malo jokal user posted image . Upam da bo, no. Mah, ko se bo odločil da mu je fajn, bo ful užival. Ampak on se mora to sam odločit. Tko kot za spat, pa za jest user posted image . Nč se ne da na silo pr njem.

Sejm pa glih iz Celja pršla, iz knjižnice, pa na ŠS po napotnico. pa en pulover mi je moja zlata mamica kupla, pa dvojne zokne. Je treba izkoristit zdej ko sem še študent user posted image . Itak si pa na vsake kvatre kej za oblečt kupim. Sam zdej bo pa treba, ne? Ne morm v trenirki na šiht hodit!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 632
16.9.2008 11:25:00   
teta beta
Ksenjak, naša triletnica strašno rada meče na koš, ta pravi, visoki, žoga gre seveda 10 cm nad njeno glavo in nazaj. Zato bo zdajle tole za njo idealno darilo. Nastavi se pa do 140 cm višine, tako da je najbrž tudi za 5letnika primerno.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 633
16.9.2008 12:08:25   
Jančika_
Na hitro, ker se mi mudi na pregled podvozja. Mavo, katalog dobiš od mene. Pikecpokec, imam ene nove kavbojke, ki jih po moje ne bom nosila (ne zdaj spraševat, zakaj sem jih kupila), tako da jih šparam zate.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 634
16.9.2008 12:32:07   
pikecpokec
Pikecpokec, imam ene nove kavbojke, ki jih po moje ne bom nosila (ne zdaj spraševat, zakaj sem jih kupila), tako da jih šparam zate.

Zakaj si jih pa kupla? user posted image

Fajn, upam sam da mi bojo prav. Neki se mi špeh na trebuhu nabira zadne čase user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 635
16.9.2008 12:34:41   
sonček85
naj se vam po dolgem času javim in vas lepo pozdravim.user posted image user posted image Moja nosečnost poteka normalno in sem v 8t/4dni in komaj čakam na pregled ,ki ga imam 30.9 in NS 10.10

In kako ste ve kaj ,a je še kakšna nova nosečka?Tu pa tam vas še pridem kaj pogledat in malo javit kako smo.

lp papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 636
16.9.2008 14:10:42   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Ropotuljica - tudi mene kaj tako štiha, da grem v SSKJ gledat, samo meni je talke ta zandji sskj ful preveč liberalen - pol naglasov in besed, ki so bile prej iber narečne, je zdaj dovoljenihuser posted image

HuAnita, nisem vedla, da obstaja novi SSKJ....

Ja, a ni bil slovar hkrati s slovnico pred nekaj leti na novo ozdan. Kakih 8 let nazaj, se mi zdi, da je bilo nekaj govora o tem... Tudi na govornih vajah, ker zdaj dovoljujejo veliko zame povsem narečnih besed....

smrček - jaz po Montiju nisem shujšala niti grama ne ko sem dojila, ne zdaj. Sem se nehala sekirati - bom pa še naprej taka, z ljubkim trenuščkom, kot da sem nosečauser posted image    Evo, od. 1. semptembra sem bila strogo na Montiju, pa NIČ!!!! Tako da sem v petek z mirno vestjo naredila pregreho - 82% čokolado sem požrla, 50g, ko sem jo malemu dajala proti driski. Ne vem, kaj naj še... Pa pazim na kombinacije in dovolj tekočine... Po moje je res samo rekreacija tisto, kar rabim. Za to pa sploh trenutno - štala doma, mama zlompljeno nogo, stara starša nepokretna - M. itak da cele dneve dela, vse kar mora, pa kar mu naložijouser posted image  -- nimam časa....

V dveh tednih pa res ne boš kaj dosti shujšala.

Ja, kak gram bi se mi pa lahko poznalo???? Pa saj sem že skoraj eno leto na tem Montiju, pa ni napredka - saj sama vem, pride po 2 tednih režima kaka pregreha, ampak da pa niti pol kg ne grem dol...?  Saj, po moje telovadba...

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
16.9.2008 15:30:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

. Greva z malim v HM vrečo za spat kupit, pa malo na prehod.

A si jo že kupla? Jaz mam 3, vseh velikosti in zimske in letne, pa eobene ne morem ponucat, ker moji znorijo, če so v tem žaklu. Saj se še obrnit ne morejo, kaj šele, da bi imeli selitve narodov - za štuljenje v najino posteljo so pižame najbolj primerne user posted image

naš se pa tak lepo cel zavije in zadeka v spalno vrečo, da ga zjutraj komaj odrešimuser posted image user posted image , spi pa itak kr naprej...čist po očetu.

Pikecpokec, a diploma napreduje??

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 638
16.9.2008 20:03:23   
Jančika_
Halo, Barika, še en dan, pa bomo lahko spet normalno uporabljali ulice tuli okoli nas, a ne. Mislim, prav bedno je tole s sejmom. Parkirajo razni s KR in KK registracijo pred našim blokom, pol pa hodijo s polnimi vrečkami promo materijala naokoli in se delajo, da so prišli h komu na obiskuser posted image .

Sonček85, lepo, da je z nosečnostjo vse vredu. Držim pesti za nuhalno.

Simi, upam, da je s pupo zdaj vse vredu. Korenček res fajn dol zapreuser posted image .

Moje podvozje je pa v k.u.*.c.u. V maternici imam brazgotine in zarastline in moram na histeroskopijo, da mi to porihtajouser posted image . To je lahko nastalo po zadnji abraziji, lahko pa je že od prej in bi tudi bil možen razlog za moje splave. Danes ni bilo nobenega operaterja več tam, sicer bi me že danes poslal not. Jutri moram dopoldan poklicat, če se bo lahko kaj zmenil. Drugače pa verjetno naslednji mesec, ker se to dela v prvi  polovici ciklusa, potem je sluznica predebela. Pa se bo spet za nekaj mesecev zavleklo vse skupaj....user posted image user posted image user posted image . Se grem zdaj nažret česa kaloričnega. Pomagalo ne bo nič, ampak kaj me briga.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 639
16.9.2008 20:15:34   
Meggi
Spalne vreče direkt iz vrečke - imam 1 + še dve. Če jo katera potrebuje, naj javi!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 640
16.9.2008 20:45:32   
darja33
Dan!

Da še js enmal pojamram....

Moja pikica je od sobote prehlajena. Nos ma zamašen, pa ji špricam pa zaugam... Kr na uste zaugam.. Kar je pa najhujše pa je, da je nehala ZIZAT!! Ker je pri dojenju teško dihala in je kr znorela. Zdej pa je alergična, ko ji joško pokažem. Menda misli, da jo hočem zadušiti... Tak da si pumpam v flaško...

A je ktera že slišala za kaj takega?! mislite, da je še upanje, da ko ozdravi, začne zizat?! Mi kr enmal manjka.....

Sicer sem pa zaradi vremena kr taka depresivna. Nič ne grem ven, niče kavic, nič se ne dogaja, pa še mala je bolana...

Janeja, sori si me klicala čez vikend, ne? Te jutri pokličem.

Sem bla čist panična zarad D. Ne morš verjet, da se obnašam, ko tiste mame ki sem jih imela vedno za največje koze. Nič kot zdravnica... Se mi je ponoči zdelo, da težje diha in sem ji že dala diagnozo laringitis in so se mi kr roke začele tresit. Tak pač je prvič...?

Jutri jo mahnem ven, če bo kolk tolk vreme. Gre kira tud ven?!

Ropotuljica, dans sem bla čist down. Nič v "mudu". Tak pač je.
Jančika, upam da bo s tvojim spod. štukum hitro porihtano, da ga še enkrat uporabiš... Sicer sem pa dans skočla v službo za 2 uri, pa je še Miha mal tamalo poahtal. Sam mi je čist dol padl za šiht.

Mavo fajn se mej jutri, v četrtek pa obvezna kava in izmenjava robe. Js grem tudi kupiti vrečo za spat!

No za krst pa grem jutri kupovat, ker sem imela laneno oblekco in klobuček za njo!!!? Torej grem po VOLNENO.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 641
16.9.2008 20:47:01   
darja33
Meggi, zdele sem vidla. Js bi pa imela eno. Če nič druga, da probam. Lahk da bo moja tudi znorela v njej. Kdo ve kaj se ji mota po glavi. Tak kot zdej, ko vidi mojo joško...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 642
16.9.2008 21:13:15   
mavo
oooo, jaz kupim vrečo, pol pa tisoč ponudbuser posted image user posted image user posted image . Hvala vseeno. Saj ni kaj, mi je bla itak ful všeč v HM, taka bolj tanka, ker nimamo ravno ful mrzlo v spalnici. Je moj bolj sisi za mrazuser posted image .
Ropotuljica, glede tistega komentarja o sopihanju in podobno se bomo pa raj na piru pogovarjaliuser posted image user posted image . Saj res, počasi bi bil že čas za kakega, a ne?
O, pa še mnogo bi lahko komentirala, pa me cajt mal zaj***. Moram še cotke posortirat, ker grem jutri v Škofjo Loko in jih moram počasi vrniti (ta male), da bo plac za večje cifre v omari. Če katera rabi kaj iz Arnike, naj me pokliče jutri do 12ih, ker zdaj verjetno ne bom več imela časa čekirat. Uživajte jutri, v četrtek pa kak čvek - tudi jaz komaj čakam

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 643
16.9.2008 22:06:27   
Naty*Taja
Ej, Huanitka - vsaj en mesec moreš zdržat na Montiju, da se res pozna učinek! Vsaj iz mojih izkušenj. Tak da dej še kakih 14 dni zdrž (sej tale čokolada sploh ni taka pregreha!)

Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image ... Naj bo vse ok in da dočakata že to svojo pikico!!! Super, sem res vesela zate. Čeprav še nisem vedla do zdej...( ni časa za net, drugo, kot tale tema...)

O Janči, sej se bo porihtalo! Po temle posegu je lahk pa kr kaka dva meseca že kej, a ne? Sej bo!! Drži se in kr nažri se česarkoli, da ti bo le lažje!!

Oj, Darja, sej bo tudi to minilo. Se pa obnašaš, kot navadna mama, enkratna al pa večkratna in ne neumno! Kot sama praviš: Tak pač je, ko smo mame in se nam zadeva vgnezdi v zavest. Sej z malo bo vse ok, pa tudi zizala še bo! Sam zdej tale nosek rešte, potem pa drugo. E držim pesti, da čimprej spet začneta orng!Sem se zdej spomnila, da je Marcel odklanju desno joško, ker sem se enrat zraven ful zadrla, ko me je stisnu! Pa sem ga prelisičla in ga na njo pripopala v smeri za na desno joško inje palilo. Mogoče ti probaš z kakim nastavkom za začetek?

Oj, Mavo, dej mi tale Monustim dostavi prosim... ti pošljem še zs. Klinc, nimam časa bit doma in ustvarjat otroško lastno imuniteto...user posted image Pa glede na to, da našadva še kr nista skapirala, da morta bit oblečena in obuta zunaj...user posted image BOmo ziher vse pokasirali. Pa še tam v vrtcu jih po spanju ena stara teta ahta, ki se ji menda j... če so dost oblečeni in obuti! (je bila zadnjič ena punčka v kratkih hlačkah in majčki, ker se je polulala in je zraven imela sam kratko - menda bi lahko ženska si sposodla, magari od našihdveh, da nebi one zeblo...Svašta!!) Torej Mavo, ti pošljem sporočilo...

Lepo lahko nočko in naj zgine negativa današnjega dne!! Srečno vsem....

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 644
16.9.2008 22:29:47   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Janeja, sori si me klicala čez vikend, ne? Te jutri pokličem.

Ja bila sem v Cityju s paketom cotk zate, pa sem te klicala, če si prišla u šoping. Vidim, da si imela bolj neprijetne opravke. Ko ti zboli otrok, pa še to prvič, si samo zaskrbljena mamica in nima veze kaj si po poklicu. Verjamem, da te je bilo strah. D. bo pa sigurno začela nazaj zizat, ko se ji odmaši nosek.

Ropotuljica, glede tistega komentarja o sopihanju in podobno se bomo pa raj na piru pogovarjali . Saj res, počasi bi bil že čas za kakega, a ne?

Za kaj bi bil že čas? Za sopihanje al za pir? user posted image
Mavo, jaz bi pa imela en Munostim, ker ne vem, kdaj mi bo kaj uspelo proti Škofji Loki. Te pokličem...

Jančika, pri tebi pa res nikol ni dolgčas no. Daj se hiter porihtaj tam dol, da pride ta vaš tretji user posted image že enkrat na vrsto. Pol se bo pa itak vse samo po sebi porihtalo.

Sonček85, super novičke. Lepo nosečnost ti želim, pa javi se še kaj.

Ksenjak, nogometne drese za fante dobiš v vsaki športni trgovini... Če je športnik mu bo darilo sigurno všeč. Pa itak teh dresov ni nikoli preveč. Govorim iz lastnih izkušenj...

IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
Janeja, a veš, da malo premišljujem o tem otoku. Samo ne vem, a je tam kaj ograjeno? Mislim, da ne bi kateri v vodo padel. (No, vidiš, spet poklicna deformacija ). Naš tamalček ima čez 10 dni rojstni dan. Je pa kar drago, 10 EUR po osebi. Samo jaz še moram potem doma pripravit fešto za starše teh otrok in žlahto, tako da premišljujem, da bi jim kar doma pripravila nekaj takega, da bi se otroci zunaj zamotili. Ampak bi rabila eno animatorko.

Ograjeno ni, gredo pa indijanci v en gozd in niso ves čas na otoku. Tukaj se samo zberejo in na koncu pojejo torto. Če pa moraš iste otroke potem gostit še doma se ti pa res ne splača. Jaz sem enkrat tudi naredila doma. Sposodila sem si nekaj otroških igral (grad, veliki tobogan,...) pa je bilo ravno tako super. Saj pri 4 letih še niso tako hudo zahtevni user posted image .
Pa čestitke za Montija. user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 645
16.9.2008 22:53:25   
mavo
Torej: 2x Munostim (sem mislila, da se Munostrum reče?), za Janejo in za Naty tajo. To sem še vidla, zdaj grem pa spat. Vidve pa dobita naročeno.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 646
16.9.2008 22:59:26   
stephany
Celjske in okoliške čveke, prav lepo pozdravljene!
Sebe bi lahko uvrstila med okoliške... Večkrat prebiram ta del foruma in mi je zelo všeč. Doma imam navihanega 16 mesečnika.
Danes se pa oglašam, ker imam vprašanje.
A mogoče katera ve, kam se je preselila trgovina WENICE, ki je bila v Novi vasi? Sem lani tam ugodno kupila bundico za mojega malčka, letos bi pa rabila že večjo. Pa cene so imeli ugodne.

Pozdravček, Štefi

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.9.2008 4:58:38   
snorlax
Jančika ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 648
17.9.2008 6:52:18   
pikecpokec
Oooo, Štefi! Dobrodošla! Midve se poznava, sva sokrajanki (sam za info ostalim user posted image ). Nimam pa pojma kje je una trgovina, tko da ti žal ne morem pomagat.

Jančika, drži se. Sej bo! user posted image

Darja, predlagam ti da ne vlečeš na usta, če se le da. Jaz sem to lani delala, pa sem tak prehlad fasala, da sem se potem en teden sestavljala. Sej mogoče ni blo zato, ampak vseeno verjetno s tem kr neki raznoraznih zadev dobiš, ki se po luftu prenašajo user posted image . a veš, ti v bistvu ti potegneš une bacile direkt v sebe. No, to je moje laično mnenje. Je pa zoprno, vem, da morš kr naprej sesalec kurblat.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 649
17.9.2008 8:40:09   
Skabi
darja, naš je tud prehlajen. jaz mu pred vsakim dojenjem s sesalčkom očistim nosek, pol pa kar rad je. Je bolj siten, pa ponoči se prebuje in me je že mal strah, da ne bo dobil vnetja ušes.  Jaz ji ne bi svojega mleka na flašo dajala, poznam nekja otrok, ko potem niso hoteli več zizat.

Dans sem čist depresivna, ker grem zdajle zimske cote z dil v omaro zlagat, pa sem bila spomladi tako prepričana, da bom to delala v novi hiši user posted image

Jančika,še dobro, da je vsaj odkril vse to. Zdaj te bodo porihtal, pol pa bo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?