|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.3.2009 9:54:32
|
|
|
|
skuštrana
|
Hojla.. Teta Beta, bodi vesela da je mali sam vrgel stran dudo...Pri nas jo je Liza imela, Arsen pa ne in ti povem da je 100 krat boljše kadar otrok nima dude. Pri Lizi smo imeli z njo same probleme - se je ponoči zbujala pa je ni našla in sem jo morala iskat, če smo jo pozabili doma smo morali kupovat novo, ko sva se sami vozili v avtu in ji je padla ven je bilo dretje na kubik...Ma, sami problemi Se mi je naredilo, da sva stali na meji, v gužvi, ko ne moreš nikamor ona pa je nekam vrgla dudo in je ni bilo....Uf, psihoterapija Sicer z odvajanjem nismo imeli nekih velikih težav, samo tale gadget nam je pred tem dal toliko vetra, da sem rekal - never again..Arsen je pa nima, pa je super. Nobenega joka zaradi nje, nobenega nočnega zbujanja..Se strinjam, da je prvih nekaj mesecev bolje, ampak tam po 6 m je pa bolj zajeb... Če si pa res želiš da ima dudo še naprej pa nasveta nimam, razen vztrajnosti Sedajle se ti to zdi mission impossible, čez par mesecev si boš pa hvaležna, če sedajle malo potrpiš Srečanje - jaz pridem, vseeno mi je v petek ali v soboto...Javite kaj naj prinesem, a naredim rafaelo? Ali pa eno drugo kokosovo pecivo, nekaj od tega....v PETEK IMAM SICER TIST FAMOZNI TEST za glukozo - kako to izgleda, nikoli bila, po novem pa morajo baje it vse nosečnice ...Baje je fuj, ampak jaz imam rada sladko pa mogoče ne bo tako zelo fuj Pri nas spet dežuje, fuj in fej.. Pa Liza bo danes prvič spala v vrtcu, me prav zanimam kako bo...Veselila se je full, zdej pa da vidimo reakcijo
|