|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
11.11.2008 16:23:05   
mamima
Hojla!user posted image
Tudi jaz sem sveža mamica iz Kopra. Imam 3 mesečno bauciko Nežouser posted image . Doma smo v Semedeli. Je katera s tega konca? Z veseljem bi se kdaj dobila s kakšno na sprehodu, ker ne poznam nobene mamice tukaj blizu in mi je že pošteno tečno sami hodit po Kopru. Sploh zdaj, ko je Koper eno veliko gradbiščeuser posted image !!

Uživajte!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 851
11.11.2008 17:38:04   
sirenetta
Mamima dobrodošla! Jaz sem žal malo bolj ven iz Kopra in sem bolj popoldanski tip za sprehode. Če grem prej grem tle pa našem hribu. Zdaj ko so dnevi krajši pa ne vem, kako bo s temi našimi popoldanskimi izhodi user posted image user posted image user posted image .

Danes sem sicer bila dopoldne v Kopru, smo imeli cepljenje, samo se je fuuuull zavleklo, ni bilo Rončevičeve, jo je nadomeščala ena mlada zdravnica, ki dela specializacijo. Pa gužva je bila, tako da smo končali komaj okoli poldan. Leni to je tudi za šnel kavo malo prepozno, tako da nisem niti poskušala poklicat, če si okoli.

Aja, so mi izmerili Mihaela, kaj ni zrasel še 4 cm od zadnjič in zdaj je dolg celih 76 cm. Mi bomo res morali štukat vozičekuser posted image . Teža 8250g. Dio buh kam rase ta fant. E a pensare, da za jest mu dajem poleg mojega mleka zaenkrat samo sadje in malo zelenjave. Včeraj pa je dobil prvič riževo kašico za večerjo, je pa zmazal ko nič celo šalco!

Mi je pa ratalo dobit (finalmente) napotnico za razvojno (zaradi iztegovanja). Rončevičeva je full odlašala, češ da se bo samo popravilo. Ma kavoli, zdaj bo imel že skoraj sedem mesecev, pa se še vedno zvija ko ena hrenovkica, kadar hoče pridet s hrbta na trebuhuser posted image Ma ben, bomo videli.

Ale, vse "stare" in "nove" imejte se lepouser posted image . Me veseli, da nas je vedno več čakulon.user posted image

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 11.11.2008 17:40:29 >

(odgovor članu mamima)
Neposredna povezava do sporočila: 852
11.11.2008 17:44:04   
Lara Croft
Sireneta... ma s katerga hriba si? user posted image   Jst sem pred 12 leti, 10let živela na enem od hribov v okolici Kopra... 

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.11.2008 19:19:24   
mamima
OK, pa sigurno je še kakšna ki je s Kopra!user posted image
Sirenetta, tudi mi imamo Rončevičevo in mamo v ponedeljek prvo cepljenjeuser posted image . Zakaj je pa ni bilo? Upam da ne bomo mi čakali predolgo, ker mamo pa že ob 10 UZ kolkov. In sem klicala, da bi nas prenaročila za posvetovalnico, pa je sestra "prijazno"user posted image rekla, da naj pridemo takoj zjutraj, pa bomo že uredili vse v enem dnevu. Neža bo potem čist zmešana od tega letanjauser posted image celo dopoldne.

biba leze biba gre, dokler ne pride do gore, do gore do biser gore, kamor nihče drug ne more

Neposredna povezava do sporočila: 854
11.11.2008 20:19:50   
aleži
mamima dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi nisem iz semedele sem proti Marezigamuser posted image user posted image . Ponavadi se dobimo Amaya, Leni, Pina in jaz na kopališču pri kroštoli ali kapitaniji na user posted image . Ko si kaj v Kopru pa sporoči in pridi, pa tudi ti bimba. Verjetno se bomo dobile jutri, čeprav ni nobena še nič sporočila user posted image .

Sire user posted image user posted image user posted image  za razvojno!!

(odgovor članu mamima)
Neposredna povezava do sporočila: 855
12.11.2008 9:13:38   
Bimba80
Dobro jutro čakuloneuser posted image

Mi smo še vedno 2 v 1user posted image  Samo se mi zdi, da ne še dolgouser posted image
mamima jaz sem se sicer preselila iz Semedele, kjer živijo moji, sem pa vsak dan pri njih, ker na mojem hribu 15 km iz Kopra razen nonic in nonotov nimam družbe.......pričakujem pa za miklavža tako, da sem še mamica s trebuhom, bom pa kmalu imela štručko v naročju.......

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 856
12.11.2008 14:32:42   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80

jaz sem se sicer preselila iz Semedele, kjer živijo moji, sem pa vsak dan pri njih, ker na mojem hribu 15 km iz Kopra razen nonic in nonotov nimam družbe....

A, ma ti si kot jaz!!! Dnevna migrantka v civilizacijo...Na katerem hribu pa si? Si se navadla? Jaz po 5 letih še ne in upam, da bom prej al slej šla drugam...

Mi imamo jutri sistematski in cepljenje, pa nas ne bo! Sire, tvoj Mihi pa bo košarkaš!? Me zanima, če je tudi Vita kaj zrastla. Zredila se je, ker je imela pred 2 tedni v bolnici 8530g. Upam, da ne gre samo v širinouser posted image ...

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 857
12.11.2008 20:58:46   
amaya
Ma ke čakule ja!

Vam bom odvzela ta naziv user posted image user posted image user posted image user posted image

Sire: jutri plavanje?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 858
12.11.2008 20:59:06   
aleži
Dane slučajno je v ustih na mizi vzela časopis, ga veselo žvečla ter se plazila in ko sem vidla, kaj je ušpičla, sem ji ga jemala ven in sem začutila zobek. Spodnjo enkico!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 859
12.11.2008 21:05:58   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Dane slučajno je v ustih na mizi vzela časopis, ga veselo žvečla ter se plazila in ko sem vidla, kaj je ušpičla, sem ji ga jemala ven in sem začutila zobek. Spodnjo enkico!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da pa mora časopis jest. Boga.....a nič ne kuhaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 860
13.11.2008 0:33:58   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Mi imamo jutri sistematski in cepljenje, pa nas ne bo! Sire, tvoj Mihi pa bo košarkaš!? Me zanima, če je tudi Vita kaj zrastla. Zredila se je, ker je imela pred 2 tedni v bolnici 8530g. Upam, da ne gre samo v širinouser posted image ...

Ja, če bo lep, bo maneken, če pa bo športen tip pa bo kosarkaš...če pa bo po meni in po user posted image   (nelep nešporten) ne bo ne eno ne drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo opravite jutri na sistematskem. Ampak tvoja Vitkica je pa kar ena lepa bambolona user posted image .

Ma bravo Sari za enkico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vidiš če časopisa ne bi jedla, mama ne bi sploh nič opazila. Ale, po moje ni vedela, kako ti povedat, da je zobek zunaj pa je našla na koncu le pravi način!

Lara C.
par hribov naprej od Aleži se nahajam, tudi jaz proti Marezigam. Čakaj ti pošljem ZS (nikoli se ne ve raje ne napišem tle - zaradi raznih oboževalcev, veš kako je, ne bi rada, da se mi s šopi cvetja narišejo pred bajto, boljše bit malo bolj previdna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Mamima ma ne skrbet za ponedeljek, toliko pa se spet ne čakauser posted image . Mi smo vse skupaj rabili eno uro pa nekaj, tako da če prideš tja okoli sedmih in pol si do osmih in pol skoraj sigurno fetik, pa imaš še čas za nahranit tvojo pikico in it v Valdoltro. V Valdoltri pa gre zelo hitro, tako da je tik tak mimo. Rončevičevo so posodili gor v ambulanto za bolne otroke, ker je menda full gužva gor. Zato je v posvetovalnici zdravnica, ki dela specializacijo. Je full v redu, zelo natančna, skrbna. Jaz sem bila zadovoljna, predvsem zato, ker mi je res prisluhnila in mi dala napotnico za RA.

Ama ja itak jutri plavanje user posted image . Upam, da mi rata prepričat user posted image , da gre z mano, da sem bolj komot user posted image . Ma bo težka, ki user posted image in bazeni to ne gre glih skupaj user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.11.2008 7:59:57   
aleži
Hvala Amaya in Sire za user posted image user posted image user posted image . Sem že mislila,da bo dočakala kot Žiga kakih 9 mesecev, pa so prišli 2 tedna prej kot njemu. No, no, smo bili blizuuser posted image

Sire spet si nočna ptička!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 862
13.11.2008 9:14:28   
Bimba80
leni5 hribi proti Marezigam.......ma ja kje pa......nisem se niti malo navadila......zato vsako jutro user posted image  peljem v službo in potem grem k mojim........smo si dokočno zrihtali stanovanje in še vedno ne morem bit gor.....user posted image
Tudi jaz imam neko upanje, da bom prej ali slej šla drugam, ma mislim, da ne bo tako hitro......

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 863
13.11.2008 9:39:05   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80

leni5 hribi proti Marezigam.......ma ja kje pa......nisem se niti malo navadila......zato vsako jutro user posted image  peljem v službo in potem grem k mojim........smo si dokočno zrihtali stanovanje in še vedno ne morem bit gor.....user posted image
Tudi jaz imam neko upanje, da bom prej ali slej šla drugam, ma mislim, da ne bo tako hitro......

Hribi proti marezigam očitno rulajo tle med nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čakaj, ti pošljem ZS, mogoče pa sva sosede user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 864
13.11.2008 9:45:02   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Hvala Amaya in Sire za user posted image user posted image user posted image . Sem že mislila,da bo dočakala kot Žiga kakih 9 mesecev, pa so prišli 2 tedna prej kot njemu. No, no, smo bili blizuuser posted image

Sire spet si nočna ptička!!!!!!!!!!

Ma ja, kaj čmo user posted image . Prej je bilo treba otroka pospravit spat pa povečerjat pa perilo dat prat pa sušit pa pol sva šla z user posted image Mihiju sestrico delat user posted image user posted image user posted image tako da čakule so prišle na vrsto komaj po vseh teh mojih večernih aktivnostih user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.11.2008 9:56:36   
Lara Croft
Dobro jutro! user posted image

Jst sem živela v Marezigah.....smo prišli tja, ko sem imela 15 let.. ma se nisem mogla navadit.... sem se tku z veseljen odselila.... in jih čisto nič ne pogrešam...

Kaj čem dat Lari, ki malo pokašljuje.... čist suh kašelj....

Mene pa je grlo začelo to noč bolet... čist imam rdeče...

Neposredna povezava do sporočila: 866
13.11.2008 11:14:35   
leni5
Moja hči je debelinka (po mami očitno)! Ima 9 kg (8990g če sem bolj natančna) in 72 cm. Ma ne vem, če je krivo to, da se cele noči zbuja in čuča ali imam jaz puter namesto mlekauser posted image ! Je niso cepli, zaradi laringoinšenekaj, ki ga je prebolela, pa je rekla naša dohtarca, da bi raje počakala še kakšen teden!

Ale!!!user posted image user posted image za zobeka!!!! Juhuhu...

Sire, tvoj Mihi itak, da bo misterjozen in ful ****č...Etienne bo mu verjetno kar harem prepustil, ker pada na starejše in so bolj Taja in Mia zanj!

Bimba, jaz sem na drugem hribu...od Šmarij naprej že v Piranski občini. Ste pa res vse ostale v tisti smeri...proti Marezigam...ma še vedno bolj blizu civilizacije kot jaz.

Danes grem nas Simobil!!! Zaradi vas!!! Ker imam več pogovorov v druga omrežja kot v mobitelova!!! In grem na orto v nulo, da vas bom cele dneve klicarla zastonj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 867
13.11.2008 11:15:59   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Ma ja, kaj čmo user posted image . Prej je bilo treba otroka pospravit spat pa povečerjat pa perilo dat prat pa sušit pa pol sva šla z user posted image Mihiju sestrico delat user posted image user posted image user posted image tako da čakule so prišle na vrsto komaj po vseh teh mojih večernih aktivnostih user posted image .

Juhuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 868
13.11.2008 11:17:17   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj čem dat Lari, ki malo pokašljuje.... čist suh kašelj....

Mene pa je grlo začelo to noč bolet... čist imam rdeče...

Nič, fiziološka in kakšen čajček...

Neposredna povezava do sporočila: 869
13.11.2008 11:47:49   
Bimba80
Ja očitno res uni hribi privlačijo, ma zgleda, da tudi hitro se jih naveličašuser posted image user posted image user posted image

Pri nas so tam, kjer je ponavadi šagra dali neka igrala (gugalnice in vlakec) tako, da vsaj nekaj za otroke je.......ma potem ti pride kakšna nonica, ki niti ne veš kdo je in začne: čigav si, ma kako si velik, ma se spomnem tvojega tatija, ki je bil miken in zdaj........user posted image

Joj, danes je luna....upam, da bomo zdržali vsaj še do naslednjeuser posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 870
13.11.2008 12:11:34   
amaya
Bimba zdrži user posted image

Ste se ustrašle ne, da vam naziv vzamem, ker sem zdej pol ure porabla za prebrat...

Sire:Ti jaz bi danes fotoaparat prinesla, pa bi tvoj user posted image malo slikal. Pridem pa z mamo, ker obvezno rabim nekoga, da ga takoj skrca pod tuš in oblečt, ker ni še gljih v redu s tem noskom. Upam, da mu danes to slana voda spuca in da ne bo še bolj prehlajen. Ne neha ta prehlad. Slini pa se kot polž. Danes sem mu že 3 mokre slinčke menjala....zobki in arrivo user posted image

Leni: ke donna je ta tvoja Vita. Mislim, da ima tudi Etienne 9 kg. Ne vem če hodi kaj dosti gor. Zadnjič sem ga tehtala oblečenga z mamo vred (ker jaz ne hodim na tehtnico zadnje cajte) in je imel točno 9 kg. Posvetovalnico imam nekje v decembru. Se ne spomnem kdaj, ma imam v telefonu, tako da me bo že opozorilo...

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 871
13.11.2008 12:22:31   
aleži
Mi smo se pa ravno vrnili iz Debelega Rtiča. Zdravnici je pogledala oba: kožni testi pri Žigcu so spet enaki, samo pršica in pri Sari za enkrat še nič, na srečo. Mi je pa svetovala kaj morem vse narediti doma (delno že ima narejeno) s prevlekami, jogiji, zavesami,.......

Zdaj lepo spančka, grem pa hitro naredit kosilce za njo in njega.

Pa hvala user posted image za čestitke. Zapušča klub škrbe brbeuser posted image  brez zob.

Sire user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, boš vidla da bo ratala user posted image .

Leni user posted image user posted image user posted image user posted image  tvoji debeluški. Še moja ne vem, če ima toliko kg. Ja, ja je prava manjonka, čerpav ti dela dišpete z odpiranjem ust in pitjem!!! Tvoja mlekarna pa naj kar še dela naprej!!!user posted image user posted image user posted image

Amaya: posvetovalnico imaš pri 9 m in moreš poklicati, vsaj tako je pri Rončevičevi.

Bimba: zdrži še malo, da bo strelka!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.11.2008 12:23:57   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Danes grem nas Simobil!!! Zaradi vas!!! Ker imam več pogovorov v druga omrežja kot v mobitelova!!! In grem na orto v nulo, da vas bom cele dneve klicarla zastonj!!!

jesssssssssssss!!!! tako bomo vsaj malo več čakulale. Ma ti bo lovilo doma, ker zelo slabo lovi včasih Simobil po teh vaseh in mestih!!!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.11.2008 12:53:12   
amor real
Pozdravljene čakulonce!

Jaz sem tudi postala mamica 29/9 - 2008 in se zdej ubadam s težavami, ki ste jih vi vre dale skozi user posted image

Prosila bi vas, za pomoč glede AD3 kapljic, jaz sem jih mojemu dala takoj, po prvi posvetovalnci, ko nam jih je dr. Rončevič dala, pa je bil tak kažin, da ni spal dva dni in dve noči in se samo jokal in zvijal user posted image . Slišala sem, da se kupi v Italiji idroplurivit ali adisterolo, da so podobne tem kapljicam in ne povzročajo teh monad v buščku. Drugače imamo mi itak težave pri našem Tomažu z napenjanjem, ker je tak požeruh in tako hitro papca, da ne pomaga nobena ne vem kakšna in ne vem proti čemu vse specialna steklenička user posted image . Zdaj trenutno ne dajem teh AD3 kapljic oz. nič podobnega, tolažim se  s tem, da dobi nekaj teh vitaminov z mlekom novalac AC in sedaj sem provala še novalac NF, če ima katera izkušnje s tem mlekom NF (kao nočna formula - da je več cajta sit) naj mi javi.

Drugače vas večkrat berem, samo ni cajta za kej pisat.... zdaj mi ga čuva mama user posted image

čakulonce bodte brumne ino razumne user posted image  

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.11.2008 14:00:44   
Lara Croft

Jst mam tud to... user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?