|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.9.2009 9:04:24
|
|
|
|
m_m
|
jančika moram se pohvalit da sem zdilala kimono za 15€ malo je še velika, bo potrebno na roke zarobit ampak varno spravljena za tega navdušenca al pa morebitna druga dva veselje še ni pojenjalo in opažam da si upa že malo več in ni tak boječa. a ti to vsak dan ješ magnezij? js sem ravno nabavla en štos ker mam nenormalno trd trebuh, danes mam G pa bom vidla kaj bo rekla. sem vidla da gor piše za pomirjanje... jah js tut odlašam do zadnjega. če ne bo že možek prepral pa komplet iz P skup spravu. kaki avto pa imate v mislih? ja rs je razlika med nosečkami prvič in n-tič. men se niti ne da debat brat, mal pogledam kak grejo drugim kilce gor, in js jih kar lepo šišam pa kaj se mora vse nardit, o vozičkih in cotkah pa spoloh ne zgubljam časa... hvala za vabilo, mogoče se pa res najde čas, ker atija pošljemo za 1m adijo in ne mislim cele vvikende pospravljat naty dva pralna stroja na dan ojej. js perem sam za vikende pa se mi zdi da sam perem. nanese pa na 4 do 5. komplet za iz P... eh, nekaj bomo že gor nabulali, da ga ne bo zeblo sploh nimam namena kaj kupovat, ker mam itak dost rumenga in modrega. smo mel bolj fantovske punce tole s podaljški za pas pa ni slaba ideja, sporoči če kaj najdeš. js si bom sam roko ogulila ko bom lupinico not dajala, če bojo vsi trije skupaj zadaj. ampak ne kupim izifiksa, če sem dva zdržala, bom tut tretjega, škoda dnarja. ej za vrtec ne... nam so rekli da ne hodijo otroci v vrtec, če imajo vročino, če bruhajo, če imajo drisko in če imajo vnete oči. curljanje iz noska sploh ni problem. čeprav sem js taveliko pol zime doma mela, čez vikend se je pozdravila, dva dni vrtca in smrkast nos, 3 dni doma in tak vsak teden. zdaj si ne morem tega privoščit in hodijo otroci ki zelo kihajo kašljajo in še bolj smrkajo. mislim da smrkanje ni problem sploh pri tako velikih, ko že znajo sami nos obrisat.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|