HuAnita -> RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del (28.10.2009 8:54:33)
|
No, jaz imam srečo, da vse up-date o Jančiki izvem iz 2. roke - večkrat sem že v zandjih tednih srečala njeno mamo, vedno urejeno v nulo, prijazno, pa malo počvekava... In tako vem, da se je mulček pravilno obrnil[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdaj pa samo še en porodek, pa bo ... 5 vnuk. Cunje [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] - prejšnji teden sem 2 uri porabila, da sem vse razstortirala, kar imam komu za vrnit, za posodit, za dati, pa za stran.... Bože mili, koliko se tega nabere! Ampak zdaj sem se losala tistih na pol premalih zadev, češ kaj pa če mi zmanjka, pa raje to porabim kot nič, pa te fore , a-a, vse je lepo šlo od hiše in mi je kul, ko omare dihajo... Druugače smo pa končno dobili omare za predsobe - jaz sem sicer navijala za kako bolj otro divjo barvo[sm=smiley36.gif], ampak je potem prevladal M, tko da je v istih barvah kot stopnice... Glede barve hiše pa je meni tako - da me žive barve ne motijo, če se le skladajo z okolico. V bližini Rogaške je ena hiša, ki je mislim da spodaj taka turkizna, 2. nadstropje pa rdeče (ali pa obrtano, ne me za jezik držat), vmes pa kao bele špure, kot da bi bila iz kock?! In to sured ničega... Tisto mi je mimo. Če je pa vse naselje v divjih barvah, recimo ene par hišk, so pa lahko tudi oker, zelene, citronasto rumene ali vijolične - mi je pa kul - tega je ful po Nemčiji, kolikor sem gledala, pa mi je včeš, ker je ena taka ločnica med naravo in urbanim naseljem. Jaz pa naše' kričeče' barve ne zamenjam, mi paše med tisto zelenje, hkrati smo pa nekako tudi začetek naselja... Sicer pa, kakor komu... Jaz imam rada barve, tudi oblačila imam vseh barv, ne baziram več na eni, kot sem včasih, tudi pri otrocih mi je všeč, da imajo več barv oziroma izbiro oblačil, ne pa samo roza-bež-rjavo-vijolično za punčke, pa modro-rdeče-oranžno-zeleno za fantke.... Kaj čem, sem pač čudna[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|