|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
19.10.2008 20:53:34   
Azzurra
Hvala hvala! user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 676
19.10.2008 20:56:23   
Azzurra
user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 677
19.10.2008 21:34:30   
leni5
Mi smo že o.k....Taja pač večkrat tako zakuha...en dan visoka vročina, drugi dan pa vse o.k.user posted image Ben, samo, da je mimo!

Bimba dobrodošlauser posted image !

Azzu, vse najboljše...od bonota nisem našla...

user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 678
20.10.2008 8:07:52   
aleži
Kaj danes ne bo nobene na user posted image ?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.10.2008 9:44:20   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

user posted image

Buoga mačka.... user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.10.2008 9:48:41   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Jaz sem prav slaba danes....slabo mi je za umret, kar zlezla bi sama vase.....

Si boljše danes? user posted image

Včeraj je naša pupika imela en mesec... žeeeeeeeeeeeee.... user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.10.2008 14:35:50   
aleži
Sire user posted image user posted image user posted image user posted image  Mihaelu za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in Lara C. Lari za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.10.2008 18:39:15   
amaya
1. Lari za user posted image hitri mesec user posted image

2. Mihaelčku za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dopustniških 6. mesecev user posted image

aja in naši Azzu za 26 let user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.10.2008 18:52:19   
leni5
Še od mene čestitke Mihijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 6. mesecev!!! Maaaaaaaaaaaaa, čez 9 dni jih ima tudi Vivi....še enkrat tolko pa grem delatuser posted image !

In tudi Lariuser posted image user posted image user posted image za en cel mesec....

Kdaj bo kakšna fešta? Oz. kdaj gremo kaj žurat???

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.10.2008 19:03:05   
Lara Croft
Ma sva prow vesele za paketke, metulčke, rožice in tortooooooooooooooooooo..... user posted image user posted image

Joj, kaku bi jst šla densat...... uf, kolko cajta že nisem bla.... ma upam, da bom hmali lahko šla na kak disco party 70/80..... Mi je DJ Lovro že toliko vabil poslal.... matr, samo zrajca me....

Čeprav bi morda lahko šla... Lara gre spat ob 23h.... zbudi se pa okoli 4 ali 5... glih prow bi blo.... user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.10.2008 20:10:56   
Bimba80
Hvala vsem, da ste me sprejele med čakuloneuser posted image user posted image user posted image

Ja verjetno bom rabla kakšen nasvet, ker malo me je že strah.......se bliža dan D, pa čeprav je to šele 6. december.........ta teden še delam potem pa sem že fraj in se lahko zmenimo za kakšno kavo.......verjetno vi kar pohajate zjutraj........

Amaya complimenti in ti želim čim lepšo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 686
20.10.2008 20:14:34   
amaya
Alora meni domani vse odpade, tako da sem za en giret v KP!user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.10.2008 12:44:20   
aleži
http://www.ringaraja.net/forum/Humanitarna_akcija_Podari_igra%C4%8Do_in_nasmeh/m_3279914/tm.htm

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.10.2008 13:57:41   
sirenetta
Ej ragazze hvala vsem za čestitkice Mihaelčku, e ja moj fant ima že pol leta! user posted image Mamma mia ma kako čas teče, ma meni se zdi še vedno enak mali dojenček kot vedno.

Bimba benvenuta anka z moje strani! Rade volje pomagam s kakšnim nasvetom, če boš rabila kar vprašaj, nič bat user posted image .
Že veš, če je user posted image ali user posted image ?
Jaz pokrivam popoldansko izmeno sprehodov, tako da če ti ustreza, se lahko kdaj dobimo na semedelski ali kje tam okoli.

LaraC čestitke tvoji Lari za 1.mesec user posted image

Azzurra malo z zamudo, ampak vseeno iz srca vse naj naj naj najboljše za rojstni dan in veliko lepih stvari in lepih dni ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Leni že dajaš Vitki GH? Ali boš počakala do dopolnjenega šestega meseca?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 689
21.10.2008 16:21:17   
sirenetta
Evo mene spet...

Mixi ma če sem te prav razumela se seliš v Vanganel????? Ma ti veš, da jaz živim tu 5 minut peš od Vanganela user posted image . E ja, anka jaz samevam v tej šumi. Ma si prav v Vanganelu ali kje? Lahko mi pišeš na ZS za koordinate. Jaz grem skoraj vsak dan na šetnjo z Mihijem dol do oštarije, tako da če si kje tle v giru user posted image pri Zorkotu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Allora, dobrodošla med trtami in njivami (in verita je več tega kot šumeuser posted image ).

A, ja najprej Ama, zdaj še Bimba, šikome zgleda da tle se ne bomo ustavile, Azzurra urgently recept za femmino!!!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.10.2008 19:20:50   
aleži
Azzurra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Liamčku, da čimprej ozdravi in  ter Dašici za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 691
22.10.2008 16:54:50   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kje ste?

Z Žigcem sva bila pri P, ker ima afte na jeziku in grlu.............siten za user posted image , non stop mama mama, nosi, joče,..... recept za afte: vaniljev sladoled, mrzlo mleko, nič sladkarij...

Drugi teden se vidimo.......

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 692
22.10.2008 17:50:59   
Azzurra
Hvala Aleži!!! user posted image

žiga user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 693
22.10.2008 18:16:46   
Lara Croft
Azzurra urgently recept za femmino!!!

Sexat nekaj dni pred ovulacijo.... ženski spermiji preživijo dlje.... baje.... Nam je ta recept uspel... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
22.10.2008 21:57:59   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Leni že dajaš Vitki GH? Ali boš počakala do dopolnjenega šestega meseca?

Ja, ja že kakšen mesec, ma več kot par žlic ne gre v usta!"La tetta" je še vedno zakonuser posted image ...se pa vsaj privaja na nove okuse.
Aja, Sire imam jaz v eni mami strokoven nasvet kako naredit pupouser posted image !  Ti javim!

Pol jutri ni nobene???

Bolančki ozdravteuser posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 695
22.10.2008 23:30:11   
sirenetta
Jaz sem danes uradno začela dajat GH Mihiju (neuradno sem mu parkat prej dala korenčkov sok, poleti bučke in ene par tednov nazaj polentico, ma vse tako glih za probo, da vidimo kaj bo in je sicer požiral dol hrano, ampak se mi je zdelo, da ne šteka glih).
Uradno smo torej štartali danes z japkico in je jeu, ma se je prav navdušil, je mljackal in cmokal in ko je pojedu dol je odpiral una ustka za žlico user posted image user posted image user posted image . Ma ki smeh ki je bil! Prav je iskal žlico z odprtimi usteci.

Te pareva, jaz ki ostala večno varjanta cica, imam malega, ki bi jeuuuuuuu.....

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 696
22.10.2008 23:35:49   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Azzurra urgently recept za femmino!!!

Sexat nekaj dni pred ovulacijo.... ženski spermiji preživijo dlje.... baje.... Nam je ta recept uspel... user posted image

Ben in kako naj vem, da bom imela čez tri dni ovulacijo???? Ko jo imam mi je jasno, da jo imam (se počutim bolj vročično in izcedek...), ma par dni prej? Come si fa?

No, comunque za zdaj sem še brez user posted image , tako da ni za se bat, da bi kej ratalo (o mi sbaglio?), no na MŠ so full poudarjali, da dojenje ni zaščita, ma po moje niente fešta, niente ovulacija, niente bimbo/a...

Neposredna povezava do sporočila: 697
22.10.2008 23:40:13   
sirenetta
Dašici vse naj za 8. mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In eno user posted image vsem bolančkom za čimprejšnjo ozdravitev.

Amaya jutri nuoto? Sama ali z user posted image ? Jaz mojega prepričujem, ma se neće dat v kopalke (je bolj sramežljive sorteuser posted image user posted image user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 698
22.10.2008 23:44:00   
sirenetta

Zdaj pa rabim še dva gospodinjska nasveta user posted image :

1. Kateri stolček za hranjenje imate za vaše user posted image ? Se odpravljamo kupit in je toliko te rube v BC da ne vem kaj gledat (ceno, opšonals, ....)?

2. Sušilni stroj: katere znamke imate in kako ste zadovoljne? Imamo ogledanih par pa spet dilema, kateraga kupit...

Neposredna povezava do sporočila: 699
23.10.2008 7:06:01   
pina-1
jutro.

pri nas dogaja. Doma je no comment. Po vrhu vsega mam še vnet živec na levi nogi s sumom na hernijjouser posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem bolaim en objemček....

sire, jaz mam stolček od ikee- antilop in sem super zadovoljna. Ana pa tudi noro uživa v njem

leni jaz sem v giru danes. v sn. prideš?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?