teta beta -> RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del (10.10.2009 19:49:15)
|
Mi smo imeli pregled februarja, Daša pa je rojena septembra. Pri malemu je šlo do enega leta dokaj točno, ker pa je rojen julija imajo poleti predvsem tiste, ki grejo v vrtec, pa še dopusti so in zato je imel pregled ta teden, pri 15 m. Zdaj bo imel pregled pri kao 1,5 let namesto januarja maja ali junija. In tako se pač nabirajo zaostanki. No, saj je logično, dojenčke je treba bolj na gosto in dokaj točno spremljat, ker je razvoj tako hiter, da pravočasno opazijo morebitne težave. Jaz sem zadnjič naredila ono Barbino pecivo. Super je bilo in vse, nimam kaj rečt, recept je svetski, imela sem pa malo težave s testom, ki je bilo pretanko. Bolj malo delam z listnatim testom in zato sprašujem, kaj bi bilo. A je možno, da sem ga preveč razvaljala, ali sem ga preveč napikala ali pa je bila fila pretežka in se zato ni nič dvignilo? Na eno kocko testa (250 g) sem narezala tri jabolka na krhlje, eno smetano 2,5 dcl, malo kisle smetane in skute, tri vanili cukre in in rumenjak. Saj je praktično po receptu, ampak sem imela samo eno jajce in sem nadomestila s skuto. A sem že omenila, da je naš sine v nedeljo shodil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jutri se pa gremo mogoče v Golovec kopat, je otvoritev in je vstop prost (od 15. do 20.ih). Naseldnji teden začne Daša s plavanjem, v četrtek pa greva gledat balet Štirje letni časi v Žalec (predstava za otroke).
|
|
|
|