|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
13.10.2008 7:45:25   
Eviii
amaya, čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 651
13.10.2008 18:18:27   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: Eviii RR

amaya, čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ti čakaš??? Dejan rabi družbouser posted image user posted image !

Smo na drugi strani, pa malo skrbim za našo popularnost...čakulamo že itak na 4 oči!

Aleži
, boš mi poslala slikce od sobote?

Kako kaj projekt Zoo?

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 652
13.10.2008 18:20:23   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Aleži
, boš mi poslala slikce od sobote?

Sem čukec, ja...sem komaj zdaj vidla, da imam ZS!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 653
13.10.2008 19:32:24   
aleži
user posted image

evo najine zaklade!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 654
13.10.2008 19:40:49   
amaya
ma joj, kako lepa slikca user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 655
13.10.2008 21:56:28   
sirenetta
Sem imela kar pestro te dni, tako da sem komaj zdaj uspela pridet za računalnik in kaj napisat.

Amaya čestitam še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Ampak Garmin nas je kar resno vzel, ko smo mu na RD rekli, da je naš test pokazal, da je pripravljen na sestrico za Etienna user posted image .

Samo sem vedela jaz, da bi morale ostat na forumu tam na "pričakovanju", sem rekla da gremo še en giro!!!

....Že ki vidim, da tle dogaja, da ne bo tudi nas kaj prehitelo, Azzu pliz pod nujno recept za pupiko!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 656
13.10.2008 22:30:37   
sirenetta

Amaya
, ecco predlogi za user posted image (meni mi pjaži na E):
Erin, Evelin, Emily(ali krajša varjanta) Emi, Elisa(ali daljša varjanta) Elisabeth (con la accauser posted image , da paše k tebi), Erika (da paše h Garminu) ali malo bolj internacionalno Erica (it manjšina in touser posted image ), Elin, Elen, Elena, Enya, Enid (spet nekako paše k tebi).

Druga neslovenska imenauser posted image (francosko, da paše k Etiennu): Corinne, Charlotte, Isabelle, Josephine, Nicole, Noemi.

Če ne evo ena full dobra spletna stran, kjer je res full imen: http://www.babynames.com/Names/Alpha/?let=E

Joj, meni je full lepo iskat in izbirat imena, še posebej za pupo, ki je toliko lepih imen! user posted image

Pa javi kaj od tega ti je všeč! Oz. smernice za naprej (če si bolj za kratko, dolgo, itd.) ...

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 13.10.2008 22:32:47 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.10.2008 8:20:49   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ma jaz se počutim ful dobro. če ne bi test pokazal +

Yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.10.2008 21:14:56   
pina-1
Čer.

drage moje, jaz sem mela danes celo štalo. Mi je crknu avto pred Hofejrem. In jaz sem mela en monton di špeža in nosečo kolegico zraven ...skratak... Smo se iz hferja prošetale do dolinske ceste po avto od kolegice, da naju je z Ano zapeljala do dekanov. POl sem vzela avto od mame insem šla v Izolo ( peljat Pinotu ključ), po Mio, mamo in domov. Sem prišla domov ob 15.user posted image  In pupudan sem šla nazaj v koper po makino, ki je PIno zrihtaluser posted image user posted image user posted image user posted image . Skratka una giornata.

Jutri me tudi ne bo, ker bom špilala malo fato čistačico in še na britof grem uredit grob od nonota... Ma v četrtek ne tajim. Upam, da bo še kera v giru v četrtek.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.10.2008 21:34:22   
aleži
Jojme, uboga revica. Sreča v nesreči, da je tvoj poštimal avto!!!!

pa čestitke Ani za 8. mesecev
user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 660
14.10.2008 22:09:00   
Azzurra
Jaz sem bla danes v kinu v Rijeki, sem šla gledat U2 3D in to je noro noro noro noro noro noro noro dobro! Ma vredno vsake kune! To ne moreš verjet. Ajde, sem bla na njihovem koncertu, ne moreš rečt, da je enako, ker koncert je le koncert, je event...ampak to...vidiš tipa en meter stran od tebe, ma taknu bi ga lahko človek, pa en moment si na odru z njimi, drugi moment si med publiko...ma noro ženske!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 661
15.10.2008 17:15:15   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Jaz sem bla danes v kinu v Rijeki, sem šla gledat U2 3D in to je noro noro noro noro noro noro noro dobro! Ma vredno vsake kune! To ne moreš verjet. Ajde, sem bla na njihovem koncertu, ne moreš rečt, da je enako, ker koncert je le koncert, je event...ampak to...vidiš tipa en meter stran od tebe, ma taknu bi ga lahko človek, pa en moment si na odru z njimi, drugi moment si med publiko...ma noro ženske!

ke lepo...sem prav kontenta da si uživala. Že cel dan razmišljam o tebi user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 662
15.10.2008 20:48:19   
pina-1
čer.

allora come stiamo?
pri nas je vse kot zadnje dni. Na zapadu ništa novouser posted image user posted image user posted image
kaj danes ste šetale? Mi smo ble na britofu 2 ure. MAter ta komunala. NArdi vse na pol in pol ti slikaj seuser posted image user posted image user posted image

kaj jutri boste kej v giru? kafe in to???

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 663
15.10.2008 22:26:16   
amaya
Jaz jutri šoping TS...se grem malo pocrtat user posted image

Kako je bilo v ZOO v LJ?????

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 664
16.10.2008 6:24:28   
pina-1

jutro.
a nisem še bla v ZOO. mogoče drugi teden, ker zdej je napovedana merda od vremena.user posted image user posted image user posted image

fajn nakupi

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 665
16.10.2008 7:49:55   
aleži

mi smo pa bile v ZOO-krasno vreme in uživancija ter špoing na Rudniku. Malo sem zpravljala šolde, ma ne zaseuser posted image , ampak za otroke.user posted image
Drugi teden pa kaj zase, ker nimam kaj oblečtuser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 666
16.10.2008 9:56:05   
leni5
Kafetaste???

Jaz gledam vso rubo za zlikat in mi ni lepauser posted image ...ne vem, kje se lotituser posted image ! Mogoče bo kar čakala do večera...
Danes smo malo kasno vstale in smo še tako šibale v vrtec, Vivi kar v pižami, prav mi ni zneslo na kafe!!!

Včeraj, pa nam je blo lepo v LJ, ne Aležiuser posted image ?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 667
17.10.2008 17:42:08   
leni5
Kje ste? Mi smo bubaniuser posted image . taja je dopoldan zakuhala in jutri ima r.d. pri prijateljci iz vrtcauser posted image . Je žalostna, jaz tudi! Upam, da se še Vitka ne naleze.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 668
17.10.2008 19:31:04   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image taja, čimprej ozdravi!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 669
18.10.2008 1:02:22   
mixi
dobro jutro dober večer

Meni se ne spi pa sem malo prišla gor pokukat kaj ste napisale. Včeraj smo šli z žabico malo plavat in je bla full navdušena ona bi se s tatijem spuščala po toboganu uau ke scena. Problem jo je bil spravit z vode in pol mi je zaspala ko ubita. Danes pa mi ni hotla zvečer it spat ker so jo bubali zobki in jaz pametna žena pozabla kremo doma v Luciji. A verjetno se drugi teden preselim imam vse končano samo za spucat in nest cunje, no bomo vidli verjetno bomo na začetku malo tu malo tam malo v luciji, boo ne da se mi bit sama v tisti  šumi od vanganela ki mi bo dolgčas , no imam kaj za delat ma se mi ne da.

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 670
18.10.2008 23:38:08   
mixi
Pa kje ste čakulone že od včeri ni nobene gor. Magari niti nisem pričakovala da bom koga našla ker jaz uletavam ob nekih čudnih urah gor

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 671
19.10.2008 10:26:12   
Bimba80
Oj čakulone:)))
No sem upoštevala nasvet aleži in s vam pridružila, čeprav jaz nisem še mamica, bom pa decembra......upam, da vas ne moti, če sem se kar tako vsilila, samo nikjer na ringaraja ni primork v pričakovanju ali pa se lepo skrivajo......

Drugače kako ste mamice?
Jaz se počasi že pripravljam na srečanje z mojo malo rožico in komaj čakam......upama samo, da bom vedla kako in kaj in da je ne bom razočarala.......itak jo obožujem že zdaj ko me brca v trebuhu:))))

Ne bom vas več morila z mojimi neumnosti in upam, da me boste vsaj malo sprejele med vas:))))

En lep sončen nedeljski pozdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 672
19.10.2008 11:54:56   
amaya
1. ciao Bimba....

Tudi jaz sem v pričakovanju po novem, tako da se ne sekiraj, nisi edina tu user posted image In valda welcome!!!!!
Smo takoj za to, da se dobimo na kafetu. več kot nas je lepše je user posted image

2. Mixi: ma kaj se seliš???? Sem te razumela, da ne. Ma kaj si lahko misliš, da imam še vedno tvojo staro tel user posted image Danes sem te klicala in valda mi žena pravi, da št. ne obstaja user posted image Bi pa rabla moje nosečniške kavbojke, ker mislim, da jih bom kmalu vlekla gor user posted image

3. Vse naj naj naj naj naj ANI ZA 8 MESEC.....sem ksna jea vem..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4. bolni Taji enega velikega lupčka user posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 673
19.10.2008 11:55:32   
amaya
Jaz sem prav slaba danes....slabo mi je za umret, kar zlezla bi sama vase.....

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 674
19.10.2008 19:43:43   
aleži
Bimba user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za naraščaj in hvala, ker si me upoštevala. Saj če imaš kaj časa oz. ko boš že na porodniški kar sporoči in greš z nami na kofi. Tudi naša Amaya je v pričakovanju zato,ne zbežat iz primork čakulon. Rade vsem pomagamo z nasveti,.... ti kar vprašaj če potrebuješ odgovore na tvoja skrita vprašanje, kaj ti rojeva po glavi....

Azzurra pa vse naj naj...................
user posted image
user posted image Leni, ste še bolani?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?