sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: leni5 Mi imamo jutri sistematski in cepljenje, pa nas ne bo! Sire, tvoj Mihi pa bo košarkaš!? Me zanima, če je tudi Vita kaj zrastla. Zredila se je, ker je imela pred 2 tedni v bolnici 8530g. Upam, da ne gre samo v širino ... Ja, če bo lep, bo maneken, če pa bo športen tip pa bo kosarkaš...če pa bo po meni in po (nelep nešporten) ne bo ne eno ne drugo Lepo opravite jutri na sistematskem. Ampak tvoja Vitkica je pa kar ena lepa bambolona . Ma bravo Sari za enkico , vidiš če časopisa ne bi jedla, mama ne bi sploh nič opazila. Ale, po moje ni vedela, kako ti povedat, da je zobek zunaj pa je našla na koncu le pravi način! Lara C. par hribov naprej od Aleži se nahajam, tudi jaz proti Marezigam. Čakaj ti pošljem ZS (nikoli se ne ve raje ne napišem tle - zaradi raznih oboževalcev, veš kako je, ne bi rada, da se mi s šopi cvetja narišejo pred bajto, boljše bit malo bolj previdna ) Mamima ma ne skrbet za ponedeljek, toliko pa se spet ne čaka . Mi smo vse skupaj rabili eno uro pa nekaj, tako da če prideš tja okoli sedmih in pol si do osmih in pol skoraj sigurno fetik, pa imaš še čas za nahranit tvojo pikico in it v Valdoltro. V Valdoltri pa gre zelo hitro, tako da je tik tak mimo. Rončevičevo so posodili gor v ambulanto za bolne otroke, ker je menda full gužva gor. Zato je v posvetovalnici zdravnica, ki dela specializacijo. Je full v redu, zelo natančna, skrbna. Jaz sem bila zadovoljna, predvsem zato, ker mi je res prisluhnila in mi dala napotnico za RA. Ama ja itak jutri plavanje . Upam, da mi rata prepričat , da gre z mano, da sem bolj komot . Ma bo težka, ki in bazeni to ne gre glih skupaj
|