|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.9.2009 13:15:35
|
|
|
|
Gordana-3
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3 drugače pa se spopadamo z zitino trmo in tečnobo. jooooj, ta otrok zna zatečnarit 200/h. pa zmišljuje si stvari, kar si laura ni NIKOLI. oz. si pri njej točno vedel, kdaj si je kaj izmislila. zita pa ... en primer: jaz doma na veliko zbiram razne škatlice in posodice, ki jih potem vsake toliko časa neseta v vrtec in imajo potem "sveže" škatle v kotičku. včeraj pa pride mož domov in me napiz..., da kaj sploh jaz zbiram te škatlice, da to samo mi nosimo v vrtec bla bla bla ... da jih v bistvu sploh ne rabijo, ker so zitine spravljene v njeni vrečki za copate. vprašam jaz zito, zakaj škatlice niso v kotičku, ali jih niso rabili ... pa mi reče, da se nihče ni hotel igrat z njenimi škatlicami. vse skupaj mi je bilo čudno, sem že pomislila, da so bile morda umazane ali neprimerne ... zvečer v postelji pa mi kapne: kaj če naša zita ni pustila nikomur, da bi se igral z njimi!? in evo - kličem zjutraj v vrtec, da je danes ne bo; na telefonu je bila ravno njena vzgojiteljica. vljudno jo vprašam za škatle in mi reče, da zita ni pustila nikomur, da bi se igral z njimi, zato jih je lepo zložila v svojo vrečko za copate. no, danes doma sledi pogovor o teh škatlah, kotičku v vrtcu, o delitvi stvari ipd. bili smo tudi na piki nogavički, kjer smo se USPELI izognili tistim vlakcem, vrtiljaku in helijevim balonom. ker če vse to pomnožiš z dva, lahko kar bankrotiraš lepo se imejte! Poznam oboje, trmo do amena, ki mi zatiltne, ko se to stopnjuje iz ure v uro, pa tudi te štante z baloni, pa lizikami, pa mami to bi, pa to, same oči so jih, zandjič sva s Capinko natrofili, je šla z mano na teren, ampak res prebite pare nisem imela s seboj,,ker sem v pisarni pozabila denarnico, no, ji je pa konjička - balon kupil sodelavec _ nisem mu upala omeniti, da to ni fajn, ker valda je ta mali, ki je bil doma in spal - z atijem, pop... in mi driskal s tistim balončkom ene 5 dni, dokler ga, ko sta spala, en večer nisem kar z noižem razklala, da je spustil do konca - pa brž v smeti.... Grozma mama, ne? sem se nasmejala do solz. ampak veš, kaj je hec? da sem to tudi jaz že večkrat naredila, ampak z navadnimi baloni. vsaka MORA imeti svojega - napihnjenega. slučajno eden poči, pri hiši drugega ni. potem se le nekako uspemo zmenit, da si stvari treba deliti ipd. no, potem naslednji dan seveda balon ni več aktualen. aktualen spet postane, ko ga ena izvleče nevemodkod. seveda v tem času nisem nabavila dodatnega balona, spet imamo samo enega . zato - ko imamo pri hiši le en napihnjen balon in mi pade v oči - gre ta v smeti.
|
|
|