|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.10.2009 22:28:44
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Hellou! Par besed, preden se prestavim v višje sfere na mehko podlago... Kako smo kej? Js sem prejšnji teden prebolevala neko blago vnetje (razen slabega izvida na sistematskem, nisem imela nobenih problemov), zdaj sem menda že čist ok. Nik je pa ta teden nekaj pokašljeval in sem mislila, da bo treba že doma ostat, ampak se je nekak pobral (TRKAM!). Vsak dan mu dajem tist sirup iz smrekovih vršičkov in medu in je ful boljše. No, poleg tega (sicer včasih nekaj negoduje, pa vseeno ni nekega problema) ima pa obdobje medu. Bi ga jedel kar na žlico, št. žlic po njegovem izboru bi blo pa tud... Tumač! No, verjetno gre spet za (še) eno "obdobje"... V sredo sva bila na sistematskem pregledu (med mojo malico). Najprej do sestre, potem k zdravnici, potem v laboratorij, nazadnje pa še k sestri na tist d. test. No, razen laboratorija, ko smo se skoraj dvobojevali (od trenutka, ko je videl kri na svojem prstu), ker je že ful močen in sva ga komaj obvladali do tem mere, da ji je uspelo nabrat dovolj krvi za analizo, je bilo vse fajn. Priden, ubogljiv, vse. Vse je ok, razen spodnje vrstice z liki ni dobro videl, zato sva dobila napotnico za okulista, pa zaradi kožice na lulčku bomo morali obiskati še urologa. No, ta teden nisem uspela klicati in ga naročiti, si moram zabeležit, da bom to naredila naslednji teden. Po tem sem Nik peljala k moji omi in dediju, js pa šiht. Po šihtu sem imela pa še roditeljski sestanek v vrtcu. Vse fajn, zanimivo, sta res vredu vzgojiteljici, ful veliko ustvarjajo, prepevajo, telovadijo... Niku je tud super... No, kot da še ni bilo dosti za en dan, sva šla po roditeljskem na hitro še v knjižnico vrnit knjige in si sposodit druge. Domov sva komaj prispela - oba čist uničena, Nik je bil še ful lačen, po obilni večerji, je pa skoraj stoje zaspal. Js pa tud! No, včeraj sva bila pa spet na telovadbi (na Rošu, v Sl. Bisrtici je poteka 2x na teden ob 15.15 - nemogoča ura! ) in je Nik spet na veliko migal... Se je kar namučil, ker je celo sam izjavil, da je ful utrujen! Kar verjet nisem mogla... Danes je prišel siolovc pogledat, kaj je narobe z našim siolom, da resnično skoz (konstantno vsak dan) nekaj šteka televizija (no, potem itak še internet ven vrže), pa potem traja celo večnost, da se spet vzpostavi vse skupaj. Je J. včeraj že ornk popizdil in so danes kar prileteli... No, tip ugotovil ni kej velik, bo na centrali še poskusil neke meritve pa ne vem kaj... Eh... Aja, zanimivo je še to, da noben od sosedov (vrstne hiše) nima problemov s tem... V torek je ena moja kolegica (v drugo, od prej že ima punčko Julijo, staro toliko kot NIk) rodila fantka Tomaža! Joj, sem bila vesela. Pa slikco sem tud že dobila in je mali tak cukrček. Sem ji že povedala, da ga bom, ko se kej vidimo, čist prežulila... Ga ne bom hotla dat nazaj... Hehe No, zdej pa že težk pišem... Me prsti nekak ne ubogajo več... Dost kompjutra za ta tedn... Lep vikend vsem! p.s.: Vidim, da se jutri dobite... Uživajte! p.p.s. Današnja nesreča... Nimam komentarja!
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.10.2009 22:30:18 >
|