mavo -> RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del (6.10.2009 9:38:08)
|
Helou vsem! Najprej Jančika najlepša hvala za vabilo na sobotno zabavo, bi ziher prišla, ampak smo šli še zadnjič letos mal na morje. Predvsem je bil to delavni vikend, saj smo rezali drevje, sadili travo, itd. Drugače pa sem zdaj do nadaljnega - verjetno kar do zač. porodniške na bolniški. Sem bila v čet. na pregledu in je rekla G., da nosim nevarno spodaj. Glede na to, da sem vsak dan 3 ure v avtu, 8 ur za pisalno mizo pred računalnikom, me je brezpogojno dala v bolniško in rekla, da moram počivat. Mi je bilo najprej mal žal, zdaj pa vidim, da sem bila res ful zmatrana, ker že par dni skupaj samo spim. Upam le, da bo mali M. čim bolj zdrav in da bo vsak dan v vrtcu, drugače bo iz počitka bolj malo. Prejšnji teden sva bila v bolnici zaradi dehidracije, ker je imel tako hudo obliko aft po ustih, da ni mogel ne piti, ne jesti. Groza, sem prvič v življenju prespala tam. Hvala bogu sva bila na oddelku za dojenčke, ker je bilo pri večjih vse polno. No, zdaj pa grem malo gospodinjit, če bom sploh še znala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ene dva tedna bom rabila, da počasi spravim stanovanje v red, potem bo pa že čas za kakšno dopoldansko kofetkanje, juhu.
|
|
|
|